mergetka
|
Ojla, ! Dinki, za zadnji dan! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Dinki, tote "bule" so res fora. Meni se delajo navadno okoli popka ali pa malo višje in na moji srčni strani. Tudi nimam pojma, kateri del telesa bi bil to. Verjetno, nekaj od nogic( stopalo, koleno)?! Se mi zdi,da z rokicami žgečka nižje. Včasih pa se naredi kar cela grmada,sploh čez noč- to bi pa mogoče lahko bila ritka?! Eva78, a ni to zanimivo gledat? Jaz takrat zmeraj začnem božati bušija . Men se tudi dogaja enako, ugibam, kaj je potisnil gor in ga božam... in to je res občutek, ko da si v . Ek, če je malo manjši, ni panike, še lažje boš rodila . Al pa kot je reku Pušenjak, ki j ful strokovnjak: IZVIRNO SPOROČILO: Joži79 Sej je rekel dr. Pušenjak: če bi bli vsi otroci enaki, jih sploh ne bi merli, ampak bi jih sam šteli . Še 27 dni... Faca..... Eva, hvala. A ti maš tudi manjšegaa bušija? Sem gledala slikc, pa nimaš nič novih... Ena je spraševala glede masaže presredka. Moj nič ne komplicira glede smeri, pač z oljem me namaže in pol mal razteguje kožo od ene luknjice do druge , ene 5 minut. No, men je fajn, da je opazil, naj bi bila že bolj raztegljiva, ne vem pa, ali bo to res pripomoglo proti rezanju presredka. Probam lahko, pol bomo pa videli, kako bo.... Naja, men tud skoz neki iz rok pada in pol mi je tak smotano, ker se mi ni fajn sklanjat. No, lep pozdravček vsem!
|