|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
13.2.2008 11:31:39   
polaris
Mnjammmm Ajsi, danes si se pa potrudila. Zelo dober kofi user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
13.2.2008 11:55:47   
pike
zdravo punce,
To čakanje, da se tetauser posted image prikaže ubija. Edino kar me tolaži je, da preberem kaj dobrega tule gor. Danes, ko sem prebrala temo na pivo, kumarice in nutelo sem se prav nasmejala. Jaz imam pred M enake znake in se mi lušta od sladkega do kislega...slanega. Je moj rkel, da se boji kaj bo ko bomuser posted image .
En lep sončen pozdrav in naužijte se sončka...boste bolj zdrave.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
13.2.2008 11:56:21   
pikica36
hoooj!!!! jauuuuuuuuuuuu, kake čveke, da te kapuser posted image user posted image user posted image
jaz pa ja nimam tolko cajta na šihtu, da bi vam sledilauser posted image
Maša- ni mi zdaj glih nekaj jasno in nevem a sem prav zasledila na eni drugi temi- si srečka user posted image ????
in takih kombinacij hrane , kot jih ve tukaj delate še jaz nimamuser posted image
saj če sem čist odkrita se mi nič kaj posebej ne lušta(razen tatarca)user posted image  sem pa NENORMALNO žejna , kar pri meni ni običajnouser posted image
čav, že morem šibat

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
13.2.2008 12:10:08   
ledenka
pikica, maška je dobila stopko in sta morala z njenim ful telovadit user posted image  pričakujemo pa njen user posted image  čez kake 2 tedna, to je pa res user posted image

pike, sej veš, smeh je pol zdravja user posted image  pa pomisli, kako koristne za telo so te kombinacije - ziher ne boš mogla rečt, da nutela s kumarcami nima vitaminov, ker jih kumarce pač majo user posted image  

polaris user posted image  kako gre kaj pilates? viš, si me spomnila, mam danes namen it user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
13.2.2008 16:58:05   
Serendipity
Ojla!

pikica - moj PMS je res hud ta mesec... Groza še en tak dan kot včeraj me ubije user posted image

pike - To čakanje je res lahko mučno user posted image  Še dobro za naše čveke! user posted image

ledenkica - tvoja kafa je pa res odlična, mi je zapasala o kosilu .. Mnjami!

maša  - Super! Pa upam, da so skapirali.. user posted image

polaris -jaz sem tu, kje pa ti? No, pridi čveka čveka user posted image

Erin, luna, trinity, sončece, špelka (pa vem, da sem zopet katero izpustila...:( ) user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
13.2.2008 17:04:14   
ledenka
Se* user posted image  oprosti za izginotje včeraj user posted image  bejbisiting je ratal prenaporen, pa nisem več mogla spremljat RR user posted image  mala je stara 3 mesece... pa že tako razvajena user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
13.2.2008 17:07:29   
ledenka
user posted image  vidim, da se trinity tudi potika okoli user posted image

sam... lunco pogrešam... kje pa je user posted image  nam je čist zginla s površja RR user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
13.2.2008 17:23:53   
Erin
o punčke moje....jest sem tu, kje pa ste ve?user posted image

Danes sem si kupila dnevnik za malčka pa mi ni prav posebno všeč user posted image bom kupila še enega - boljšega - samo da ga najdemuser posted image
Drugače pa počivam ker me malo špika tam doli, pa ne vem ali imajo jajčniki žurko ali moj mali fuzbal igra...jap še malo pa ga bom čutila, čeprav sem imela že nekaj dni nazaj občutek da čutim ko se premika...user posted image
Kakšne plane imate za jutri? VALENTINOVO boouser posted image user posted image user posted image Kaj boste kuhale? Jaz še premišljujem...
Pa mojemu bom kupila en hecen predpasnik, ker zadnje čase tako rad kuha - saj ga ne bom k temu podzavestno silila če kupim to, ali???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
13.2.2008 17:43:43   
Serendipity
Se* oprosti za izginotje včeraj bejbisiting je ratal prenaporen, pa nisem več mogla spremljat RR mala je stara 3 mesece... pa že tako razvajena

user posted image
Saj jaz sem se itaq šla cartat.

Ti, da je mala razvajena, kaj? Khm, če jo ti dosti paziš? Ti to kaj pove?

In kaj lepega si ji pela?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
13.2.2008 17:46:14   
Serendipity
saj ga ne bom k temu podzavestno silila če kupim to, ali???

user posted image  user posted image  PODZAVESTNO? Neeeeeeeeeeee!

ZAVESTNO? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Uh, mali pobalinček je pa čist po mamici zgleda! user posted image  user posted image  

Kakšen dnevnik? user posted image  Kaj pa pišeš notri? A  je kao album varianta? (se opravičujem za nevednost ampak meni buši ratse le od hrane. In pive. user posted image Potem pa ne vem za te novitete...)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
13.2.2008 17:54:31   
Serendipity
Kakšne plane imate za jutri? VALENTINOVO boo Kaj boste kuhale? Jaz še premišljujem...

No, da še na to odgovorim.

