valči
|
Zdravo! Najprej hvala vsem,ki mislite na naju Da na htro poročam.Prišla od okulista,ki mi je rekel,da je oko sicer vredu,le naj si še kapljice 6 na dan dajem,ene tri dni,pol pa še tri dni po končanju nič dojit.Po njegovo 10 dni brez dojenja še! Me je kar kap,ne vem,kje ja 10 dni našel.Ampak jaz ga ne bom poslušala,ker sem klicala dr.Tekauc-Golob v mariborsko porodnišnico,mi je mirne duše rekla,naj takoj začnem dojit,da Nini ne bo to škodilo,manj,kot 1%.In Mojco iz MON-a sem že gnjavila...Ob 4. popoldan je dobila zadnjo flašo,potem sem jo poskusila dojit,pa je jokala,trmarila,glavo stran obračala.Po spanju je malo potegnila,se še morte navadit,ker je fejst zmedena,revca.Zvečer smo imeli joka,ker flaše ji ne dam,jaz trma,ona pa tudi trma. Nekako sem jo uspela,z vmesnimi nošnjami podojit in ob pol desetih je zaspala in še spi.Sedaj,ko grem spat,še jo bom poskusila,če bo želela,potem pa bomo videli jutri. Ampak jaz verjamem vase in v njo,mora nama uspeti,ker mi ogromno pomeni dojenje.sem bila prikrajšana pri sinu,ki sem ga morala nehat dojit pri 15. mesecih,ker sem zanosila in pri Lari,ki sem jo morala nehat pri 10. mesecih dojit,ker sem mogla na nujno operacijo žolčnih kamnov. Tokrat pa me več nihče ne prisili v konec dojenja!! Sedaj pa neham,da ne bom kateri tečna s tem. Klaudia vse najlepše želje za tvoj rojstni dan,želim ti zdravja in sreče na vseh področjih Pa tako banjico,ki si jo kupila,imam jaz inb je super 1a,res.sem jo dobila od ene mamice,ki je svoje tri not kopala,pa sedaj še jaz svojega tretjega not kopam in še kake tri bi sigurno zdržala-ne moje ,imam dovolj zaenkrat Je pa bila kupljena v Italiji in je res kvalitetna.Tiste,ki jo imatr namen kupiti,priporočam Mehurčica,bravo Eni,super je Temenc naša skoraj več nima,še samo malo,pa to bo šlo počasi v pozabo. Katero reč imaš to za bebice?Keksi za glodat,ali kašice!Kje si to kupila?Je to,kot Hipp,nisem še slišala za to zadevo. Uvajanje,rada vas berem,tiste,ki se že igrate s tem in podoživljam svoje bivše zvarke in packarije ,ker to je res packanje v kuhinji za par žličk.Vendar mi je bilo vedno v veselje,kuhat,pasirat.Če rabite ideje,kupite mamino paparico,revijo,ki vsebuje fajne nasvete,recepte ,meni je prav prišla,če mi je idej zmanjkalo. Ampak začet še nimam namena,ker morem najprej dojenje nazaj vzpotavit in do 5. meseca sigurno ne bom začela,prej okrog 6.,če bo le možno. ,bom počasi šla,nočka...