|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
12.2.2008 13:40:19   
NAJBOLJŠA
Mi smo dali malo spat, sedaj pa bosta večja dva se šla pred hišo še mal igrat.Jaz bom malo polikala kavč, nato pa nekaj za jest napravila...Kako je lep dan, a ane?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
12.2.2008 13:57:31   
Anonimen
Sončno brez oblačka :)user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
12.2.2008 14:16:46   
tany83
user posted image

kako ste kaj danes???

jaz sem utujena od vceraj... je blo fuuul lepo... soncek me je tko lepo prijel, da sem mal bolj rjava sedaj user posted image ... user posted image ....

nobene se tle okol??? ancica se spi... soncnica?? spps?? kje ste vse???

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
12.2.2008 15:28:36   
_ancica_
Dobro jutro / dober dan user posted image
Sem ravno vstala, zdaj si grem pa pripravit nekaj za zajtrk.
NAJBOLJSA...upam, da se boste kmal znebil tistih nadleznih usk user posted image

spps...kaj dogaja? Vceraj mi je blo ful dolgcas tukaj, upam da bo danes drugace user posted image

tany...kaj je zdaj zurerka user posted image kako je bilo na vecerni zabavi?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
12.2.2008 15:29:09   
_ancica_
Kje je pa soncnica danes??? 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
12.2.2008 15:32:37   
_ancica_
uaaauuuuu...dobila sem 4. zvezdico!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo jaz!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
12.2.2008 15:35:08   
tany83
ojla ancica...

na zabavo nisem sla... se mi ni dalo... sem sla spat, ko sem prsla domov in sem spala do 8ih, pol sva se z mojim zbudila in je reku, da ce greva, ma jaz sem rekla, da bom kar doma... je bilo prevec... sem bla cist crknjena... njega so fuuul krat klicali, da kje je, da nja prideva, pol pa sem rekla, da naj gre sam.. je sel on pol sam pozdravt 30 min in prsel domov.... sva bla oba fraj od sonca... kr je blo res fuuul toplo... sam je blo res zakon, se spaca it....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
12.2.2008 15:36:45   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

uaaauuuuu...dobila sem 4. zvezdico!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo jaz!!! user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeeee bravooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... zdej si pa prava klepetulja...user posted image user posted image user posted image .... C E S T I T A M

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
12.2.2008 15:41:05   
_ancica_
No lepo, da si se mela tok fajn vceraj. Glede zbave...bosta ze se sla na kaksno (imamobcutek da se kar vrstijo tam user posted image ).
Hvala za cestitke...zdaj sem pa res prava klepetulja! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
12.2.2008 15:46:50   
tany83
ja, ja tle je zmer neki..... tko, da itak sem ze vcasih utrujena od vseh teh zabav....user posted image

ti, kaj si pocela lepega vceraj??? in kaj bos danes??

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
12.2.2008 15:53:25   
_ancica_
vceraj sem bla pridna in sem dala prat cunje (susilni stroj je bil tud priden in mi ni pozrl kovancev user posted image user posted image ), malo sem pospravila po stanovanju, pa z mojimi starsi sem se malo tipkala in se z enimi prijatli, pa skuhala sem nakaj...sem hotla ven, pa je blo premrzlo, danes je malo boljse, tako da bom sla danes user posted image
Danes bom se malo pospravla, skuhala kosilo zase in vecerjo za oba, ...mah saj ves, nic posebnega user posted image Pa ti?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
12.2.2008 15:58:03   
tany83
Glede na to, da sem jaz vceraj pohajala... bom danes mela deloven dan.... sem ze dala prat, potem moram po sobi pospravit in kopalnico ter mal kuhinjo, ker je vse sem ter tja...
moram bit pridna danesuser posted image ... ti si bla pa vceraj....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
12.2.2008 16:17:15   
_ancica_
sem se odlocila, da se bom zacela malo razmigavat, ker me vse boli od non stop sedenja za racunalnikom user posted image Od kriza do vratu. Za znoret! user posted image   Ampak mi je ful tezko zacet. Ko bi vsaj mela koga zravn. Ta zima me pa tud ubija...sploh se ne da nikamor it zarad vremena. 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
12.2.2008 16:24:13   
tany83
hm... saj vrjamem... te cist razumem... sem jaz na istem... meni je vceraj fuuul pasalo it na to ekskurzijo... se danes boljse pocutim... jaz sem mojmu rekla, da bi mogla vsak dan odit na kake sprehode in mal migat... razmisljava, da bi se mal bolj ven iz mesta preselila, tja blizje njegovi mami, da bi lahko jaz pol sla sama na kak sprehod, k tam je dosti zelenga pa razne poti... baje, da dajejo v najem eno hiso, tko, da nevem.... sam pol ne bom mela vec pogleda na morje user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
12.2.2008 16:28:40   
sončnica24
Da se malo javim ma moj dopust pa sem jezna na njega da bi mu glavo odžagala če bi lahko sma mislila nekam it pa je seveda mogo it on privat nekaj delatuser posted image

Bom pa se vam javla spet ko bom boljše volje sicer še za jutri ne ve če bo mogo it delat v službo ali ne, tako da če ne gre se mi bo peklensko moral oddolžit, če pa gre delat pa se vam javim.

Tany vidim da si ogromno naklepetala tako da bom mogla bit tudi jaz full pridna da te dohitim, če ne boš res prej do zvezdic prišla kot jazuser posted image .

Lepo se mejte je ena kolegica zdaj k meni prišla pa grema v mesto da malo jezo ohladim.

