|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
12.2.2008 20:13:55   
Estrella*
barbaw: meni se zdi, da so tisto punco, ki je o tem pisala krepko po domače nategnili. Delodajalec išče vse mogoče izgovore, da ne izplača ali ne da stvari, ki ti po zakonu ali po KP pripadajo. Na vsakem posamezniku je, da stvar razišče in zahteva svoje pravice, drugače si za nijh žal neupravičeno prikrajšan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
12.2.2008 20:16:17   
Anonimen
Se opravičujem, ker se tko vmešavam v vašo debato, ampak ali ni tko, da če maš cel dopust, ti tud regres pripada v celoti? Bom vesela kakšnega odgovora, k tud delam v šolstvu.

LP

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
12.2.2008 20:21:30   
Anonimen
Mene pa zanima koliko je 55% min.slo.plače?? Ziher je ena cifra saj se ve kok je 100%... Sam jaz ne vem...user posted image user posted image
Torej koliko je minimalna slo.plača??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
12.2.2008 20:22:07   
Taula
Logično je ja. Sej po zakonu verjetno je. Sej jaz pravim, da je naše računovodstvo čudno.user posted image  Čudno da so se spomnili, da so sami nakazali solidar.pomoč.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
12.2.2008 20:22:59   
Taula
Mene pa zanima koliko je 55%?? Ziher je ena cifra saj se ve kok je 100%... Sam jaz ne vem...

Po moje 175 evrov. user posted image  Ker če nič ne delaš...imaš 12 mesecev 55% minimalca in dobiš 175 evrov.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
12.2.2008 20:33:22   
TamaraJ
Ojla..

No, sem rekla, da mal na hitro preberem in ste neverjetno pridne.

IZVIRNO SPOROČILO: ****

In Tamara.... super sam da je avto o.k.... a ti pošljem na ZS mobi..al se bomo kako drugače zmenile?

Ja, prosim. Bom jaz tudi tebi svojo. Ti pišem na zs

Glede izvornih celic pa tudi jaz nisem navdušena. Se strinjam s Pušenjakom.

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

TamaraJ me prav zanima kako dolgo bosta imela visto ker je tko ppoooočaaaasnaaaa.

Sem se prav nasmejala zdajle. Pred nekaj minutami sem mojemu mal zatežila, da kako zdej to... a je možno, da dela počasneje vse skupaj kot prej.

Ampak jaaa, dela počasneje. Vse je super sexi luštkano... ampak rabiš čas in potrpljenje.

Glede srečanja: Naty vidim, da je že pofočkana pri meni... **** mislim, da lahko tudi pod mene pišem. Edinaos in kasso... ste z mano? Kasso, kako je s teboj in prevozom? Lahko prideš do Unca, Logatca... ali te jaz poberem v PO?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
12.2.2008 20:34:57   
TamaraJ
Hudiča... kje so pa smajli??? Vista? Uporabila sem jih celo goro in nikjer nobenegauser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
12.2.2008 20:37:02   
Taula
Vista je en drek. Ga imam na laptopu. Eni programi mi sploh ne delajo več.user posted image  Pa ful šteka.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
12.2.2008 20:38:45   
barbaw
Minimalna plača je 281,38 eurov.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
12.2.2008 20:40:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Mene pa zanima koliko je 55%?? Ziher je ena cifra saj se ve kok je 100%... Sam jaz ne vem...

Po moje 175 evrov. user posted image  Ker če nič ne delaš...imaš 12 mesecev 55% minimalca in dobiš 175 evrov.user posted image

Potemtakem je ta plača tam nekje okrog 360 eurov... to bi blo približno naokroglo 87.ooo SIT...
Tukaj sem pa najdla tale link;

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=114548

Kjer piše da je po 1.8.2007 min.plača  127.550 sit.... To pa ne gre skupaj??
Al pa jaz neki narobe računam...

Pomoč pls...user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2710
12.2.2008 20:40:41   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Vista je en drek. Ga imam na laptopu. Eni programi mi sploh ne delajo več.user posted image  Pa ful šteka.

Pa kaj je s tem MS, da izda slabšo varianto. To se mi zdi kiks kot Millenium. Sem ga hitro vrgla dol, ker je bila obupna verzija.

Ja, ful šteka tale Vistauser posted image user posted image . Sem 15 min zdajle gor in za pop....

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
12.2.2008 20:42:28   
barbaw
Sem se še jaz nasmejala zaradi viste.Ima licenco za visto, gor na kišti pa XP-je user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa grem še jaz kavč peglat pred tv.