Midva greva jutri na kosilo (da naum kuhala), potem pa greva .. A vam naj povem? Vas zanima? Prstane kupovat! user posted image  Zvečer pa ... prepustimo se domišljiji! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sam... lunco pogrešam... kje pa je user posted image  nam je čist zginla s površja RR user posted image

Ja kaj le? Seka ji in nosntop le s*** Packa ena! Mislim, en alo babure kak ste, bi pa lahko rekla, ane? Luuunaa - daj si vzemi malo pavze, no.... user posted image

Jao!!! Jaz man zooopeeet monologe! Kje ste čvekice moje?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
13.2.2008 17:59:10   
Erin
user posted image user posted image user posted image Kaj naj mu ga potem  kupim ali neuser posted image ..v mojemu oranžnemu je kot en pederčekuser posted image user posted image user posted image

Dnevnik oz album ja...ko noter pišeš, kdaj se je rodil, prve besede, bla bla...mislim da bo še najbolje še naredim svojega??? Ustvarjalna in iznajdljiva sem, tudi umetniške žilice mi ne manjka...hmmm ideja...user posted image

Uf, jaz bi tud en pirček, še rajši pa radler, ali pa deci vina, tud bandidos ice je doberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A vidva gresta pa po prstančkeuser posted image - kaj to bodo že poročni?? Zaročni? Predporočni? Valentinovi?

Neposredna povezava do sporočila: 3537
13.2.2008 18:10:24   
sonček33
O lepotičke
kako ste?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
13.2.2008 18:11:34   
sonček33
prstančki se* ? fajn fajn
jaz še tale izpit dam skozi, pol pa akcija za poroko

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
13.2.2008 18:15:16   
Serendipity
Kupi! Darilo je super! user posted image  user posted image  

No, če bi imel oblečenl e ta oranžen predpasnik, dvomin, da bi še vedno tak zgledal, ali? user posted image

Je pa super ideja! Naredi sama -bo dosti boljše, pa še večja ''vrednost'' bo! user posted image

A vidva gresta pa po prstančke - kaj to bodo že poročni?? Zaročni? Predporočni? Valentinovi?

Malo si stroške lajšava, da ne bo vse naenkrat. Pa imava dogovor, da namesto božičnih, rd daril in valentinovih daril  (vse se giblje okoli dec/jan/feb) si bova nabavila prstane. (ok, kak rocher ali rafaelo je itaq padel user posted image )

sonček - kdaj imaš? Držim pesti!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
13.2.2008 18:15:25   
sonček33
a zdej, ko sem si pa jaz mal časa vzela pa nobene ni?
user posted image user posted image user posted image user posted image
prav, grem pa naprej študirat

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
13.2.2008 18:21:46   
Serendipity
a zdej, ko sem si pa jaz mal časa vzela pa nobene ni?

prav, grem pa naprej študirat

Tu, tu!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
13.2.2008 18:33:10   
sonček33
ojoj

Neposredna povezava do sporočila: 3543
13.2.2008 18:33:37   
sonček33
Kako si Se*?
pridna?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
13.2.2008 18:38:43   
Erin
Nič nazaj učit...malo počitka pa le potrebuješ..ne se preveč obremenjevatuser posted image
Sonček kdaj bo pa tvoja ohcet?
Midva sva se pa oba skupaj odločila da se ne bova poročila dokler bodo otroci majhni ampak ko bodo najstniki da bodo priča temu obredu user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
13.2.2008 18:47:06   
sonček33
Junija bo dan D. Upam, da s trebuhom user posted image
Sicer pa stvar dogovora. Če bi mene pred dvema letoma vpr., bi tudi rekal, da se nikol najbrž ne bom. zdaj sem pa čist notr padla.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
13.2.2008 18:47:46   
sonček33
Čakam LuNo!!!!
Da jo vprašam, kakšne inštrukcije ima???user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
13.2.2008 18:49:25   
Serendipity

Kako si Se*?
pridna?

Vedno! user posted image  (Ko nisem poredna)

Erin - Tudi fajn odločitev! user posted image

KO bodo pa moji otroci najstniki bom jaz že rekordnih 60, te pa ne bo dekolte več tak fajn bleščeč... user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
13.2.2008 18:50:48   
Erin
user posted image user posted image user posted image   Ja to pa mene tud zanimauser posted image Mogoče pa svojega uči akrobacij v postelji?user posted image

sonček itak da bo s trebuhom, nič upam, ampak VEMuser posted image user posted image user posted image samo potem ne boš smela pit pa skakat preveč po plesiščuuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
13.2.2008 18:52:50   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
KO bodo pa moji otroci najstniki bom jaz že rekordnih 60, te pa ne bo dekolte več tak fajn bleščeč... user posted image  

user posted image user posted image user posted image Ne "seri" seki, itak da ne boš...boš 70... JOKE!!!!!!!!!

Se spomniš kaj si enkrat rekla...z vsakim dnem si bližje svoji pikici...no...ta dan prihaja, sem ga videla, se je mimo mene peljal popoldne..a še ni pri tebi???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.