|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
13.2.2008 9:36:00   
spps
alo punce!user posted image user posted image user posted image
ja jaz sem v že službi tist čas ,ko se ve začnete prebujatuser posted image user posted image ,ko pa najbolj spite jaz peljem malo v vrtec,grem na kavo s kolegico,pol mal doma porihtam kaj in skuham.user posted image user posted image
danes sem šla malo vpisat v šolouser posted image  me kr stiska v trebuhu,kako je minal časuser posted image user posted image user posted image ja,ja staramo se,otroci pa rastejouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
13.2.2008 13:43:08   
sončnica24
Hojla moje čvekice sem vas malo preletela nimam časa dosti brat, pa ste kar na klofale uf ste ble pridne. Zdaj pa moram v akcijo če ne me bo še počasi ancica prehitela s posti, ja še čestitke za zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj smo pa taprave čveke skupaj, samo če bodo kdaj to brisali potem pa bomo brez zvezdic ostaleuser posted image .

No danes se me ne rešite ker je moj šel delat tako da bomo veselo čvekale če bo katera tukaj gor.

Aja pa kavico za ancico pa tanyuser posted image , da ne pozabim.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
13.2.2008 14:12:38   
tany83
Hola...

jaz sem tukaj... pijem kavico.... drgac kako si soncnica???

tle je zopet en lep soncen dan user posted image ...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
13.2.2008 14:46:54   
sončnica24
Pri nas je tudi tako lepo, zjutraj je sicer blo mrzlo je bla slana, sedaj pa tako lepo sonce sveti da je prav fajn, bi bla kar zunaj, samo moram še kosilo za atija skuhat ker mama popoldne dela pa ni mela zjutraj časa tako da malce tukaj gledam kaj se dogaja malce pa kosilo kuham, sem v niskem štartu za klepetanjeuser posted image

Pa moram še dat perilo prat smo skoraj brez kuhinjskih krp ostaliuser posted image , tako da bo danes še kar pester dan

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
13.2.2008 14:56:47   
sončnica24
Tany predno pozabim lahko dobim geslo za album pa če imaš slučajno sliko na kateri si pobarvana ker če sem prav zasledila si rjavolaska ali se motim?

Neposredna povezava do sporočila: 2205
13.2.2008 15:00:37   
sončnica24
Joj spps, ti si tudi že do treh zvezdic prišla spoloh ne vem če sem ti že čestitala tako da ti sedajuser posted image user posted image , zdaj pa še lepo hitro do 4user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2206
13.2.2008 15:03:33   
tany83
si prav pridna ti danes... jaz sem vceraj vse pospravila po stanovanju in vse perilo oprala, tko da danes nimam dosti za delat... moram si pa lase polikat in dat meso namakat v omako oz. zelisca da ga pripravim zvecer....

ti bom poslala ZS... sam pripravi se ker je dosti v albumu... sm dala se od safarija noter....

Neposredna povezava do sporočila: 2207
13.2.2008 15:04:51   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro , drage dame.
Jaz sem ravno vstala, pa pijem kavico.A ste v redu, kaj dogaja?

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2208
13.2.2008 16:10:26   
_ancica_
hojla punce! user posted image kako ste danes? Tukaj je presenetljivo lep dan zunaj, ne gelde na sneg, ki je zapadel vceraj in cez noc. Bo treba izkoristit in it malo ven.

spps
...ja res je, cas siba, mi se staramo, otroci pa rastejo 100 na uro! user posted image

soncnica....hvala za cestitke, ja zdej se pa pazi da te ne ulovim user posted image

tany...sem ti ZS poslala

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
13.2.2008 16:12:22   
_ancica_
NAJBOLJSA...a ti si tud lih vstala? delas nocne? No pa dobro jutro user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
13.2.2008 16:12:28   
NAJBOLJŠA
Ancica, sploh ne vem več, kako izgleda sneg...Žalostna sem zato.Kolk ga pa iamte?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
13.2.2008 16:19:31   
tany83
Hvala ancica.. dobila in odgovorila user posted image user posted image user posted image

joj, jaz si morem zdaj lase razcesat... pol pa likat user posted image ... je tko toplo tukaj, da se mi ne da s tistim vrocim likalnikom po laseh vlect user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2212
13.2.2008 16:20:11   
binica
Ojla, pozdravček vsem!!
Me že ful dolgo ni bilo na obisku, saj sem se čisto zatopila v ta moj študij. Vidim, da ste nekatere pridne nabrale zvezdice, tako da se morem še jaz sedaj malo zmigat.
Postov za nazaj ne bom šla brat, ker bom porabila 3 dni. Kaj se je kaj takega zgodilo v tem času?? Jaz sem ostala tam, kjer je Tany zob bolel user posted image .

Tany, a lahko še meni pošlješ, če je možno čimprej, geslo za tvoj album, da še jaz malo slikce pogledam?

