|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
12.2.2008 14:42:48   
oktoberka
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2436970

Tole si mal preberite. Men se zdi kar fino napisano!


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
   RE: Desetke007
12.2.2008 14:56:39   
oktoberka
Tale je pa neverjetna! Mislm da če bom kdaj v depri, da bom sam to pogledala, pa se nehala smilit sama sebi!
To je pa res SUPER MAMI!!!!user posted image user posted image Vse čestitke! Sama ne vem če bi bla zmožna česa takegauser posted image
[www.zippyvideos.com]


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
   RE: Desetke007
12.2.2008 16:41:27   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: teka


midva sva danes spala bolje (na 1,5 - 2 uri), pa tudi sprejel je dojenje leže (sicer moram sedet), tako da je bilo veliko lažje. Sicer pa sem tudi jaz dva dni nazaj poskusila z žitno kašico zvečer, da bi bolj dolgo spal (po nasvetu P) in glej ga šment - ena noč je bila slabša od druge. Pa sem včeraj prenehala.
Joj, vidim da imata enake noči, kot midve. Se pa tudi spomnim, ko sem starejšemu začela dajat za večerjo rižolino - ni nič boljše spal.user posted image Je pa potem pozneje(se ne spomnim koliko je bil star točno) spal boljše, ko sem mu delala Sunny bisk-e za večerjo.user posted image



No, to je to....me tamala že kliče.


Klaudiji še vse najboljše!

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
   RE: Desetke007
12.2.2008 17:53:32   
drobižek
user posted image Vidim, da večina že uvaja GH. Kdaj ste začele?Pred dopolnjenimi štirimi meseci?

user posted image A ima katera dvd od Vzajemne in kakšen je - če se ga splača kupit?

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2779
   RE: Desetke007
12.2.2008 18:33:24   
majoli
Klaudia, vse najboljše!

Drobižek, jaz imam DVD od Vzajemne in mi je fajn. Dobiš info o otrokovem gibalnem razvoju, razne igre za spodbujanje dojenčkovih spretnosti in razne vaje za mamico in dojenčka.

Jaz pa zadnje čase opažam, da Maks je na tri ure po pribl. 90-120 ml, kot kak novorojenček. Tudi ponoči bi jedel na dve uri in max 120 ml.  Namesto, da bi manjšal število obrokov, jih on večauser posted image . Samo zvečer, tik pred spanjem včasih poje 210 ml, pa zdrži največ 4 ure.

Drugače pa zdajle grgra v sončnem vrtu in ima v ustih skoraj celo rokico. Z bušija se je čisto nehal obračati, raje jokca, dokler ga ne odrešim muk in položim na hrbet. Je pa včeraj pridno vadil premik s hrbta na bok. Jaz sploh ne vem ali naj ga pustim, da se malo potrudi s tem obračanjem ali naj ga stalno dajem na hrbet, ko on to zahteva. Kravce lepo pase, obračanje ga pa zaenkrat ne zanima preveč.



(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
   RE: Desetke007
12.2.2008 18:53:56   
mama06
Evo nas. Skopani in pripravljeni na spanje. No prvo bo kratko dremuckanje in temu sledi nočni počitek okoli 20 do 20:30. Nato pa imata ati in mama čas zaseuser posted image .

Smo bili sedaj popoldne v šopingu in je bil zelo priden v lupinici, samo gledal je tako grdo, da bi pogled lahko ubil.user posted image user posted image

Klaudia si še med nami ali ga žuraš na velikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
   RE: Desetke007
12.2.2008 19:55:11   
suzanamai
Klaudia vse naj naj, evo eno user posted image  zate, lepo praznuj, pa hvala za tortico.

Mišk  če se prav spomnim je rižolino od 6m dalje. Midve imava trenutno Hippovo riževo kašico, kupila pa sem tudi Milupo, Alete in Novalac. Je prej po kopanju čist navalila in pojedla sigurno 100 ml, sem ji pa danes naredila bolj redko, saj je včeraj kar valjala po ustih in ni vedela kaj naj počne z njo. Danes pa je tako odpirala usta in žvečila žlico, pa na vsak način je hotla držat žlico, tako da sva imeli vsaka svojo. Full je bila posrečena.

