|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
13.2.2008 6:55:56   
Estrella*
Punce, ravno sem prebrala, da je naša bivša majčica MASKA user posted image postala OKTOBERKA 2008!!!!!

ISKRENE ČESTITE ZA user posted image MASKA IN USPEŠNO DONOSITEV ZDRAVEGA user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
13.2.2008 7:12:35   
aurora28
Dobro jutro! user posted image

Sem včeraj mislila kako bom gledala Housa in potem še Enota za posebne primere, ker mi je zakon, ampak sem že med preverjenim kinkala kar sede user posted image in sem 20.45 šla v posteljo pančat. Tak, da Anitka nisi sama v tem user posted image user posted image .

Anitka midva imava jajčko Maxi cosi in sva kupila voziček Quinny Comfort Freestyle ker nama je bil zelo všeč, na koncu pa izveva, da se to dvoje dopolnjuje user posted image user posted image user posted image in lahko jajčko Maxi cosi nastaviš na ogrodje Quinnija.

Midva sva dobila to jajčko oziroma avtosedež:

Maxi-Cosi avtosedež CabrioFix 2007 - Happy Flower
user posted image

Jana81 midva bova naročala posteljico Emilie v barvi vanilije, dimenzije 120*60. Ker imava bolj omejen prostor si ne moreva privoščiti 140*70, ker nama vsak cm prav pride. Kakšno barvo bosta pa vidva vzela?

Maska čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2727
13.2.2008 7:46:33   
Anitka
JUtro majčice!

Za mano je ponovno ena od neprespanih noči. Jaz si res želim, da se to ne bi stopnjevalo in nadaljevalo in kot zgleda res nisem edini primerek. Pa v grlu me tako narahlo čez noč boli že kar tretji tedenuser posted image

Pa še eno žalostno novičko imam - na srečanje me žal ne bouser posted image Pa tako zelo sem se ga želela udeležiti in se pofotkati z mojimi majčicamiuser posted image

Aurora ja to vem, da maxi cosi lupinice pašejo tudi na quinniyeve vozičke. Samo tale Maxi cosi Mura ima malce drugačne nastavke . SEm sicer včeraj našla, da je ena od uporabnic baje uporabljala omenjeno košarico na vozičku. Bom pa seveda še prevrerila. MI je pa sicer res všeč Maxi cosi in Quinny zaradi vsemogočih kombinacij. Tako bova midva imela športni del malce drugačen, pa košarico in tudi lupinico v drugi barvi. Bo našemu otročku pestrouser posted image

MASKAuser posted image user posted image Želim ti lepo, mirno nosečnost in zdravega user posted image

Zdaj pa grem počasi. Me čaka dolg delovni dan, ker imamo ob štirih še konferenco.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
13.2.2008 8:07:04   
Anonimen
Dobro jutro...

Od kar sem prišla v Slo. se še nisem naspala... Danes ponoči fasala še migreno...
Tamala mi vstaja ob 7 zjutraj ne glede na to kdaj gre spat- za znort!! V Egiptu je spala včasih tud do 10.30 zjutraj...Tudi čez dan ne spi več kot dol...
Pa jo poskušam prav tako zmatrat pa greva ven na sprehod... pa nič od tega samo domov prideva čist premraženi kot dve ledeni kocki...

Čestitke Maski...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2729
13.2.2008 8:13:03   
barbaw
Dobro jutro!

Estrella verjetno že delaš. Hvala za kapučin.

user posted image user posted image user posted image  Maska, želim ti zdravega user posted image  in nosečnost brez zapletov!

**** mogoče rabi Samia malo več časa, da se njeno telo prilagodi. Ali pa njenemu telesu odgovarja, da ni tako toplo in se ne utrudi tako hitro.

Anitka, ko sem se jaz pogovarjala v trgovini za Muro je rekla, da paše dreami gor.

