|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
12.2.2008 18:50:19   
_ancica_
ne se bat, jst sm tud cist zakrnela, tko da pocasi pa bo user posted image user posted image user posted image
evo, jst sm mal potelovadla, ni blo lih ne vem kaj, ampak vsen boljs kot nic user posted image
zdej sem se pa odlocla it mal ven. Snezi in piha se vedno, ampak ce bom cakala da neha, ne bom sla nikamor do pomladi user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
12.2.2008 19:04:20   
tany83
pridna user posted image user posted image user posted image ... jaz sem tud mal pokolesarila... pol sem pojedla solato iz paradiznika.. zdaj bom pomila posodo, pol pa pomijem tla... pa se lase si moram oprat....

upam, da ne zmrznes, ko gres ven....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
12.2.2008 19:06:44   
_ancica_
ti si bla tud pridna vidim...jst s grem zdej stusirat, pa lase oprat, potem pa ven. Upam, da se se kasneje kaj tipkava! user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
12.2.2008 19:10:22   
tany83
ja, ce  prides kaj gor, se tipkava... jaz bom tle okol nekje... vsake tolk mal pogledam gor.... moj itak pride komi zvecer enkrat,user posted image   tko da sem lih obsojena na stanovanje in RR user posted image user posted image user posted image ...

se tipkamo... user posted image user posted image user posted image

papa user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
12.2.2008 20:08:26   
_ancica_
Midve se pa kar naprej poslavljava danes user posted image user posted image user posted image
No, jaz sem se stusirala, posusila lase, da ne bom sla ven mokra. Zdaj moram pa samo se pogum zbrat...zebe zebe...brrrrr user posted image

no, zdaj pa res grem, bom pa verjetno kamlu nazaj user posted image

cau bau user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
12.2.2008 20:20:31   
tany83
hahaha user posted image ... res je skoz se neki poslavljala... jaz sem tud glavo oprala... zdaj se se stusiram....

me tko nekam trebuh boli in slabo mi dela... mam fuuul kisline... pa se drisko mam spetuser posted image ... zadnje case skoz.. joj, joj ... nevem kaj je to user posted image ...

nic... se grem tusirat user posted image ....

se tipkamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
12.2.2008 21:28:50   
_ancica_
hej tany...jst sm ze nazaj...sem bolj na hitro opravla z mojim sprehodom. Sem sla do bolnice (kjer je moj prej delal in je ful blizu), do gift shopa...tam prodajajo poleg darilc in spominkov tudi rabljene knjige (za 1 dolar ali malo vec)...ampak nisem nasla nic pametnega. Potem sem se pa kr vrnila nazaj domov, ker ful piha in mi je ves sneg v oci nametal user posted image   Zdej moram pa kaj skuhat, ker se nisem jedla kosila, ura je pa ze skoraj pol 4.

A ves, da sem jaz tud mela drisko vceri...sploh ne vem zakaj, ker nisem nc tazga pojedla user posted image eh, kr neki. Dans je sicer ze boljse. Upam, da se kmalu pocajtas.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
12.2.2008 21:32:11   
tany83
pridna... jaz sem tud koncala za danes... zdaj je vse na mestu in cisto... in cas zamene, da mal pocivam...user posted image
jaz sem ze jedla.. solato iz paradiznika... user posted image ... jaz mam kar pogoste driske tle... nevem zakaj.... zadnje case jem sam bel riz in zelenjavo ter krompir... user posted image  mogoce bm mal shujasala... ceprav se mi zdi, da mam fuul napet trebuh... vceraj sm opazla in danes tud user posted image ... jaz nevem kaj bo...

