Dinki
|
Uh, končno sem se prebila čez vse napisano....danes ste bile pa res pridne, ste obdelale predvsem strije ...jaz, da potrkam, tudi nimam še nobene, zaenkrat. mažem se že ves čas zvečer z mandljevim oljem in zjutraj s 100% karitejevim maslom. Si pa zvečer namažem celotno telo, s poudarkom na trebuhu, prsih, riti in stegnih. Tudi moja koža bi bila verjetno bolj suha če se ne bi mazala, sem pa mazanja telesa navajena že od prej, še preden sem bila , sem se zmeraj mazala po tuširanju...razvada....San, glede na to, da imaš očitno bolj suho kožo kot ne, si res srečka, da nimaš nobene strije. Suha koža je ponavadi hitro popokana. NČK, jaz jem tablete - železo, vendar Ferrum Lek in razen tega, da jih imam po okusu že poln kufr, se mi obnesejo OK. Tudi kri je sedaj boljša, vendar mi jih je kljub temu G predpisala do konca . No punce, jaz sem od jutri dalje doma ...hvala vsem za lepe želje, da ste se spomnile name. V službi so mi kupili plašč za doma + copatke češ, da me ne bo zeblo ko bom morala ponoči vstajati zaradi . So me lepo presenetili....uglavnem, za mano je en lep dan, nabit z nekimi pozitivnimi občutki, ker je lepo videti, da te ima kolektiv v službi rad....sam jaz jih pomojem ne bom kaj dosti pogrešala , moje misli so popolnoma usmerjene na mojega še nerojenega otročička. Zdej grem pa malo počivat....