Tiste, ki ponoči ne spite bi vprašala, kdaj nazadnje jeste pred spanjem. Jaž že en čas prakticiram , da jem najkasneje do 18-ih in se je obrestovalo. user posted image  Spim dosti bolje, ker me v želodcu nič ne tišči, zbujam se za lulanje ali pa ko mi trebuh otrdeva.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2730
13.2.2008 8:15:42   
Anonimen
Dobro jutro user posted image majčice.

Tudi pri nas je bilo danes spanje tako tako user posted image . Pa moj user posted image dragec se mi tako smili, midva nisva že več kot en mesec user posted image , njegu pa tako dogaja, jaz pa čisto mirna zraven. Saj potem na koncu nisva! Punce a imate ve kaj več želje po slončkanju? Meni se zdi, da meni sploh več ni do tegauser posted image . Upam, da me kmalu mineuser posted image .

aurora28: user posted image user posted image user posted image mi je zelo všeč vaš jajček

Anitka: user posted image user posted image škoda da te ne bo v soboto

TamaraJ: ja jaz sem s tabo za sobotouser posted image , samo ne vem kako bo to šlo pet do LJ, punce to ne bo 5, temveč 10 oseb boš peljala do LJuser posted image user posted image (probaj si vzeti čas v četrtek, da se dogovorimo, če ne pa se slišimo v petek)

Estrella: naslednji GP imam 10.3., aja no kg: vse skupaj do sedaj  + 4 kg

Punce kako se delajo Keglove vaje?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
13.2.2008 8:19:44   
barbaw
Najlažji način, da ugotovimo, katere so te mišice je, da pri uriniranju poskusite zadržati curek urina, drugi način je tudi ta, da vstavite prst v vagino (pri ženskah) ali anus (pri moških) in poskusite pokrčiti mišice tako, da prst stisnete.
Pri tem morajo ostati trebušne, stegenske in zadnjične mišice popolnoma sproščene.

Če vam uspe zadržati curek oz. stisniti prst, potem veste o katerih mišicah je tu govora. Prav te mišice so tiste, ki se krčijo med orgazmom.

Vaj nikoli ne izvajajte med uriniranjem, kajti to lahko privede do infekcije sečil, prav tako lahko nepravilno izvajanje (krčenje trebušnih, stegenskih in zadnjičnih mišic) stanje še poslabša!

Izvajanje keglovih vaj

- Začnite tako, da najprej izpraznete mehur
    - Pokrčite mišice medeničnega dna
    - Nato mišice popolnoma sprostite
    - Vajo ponovite 10 x, trikrat na dan (zjutraj, popoldne in zvečer)

Vajo izvajajte s kratkimi, hitrimi intervali krčenja in sproščanja (2 sekundi) in dolgimi (5 ali 10 sekund).

Vajo lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli, saj je neopazna. Lahko jo izvajate stoje, sede ali leže.

Že po štirih tednih večina opazi izboljšanje, znatno izboljšanje pa se lahko pokaže tudi šele po 3 mesecih vadbe.

Pravilna vadba

Če ob izvajanju vaje začutite kakršnokoli neugodje, bolečine v trebuhu ali križu, potem jo najbrž izvajate napačno.

Ne poskušajte pospeševati procesa s tem, da bi povečali število ponovitev vaje ali podaljšali čas krčenja mišic, saj lahko to privede do nasprotnega učinka - mišične utrujenosti in še večjih težav z inkontinenco!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
13.2.2008 8:20:15   
Taula
Maska čestitamuser posted image user posted image user posted image

Aurora...kje sta kupila lupinico? Midva jo tudi nameravava..no, čakava če bo kaka akcija marca. Me zanima kje je trenutno najcenejšauser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
13.2.2008 8:21:27   
barbaw
Glede slončkanja smo pa kar vse na istem. Ali pa tu nekje. Pri nas je tudi dolgotrajna suša, pride monsun pa spet suša. user posted image

To vse mine. Tudi po porodu ne boš imela velike želje en čas. Mislim, da se ponavadi malo pred porodom oz. koncem nosečnosti spet pojavi želja.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
13.2.2008 8:22:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Najlažji način, da ugotovimo, katere so te mišice je, da pri uriniranju poskusite zadržati curek urina, drugi način je tudi ta, da vstavite prst v vagino (pri ženskah) ali anus (pri moških) in poskusite pokrčiti mišice tako, da prst stisnete.
Pri tem morajo ostati trebušne, stegenske in zadnjične mišice popolnoma sproščene.

