suzanamai
|
Klaudia vse naj naj, evo eno zate, lepo praznuj, pa hvala za tortico. Mišk če se prav spomnim je rižolino od 6m dalje. Midve imava trenutno Hippovo riževo kašico, kupila pa sem tudi Milupo, Alete in Novalac. Je prej po kopanju čist navalila in pojedla sigurno 100 ml, sem ji pa danes naredila bolj redko, saj je včeraj kar valjala po ustih in ni vedela kaj naj počne z njo. Danes pa je tako odpirala usta in žvečila žlico, pa na vsak način je hotla držat žlico, tako da sva imeli vsaka svojo. Full je bila posrečena. Drugače sem ji včeraj po nasvetu P pred vsakim dojenjem dala par žličk pretlačenega korenčka. Korenček sem olupila, narezala na rezine, prevrela v rahlo slani vodi, potem pa spasirala in ponovno malo prevrela. Kar je ostalo sem dala v hladilnik, saj je rekla, da lahko stoji dva dni, samo pred vsako uporabo malo prevreš in ohladiš. Ji je pa full njami. Danes zjutraj je dobila par žličk postane zmečkane banane. Baje moraš najprej pretlačiti in počakati, da oksidira toliko da spremeni barvo v sivo. Popoldan pa sem ji skuhala pol jabolka, ga pretlačila, zmešala s par žličk korenčka, prevrela.. kar smejala se je tako ji je bilo všeč. Ne dam ji več kot 3 vel. žlice v posodico, pa še tega ne poje vsega. Po vsaki papici pa se še podojiva. Izgleda da ji odgovarja, saj se driska umirja in ni več tako sluzasta, zadnjič je kakala zjutraj. Jutri pa vam poročam, če je kaj dalj spala zaradi riževe kašice. Včeraj je pojedla kake 4 žličke, spat je šla okoli 7h, zbudila se je ob polnoči in nato jedla še dvakrat do sedmih zjutraj. Kar dosežek glede na zadnje dni. Bom pa jutri zjutraj poklicala patronažno, saj sva bili dogovorjeni, da se dobiva še parkrat ob pričetku dodajanja na GH, tako da ne bi kaj prehitevali. Pingi na Veliki Planini najamemo kočo. Cena najema je od 50€ dalje na nočitev, odvisno od urejenosti, št. ležišč ipd.. Če rabiš povej, ti bom dala številko gospoda, ki oddaja večino koč na planini. Je pa super zadeva, zame je to vedno hud dopust. Pa še drive in in drive out na smučišče je zakon. Mi smo vsi zaljubljeni v to planino, ni moderno smučišče, ima pa vse kar je potrebno, pa še gneče ni in je zato idealno za učenje. Uživajte, grem malo na kavč