pingi
|
Hej! Zadnje čase pa samo berem in nič ne napišem. No, da boste vedeli, da smo še živi. Sicer pa kmalu dobimo ADSL (končno!!), tako, da bom lahko tudi jaz bolj ažurna. Našemu se je tudi čisto strgalo in si tlači v usta dobesedno VSE kar je na dosegu rok. Reklame so še posebej zanimive, ker tako lepo šumijo in so pisane. Samo mu jih ne pustim dajat v usta, ker po moje tale tiskarska barva res ni primerna kot prva GH Zadnjič mi je pa na zapestju naredil »hikija« (ne vem, kako se po slovensko reče, a veste, ko se nekateri zaljubljenci »zaznamujejo« z vratnimi znamenji-ugrizi: skratka, toliko je sesal in grizel, da se mi je še dva dni poznalo) Mu pa ful paše, če ga s prstom drgnem po dlesnih. Zobki na vidiku? Vem, da zna to trajat še par mesecev, tako da... Spanje. Čez dan vedno manj spi, ponoči pa ponavadi od 20h do 6h, 7h. Ga moram pa pohvalit (čeprav se mi bo zagotovo maščevalo), da zadnje čase ponoči je samo enkrat oz. dvakrat. Enkrat nama je celo uspelo, da sva jedla šele ob 5h! No, saj ne da vmes čisto spimo. Včasih imamo cele seanse z dudo in govorjenjem in obračanjem.... Jasna, saj bo bolje. Zjutraj je že zmeraj bolj svetlo Aja, Martinov lulček pa pri nas deluje zvečer, ko ga oblačiva po kopanju in se začne dret. Samo začnem pet Martinovega oz. Jakatovega lulčka pa je prec boljš. Sploh tisti del »3 centimetre velik in velik kot Triglav« mu je zelo všeč Pravi dec Suzanamai, mi lahko zaupaš kje bivate, ko ste na Veliki planini? Si pa predstavljam, kako ste ustavarjali s sankami in lupinco. Midva bi pa lahko patentirala, kako naštimaš lupinco v kolesarsko prikolico. Kaj češ. Znajdi se, a ne? Mimogrede, zadnjič mi je mami rekla, da izkoriščam Jakata v shujševalne namene (z dojenjem). Mene je bilo sicer vedno strah, da bom po koncu nosečnosti ostala debela matrona , pa očitno narava poskrbi za takšno simbiozo (enemu gre v plus-dojenčku, drugemu v minus-mamici) Magic cup. A ga katera izmed vas že uporablja? Jaz sem včeraj probala, pa mu je kar dobro šlo. Sploh, ker tako rad vse sam prime oz. drži. Gor sicer piše, da je od 6 meseca dalje. No, naš bo drug teden star 5 mesecev. Do zdaj ni pil še nič drugega kot mleko pri meni, tako da sem rekla, da bi raje probala kar s tem lončkom kot pa flaško. Kakšne imate kaj izkušnje mamice z več otročki? Bi bila flaška bolj primerna? Valči, držim pesti! In bravo za vztrajnost. Klaudia, vse najboljše! Pa da bi Lia malce raztegnila svoje nočno spanje Jutri imava P in drugo cepljenje. Upam, da bo isto brez problemov kot prvič, čeprav so reakcije po vsakem naslednjem cepljenju bolj pogoste. Srečanje 19.2.: prideva. Uživajte s svojimi sončki (po možnosti na sončku)!
|