Če vam uspe zadržati curek oz. stisniti prst, potem veste o katerih mišicah je tu govora. Prav te mišice so tiste, ki se krčijo med orgazmom.

Vaj nikoli ne izvajajte med uriniranjem, kajti to lahko privede do infekcije sečil, prav tako lahko nepravilno izvajanje (krčenje trebušnih, stegenskih in zadnjičnih mišic) stanje še poslabša!

Izvajanje keglovih vaj
    - Začnite tako, da najprej izpraznete mehur
    - Pokrčite mišice medeničnega dna
    - Nato mišice popolnoma sprostite
    - Vajo ponovite 10 x, trikrat na dan (zjutraj, popoldne in zvečer)

Vajo izvajajte s kratkimi, hitrimi intervali krčenja in sproščanja (2 sekundi) in dolgimi (5 ali 10 sekund).

Vajo lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli, saj je neopazna. Lahko jo izvajate stoje, sede ali leže.

Že po štirih tednih večina opazi izboljšanje, znatno izboljšanje pa se lahko pokaže tudi šele po 3 mesecih vadbe.

Pravilna vadba

Če ob izvajanju vaje začutite kakršnokoli neugodje, bolečine v trebuhu ali križu, potem jo najbrž izvajate napačno.

Ne poskušajte pospeševati procesa s tem, da bi povečali število ponovitev vaje ali podaljšali čas krčenja mišic, saj lahko to privede do nasprotnega učinka - mišične utrujenosti in še večjih težav z inkontinenco!

barbaw: hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
13.2.2008 8:36:25   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

TamaraJ: ja jaz sem s tabo za sobotouser posted image , samo ne vem kako bo to šlo pet do LJ, punce to ne bo 5, temveč 10 oseb boš peljala do LJuser posted image user posted image (probaj si vzeti čas v četrtek, da se dogovorimo, če ne pa se slišimo v petek)

Se še ne ve ali se nam bo pridružila tudi Kasso. Sicer pa 5 v Golfa... ni problemauser posted image . Če pa Kasso ne gre z nami, smo pa 4. V nobenem primeru  prevoz ni problem. Za četrtek še ne vem... se bom potrudila. Namen imam do Logatca... že mamico pogrešamuser posted image user posted image . Ja, sporočimuser posted image

Joj, keglove vaje... , že v prvi nosečnosti sem se vsake toliko spomnila... zdaj pa se niti ne spomnim večuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
13.2.2008 8:42:12   
aurora28
Barbaw hvala za obširno poročilo kako izvajati keglove vaje. user posted image user posted image user posted image

Taula midva sva jajčko dobila od moje prijateljice. Sem pa pogledala na spletu in je tak jajček v Baby centru 140 €, na strani www.soncek.si pa 130 €, se kar splača, prišparaš 7,1 %.

Tukaj si poglej

http://www.soncek.si/si/avtosedezi/od-0-do-13-kg/maxi-cosi-g1518.shtml

Edinaos meni tudi ni do hopacupa, pa me moj zelo razume, kapo dol, ker mi nič ne tečnari. Saj se mi smili, sam kaj  se bom spuščala v sex, če se mi ne lušta, zato pa se raje kako drugače pocartava. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
13.2.2008 8:53:07   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Vidim, da ste imele včeraj burno debato okoli porodniške... Pa ste me fajn nasmejale, ker ste zmešale hruške, jabolka, kolerabo in kislo zelje user posted image  Ne mi zamerit user posted image

Bom par pojmov razčistila v treh točkah:

1. Definicija pojmov
Starševsko nadomestilo KLIK
Starševski dodatek KLIK

Na kratko: nadomestilo dobijo tisti, ki izpolnjujejo enega od dveh pogojev (ali zaposleni na dan pred nastopom porodniškega dopusta, ali zaposleni vsaj 12 mesecv v zadnjih treh letih). Tistim, ki ne izpolnjujejo nobenega od teh dveh pogojev, pripada starševski dodatek.

