![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 18:50:19
|
|
|
|
_ancica_
|
ne se bat, jst sm tud cist zakrnela, tko da pocasi pa bo evo, jst sm mal potelovadla, ni blo lih ne vem kaj, ampak vsen boljs kot nic zdej sem se pa odlocla it mal ven. Snezi in piha se vedno, ampak ce bom cakala da neha, ne bom sla nikamor do pomladi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 19:04:20
|
|
|
|
tany83
|
pridna ... jaz sem tud mal pokolesarila... pol sem pojedla solato iz paradiznika.. zdaj bom pomila posodo, pol pa pomijem tla... pa se lase si moram oprat.... upam, da ne zmrznes, ko gres ven....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 19:06:44
|
|
|
|
_ancica_
|
ti si bla tud pridna vidim...jst s grem zdej stusirat, pa lase oprat, potem pa ven. Upam, da se se kasneje kaj tipkava!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 19:10:22
|
|
|
|
tany83
|
ja, ce prides kaj gor, se tipkava... jaz bom tle okol nekje... vsake tolk mal pogledam gor.... moj itak pride komi zvecer enkrat, tko da sem lih obsojena na stanovanje in RR ... se tipkamo... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 20:08:26
|
|
|
|
_ancica_
|
Midve se pa kar naprej poslavljava danes No, jaz sem se stusirala, posusila lase, da ne bom sla ven mokra. Zdaj moram pa samo se pogum zbrat...zebe zebe...brrrrr no, zdaj pa res grem, bom pa verjetno kamlu nazaj cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 20:20:31
|
|
|
|
tany83
|
hahaha ... res je skoz se neki poslavljala... jaz sem tud glavo oprala... zdaj se se stusiram.... me tko nekam trebuh boli in slabo mi dela... mam fuuul kisline... pa se drisko mam spet ... zadnje case skoz.. joj, joj ... nevem kaj je to ... nic... se grem tusirat .... se tipkamo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 21:28:50
|
|
|
|
_ancica_
|
hej tany...jst sm ze nazaj...sem bolj na hitro opravla z mojim sprehodom. Sem sla do bolnice (kjer je moj prej delal in je ful blizu), do gift shopa...tam prodajajo poleg darilc in spominkov tudi rabljene knjige (za 1 dolar ali malo vec)...ampak nisem nasla nic pametnega. Potem sem se pa kr vrnila nazaj domov, ker ful piha in mi je ves sneg v oci nametal Zdej moram pa kaj skuhat, ker se nisem jedla kosila, ura je pa ze skoraj pol 4. A ves, da sem jaz tud mela drisko vceri...sploh ne vem zakaj, ker nisem nc tazga pojedla eh, kr neki. Dans je sicer ze boljse. Upam, da se kmalu pocajtas.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 21:32:11
|
|
|
|
tany83
|
pridna... jaz sem tud koncala za danes... zdaj je vse na mestu in cisto... in cas zamene, da mal pocivam... jaz sem ze jedla.. solato iz paradiznika... ... jaz mam kar pogoste driske tle... nevem zakaj.... zadnje case jem sam bel riz in zelenjavo ter krompir... mogoce bm mal shujasala... ceprav se mi zdi, da mam fuul napet trebuh... vceraj sm opazla in danes tud ... jaz nevem kaj bo... kaj si bos kuhala dobrega???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 21:48:31
|
|
|
|
_ancica_
|
Mogoce je pa samo zarad spremembe okolja. Kaj pa vem...jaz mam sicer ta problem ze odkar pomnim, tako, da moram pazit kaj pojem. Se bo ze uredilo, bos vidla. Hm...kaj bom jedla? Mogoce si bom tud jaz kako solatko pripravla, potem za kasneje pa se ne vem kaj bi kuhala. Vceraj sem spekla krompir in malo zelenjavce zraven, pa zrezek za mojga...danes pa mogoce kaksno rizoto...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 21:51:48
|
|
|
|
_ancica_
|
napet trebuh pravis...jst sm ga mela ful napetga ene tri ali stiri mesece nazaj...ful cudno, ene 2 tedna pred M...sem misnla da me bo kar razneslo in valda sem bla prepricana da sem ker sem poleg tega mela se ostale znake Ne vem zakaj pride do tega. Mogoce je pa slaba prebava kriva.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 22:04:10