kaj si bos kuhala dobrega???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
12.2.2008 21:48:31   
_ancica_
Mogoce je pa samo zarad spremembe okolja. Kaj pa vem...jaz mam sicer ta problem ze odkar pomnim, tako, da moram pazit kaj pojem. Se bo ze uredilo, bos vidla. Hm...kaj bom jedla? Mogoce si bom tud jaz kako solatko pripravla, potem za kasneje pa se ne vem kaj bi kuhala. Vceraj sem spekla krompir in malo zelenjavce zraven, pa zrezek za mojga...danes pauser posted image mogoce kaksno rizoto...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
12.2.2008 21:51:48   
_ancica_
napet trebuh pravis...jst sm ga mela ful napetga ene tri ali stiri mesece nazaj...ful cudno, ene 2 tedna pred M...sem misnla da me bo kar razneslo in valda sem bla prepricana da sem user posted image ker sem poleg tega mela se ostale znake user posted image Ne vem zakaj pride do tega. user posted image Mogoce je pa slaba prebava kriva. 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
12.2.2008 22:04:10   
tany83
user posted image ... nevem... mogoce je res prebava kriva... jaz v slo nisem mela nikol problemov.. tle pa skoz nek hudic user posted image ... nevem... saj prej me ni... zadnjecase mam probleme... bom mogla mal bolj pazit, al pa mi rum skodi user posted image user posted image user posted image ..

jaz tud nevem kaj bom kuhala danes za vecerjo, razmisljam o pohanem siru in krompirjevi solati, sam bi mogla se kaj... nevem kolk je moj lacen, men ni panike....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
12.2.2008 22:11:04   
_ancica_
ej mas prav...rum je krivec!!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image zgleda da ga mal prevec pijes ti tam user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
12.2.2008 22:15:04   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... bi rekla, da prej premal, ker rum baje razkuzuje in unicuje bakterije user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
12.2.2008 22:20:25   
_ancica_
user posted image ja mas prav user posted image ...potem bo pa kaj drugega krivo.

evo, sem pojedla polno skledo zelene solate sparadajzom in malo feta sira, pa polnozrnat tolst s topljenim sirckom. Za 1x bo dost, zvecer pa se malo rizotke user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
12.2.2008 22:22:39   
tany83
mmmmm.. dobro si jedla... zadost o hrani, ker bom ratala lacna.... user posted image ...

kje je se vecer...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
12.2.2008 22:23:04   
_ancica_
El dinero compra todo pero nunca el sentimiento...

denar kupi vse, ampak nikoli custev...a je to to???? Se malo smesno slisi, ker je dobesedno, ampak sem zadela poanto al ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
12.2.2008 22:24:44   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

El dinero compra todo pero nunca el sentimiento...

denar kupi vse, ampak nikoli custev...a je to to???? Se malo smesno slisi, ker je dobesedno, ampak sem zadela poanto al ne? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .... si zadela... tocno tako je... sicer se meni lepse v spanscini slisi... sam se strinjam s tem, zato tud mam to v podpis....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
12.2.2008 22:26:55   
_ancica_
ja super pregovor in drzi kot pribito!!! user posted image user posted image user posted image

Kako to, da danes nobene druge ni gor?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
12.2.2008 22:33:14   
_ancica_
tany...sem ti po mailu poslala ful enih receptov. Mi jih je moja mami posredovala. user posted image  user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
12.2.2008 22:33:52   
tany83
ma nevem... res ni nobene... se nas bojijo user posted image ... soncnica je s svojim dragim, se greje user posted image .... moj je tud klical, da pride kmal domov... sam ta kmalu je ponavadi najmanj 1 ura user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
12.2.2008 22:35:35   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

tany...sem ti po mailu poslala ful enih receptov. Mi jih je moja mami posredovala. user posted image  user posted image

thx... super... user posted image user posted image user posted image ... saj jaz mam eno slo knjigo za kuhat, sam hudica ne dobim sestavin user posted image ...

bom pogledla lahko kako idejo dobim za vecerjo user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
12.2.2008 22:46:44   
_ancica_
sem na hitr preletela recepte in se mi zdi da niso nic kaj komplicirani, tko da upam, da bos kaj nasla user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
12.2.2008 22:52:34   
tany83
ja, sem jaz tud vrgla eno ocke in zgledajo taki na lahko. superuser posted image user posted image user posted image ..

hvala user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
12.2.2008 22:55:02   
_ancica_
ni za kej user posted image
zdej grem pa mal v dnevno pogledat ce je kaj pametnega po tv-ju.
Ce se ne tipkava vec, ti zelim lep vecer s tvojim dragim in se tipkamo spet jutri user posted image

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
12.2.2008 23:01:38   
tany83
haha... ti men misli beres.. sem jaz hotela isto napisat, da grem gledat TV zdaj, ker se mi ne da vec sedet za racunalnikom... user posted image

se tipkamo jutri user posted image

lep vecer ti zelim...

papa

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.