2. Minimalna plača
V skladu z Zakonom o določitvi minimalne plače (Uradni list RS, št. 114/2006) je ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve v Uradnem listu RS, št. 69/2007, objavilo znesek minimalne plače, ki velja od 1. avgusta 2007 do 31. julija 2008. Znaša  538,53 EUR. KLIK

3. Zneski in izračun

Znesek starševskega dodatka je fiksen oz. enak za vse in znaša v l. 2008 181,46 EUR mesečno.

Najnižji znesek starševskega nadomestila znese okrog 230 EUR mesečno. Izračuna se pa tako, da vzameš 55% minimalne plače, se pravi 296,19 EUR in to vneseš v obrazec, ki se nahaja tule KLIK - dobiš znesek 230,70 EUR (to je neto prejemek brez olajšav za družinske člane).

Grem zdaj skuhat kavo, potem pa naprej debatirat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2738
13.2.2008 9:04:48   
barbaw
Špelin@ ma ti si super. Ful je težko v teh debatah vedet kdo vse je zaposlen, kdo je bil, kdo je na zavodu in ni bil zaposlen v treh letih, ...

Jaz grem zdaj v trgovino moj račun olajšat od teže. user posted image  Počasi se bo začel jokat. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
13.2.2008 9:07:11   
špelin@
Še nekaj:

1. Solidarnostna pomoč je odvisna od posamezne kolektivne pogodbe - tam je vse definirano in najbolje, da si vsaka za svojo branžo pogleda. Na netu najdete vse kolektivne pogodbe user posted image

Recimo za vzgojo in izobraževanje: za zaposlene v vzgoji in izobraževanju po KP velja, da dobiš solidarnostno pomoč, če si v bolniški neprekinjeno tri mesece.

2. Regres - gledamo Zakon o delovnih razmerjih KLIK

131. člen
(regres)
(1) Delodajalec je dolžan delavcu, ki ima pravico do letnega dopusta, izplačati regres za letni dopust najmanj v višini minimalne plače.
   (2) Regres se mora delavcu izplačati najkasneje do 1. julija tekočega koledarskega leta.
   (3) S kolektivno pogodbo na ravni dejavnosti se lahko v primeru nelikvidnosti delodajalca določi kasnejši rok izplačila regresa, vendar najkasneje do 1. novembra tekočega koledarskega leta.
   (4) V primeru, da ima delavec pravico le do sorazmernega dela letnega dopusta, ima pravico le do sorazmernega dela regresa.

Sam znesek regresa (ali samo sorazmeren delež ali cel regres) je pa premosorazmerno povezan z delom letnega dopusta, ki delavcu pripada - če ti po čl. 161. oz. 162 pripada cel LD, ti pripada tudi cel regres.

161. člen
(pridobitev pravice do letnega dopusta)
Delavec pridobi pravico do celotnega letnega dopusta, ko mu preteče čas nepretrganega delovnega razmerja, ki ne sme biti daljši od šestih mesecev, ne glede na to, ali delavec dela polni delovni čas ali krajši delovni čas od polnega.
162. člen
(pravica do sorazmernega dela letnega dopusta)
(1) Delavec ima pravico do izrabe 1/12 letnega dopusta za vsak mesec dela v posameznem koledarskem letu:
   – če v koledarskem letu, v katerem je sklenil delovno razmerje, ni pridobil pravice do celotnega letnega dopusta,
   – če mu preneha delovno razmerje pred potekom roka, po preteku katerega bi pridobil pravico do celotnega letnega dopusta,
   – če mu delovno razmerje v tekočem koledarskem letu preneha pred 1. julijem.
   (2) Pri izračunavanju sorazmernega dela letnega dopusta se najmanj polovica dneva zaokroži na cel dan letnega dopusta.