Nočko

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
12.2.2008 20:43:46   
barbaw
**** na http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp?step=2 boš našla kar nekaj podatkov.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
12.2.2008 20:45:11   
Taula

Po moje 175 evrov. Ker če nič ne delaš...imaš 12 mesecev 55% minimalca in dobiš 175 evrov.

Potemtakem je ta plača tam nekje okrog 360 eurov... to bi blo približno naokroglo 87.ooo SIT...
Tukaj sem pa najdla tale link;

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=114548

Kjer piše da je po 1.8.2007 min.plača 127.550 sit.... To pa ne gre skupaj??
Al pa jaz neki narobe računam...

Pomoč pls...

Ne vem. user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
12.2.2008 20:50:05   
Naty*
131. člen Zakona o delovnih razmerjih

(regres)
(1) Delodajalec je dolžan delavcu, ki ima pravico do letnega dopusta, izplačati regres za letni dopust najmanj v višini minimalne plače.
   (2) Regres se mora delavcu izplačati najkasneje do 1. julija tekočega koledarskega leta.
   (3) S kolektivno pogodbo na ravni dejavnosti se lahko v primeru nelikvidnosti delodajalca določi kasnejši rok izplačila regresa, vendar najkasneje do 1. novembra tekočega koledarskega leta.
   (4) V primeru, da ima delavec pravico le do sorazmernega dela letnega dopusta, ima pravico le do sorazmernega dela regresa.

Bi rekla, da kolikor dopusta toliko regresa. Zagotovo vem samo, da regres ni vezan na izrabo LD...mislim, da je pa na dodelitev LD.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
12.2.2008 20:51:32   
TamaraJ

Sem se še jaz nasmejala zaradi viste.Ima licenco za visto, gor na kišti pa XP-je user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa grem še jaz kavč peglat pred tv.

Nočko

No, glede na to, da sem navezana na XP... izgleda, da se znajo kmalu vrnitiuser posted image user posted image user posted image

****... meni se glede teh izračunov tudi ne sanja, ker sem zaposlena za nedoločen čas in še nisem razmišljala o višini porodniške. Itak nima smisla. Sem imela pa prvič bolj ubogo vse skupaj... zaposlena sem bila od 1. marca (pri taščici) in začela s porodniško septembra (22.). Ostalo se je valjda štela povprečna plača... in mi je kar lepo zbilo cifro dol. Je bilo pa vseeno za 20.000 sit več, kot če bi dobila tisto nadomestilo (kot absolventka)

Nič, jaz grem tudi v horizontalo... čeprav me kislina matra. Flašo Donata v roke in go, gouser posted image

Nočko

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
12.2.2008 20:54:03   
Anonimen

**** na http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp?step=2 boš našla kar nekaj podatkov.

Oktobra 1898...???user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2717
12.2.2008 20:55:55   
Naty*
Tamara ja js sm že pofočkana pri teb kot sopotnica oz. navigator user posted image .

Js grem tud v horizontalo...pred TV gledat Housa user posted image  (upam, da ne bom zaspala vmes).

Aja še tole:

Minimalna plača za delo s polnim delovnim časom od 1. avgusta 2007 znaša 538,53 eurov.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
12.2.2008 21:01:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Tamara ja js sm že pofočkana pri teb kot sopotnica oz. navigator user posted image .

Js grem tud v horizontalo...pred TV gledat Housa user posted image  (upam, da ne bom zaspala vmes).

Aja še tole:

Minimalna plača za delo s polnim delovnim časom od 1. avgusta 2007 znaša 538,53 eurov.

Ja to bo pa že bolj res... Mislim to se mi zdi bolj logično...gre z tisto matematiko...

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2719
12.2.2008 21:17:14   
Anitka
Ojla!

A ste ve tudi tako utrujene in izčrpane v zadnjih dneh kot jaz? Se počutim kot kaka stara mamca brez energije, na stopnicah totalno zdelana..user posted image user posted image Upam, da bo to prej ko slej minilo.

Špelin@ me veseli, da sta tako dobro opravila 3D.user posted image user posted image user posted image In seveda user posted image za user posted image Boš ponosno plesala z njim namaturantskem plesu, pa na porokiuser posted image   Pa lulček se res enkrano vidi. To bi pa res še otroci v vrtcu prepoznaliuser posted image user posted image user posted image Sem vedela, da ti za to odločitev ne bo žal. Ja saj skušam paziti nase kolikor se le da. Sem pa pri razgibavanju včasih kar malce okorna. Bo rada otrokom ponudila in pokazala določene stvari pa jih ne zmorem. Eh saj bo. Še malo.

