|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
13.2.2008 14:32:28   
pomlad08
jaz imam tudi toliko strij, da lahko samo zavidam tistim, ki opazijo, koliko novih so dobile in jih se vedno lahko prestejejo ...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
13.2.2008 15:00:06   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy
Joj, strije..ne prašte..jst jih mam za izvoz, pa sem mazala..ma se ne sekiram..manekenka itak nisem bla nikoli in ne bom, bom pač mamica in če to paše zraven, ne mormo nč pomagat. Jaz se ne obremenjujem s tem.

Jaz jih hvala bogu še nimam (trkam), jih imam pa od prej na tazadnji in notranji strani stegen. Pa mislim, da bi lahko bilo to dovolj. Ampak glede na to, kako mi raste buši, se zna zgodit, da še kako frišno fašem...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
13.2.2008 15:02:37   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Katy, jaz sem mislila vse zlikat, pa sem vidla, da je tega čisto preveč. Sem zlikala samo tetra plenice in povijalne plenice in brisačo.
Ostalo pa je bilo takooo majhno, da sem samo malo z rokami pogladila in zložila. Sem se odločila, da bom likala samo kar se zunaj suši in je lahko prašno.

Če pa ti misliš likat, pa po moje zlikaj samo tisto, kar bo user posted image nosil direktno na kožo.

Jaz pa še nisem nič od CSD dobila, pa sem jim poslala vse papirje 23.1. user posted image Koliko ste ve čakale?

Hvala ti za odgovor. sama sem tudi zlikala tetra plenice in povijalne, haljičke in bodije. Ampak teh žabic in pajackov je pa res veliko. Tako, da verjetno teh ne bom, ker kot si rekla, ne pridejo direktno v stik s kožo.

Jaz sem na CSD oddala papirje za paket 16.1.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
13.2.2008 15:08:26   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Jaz sem vse zlikala, čeprav je bilo zelooo zamudno.

Nasy - ti pa res že ne smeš več čakati z likanjem, glede na to, da je lahko vsak dan tud dan, ko boš odšla v Rim. user posted image user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
13.2.2008 15:09:08   
janet
Katy13- prej si čist prav napisala glede grizenja nohtkov.

No js sem tud dobla danes denar nakazan.user posted image user posted image user posted image

San - js se mažem po trebuhu z ognjičevim mazilom (kremico) sam pred spanjem ko se stuširam ker je ful mastna in so majice za spanje namesto bele že bež barve.user posted image

No tud js vam malo zavidam imam strije že od prve nosečnosti, sam nisem tak naprej nosla kot zaj, pa se skoz mažem pa ne pomaga čist nič, se mi nove delajo od spodaj pa proti popku in to od starih naprej gor, da bojo zaj še bolj dolge, pa sam po sredini trebuha tam ko mam najbolj napeto, pa men se popi sploh več ne vidi, je raven isto kot trebuh, eh pa nič ne morem, se vsaj tolažim da res mažem pa da vem da vseen ne pomaga, vsaj trudim se, pa če mažem me vsaj ne srbi toliko.user posted image Če je prva pustila znamenja, jih mora tud drugi, a ne ? Da se ne bota kdaj kregala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
13.2.2008 15:12:22   
Katy13
Tudi sama še zaenkrat nimam strij in upam, da jih ne bom dobila sedaj proti koncu. Če bodo, pač bodo. To je pač del user posted image .

Se pa amžem z kremo od Afrodite, in sicer 2x na dan. Ker sta dve različni kremi, dnevna in nočna. S tem, da je nočna zelo mastna. Je pa res, da so strije posledice neelastičnosti kože in kaj veliko te kreme ne pomagajo. 