ok, zdaj pa končujem user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
13.2.2008 9:14:25   
špelin@
barbaw, veš, delovno pravo je "silom prilike" pred 3. leti postalo moj hobi user posted image Ko si enkrat na tem, da si moraš čisto sam, tudi na grdo izboriti, kar ti pripada, velja pregovor "sila kola lomi". Dolga zgodba... user posted image  No, na koncu mi je uspelo doseči vse, kar sem si zadala user posted image  Čeprav me je stalo kopico živcev, ogromno poti, kar nekaj telefonskih klicev, ob katerih sem nenormalno "zašvicala", nešteto ur brskanja po netu in knjižnici ter najhujši migrenski napad v življenju user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
13.2.2008 9:17:33   
Anonimen
Špelin

No hvala za kristalno jasno obrazložitev in pomirila si me..ker potem moja matematika štima...In bo veliko lažje..možu namreč, bo manj dinarčkov treba pošiljat sem...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2742
13.2.2008 9:18:42   
jana81
user posted image špelin svaka čast...jst sem lani mela izpit iz delovnega prava (ga nardila z 9), pa pol tolk ne vem kot ti. resuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
13.2.2008 9:18:53   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jana81 midva bova naročala posteljico Emilie v barvi vanilije, dimenzije 120*60. Ker imava bolj omejen prostor si ne moreva privoščiti 140*70, ker nama vsak cm prav pride. Kakšno barvo bosta pa vidva vzela?

verjetno bova vzela modro , ampak še ne vem ali emilio, ali pio.

anitka tud za mano je neprespana noč, ob 2.30 zjutri sem še kr gledala ko sova, pol pa spet ob 5h.trebuh mi je otrdevu vsake pol ure, vse je me že začel bolet.

špelin jst jem ponavad zadnjič ob 20h, no se tudi zgodi da se najem ob 23h pa grem kr spat, pa načeloma zarad tega ne spim slabše, samo občasno se najde kak dan,ko ne spim po celo noč.

edinaos..pr nama je pa ravn obratn pri user posted image ...mojga lubija je strah da bi blo kej z user posted image  narobe (sploh od takrat ko sem pristala v bolnici), in se kr obotavlja, mene pa razganja.upam da ga kmalu mine.user posted image
ti si pa pridna da si sam 4 kg pridelala, no moje so krat 3.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
13.2.2008 9:22:01   
TamaraJ
Zdajle sem dobila mail , koliko zaslužijo naši tajkuni...

Jože Colarič...KRKA...neto 11.072 € (mesečno), pa Bojan Dremelj... TELEKOM SLOVENIJE... neto 8.294 €... pa npr. Žiga Debeljak... MERCATOR... 8.360 €... ali pa npr. Bavčar...ISTRABENZ... 8.450 € (za mešanje drekca)...

No, pa se mi na da pisat vseh. Jaz danes sam še po netu surfamuser posted image . Za to plačo delamo samo do 9.00user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
13.2.2008 9:25:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Vista je en drek.

Se strinjam - zato imam naložene kar ta stare XP-je user posted image  Ravno predvčerajšnjim sem nekje brala o gori popravkov, ki so jih zdaj naredili na Visti in naj bi poskušali s tem poopraviti slab vtis user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
131. člen Zakona o delovnih razmerjih
(4) V primeru, da ima delavec pravico le do sorazmernega dela letnega dopusta, ima pravico le do sorazmernega dela regresa.

Bi rekla, da kolikor dopusta toliko regresa. Zagotovo vem samo, da regres ni vezan na izrabo LD...mislim, da je pa na dodelitev LD.

Točno tako je user posted image user posted image user posted image

Naty* in jana 81, a je bil samo meni včerajšnji House kar malo user posted image  Kr neki user posted image  Čeprav so bile seksi bose nogice v supergah in spalna srajčka, skozi katero so ljubko kukale kurje prsi user posted image user posted image

natasa34 in mali pingo: za vsako ena user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Špelin@: predlagam, da počakamo do četrtka z našimi prijavami in potem bi te prosila, če ti seveda ni odveč, da pokličeš in se zmeniš z Golobčkom.

