![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:53:44
|
|
|
|
_ancica_
|
seveda...rum ni le za pogum, rum je za vsesplosno boljse pocutje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:03:57
|
|
|
|
tany83
|
Run (dominikanski in kubanski, za druge nevem oz. karibski) pohladi oz. hladi, ce ga pijes v vrocih dneh.... previrjeno.... no, da ne bom sam o rumu, ker cene me prime kaka skusnjava ... se dobre da nas ne berejo une na temi ALKOHOL na zanositvi nej mi ena pove, kaj naj dam se k mesu, ga bom dala v omako oz. zos, da bo boljs okusa.... ga pustim noter in pol zvecer pripravim??? ideje???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:19:35
|
|
|
|
_ancica_
|
glede mesa ti bo pa kera druga mogla pomagat...jst nimam pojma kako se meso pripravlja ga ne jem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:26:30
|
|
|
|
tany83
|
... prav nc ga ne jes... jaz sem bla tud vegeterjanka. sam se mela fuuul slabo kri in sem ga mogla zacet jest.... zdaj ko sm z mojim, pa itak ga morem, ker me moj cene sili, da ga jem, kr on je za meso, pol ga morem se jaz in mi je tud vsec, sicer ne vse... moram bit dober kos in fajn pripravljeno ... sem mislila, da bom dobila hitr odgovor, sej neki sm dala noter... najboljs da grem une tvoje recepte gledat in se mal mojo knjigo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:27:41
|
|
|
|
sončnica24
|
Aha ancica si vegeterijanka. Jaz ga ponavadi samo solim pa malo vegete gor, zdaj če pa se še peče pa še ponavadi malce česna. Ancica ti pa si vegeterijanka?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:29:09
|
|
|
|
_ancica_
|
jst sm bla tud prej 100% (mislim brez rib in morskih zadev, ampak sem pa vedno jedla jajca pa mleko), potem sem pa mela neke zdravstvene probleme, pa sem rekla da bom probala vsaj ribe in morske sadeze jest, no in zdej jih se zmeri...mesa pa ne morem, kaj pa vem, se mi kr obrne. Mogoce kaksnega piscanca bi se lahko...mogoce kdaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:30:34
|
|
|
|
sončnica24
|
No zdaj vsaj vem pri koma lahko iščem ideje za brezmesno kosilo ko se mi ne bo sanjalo kaj naj skuhamo doma
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:31:11
|
|
|
|
_ancica_
|
ja moj je tud pravi mesojedec hahaha ampak nimava nobenih problemov en z drugim. Nisem ena tistih, ki se jim gnusi meso prijet al pa ga vohat...meni je vseeno, samo jem pa ga ne
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:32:27
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 No zdaj vsaj vem pri koma lahko iščem ideje za brezmesno kosilo ko se mi ne bo sanjalo kaj naj skuhamo doma jst velikrat jem ribe, pa kasne morske sadeze, drugace pa sojine zadeve (od hrenovk, do kao mletega mesa itd)...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:33:46
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa te nikoli ne premami da bi košček probala?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:37:15
|
|
|
|
tany83
|
ah.. bebe pojdite nekam... z vama si ne morem nc pomagt... da bo moje meso boljse ... nc grem brskat po receptih in knjigi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:37:32
|
|
|
|
_ancica_
|
niti ne, vcasih mogoce piscanc...ne vem zakaj, ampak ta mi se najbolj disi ampak ga se nikol nisem...mogoce ga bom kdaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:38:42
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ah.. bebe pojdite nekam... z vama si ne morem nc pomagt... da bo moje meso boljse ... nc grem brskat po receptih in knjigi bo treba res mal pobrskat ker midve nisva za nobeno rabo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:40:38
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ah.. bebe pojdite nekam... z vama si ne morem nc pomagt... da bo moje meso boljse ... nc grem brskat po receptih in knjigi Pa saj sem ti napisala malo ga posoli pa malce vegete uporabi, zdaj razen če delaš kakšno posebno omako potem pa še ostale začimbe po njem nameči in pusti da se marinira. Malce pa vseeno pomagam čeprav za omake nisem nek strokovnjak , še bom postala ko bom mogla vsak dan kosilo kuhat zdaj še me tu pa tam mama ali pa tašča ven potegneta
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:43:59
|
|
|
|
tany83
|
ja, saj lahko enim, ko jim drugi kuhajo ... saj sol sem dala, vegeto tud, cesen, cebulo, nek premaz... zdaj se marnira... ti ancica mi pa kar kazi jezik... moja vecerja bo pa boljs kot tvoja ... glede na to, da smo v casu intenzivne telovadbe mora bit vecerja fuerte in hranilana za ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:46:10
|
|
|
|
_ancica_
|
ja hranilna more bit...jaz se bom pa nazrla avokada pa bo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:48:30
|
|
|
|
_ancica_
|
a veste se za kako hrano, ki naj bi pripomogla k vecji plodnosti????? Baje da velik zelenolistnate zelenjave, pa C vitamin...kaj se?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:49:00
|
|
|
|
sončnica24
|
Joj saj res tany tvoji dnevi prihajajo tako da pazi da ne boš korenčka jedla , pravijo da rdečo peso pa lahko ( jo imate tam doli) ali ti jo po hitri pošti pošljem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:52:21
|
|
|
|
tany83
|
joj... nevem katera je se... je bil enkrat en link... provaj mal po netu pogledat, to tud mene zanima in pol prpopaj gor... ja soncnica mam rdeco peso... to je za kri dobro... jaz vem, da je sadje in ostrige, ma to ni za plodnost ampak potenco... ce ma kateri od vajnih probleme ... se posebi v tistih dneh ko se vam veliko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:54:46
|
|
|
|
_ancica_
|
bom mal pocekirala po netu
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:59:00
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ http://www.babyhopes.com/articles/nutritionandttc.html ampak je v anglescini ne bi prevedla ti tega... al pa izluscla bistvo ven???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:59:33
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja je treba jest veliko sadja in zelenjave pa raznoliko hrano pa 5x na dan in verjetno potem ne moreš sfalit ha? V kakšne hujše doktorate pa se jaz ne bom spuščala ni to meni podobno
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 17:59:41
|
|
|
|
_ancica_
|
ej, a kera od vaju kadi? kaj pa vajina ? Jst ne, moj pa na sreco ni nek hud kadilec, pokadi par cigaret na dan, ampak vseeno...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 18:01:39
|
|
|
|
tany83
|
jaz sem bla kadilka... sedaj pa ze vec kot 1 leto ne kadim vec... moj pa sovrazi cigarete in nikol ni kadil in po moje tud nikol ne bo....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.