![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 9:36:00
|
|
|
|
spps
|
alo punce! ja jaz sem v že službi tist čas ,ko se ve začnete prebujat ,ko pa najbolj spite jaz peljem malo v vrtec,grem na kavo s kolegico,pol mal doma porihtam kaj in skuham. danes sem šla malo vpisat v šolo me kr stiska v trebuhu,kako je minal čas ja,ja staramo se,otroci pa rastejo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 13:43:08
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla moje čvekice sem vas malo preletela nimam časa dosti brat, pa ste kar na klofale uf ste ble pridne. Zdaj pa moram v akcijo če ne me bo še počasi ancica prehitela s posti, ja še čestitke za zvezdice , zdaj smo pa taprave čveke skupaj, samo če bodo kdaj to brisali potem pa bomo brez zvezdic ostale . No danes se me ne rešite ker je moj šel delat tako da bomo veselo čvekale če bo katera tukaj gor. Aja pa kavico za ancico pa tany , da ne pozabim.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 14:12:38
|
|
|
|
tany83
|
Hola... jaz sem tukaj... pijem kavico.... drgac kako si soncnica??? tle je zopet en lep soncen dan ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 14:46:54
|
|
|
|
sončnica24
|
Pri nas je tudi tako lepo, zjutraj je sicer blo mrzlo je bla slana, sedaj pa tako lepo sonce sveti da je prav fajn, bi bla kar zunaj, samo moram še kosilo za atija skuhat ker mama popoldne dela pa ni mela zjutraj časa tako da malce tukaj gledam kaj se dogaja malce pa kosilo kuham, sem v niskem štartu za klepetanje Pa moram še dat perilo prat smo skoraj brez kuhinjskih krp ostali , tako da bo danes še kar pester dan
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 14:56:47
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany predno pozabim lahko dobim geslo za album pa če imaš slučajno sliko na kateri si pobarvana ker če sem prav zasledila si rjavolaska ali se motim?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 15:00:37
|
|
|
|
sončnica24
|
Joj spps, ti si tudi že do treh zvezdic prišla spoloh ne vem če sem ti že čestitala tako da ti sedaj , zdaj pa še lepo hitro do 4
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 15:03:33
|
|
|
|
tany83
|
si prav pridna ti danes... jaz sem vceraj vse pospravila po stanovanju in vse perilo oprala, tko da danes nimam dosti za delat... moram si pa lase polikat in dat meso namakat v omako oz. zelisca da ga pripravim zvecer.... ti bom poslala ZS... sam pripravi se ker je dosti v albumu... sm dala se od safarija noter....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 15:04:51
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro , drage dame. Jaz sem ravno vstala, pa pijem kavico.A ste v redu, kaj dogaja?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:10:26
|
|
|
|
_ancica_
|
hojla punce! kako ste danes? Tukaj je presenetljivo lep dan zunaj, ne gelde na sneg, ki je zapadel vceraj in cez noc. Bo treba izkoristit in it malo ven. spps...ja res je, cas siba, mi se staramo, otroci pa rastejo 100 na uro! soncnica....hvala za cestitke, ja zdej se pa pazi da te ne ulovim tany...sem ti ZS poslala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:12:22
|
|
|
|
_ancica_
|
NAJBOLJSA...a ti si tud lih vstala? delas nocne? No pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:12:28
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ancica, sploh ne vem več, kako izgleda sneg...Žalostna sem zato.Kolk ga pa iamte?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:19:31
|
|
|
|
tany83
|
Hvala ancica.. dobila in odgovorila joj, jaz si morem zdaj lase razcesat... pol pa likat ... je tko toplo tukaj, da se mi ne da s tistim vrocim likalnikom po laseh vlect
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:20:11
|
|
|
|
binica
|
Ojla, pozdravček vsem!! Me že ful dolgo ni bilo na obisku, saj sem se čisto zatopila v ta moj študij. Vidim, da ste nekatere pridne nabrale zvezdice, tako da se morem še jaz sedaj malo zmigat. Postov za nazaj ne bom šla brat, ker bom porabila 3 dni. Kaj se je kaj takega zgodilo v tem času?? Jaz sem ostala tam, kjer je Tany zob bolel . Tany, a lahko še meni pošlješ, če je možno čimprej, geslo za tvoj album, da še jaz malo slikce pogledam?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:24:13
|
|
|
|
sončnica24
|
Oj ancica glede na to da mate sneg bi jaz kar menjala z vami za kak dan, ga tako kot Najboljša tudi jaz pogrešam. Ja glede postov zgleda da me boš pres prehitela sploh drugi teden ko bom spet imela samogovore Sem pa jaz prej govorila kako je zunaj lepo, samo toplo pa ni nič kaj ker malo veter tak hladni piha tako da bom samo od noter ven gledla in si predstavljala da je zunaj enih 25 stopinj, no dokler ne bo teme