Drugače sem ji včeraj po nasvetu P pred vsakim dojenjem dala par žličk pretlačenega korenčka. Korenček sem olupila, narezala na rezine, prevrela v rahlo slani vodi, potem pa spasirala in ponovno malo prevrela. Kar je ostalo sem dala v hladilnik, saj je rekla, da lahko stoji dva dni, samo pred vsako uporabo malo prevreš in ohladiš. Ji je pa full njami. Danes zjutraj je dobila par žličk postane zmečkane banane. Baje moraš najprej pretlačiti in počakati, da oksidira toliko da spremeni barvo v sivo. Popoldan pa sem ji skuhala pol jabolka, ga pretlačila, zmešala s par žličk korenčka, prevrela.. kar smejala se je tako ji je bilo všeč. Ne dam ji več kot 3 vel. žlice v posodico, pa še tega ne poje vsega. Po vsaki papici pa se še podojiva. Izgleda da ji odgovarja, saj se driska umirja in ni več tako sluzasta, zadnjič je kakala zjutraj.
Jutri pa vam poročam, če je kaj dalj spala zaradi riževe kašice. Včeraj je pojedla kake 4 žličke, spat je šla okoli 7h, zbudila se je ob polnoči in nato jedla še dvakrat do sedmih zjutraj. Kar dosežek glede na zadnje dni.
Bom pa jutri zjutraj poklicala patronažno, saj sva bili dogovorjeni, da se dobiva še parkrat ob pričetku dodajanja na GH, tako da ne bi kaj prehitevali.

Pingi na Veliki Planini najamemo kočo. Cena najema je od 50€ dalje na nočitev, odvisno od urejenosti, št. ležišč ipd.. Če rabiš povej, ti bom dala številko gospoda, ki oddaja večino koč na planini. Je pa super zadeva, zame je to vedno hud dopust. Pa še drive in in drive out na smučišče je zakon. Mi smo vsi zaljubljeni v to planino, ni moderno smučišče, ima pa vse kar je potrebno, pa še gneče ni in je zato idealno za učenje.

Uživajte, grem malo na kavč



_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
   RE: Desetke007
12.2.2008 19:59:37   
Klaudia
oktoberka - to sem pa vidla, da so napisal Sandra, pa mi ni blo nič jasno user posted image  Je Daschi mal zamešala...
Tisto je pa res Supermami. To smo mi še v srednji šoli šli gledat ljudi ki slikajo z usti in nogami. Pa je bla tam ena mala punčka, stara ene pet let, ki ni imela rok (v bistvu tut ključnice ne). Ampak je bla tak optimist. Se vidi da je že od rojstva taka...

drobižek - GH smo resno začel dajat ta teden. 3.2. je pa bila stara 4mesece. Prej sem ji samo sem ter tja dala par kapljic soka določenega živila. npr. eno žličko jabolčnega soka, korenčkovega... pa da ne bo pomote. Nariban jabuček in sok sveže istisnjen, ne kupljene stvari...

mama06 - nič ne žuram. Trenutno poslušam Liino dretje, ker noče spat. user posted image  Sva pa bile prej prvič v taveliki banji. Sva se šle skupaj kopat. Je bla tok presenečena in hkrati vesela, da sploh ni vedela kaj bi naredila. A bi se smejala al bila resna. user posted image

Grem jo zdj mirit,  ker user posted image  ne u speva glih...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
   RE: Desetke007
12.2.2008 20:33:34   
Kasija
Klaudia vse najboljše za tvoj rojstni dan user posted image !