Aurora28 tudi jaz včasih kar pozabljam na Keglove vaje. Je pa v redu, da se jih da izvajati leže, sede, stoje..., tako, da včasih vsaj nekaj pnovitev naredim šele zvečer v postelji. Obljubim, da bom postala bolj pridnauser posted image user posted image Glede dlak pa se pri meni dogaja skoraj podobno in sicer po nogah. V začetku nosenosti so še kar rasle kot ponorele, zdaj pa res precej manj, kar mi pa sploh ni odvečuser posted image Pri sirnih namazih pa tudi jaz nisem izbirčna in jih jem kar veliko: Ramine, od ljubljanskih mlekarn, Dukatove... Jaz imam Dojenčkov album, ki ima čudovite ilustracije od Jelke Reichman. Sem bila nad njim ravno zaradi ilustacij takoj navdušena. V njem ima pa že kar nekaj stvari zapisanih: Mamica in očka sta se spoznala..., Dan, ko sva izvedela za user posted image , Predvideni datum rojstva, Mamica/očka je mislil-a, da bom...; Mamica je prvič zaslišala utrip mojega srca..., Prve brce.., UZ... Tudi vašega lulčka sem si pogledalauser posted image user posted image

Edinaos saj sem vedela, da boš z osebno zdravnico v redu rešilauser posted image user posted image user posted image Sem res vesela zate.Pa tudi zate Tally sem vesela. Res še sreča, da pridemo tudi do takih zdravnikov.

Jana81 jaz raje na računam koliko mesečno zapravimo za gospodinjstvo. Si raje priparam živčke.user posted image Bi pa tudi jaz morda poskusila s tole Špelino razpredelnico.

Nataša34 in mali pingo držimo pestke za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj imam pa še eno vprašanje. Ali katera ve, če paše na Maxi cosi Mura voziček tudi katera izmed Quinniyevih košaric???

Lepo bodite in se beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
12.2.2008 22:32:58   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Zdaj imam pa še eno vprašanje. Ali katera ve, če paše na Maxi cosi Mura voziček tudi katera izmed Quinniyevih košaric???

Anitka, pomojem sem nekje zasledila, da naj bi šlo, ampak na tvojem mestu bi se prepričala v še trgovini ali pri proizvajalcu.  

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
12.2.2008 23:04:18   
jana81
ojoj tale House je bil pa danes mal čudn...nisem od začetka gledala, pa sem komi kej zakapirala.

anitka...jst sem včasih že ob enih tak zaspana, da bi lahk za mizo zaspala.Zdaj bo baje čedalje slabše.

tolk sem se najdela, da sploh ne morem it spat, ker me bo buši bolel.Moj mali pa tk vneto brca v mehur, da mam skos občutek da me lulat tišči, pa grem na wc pa par kapljic...nič kaj prijeten občutek...pa še trebuh mam trd kot skala.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
12.2.2008 23:20:21   
jana81
aurora katero postelljico sta vidva naročila...jst se odločam med emilia in pia...ta druga mi je svetovna oblika, no tud cena je posebna user posted image  bosta vzela 120 x 60 ali 140 x 70 ?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
13.2.2008 5:47:30   
Estrella*
Jutro!

Bi katera kapućinček? Ravno ga srkam in prebiram vaše poste.

Naty: Res je tako, da je regres vezan na LD in če ti pripada letni dopust v celoti, ti tudi regres. Celotni dopust ti pripada po 6 mesecih neprekinjene pogodbe, vsaj pri nas je tako in takrat dobiš avtomatsko cel regres. Vendar se delodajlci skušajo s 1000 in 1 zvijačo temu ognit.

Špelin@: predlagam, da počakamo do četrtka z našimi prijavami in potem bi te prosila, če ti seveda ni odveč, da pokličeš in se zmeniš z Golobčkom.

Sedaj grem malo popacat in šcc na šiht. Pridne bodite in čimlepše preživite dan.

user posted image Mali pingo in Nataša34 VELIKO SREČE DANES NA PREGLEDUuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
13.2.2008 6:53:33   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 97cm, +8kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:114cm, +12Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:108cm, +6kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +6Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:92cm, +10kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:94cm, +12kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )  

11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+24 cm; +8,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +8,5kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +8kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +5,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:100cm, +10kg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image Kaja, Postojna,(O:99cm,+10kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:97cm, +xxkg)

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +6kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:89cm /+19cm/; +7kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:105cm, +5-6kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+10kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +8kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +10kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +6kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image        

nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maskauser posted image , mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 15Xuser posted image ,user posted image : 15Xuser posted image  in user posted image : 42X user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.