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:25:18
|
|
|
|
sončnica24
|
Binica pozravljena nazaj ja lepo da si se spet malce spomnila in si nas prišla pogledat, ja če bi šla vse za nazaj brat bi verjetno res 3 dni porabla, drugače pa mislm, da ni blo nič takega v glavnem še ni uspelo nobeni zagledat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:29:20
|
|
|
|
tany83
|
binica tebe sem pa fuuul pogresala... se mi je kar zdelo, da si zatopljena v studij... te pa ZS caka ze dolgo... tako, da kar poglej...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Klepetulje, zlatke moje! Kako ste kaj? Sončnica... oj! Že dolg se nismo nič pisale. Tany, Ancica.... En lep pozdrav od mene. Ne bom vas pozabila, da ne boste mislile, da sem vas že Le kdo bi vas lahko. Moram vam povedat, da sem v redu. Da v službi zaenkrat uživam, se imam faj.... Sodelavci so super. Tisti, s katerimi imam pač opravka. Druge pa še ne poznam. Še malo pa bom direktor Upam, da ne verjamete vsega. Mislim pa predvsem na zadnji stavek. Upam, da uživate, da se imate fajn. In da se še kaj slišmo. Vsaj po msn-ju (z nekaterimi). Punce drž'te se in upam, da boste tiste, ki si močno želite, da nebi bilo ta mesec , da bi bile končno . Držim pesti in navijam za vas. Lep dan vse! Gantar
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:30:31
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Ancica, sploh ne vem več, kako izgleda sneg...Žalostna sem zato.Kolk ga pa iamte? tam okoli 20cm...tukaj v mestu, za drugje pa ne vem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:33:17
|
|
|
|
_ancica_
|
hej gantar...lepo da si se nam oglasila! Tudi me te ne bomo pozable, ko si pa taka faca. Lepo, da se mas fajn v novi sluzbi in ful hvala za lepe zelje glede , tudi jaz ti zelim vse najlepse in najboljse in kaksnega ko bo pravi cas za to! Uzivaj in se nam se kaj oglasi!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:34:15
|
|
|
|
sončnica24
|
Pozravljena gantar ja lepo da se tu pa tam na nas spomniš, predvsem pa da uživaš v službi, ker to je full dosti vredno, kot pa da bi bli vsi full tečni in zamorjeni, tako da držim pesti da se boš še naprej imela tako lepo. Pa ja pridi kaj na msn da bomo čvekale.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:36:24
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Oj ancica glede na to da mate sneg bi jaz kar menjala z vami za kak dan, ga tako kot Najboljša tudi jaz pogrešam. Ja glede postov zgleda da me boš pres prehitela sploh drugi teden ko bom spet imela samogovore Sem pa jaz prej govorila kako je zunaj lepo, samo toplo pa ni nič kaj ker malo veter tak hladni piha tako da bom samo od noter ven gledla in si predstavljala da je zunaj enih 25 stopinj, no dokler ne bo teme ja ti kar pridi sem, bova sle sankat drugace pa je ful mrzlo, ceprav sem napisala prej da je lepo zunaj (pravijo da je okoli -10). Glede postov...ja nic, te bom verjetno kar kmalu dohitela, ceprav mene tudi konec tedna ne bo tukaj, ker greva v Montreal od petka zvecer do ponedeljka. Tako da ni se vse izgubljeno zate
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, hvala za lepe želje. Upam, da bo res tako ostalo, kot se je začelo in da drugo leto takle cajt zagledam .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:38:06
|
|
|
|
tany83
|
gantar lepo, da nas prides mal pogledat.... super je to... no sem res vesela, da se mas v sluzbi lepo... upam, da bos kmalu mela kaj casa vec, da bom vrgle kako na jezik ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:40:17
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica Ojla, pozdravček vsem!! Me že ful dolgo ni bilo na obisku, saj sem se čisto zatopila v ta moj študij. Vidim, da ste nekatere pridne nabrale zvezdice, tako da se morem še jaz sedaj malo zmigat. Postov za nazaj ne bom šla brat, ker bom porabila 3 dni. Kaj se je kaj takega zgodilo v tem času?? Jaz sem ostala tam, kjer je Tany zob bolel . Tany, a lahko še meni pošlješ, če je možno čimprej, geslo za tvoj album, da še jaz malo slikce pogledam? hojla binica vse smo tako zelo pridne, ene studirate ali hodite v sluzbo, druge pa pridno klepetamo in si nabiramo zvezdice ''Jaz sem ostala tam, kjer je Tany zob bolel'' Ne bos verjela, ampak zob je ne boli vec!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 16:45:21
|
|
|
|
tany83
|
Ne, Tany zob ne boli vec... sam tany premal ruma pije in pol je skoz neki .... moram mal bolj razkuzevat vse.... pol pa bo manj problemov, a ne ancica???
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.