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
   RE: Desetke007
12.2.2008 20:35:07   
Kasija
Elian se tudi več zbuja ponoči kot prej. Je že redno spal do 5h, zdaj pa zajamra kar na par ur. A to je potem od potrebe po več hrane ali poskok v rasti ali...?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
   RE: Desetke007
12.2.2008 21:04:51   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka
To je pa res SUPER MAMI!!!!user posted image user posted image Vse čestitke! Sama ne vem če bi bla zmožna česa takegauser posted image
[www.zippyvideos.com]



ja, a ne user posted image user posted image  ... sam mora pa živet nekje, kjer je toplo, a je lahko skoz bosa ...

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
   RE: Desetke007
12.2.2008 21:08:45   
janja
Klaudia - vse naj naj. user posted image user posted image user posted image Kolk si še mlada! Zdele sigurno že žuraš.

No, naš že lepo papca banano. Sem pa opazila, da bolj je hrana spasirana, več je gre ven. Tako da pretlačeno je zakon. Jutri bom poskusila še s korenčkom, glede na to, da se nam je spet pojavila driska. Pa tako rdeča in vroča lička ima zadnje dva dni, da premišljujem, če ga ne bi peljala k P. Danes čez dan tudi ni skoraj nič spal. Zdaj sicer spi. Upam samo, da noč ne bo huda, ker že itak vstajam vsake 3 ure.

No, se že oglaša, grem pogledat...


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
   RE: Desetke007
12.2.2008 21:16:14   
mišk
Suzanamai, ja sej sem mislila riževo kašico, ne rižolino. Mal sem se narobe izrazla. Kupla sem pa tisto od Milupe. Dans zvečer sem ji ga dala za prvič kar po flaški-ni blo nobenga kompliciranja. V bodoče pa nameravam dajati po žlički. Probala sem ji dati tudi frutek, a ji ne gre glih po grlcu.user posted image  N ebom je silla, ker itak mamo cajta še več kot preveč. Bom pa tudi jst poskusla s pretlačenim korenčkom. A je kaka nevarnost, da se otrok pri štirih mesecih s pasirano hrano zadavi?user posted image  Mal me je strah.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
   RE: Desetke007
12.2.2008 21:17:03   
skuštrana
Vidim, da že na veliko uvajate..mi smo še kar na zizalandu in še bomo nekaj časa..user posted image
Juri imam kao cepljenje, ampak bom vse skupaj spet prestavila, ker ima L. gnojno angino pa da ne bi še mali kaj dobil...

Čarobni lonček - Liza je začela pit iz njega, ko se je nehala dojit..prej ga pa ni hotela, pa flaše tudi ne... Ne kupujte Aventovih, veliko boljši so Nuk. A ventove je tolk smotan prat in sestavljat, Nukovi imajo pa samo kozarec in pokrov, ter ne polivajo..aventovi pa polivajo.

Kasija, naš se tud zbuja non stopuser posted image Pa čez dan noče spat, razen če jaz spim zraven, pa še ta spanec je bolj švohenuser posted image Eh, bo že...

Sončni vrt in ostala navlaka , kjer je potrebno ležat ni več v modi, se dere kot user posted image če samo zasluti, da ga nameravam tja odložit...Ne preostane drugega kot trenirat mišice in ga nosit..in nosit...voziček je kul dokler spi, pol pa dretje..in mama spet nosiuser posted image A se že dale na voz športni del?