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
13.2.2008 15:17:45   
Katy13
En odgovor glede strij:

Strije nastanejo na koži, ki se hitro krči ali širi. To so brazgotinice in dokler so še rdeče barve se še dajo omiliti. Ko postanejo svetle, je postopek odstranitve veliko težji in boleč.
Uporablja naj kreme za telo, lahko tudi tiste proti strijam ali za čvrstitev telesa. Kreme naj uporablja čimbolj redno.Krema bo pomagala v tej meri, da bodo strije manj vidne, hitreje bodo tudi zbledele.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
13.2.2008 15:17:54   
janet
Glede likanja - js sem vse posušilča v sušilcu, pa sem tud uporabila mehčalec - sensitive - pa čeprav ga je odsvetovala babica včeraj, sam js skoz uporabljam mehčalec in ga mislim še naprej, razen če bi se pol res vidlo da mu ne paše, ne mislim sterilnega naredit, mal že pretiravajo, kaj pa ko smo mi bli majhni? Ko za miljon stvari in bolezni sploh še niso vedeli ????
No ker sem sušila v sušilcu nisem razen posteljnine in odejic NIČ zlikala, niti pleničk, sam lepo sem zložila, je pa ja v sušilcu tud ful stopinj isto kot pri likanju. Saj bote vidle da ko bomo prišle iz bolnice, nimaš več tolk časa da bi se zabaval s takimi stvarmi, vsaj js ga prvič nisem imela, priznam pa če bi sušila zunaj, bi pa stoprocent likala, že zarad praha, pa da bi cotke zmehčala, ker na soncu tud ratajo trde.

Ma kolk sem spet napisala, grem zaj se zvečer spet javim, peljem zaj malo na trening,oz. telovadbo.

Lep preostanek dneva, punce bejšte na sončka, dokler je še, sam pri nas pa piha!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
13.2.2008 15:19:20   
Joži79
Tudi jaz imam izredno suho kožo (že celi življenje). Poled kreme za strije (Vichy) uporabljam še Bepanthol - intenzivno mleko (tak roza, se ga dobi v lekarni al pa v Sanolaborju). Recimo da kar pomaga. Ker meni vse kar ma noter razne parfume (kakšna olja in podobno) še bolj razdraži kožo. Jaz sem imela po stegnih take drobne rdeče pikice - od izsušenosti.

Glede likanja - jaz sem likala vse. Te drobne cunjce itak mal potegneš pa z paro jih fajn obdelaš. Men je bolj hudo peglat une plahte od user posted image .

Lep sončen dan (kar ga je ostalo).

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
13.2.2008 15:56:15   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: san

strije, jaz jih še nimam, imam pa tako suho kožo non stop, da je za znoret. sploh ne vem več s čim naj si namažen. pa pečejo me stegna na zunanji strani za znoret in to obvezno vsak večer in imam noge čisto rdeče po stegnihuser posted image . a ma še katera podoben primer?

san jaz imam popolnoma enak problem... na nogah imam tako suho kožo, da me kar peče (tako kot si rekla), sploh na zunanji strani - čisto rdeče imam. Pa se zvečer full na debelo s kremo namažem, pa je zjutraj spet isto. user posted image  Mislim, da je vedno huje...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
13.2.2008 16:13:59   
Naja31
Jaz sem tudi v nekem obdobju imela grozno suho kožo. Vse me je srbelo in skupaj vleklo.
Zdaj se mažem z bodybutter iz DM in je super. Full mi ustreza.

Proti strijam se pa ne mažem z nobeno posebno kremo. Itak jih imam velik od prejšnje nosečnosti, ki zdaj ko je trebuh velik "prav lepo" pridejo do izraza. Mislim pa da ni nobene nove. Sicer pa sem tok slepa za strije, saj sem v prejšnji nosečnosti do zadnjega bila prepričana, da sploh nimam nobene user posted image  Pa me je potem kap.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
13.2.2008 16:17:42   
lina10
JAZ imam podoben primer še posebno na levi nogi me zvečer pece na zunanji strani stegna pa sem vprašala taščico od česa je to ,ker dela v ZD kot patronažna pa mi je rekla ,da zaradi teže trebuha,ki jo nosim pritiska na živec in se pojavi pekoča bolečina to ni od suhe kože ampak od preutrujenosti in ti ne pomaga nobena krema lahko bo le še hujše, ko bo buši še malo zrasel.Upam da sem kateri kaj pomagala pa uživajte.user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
13.2.2008 16:43:19   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Itak jih imam velik od prejšnje nosečnosti, ki zdaj ko je trebuh velik "prav lepo" pridejo do izraza.