Pa pa

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
12.2.2008 16:32:10   
tany83
Soncnica vem, kako je to ko te dedec v slabo voljo spravi... moj je podoben ko tvoj, tko da no coment... mene je moj tud razjezil vceraj... sam tko je... moski kaj hocemo... pa pridi si se kaj jezo hladit tle na RR user posted image ...

ja, ja bos mogla hitet, jaz sem pridna klepetulja in sem te res ze prehitela user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
12.2.2008 16:32:28   
_ancica_
ja to je ful problem, ko si tako sam doma in nimas kam it...men se vcasih zdi, da se mi bo kar zmesal. Zivim tko ze vec kot leto. Vcasih imam obcutek, da me rahlo depresija daje user posted image potem pa se to vreme! Imas sreco, da je tam pri vas vsaj lepo. Kaj bi jaz dala za tako vreme.user posted image Zato pa komaj cakam na pomlad, sam kaj ko pa letosnja zima kar traja in traja...kar naprej neki snezi, pa piha, pa oblacno je ko sto mater. Sej ne recem, par mesecev se ze da pretrpet, ampak ce pa kar traja pa ni vec zdravo. Potem pa vsakic ko greva kam ven sem cist scuzana, kot da bi bla na Triglavu, ne pa na sprehodu po mestu user posted image

Boljs da neham tezit user posted image user posted image user posted image ampak res bo treba neki narest, ker to ni nic. Ko bi vsaj mela user posted image bi se prec boljs pocutla user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
12.2.2008 16:46:30   
tany83
ancia, te cist stekam... saj se jaz enako pocutim, sem komaj od septembra tle.. sam bit doma, sama v stanovanju ni za mene... vceraj ko sva sla tja mi je blo fuuul fajn, ker sem tam spoznala ljudi iz Kanade, iz Toronta in dva Rusa, ki zivita v Torontu in mi je reku ta Rus, da je fuul slovencev, ki zivijo v Torontu in, da in ma sodelavca, ki je slovenec... saj meni se tud zdi, da pocasi in vcasih v depresijo padem, sej vem je soncek tukaj, sam vcasih se fuuul osamljeno pocutim....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
12.2.2008 16:54:02   
_ancica_
kaj sva bogice a ne tany user posted image bova mogle bit mocne! Bo bolje, sej ne more ostat za vedno tako kot je. Me moj kar naprej sprasuje, ce sem sploh srecna tukaj, pa mu vedno povem, da sem srecna ker sem lahko z njim, tukaj pa sem, ker pac drugace ne gre user posted image Bova vidla kako se bo obneslo, ce ne pa imava se vedno na razpolago Slovenijo in Kolumbijo. Kolumbija bi bla super cez nekaj let, ko bi lepo zasluzila tukaj, potem bi pa tam lahko ful dobro zivela. Bi kupila par stanovanj in jih dala v najem. Pa se vreme je lepo (tam okoli 20 stopinj cez celo leto) user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
12.2.2008 17:02:00   
tany83
kot smo ze rekle, je dosti, da nama najina dva stojita ob strani... mene moj tud dostikrat vprasa ce sem srecna in, ce si zelim v slovenijo... se posebno, ko vcasih gledam skoz kono na morje in sm mal zalostna, pol pravi, da se mu srce trga, ko me tko gleda... sam jaz mu pravim, da saj ni pomembno, ker sem srecna tukaj, ker sem z njim, sam saj ves kako je vcasih me prime, da bi sla v SLo, saj pol bi nazaj prsla...

ja mas prav vrjento ti bi Columbija bolj pasala... sam kot pravis, tam je vrjento kot tukaj, ce nimas dobre sluzbe si podomace v dreku.... moj ma sicer dobro sluzbo in dobro zasluzi, sam vseeno razmisljava na dodaten zsluzek, da kupiva avto jeepa in ga bova mela renta car, ker to se da fuul zasluzit tle.. ker moj si fuul zeli met svoj posel, ker pravi, da celo zivljenje se ne bo dajal s turisti in ga cist stekam...

je pa res, da ko bova imeli user posted image  bo drugace, saj zato bi se jaz tud rada bolj iz mesta selila, ker tam je vec prostora za kam it, pa se ljudje so drugacni, ti bolj obiscejo, in se mama in tete so vse tam blizu... tko, da nevem bomo vidli kaj bo...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
12.2.2008 17:07:25   
_ancica_
drzim pesti za naju obe, da se nama vse iztece kot je treba. user posted image
Zdaj grem pa v dnevno malo probat potelovadit...hahahaha...to bo zabavno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
12.2.2008 17:08:58   
_ancica_
aja, pa se en objemcek zate user posted image user posted image
sem prav vesela, da mam tebe, ker vem da sva v podobni situaciji in mi je tako lazje user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
12.2.2008 17:17:22   
tany83
haha... ja sej jaz tud de mam tebe, je res mal lazje.... user posted image ...

pridno telovadi.. jaz grem mal po sobi in kopalnici pospravit... user posted image ..

pol bom pa mogoce tud jaz uporabila sobno kolo....user posted image ... bo tud zabavno user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
12.2.2008 17:30:50   
_ancica_
no prav...se dobiva v telovadnici user posted image user posted image user posted image ti na kolesu, jaz bom pa zraven tekla na mestu user posted image user posted image user posted image user posted image To bova svicale!
se se kasneje tipkava user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
12.2.2008 17:34:04   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... no pol se pa v telovadnico preseliva... sam jaz sem vsa zakrnela, tko da moj tempo je pocasen, upam, da te dohitim...user posted image user posted image user posted image ....

se tipkava kasnej.... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.