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
   RE: Desetke007
12.2.2008 21:18:34   
skuštrana
Klaudia vse naj naj za rojstni dan...user posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
   RE: Desetke007
12.2.2008 21:24:27   
mišk
Skuštrana, jst nameravam s športnim delom počakat do naslednjega večjega protestiranja v vozičku.user posted image  Ja, včasih se že malo buni. Itak pa na vozičku nimam trde, ampak mehko košaro, ki jo samo položim v športni del, zato kar dobro vidi iz nje ven.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
   RE: Desetke007
12.2.2008 21:32:31   
skuštrana
Jaz sem mislila s športnim delom počakat do spomladi, da bo bolj toplo...Pa ne vem če bo šlo. Imamo Mutsy košaro, ki je tudi lupinica pa je bolj majhna, noge mu že čez visijo...pa dvignat ga itak moram, ni šans na najnizji polozaj...ampak dokler bo tale burja bo moral bit noter...Ali pa v slingu, kjer je pa itak najraje...Nam se na sprehodu naredi, da jaz na koncu malega nosim v slingu, tata pa rine voz in še Lizo nosi zraven..ja, če bi mel pa gor športni del bi pa vsaj liza šla lahko noteruser posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
   RE: Desetke007
12.2.2008 21:44:45   
skuštrana
Punce, ste za akcijouser posted image Gremo malo navijat za našo Valči in njeno Nino, da uspe nazaj vspostavit dojenje..malo pozitivnih vibracij ne more škodit, a neuser posted image
Torej, dajmooooo Vači in Nina, vse vaju podpiramo in mislimo na vas ter držimo pesti da uspeuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
   RE: Desetke007
12.2.2008 21:49:39   
2ursae
goooo Valči in Nina user posted image user posted image . no Valči, poročaj, a ima Nina že prost vstop v zizoland?



_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
   RE: Desetke007
12.2.2008 21:49:49   
mehurčica
Mi bomo z GH tudi še malo počakali.

Skuštrana, saj angina ni nalezljiva. Eni ima cepljenje v četrtek. Z Davidom pa se grwva cepit drug teden proti klopnemu meningitisu. Prva dva je imel že lani, jaz pa sem se pred nekaj leti že. Lani se nisem smela, ker sem bila noseča.

S športnim delom vozička upam da se bo dalo še malo počakat. Zdaj hodiva ponavadi ven, ko postane zaspana in more ležat na boku, drugače se prehitro zbudi. Sva pa danes šle še eno rundo s prijateljico, ker je bila zunaj glih in Eni ni mogla zaspati. Tako da je cca.40min gledala mene in svoje rokice, ko sva pa prišle pred vhod pa je zaspala. In potem je spala še pod oknom v stanovanju 1 uro.

Ima spet suho kožo. Zgleda da zaradi mraza, ker je spet malo stisnilo te dni. Tako da sedaj tudi Melem kremica ne pomaga. Smo se pa menda KONČNO rešili temenc. Mi je prijatlca(hvala Ježek, če bereš)dala malo nekega zvarka, ki ga drugače predpiše P, sem 2x namazala in sedaj jih menda res čisto nič več ni.

Tukaj pa spet malo naših dogodivščin:
http://www.youtube.com/watch?v=MYG0kpZeLKw
http://www.youtube.com/watch?v=CHLBf9Nr5X4


Joj, danes se mi tak sladkarije luštajo.user posted image Ste mogle lepit tortice?user posted image user posted image Jutri bom mela 1kg več spet.user posted image



(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
   RE: Desetke007
12.2.2008 21:53:19   
noa1
Se pridružujem pozitivnim vibracijam. Valči in Nina kar optimistično...mislimo na vaju in držimo pesti.
Pa še enega angelčka za srečo user posted image (meni so tako cartkani)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
   RE: Desetke007
12.2.2008 21:59:34   
skuštrana
Skuštrana, saj angina ni nalezljiva.