Temu postu pa lahko samo user posted image user posted image user posted image user posted image , ker bi morale vse tako razmišljat. Žal nekatere ne. To je le del nosečnosti in biti bi morale ponosne na to, če se slučajno kakšna pojavi.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
13.2.2008 16:47:07   
Katy13
Evo mene. Sem bila sedaj pridna in sem vse zlikala. Vse user posted image  cotike (kar sem imela oprano), tudi pliš in pa vse najine cote.

Danes bom dala prati še en stroj, potem pa mi ostane le še eden in pa seveda posteljnina (dva stroja), odejice, brisače in pa prevleka od jajčke. Mislim pa, da bi potem to bilo to.

Pa še to, včeraj so nam v MŠ rekli, da bi morali user posted image  privzdignit posteljico. Kako boste vi to naredile? Ali boste samo kaj podložile pod jogi?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
13.2.2008 17:00:47   
perp
Tudi jaz uporabljam Vichy ene 2-3krat na dan in zaenkrat še nimam nobene strije. Je pa res, da imam nekaj strij od prej po stegnih (v 8. razredu sem ful shujšala, ker sem bila bolna) in sem zgleda da nagnjena k temu. Pazite, da se ne nehate mazati tudi po porodu.

Uglavnem, prosim če mi povete ali katera uporablja tablete RibaMed in koliko na dan jih pojete. Hvala

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
13.2.2008 17:11:12   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Pa še to, včeraj so nam v MŠ rekli, da bi morali user posted image  privzdignit posteljico. Kako boste vi to naredile? Ali boste samo kaj podložile pod jogi?

Nam niso nič tega rekli. Kako privzdignit?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
13.2.2008 17:13:00   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: lina10

JAZ imam podoben primer še posebno na levi nogi me zvečer pece na zunanji strani stegna pa sem vprašala taščico od česa je to ,ker dela v ZD kot patronažna pa mi je rekla ,da zaradi teže trebuha,ki jo nosim pritiska na živec in se pojavi pekoča bolečina to ni od suhe kože ampak od preutrujenosti in ti ne pomaga nobena krema lahko bo le še hujše, ko bo buši še malo zrasel.Upam da sem kateri kaj pomagala pa uživajte.user posted image

Nisem sigurna, da imava isti problem... moja koža je dejansko tako suha, da se včasih kar malo lušči in ko se mažem s kremo me peče... tako, da mislim, da mene res peče od tega, ker je koža suha. user posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
13.2.2008 17:26:39   
gaya24
Sem vas zdaj tk dolgo brala, da sem že pozabla kaj ste zjutraj napisale. Vidim pa da ste ostale pri strijah...Jaz na srečo še nisem kakšne fasala, se maže s Chiccotovo kremo- Mama Dona.

Zdaj sem se zejbavala s temi  slikami in kr vsaka je prevelika za v album...Nevem kako naj slikam, da ne bo prevelika???

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
13.2.2008 17:46:14   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Zdaj sem se zejbavala s temi  slikami in kr vsaka je prevelika za v album...Nevem kako naj slikam, da ne bo prevelika???

gaya probaj spremenit format na fotoaparatu... sej ne da bi bla kak strokovnjak (daleč od tega user posted image ), ampak mogoče bo pa to to... user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
13.2.2008 17:47:04   
lucalu
Mimogrede, kuhinjo maš pa res full lepo!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
13.2.2008 17:47:38   
mergetka

Ojla, !

Dinki, za zadnji dan!

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Dinki, tote "bule" so res fora. Meni se delajo navadno okoli popka ali pa malo višje in na moji srčni strani. Tudi nimam pojma, kateri del telesa bi bil to. Verjetno, nekaj od nogic( stopalo, koleno)?! Se mi zdi,da z rokicami žgečka nižje. Včasih pa se naredi kar cela grmada,sploh čez noč- to bi pa mogoče lahko bila ritka?!

Eva78, a ni to zanimivo gledat? Jaz takrat zmeraj začnem božati bušija .