Dogovorjeno user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
13.2.2008 9:29:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Zdajle sem dobila mail , koliko zaslužijo naši tajkuni...

Jože Colarič...KRKA...neto 11.072 € (mesečno), pa Bojan Dremelj... TELEKOM SLOVENIJE... neto 8.294 €... pa npr. Žiga Debeljak... MERCATOR... 8.360 €... ali pa npr. Bavčar...ISTRABENZ... 8.450 € (za mešanje drekca)...

user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
13.2.2008 9:32:07   
aurora28
Špelin@ ti si super user posted image user posted image user posted image . Eno pomoč prosim. Jaz si bom šla 4. marca na CSD urejat porodniško, torej mi bodo vzeli obdobje od februarja do februarja, kajne?
Želela bi si izračunati porodniško pa ne znam. Poglej pri meni je takšna situacija od februarja - septembra sem dobivala plačo, oktobra mi je zavod za zdrv. zavarovanje nakazal bolniško v višini 90 % plače, november, december, januar, februar pa mi je ZRSZ nakazoval bolniško v višini 520 €. Zdaj mi pa prosim povej pri plačah vzamem kakšen znesek neto, bruto, a moram kaj odšteti, pojma nimam? Upam, da ti nisem preveč zatežila. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
13.2.2008 9:32:09   
TamaraJ
Obnovljen seznamček:

SEZNAMČEK SREČANJA MAJČIC 

Estrella:Medvode, DA, 3

Naty:Logatec, NE - se peljem s Tamaro 

Špelin@:, Zasavje, DA, 1         

Kasso:Postojna, DA

Aurora28:Velenje,NE, se pelje z Jano81    

Skye:MB, DAuser posted image                                  

Edinaos:Logatec, - se pelje s Tamaro

Nataša34: Zasavje, DA

MARTINA25: KR,DA, 3                 

Katina :Domžale, DA, 4                

Katy82: Sevnica, DA                  

Jana81: CE, DA , 2                  

Anitka:Prekmurje, DA                          

Čmrlika: MB, NE, Skye?

TamaraJ: Cerknica, DA, 4 (Naty, edinaos, ****)         

Petrahh: okolica LJ,DA, 2-3     

narava:LJ, NE 

Sashy: LJ (Šmarna gora), DA, 3                 

****:  Vrhnika, NE- se pelje s Tamaro

ZAENKRAT SE JE JAVILO 19 MAJČIC. ČE JE ŠE KATERA ZAITERESIRANA , NAJ SE DOPIŠE.ZA POTRDITEV PRISOTNOSTI, NAJ SE VSAKA ZASE OBARVA IN OBJAVI SEZNAM.

user posted image SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob 14h, PIZZERIA GOLOBČEK, Vransko user posted image         

Estrella... kdaj bi se dobile na Dolgem mostu? Ob kateri uri mislim? Mislim, da od 12:00 do pol 13 nekje... koliko rabimo do Vranskega? Glede na to, da je AC... znamo biti hitro gor.

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 2749
13.2.2008 9:36:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Od kar sem prišla v Slo. se še nisem naspala... Danes ponoči fasala še migreno...
Tamala mi vstaja ob 7 zjutraj ne glede na to kdaj gre spat- za znort!! V Egiptu je spala včasih tud do 10.30 zjutraj...Tudi čez dan ne spi več kot dol...

Ojej user posted image  Upam, da se obe z malo kmalu bolje aklimatizirata user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Punce, ravno sem prebrala, da je naša bivša majčica MASKA user posted image postala OKTOBERKA 2008!!!!!

Ooooooo, tudi z moje strani iskrene čestitke, MASKI želim mirno nosečnost in zdravo štručko user posted image  user posted image

barbaw, hvala za navodila za vaje user posted image

Anitka, škoda, da te ne bo na srečanje user posted image

edinaos, glede user posted image  bi pa najbolje odgovoril moj user posted image ...  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.