vaney
|
dan. mi se nismo skoraj nič naspali...Anže se je celo noč trudil kakat in mu ni uspelo. Celo noč je jamral in jokal in ni nič pomagalo. Mislim, da niso bili krči, ampak se je res trudil kakat. Sem šla v lekarno zjutraj, da bi kupila kakšen čaj, da ga malo odpre, pa ga niso imeli. Rekla mi je, da je zaprtost pri dojenih dojenčkih normalna in da mu lahko edino dam svečko. Meni se mali smili, ko mu ne rata kakat, ampak svečka?? Kaj bi ve naredile? Imate kakšno idejo, kako odpret dojenčka? dodajanje....jaz mu dodam po dojenju, če nima dovolj (pripravim 50 ml, potem pa odvisno, koliko poje), če je pa dojka prazna, mu pa pripravim 100ml in če je fajn lačen, ponavadi vse poje. Kakor kdaj. še eno vprašanje imam glede sprehodov (saj vem, da sem že tečna s tem). Od koliko stopinj naprej greste ven in koliko oblečete dojenčke? Greste ven, če je npr. 5 stopinj. Jaz ga za 5-10 stopinj oblečem v bodi, plišastega pajaca, majčko, plišast komplet, debele nogavičke, 1 tanko, 1 debelo kapo, kombinizon (ovčka) in v zimsko vrečo. Saj je to dovolj, ne? Na manj kot 5 stopinj pa še nisem šla, ker mi vsi okrog govorijo, da je to absolutno premalo za it ven. Jaz pa tudi nisem dovolj pametna, da bi vedela, ali naj grem ali ne, ne bi rada naredila škode Anžetu. saj vem, koliko problemov imam, ne? upam na kakšen nasvet. vse, ki imate preglede in kontrole s svojimi , dobro opravite.