|
|
|
|
tany83
|
... nevem... mogoce je res prebava kriva... jaz v slo nisem mela nikol problemov.. tle pa skoz nek hudic ... nevem... saj prej me ni... zadnjecase mam probleme... bom mogla mal bolj pazit, al pa mi rum skodi .. jaz tud nevem kaj bom kuhala danes za vecerjo, razmisljam o pohanem siru in krompirjevi solati, sam bi mogla se kaj... nevem kolk je moj lacen, men ni panike....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 22:11:04
|
|
|
|
_ancica_
|
ej mas prav...rum je krivec!!!! zgleda da ga mal prevec pijes ti tam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 22:15:04
|
|
|
|
tany83
|
... bi rekla, da prej premal, ker rum baje razkuzuje in unicuje bakterije ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 22:20:25
|
|
|
|
_ancica_
|
ja mas prav ...potem bo pa kaj drugega krivo. evo, sem pojedla polno skledo zelene solate sparadajzom in malo feta sira, pa polnozrnat tolst s topljenim sirckom. Za 1x bo dost, zvecer pa se malo rizotke
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 22:22:39
|
|
|
|
tany83
|
mmmmm.. dobro si jedla... zadost o hrani, ker bom ratala lacna.... ... kje je se vecer...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 22:23:04
|
|
|
|
_ancica_
|
El dinero compra todo pero nunca el sentimiento... denar kupi vse, ampak nikoli custev...a je to to???? Se malo smesno slisi, ker je dobesedno, ampak sem zadela poanto al ne?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 22:24:44
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ El dinero compra todo pero nunca el sentimiento... denar kupi vse, ampak nikoli custev...a je to to???? Se malo smesno slisi, ker je dobesedno, ampak sem zadela poanto al ne? .... si zadela... tocno tako je... sicer se meni lepse v spanscini slisi... sam se strinjam s tem, zato tud mam to v podpis....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 22:26:55
|
|
|
|
_ancica_
|
ja super pregovor in drzi kot pribito!!! Kako to, da danes nobene druge ni gor?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 22:33:14
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...sem ti po mailu poslala ful enih receptov. Mi jih je moja mami posredovala.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 22:33:52
|
|
|
|
tany83
|
ma nevem... res ni nobene... se nas bojijo ... soncnica je s svojim dragim, se greje .... moj je tud klical, da pride kmal domov... sam ta kmalu je ponavadi najmanj 1 ura
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 22:35:35
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...sem ti po mailu poslala ful enih receptov. Mi jih je moja mami posredovala. thx... super... ... saj jaz mam eno slo knjigo za kuhat, sam hudica ne dobim sestavin ... bom pogledla lahko kako idejo dobim za vecerjo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 22:46:44
|
|
|
|
_ancica_
|
sem na hitr preletela recepte in se mi zdi da niso nic kaj komplicirani, tko da upam, da bos kaj nasla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 22:52:34
|
|
|
|
tany83
|
ja, sem jaz tud vrgla eno ocke in zgledajo taki na lahko. super .. hvala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 22:55:02
|
|
|
|
_ancica_
|
ni za kej zdej grem pa mal v dnevno pogledat ce je kaj pametnega po tv-ju. Ce se ne tipkava vec, ti zelim lep vecer s tvojim dragim in se tipkamo spet jutri cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 23:01:38
|
|
|
|
tany83
|
haha... ti men misli beres.. sem jaz hotela isto napisat, da grem gledat TV zdaj, ker se mi ne da vec sedet za racunalnikom... se tipkamo jutri lep vecer ti zelim... papa
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.