Baje je, prva dva dni dokler antibiotik ne prime..kaj pa vem, jaz sem tudi mislila, da ni..rajši počakam..imam pa še en razlog da čakam, pa se mi ne da pisat o temuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2797
   RE: Desetke007
12.2.2008 22:24:12   
Alina_alin
Se na hitro javim. Cel vikend vas nisem brala, ker sem bila skoraj skozi sama s svojima user posted image user posted image ups, samo ena je dojenčica (druga malčica). in smo bile leteče - beri:nič doma. Dodaten razlog pa je, da sem ostala brez prenosnika - mi ne dela večuser posted image user posted image je padel na tla z mize naši malčici user posted image - nenamenoma se je spotaknila v kabel, ko se je filal in je padel na tla, sedaj ga je moj razstavil na prafaktorje, pa bomo videli ali še bo kaj s tega.
Noa - za srečanje sem jaz za, sploh če bo zunaj - ker tako bom mogoče lahko celo kavico z vami spila. Pa upam, da še sva s user posted image zaželjeni, kljub alarmiranju. Joj, meni je taaaaaak hudo, da imamo ta jok , ne drtje natančneje, na sporedu. V petek smo bili na enem RD in po 10 minutah ko smo bili tam, se mi je tak začela jokat -dret, sem jo nosila pol ure, pa se je cel čaz fuuul jokala. ljudje so me sam gledali kaki jok. Ni bilo nič bolje, kljub nošenju. Popokala sem jo v vozek in jo zunaj vozila, pa je v minuti zaspala.  bila je zaspana je bilo vse narobe in ni mogla zaspat na rokah...ejejjej. potem se je zbudila po slabi uri in je bila ful pridna.
Pa da ne bo zgledalo, da samo jamram - danes je bila tudi ful pridna čez cel dan, tudi na obisku pozno popoldan, kljub temu, da je bila že tudi utrujena. user posted image user posted image
Maja Zarja, da ne boš mislila, da sem poniknila, zato ker si me nekaj vprašala že nekaj časa nazaj, od mene pa ni bilo ne duha ne sluha. user posted image user posted image Hja, še eno . Joj, joj, bi, jaz bi,tudi moj bi,  ampak ko pa tak joka, pa si rečem - ni šans.
Lane, torej Aneta že tudi bere knjige...user posted image
grem zdaj v deželo mižul - jutro bo hitro. nočna bujanja pa še hitreje...











(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
   RE: Desetke007
12.2.2008 22:44:39   
noa1
alina_alin: kaj sploh sprašuješ, če si zaželjena...veš da si (verjemi da se vsi našiuser posted image  derejo, samo vsak ima pač svojo uro in obdobje) Pa ne se obremenjevat s tem...saj bo jo tudi to enkrat minilo. Imaš dve prekrasni princeski.

Torej:
Srečanje MB (nekje zunaj)
19.2.
- Alina_alin
- Noa1

Midve sva imeli danes zvečer pravo žurko. Ob 20.00 se je tako drla, da sem že sama skoraj jokala zravenuser posted image user posted image user posted image ...jaz pa sama doma...sem si kar naprej govorila..nič ni, nič ni, saj bo minilo Je bila že skoraj ob sapo in čez dobre pol ure se je umirila, da sem ji lahko dala dojko, in potem je jedla na obroke do 21.45, sedaj pa še spi user posted image (bo najbrž še eno hranjenje).
Mene pa full boli leva dojka in ne vem zakajuser posted image . Mastitis sem že imela na začetku, sedaj pa je drugače. Dojka me boli nekje notri in ni zatrdline, take kot pri mastitisu in tudi ni trda kot pri navalih mleka. A se mogoče kateri kaj sanja kaj bi lahko to bilo? Sem ji full to dojko ponujala...jo je vlekla ene dobre pol ure, pa nič ni pomagalo. Če ne bo bolje bom šla jutri k moji G.
Sem spila sedaj eno pivo in se mi zdi, da je bolje...no...najbrž alkohol deluje nameuser posted image .

Lahko in mirno noč vsem


(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
   RE: Desetke007
12.2.2008 22:55:26   
janja
skuštrana - jaz sem tudi slišala, da je angina prva dva dni nalezljiva (dokler ne prime antibiotik). No, upam, da se Liza hitro pozdravi in boste lahko cepili Arsena.

Mi smo ravno prejšnji teden naštimali športni del vozička. PP pramette je itak športni, a je bil prej lepo obrnjen k meni in zadekan. Zdaj pa je postal tako firbčen. Tudi ne spi več toliko, ampak opazuje okolico. Če je pa mraz, dam pa čez baldahin pleničko.

Zdaj grem pa res spat, ker Urban stalno nekaj momlja...nočko user posted image

aja, VALČI IN NINA, vem da vama bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




katero ime vam je od navedenih najbolj všeč?
paloma33

Izberite samo eno ime od spodaj navedenih

IZA (47%)

VITA (41%)

OTA (10%)

PERINA (2%)


Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!