Men se tudi dogaja enako, ugibam, kaj je potisnil gor in ga božam... in to je res občutek, ko da si v .

Ek, če je malo manjši, ni panike, še lažje boš rodilauser posted image . Al pa kot je reku Pušenjak, ki j ful strokovnjak:

IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

Sej je rekel dr. Pušenjak: če bi bli vsi otroci enaki, jih sploh ne bi merli, ampak bi jih sam šteli .

Še 27 dni...

Faca.....

Eva, hvala. A ti maš tudi manjšegaa bušija? Sem gledala slikc, pa nimaš nič novih...

Ena je spraševala glede masaže presredka. Moj nič ne komplicira glede smeri, pač z oljem me namaže in pol mal razteguje kožo od ene luknjice do druge user posted image , ene 5 minut. No, men je fajn, da je opazil, naj bi bila že bolj raztegljiva, ne vem pa, ali bo to res pripomoglo proti rezanju presredka. Probam lahko, pol bomo pa videli, kako bo....

Naja, men tud skoz neki iz rok pada in pol mi je tak smotano, ker se mi ni fajn sklanjat. 

No, lep pozdravček vsem!

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
13.2.2008 18:07:36   
eva78
Mergetka, jaz imam manjšega bušija. Obseg zvečer imam cca.102 cm, zjutraj manj. Ima moj dragi slikice na svojem gsm,ampak mi jih mora na mail poslat.Upam,da še danes to rata. Se mi zdi,da me je preblizu slikal in potem zgleda buši večji kot dejansko je.
Pa še fora,ko sem šla v pon. v lekarno po 2 škatli svečk, mi je farmacevtka rekla, če imam eno škatlo za en mesec, ta drugo pa za drug mesec. Pa sem jo popravila, da ima 14 svečk za cca. 30 dni oz.do poroda. Pa je samo pogledla.user posted image  Se mi zdi,da ji še nisem delovala za rodit.

Lucalu,a so v Celju v MŠ kaj omenili, kje poveš,da bi imela EA ? A kar na dan poroda ali moraš kaj prej najaviti.( seveda, če jo sploh dobiš).

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
13.2.2008 18:14:31   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Jaz pa še nisem nič od CSD dobila, pa sem jim poslala vse papirje 23.1. user posted image Koliko ste ve čakale?

Hoj, hoj....
vidim, da ste v večini bogatejše za 259 € user posted image ,  pa sem šla takoj še jaz preveriti na Klik, pa ni še nič, tko da Zofy, midve zgleda dobiva naslednji mesec. sem pa jaz isto takrat oddala kot ti, s tem da mi je dokumenete datirala z datumom oddaje 28.1., ker mi prej ne bi smela vzeti papirje. No ja, kadar koli bo, bo prav prišlo user posted image .

Ursi84, a je že regrat????? Njaaamiiiii.....si mi kar sline pocedila user posted image . Jaz ga obožujem, sam se mi ga ne da nabirat user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
13.2.2008 18:18:00   
san

IZVIRNO SPOROČILO: lina10

hvala za pojasnilo. jaz sicer ne vem ali je to res suha koža ali pa to, kar si ti napisala. moja koža se tudi lušči od izsušenosti kot od lucalu, pa polna je rdečih pikic, s tem da je zjutraj bolje, proti večeru pa me začne pečt in postane še vse rdeče na zunanji strani stegen. ko se tuširam me tudi peče in če namažem s kremo tudi. tako da, pojma nimama. sem pa poskusila že z veliko kremami (tudi ognjičevo in bepanthol imam doma, pa aloe vero in mandljevo kremo in olje) in še najbolj mi ustreza neka zadeva iz Lush-a - taka zelo mastna z medom.
lina, a pa imaš ti tudi kaj rdeče, vneto, ali pa kaj pikic rdečih?

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
13.2.2008 18:21:07   
san
jaz tudi nič ne vem, da bi bilo treba kaj privzdignit v posteljici. imajo pa v P res take fine posteljce, da se mal privzdignejo.

evo, pa sem pozabila pogledat, če sem dobila nakazan. mi je iz glave ušlouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.