tany83
|
kot smo ze rekle, je dosti, da nama najina dva stojita ob strani... mene moj tud dostikrat vprasa ce sem srecna in, ce si zelim v slovenijo... se posebno, ko vcasih gledam skoz kono na morje in sm mal zalostna, pol pravi, da se mu srce trga, ko me tko gleda... sam jaz mu pravim, da saj ni pomembno, ker sem srecna tukaj, ker sem z njim, sam saj ves kako je vcasih me prime, da bi sla v SLo, saj pol bi nazaj prsla... ja mas prav vrjento ti bi Columbija bolj pasala... sam kot pravis, tam je vrjento kot tukaj, ce nimas dobre sluzbe si podomace v dreku.... moj ma sicer dobro sluzbo in dobro zasluzi, sam vseeno razmisljava na dodaten zsluzek, da kupiva avto jeepa in ga bova mela renta car, ker to se da fuul zasluzit tle.. ker moj si fuul zeli met svoj posel, ker pravi, da celo zivljenje se ne bo dajal s turisti in ga cist stekam... je pa res, da ko bova imeli bo drugace, saj zato bi se jaz tud rada bolj iz mesta selila, ker tam je vec prostora za kam it, pa se ljudje so drugacni, ti bolj obiscejo, in se mama in tete so vse tam blizu... tko, da nevem bomo vidli kaj bo...