Neposredna povezava do sporočila: 2213
13.2.2008 16:24:13   
sončnica24
Oj ancica glede na to da mate sneg bi jaz kar menjala z vami za kak dan, ga tako kot Najboljša tudi jaz pogrešam.
Ja glede postov zgleda da me boš pres prehitela sploh drugi teden ko bom spet imela samogovoreuser posted image

Sem pa jaz prej govorila kako je zunaj lepo, samo toplo pa ni nič kaj ker malo veter tak hladni piha tako da bom samo od noter ven gledla in si predstavljala da je zunaj enih 25 stopinj, no dokler ne bo temeuser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
13.2.2008 16:25:18   
sončnica24
Binica pozravljena nazaj ja lepo da si se spet malce spomnila in si nas prišla pogledat, ja če bi šla vse za nazaj brat bi verjetno res 3 dni porabla, drugače pa mislm, da ni blo nič takega v glavnem user posted image še ni uspelo nobeni zagledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2215
13.2.2008 16:29:20   
tany83
binica tebe sem pa fuuul pogresala... se mi je kar zdelo, da si zatopljena v studij...

te pa ZS caka ze dolgo... tako, da kar poglej...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2216
13.2.2008 16:30:27   
Anonimen
Klepetulje, zlatke moje!user posted image

Kako ste kaj? Sončnica... oj! Že dolg se nismo nič pisale.  Tany, Ancica.... En lep pozdrav od mene. Ne bom vas pozabila, da ne boste mislile, da sem vas že user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Le kdo bi vas lahko. Moram vam povedat, da sem v redu. Da v službi zaenkrat uživam, se imam faj.... Sodelavci so super. Tisti, s katerimi imam pač opravka. Druge pa še ne poznam. user posted image  Še malo pa bom direktor user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da ne verjamete vsega. Mislim pa predvsem na zadnji stavek.

Upam, da uživate, da se imate fajn. In da se še kaj slišmo. Vsaj po msn-ju (z nekaterimi). user posted image

Punce drž'te se in upam, da boste tiste, ki si močno želite, da nebi bilo ta mesec user posted image , da bi bile končno user posted image . Držim pesti in navijam za vas.

Lep dan vse!

Gantar

(odgovor članu binica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
13.2.2008 16:30:31   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Ancica, sploh ne vem več, kako izgleda sneg...Žalostna sem zato.Kolk ga pa iamte?

tam okoli 20cm...tukaj v mestu, za drugje pa ne vem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2218
13.2.2008 16:33:17   
_ancica_
hej gantar...lepo da si se nam oglasila! user posted image user posted image Tudi me te ne bomo pozable, ko si pa taka faca. Lepo, da se mas fajn v novi sluzbi in ful hvala za lepe zelje glede user posted image , tudi jaz ti zelim vse najlepse in najboljse in kaksnega user posted image ko bo pravi cas za to! Uzivaj in se nam se kaj oglasi! user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
13.2.2008 16:34:15   
sončnica24
Pozravljena gantar ja lepo da se tu pa tam na nas spomniš, predvsem pa da uživaš v službi, ker to je full dosti vredno, kot pa da bi bli vsi full tečni in zamorjeni, tako da držim pesti da se boš še naprej imela tako lepo.

Pa ja pridi kaj na msn da bomo čvekale.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
13.2.2008 16:36:24   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Oj ancica glede na to da mate sneg bi jaz kar menjala z vami za kak dan, ga tako kot Najboljša tudi jaz pogrešam.
Ja glede postov zgleda da me boš pres prehitela sploh drugi teden ko bom spet imela samogovoreuser posted image

Sem pa jaz prej govorila kako je zunaj lepo, samo toplo pa ni nič kaj ker malo veter tak hladni piha tako da bom samo od noter ven gledla in si predstavljala da je zunaj enih 25 stopinj, no dokler ne bo temeuser posted image

ja ti kar pridi sem, bova sle sankat user posted image user posted image drugace pa je ful mrzlo, ceprav sem napisala prej da je lepo zunaj (pravijo da je okoli -10).
Glede postov...ja nic, te bom verjetno kar kmalu dohitela, ceprav mene tudi konec tedna ne bo tukaj, ker greva v Montreal od petka zvecer do ponedeljka. Tako da ni se vse izgubljeno zate user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2221
13.2.2008 16:37:03   
Anonimen
Punce, hvala za lepe želje. Upam, da bo res tako ostalo, kot se je začelo in da drugo leto takle cajt zagledam user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2222
13.2.2008 16:38:06   
tany83
gantar  user posted image user posted image user posted image  lepo, da nas prides mal pogledat.... super je to... no sem res vesela, da se mas v sluzbi lepo... upam, da bos kmalu mela kaj casa vec, da bom vrgle kako na jezik user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2223
13.2.2008 16:40:17   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: binica

Ojla, pozdravček vsem!!
Me že ful dolgo ni bilo na obisku, saj sem se čisto zatopila v ta moj študij. Vidim, da ste nekatere pridne nabrale zvezdice, tako da se morem še jaz sedaj malo zmigat.
Postov za nazaj ne bom šla brat, ker bom porabila 3 dni. Kaj se je kaj takega zgodilo v tem času?? Jaz sem ostala tam, kjer je Tany zob bolel user posted image .

Tany, a lahko še meni pošlješ, če je možno čimprej, geslo za tvoj album, da še jaz malo slikce pogledam?

hojla binica user posted image vse smo tako zelo pridne, ene studirate ali hodite v sluzbo, druge pa pridno klepetamo in si nabiramo zvezdice user posted image
''Jaz sem ostala tam, kjer je Tany zob bolel'' user posted image user posted image user posted image Ne bos verjela, ampak zob je ne boli vec!!!! user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
13.2.2008 16:45:21   
tany83
Ne, Tany zob ne boli vec... sam tany premal ruma pije in pol je skoz neki user posted image user posted image user posted image .... moram mal bolj razkuzevat vse.... pol pa bo manj problemov, a ne ancica??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.