|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
11.2.2008 17:39:38   
nana35
Ko sem prišla iz mesta sem pisala pa mi je vse zbrisalo,pa nisem šla znova pisat sem bila preveč jeznauser posted image !!Urejala sem zavarovanje za Klemena,njegovo zdravstveno knjižico-končno,pa še Karatino sem naključno na CSD spoznala,kajne Karatina??
Naš Klemen je bil v varstvu pri dediju tačas in je zunaj spal 2 uri na zraku v vozičku.Ni se vmes ko me ni bilo nič prebudil.

Tudi moji so že vsi v penziji - moji  in njegovi starši,tako da varstvo bo!!user posted image
klepetkauser posted image zate in za Lano!!

mala pikica,kdaj si namenjena v Mb?
Glede kupčkov-jaz si ne upam,da ne bi midva podirala kupčkov,ker se preveč bojim še dodatnega šraufanja.

ulla,jaz sem Klemenu že 4x strigla nohte,ker se je pokrampal po obrazku do krvi!!Tako zdaj pazim da nohti niso predolgi ker so ostri kot ne vem kaj.Tudi jaz mu jih strižem,ko je buden,to pa zato,ker se slučajno vedno takrat spomnim na to.

baby,se mi res že smiliš,to si boš pač za vse večne čase zapomnila.user posted image

:))

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
11.2.2008 17:51:33   
nana35
Zdaj pa drugega pisat,da mi zopet ne zbriše!

Nataša,dobrodošla ti in tvoja Ksenja in iskrene čestitke!!

baby,hura da ti bodo sprožili porod.Če lahko kaj poješ,ne vem,pa saj druge tudi jejo,pa jih naenkrat zagrabi,kajne?Ne vem pa če te klistirajo ali ne,ker če te,potem se ti ne splača nič jest in reči,da si tešča.Tudi jaz bom nate mislila.Ali veš kdaj boš imela porod?Stiskam pesti za jutri!!

katrin,hvala.Tudi jaz začnem Klemena dojiti,vendar imava potem spet podiranje kupčka...user posted image kar pa tudi spet predstavlja včasih majhen problem.

ursalara,tvoja princeska je na tej slikici kot moj Klemen!!Lepa!!

obrigit,jaz mojega Klemena vedno preden greva ven nasitim,tako da sva vsaj 2-3 ure dobra in se ne zbudi.Zunaj pa mu itak tako paše,da vedno spi,razen če se voziček ustavi in predolgo stoji.Takrat pa nastopi duda in spet vožnja naprej.

Tako,zdaj pa naj ne zbriše,prosim!!

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
11.2.2008 18:09:34   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: baby_08
V P sem pozabila vprašati, če lahko zjutraj še kaj pojem. Mi zna katera svetovati?

Če ti bodo dali klistir, je itak vseeno user posted image  No, meni ga drugič sploh dali niso.

Vzemi si kak priboljšek za potem, vsaj jaz sem bila po porodu full lačna user posted image

Sicer pa srečno; držim pesti! user posted image

katrin 

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
11.2.2008 18:17:23   
Lunca1
Klepetka držim pesti da bo vse ok.

he he naš se je pa zdaj kulturno pokakal user posted image , pa kot ponavadi je bil na vrsti oči user posted image  Samo to je bilo od 3 dni in kar malo gosto, pa do srede hrbta, seveda bomo spet prali. user posted image

Ulla nohtkov se ne striže do 1. meseca.

Baby držim pesti za jutri. Svetujem ti da piješ čaj materine dušice ker odpira.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
11.2.2008 19:19:38   
obrigit
Baby preden greš se stuširaj z čimbol toplo vodo da se ti zmehčajo mišice pa pri popadkih poskušaj bit čimbol sproščena ne bodi napeta pa bo hitro šlo,držim pauser posted image  da boš čimprej dobila svojega sončka na tebuh boš vidla neponovljiv in prečudovit občutek.

Saj sem nahranla Špelo preden sma šle ven ampak kljub temu je imela koncert,mogoče je pa samo ulico opozorila da ima novo članicouser posted image .
želim vam mirno noč brez krčev in sladke sanje.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
11.2.2008 19:20:20   
mala pikica
katee kakšno našo lepotičko pa z Žan Lukom le pustita še drugim 'januarčkom' user posted image

nana ne vem še točno. Jutri gremo k zdravniku, v četrtek imamo UZ kolkov. Mogoče v petek, odvisno tudi od vremena. Bom še prej sporočila.

Nam pa je patronažna pred enim mesecem postrigla nohtke. je spet zelo različna zgleda user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
11.2.2008 19:27:12   
mala pikica
nana zdaj sem se spomnila... kaj veš mogoče, kje vse je možno user posted image podojit v Mb? Ne vem, kako bi me gledali v kakšnem lokalu, če bi ga kar dojila user posted image
V 3 urah nama sigurno ne bo uspelo priti v Mb, iti na kavico, pa seveda v H&M in C&A, pa še priti nazaj domov brez hranjenja, to bi bila misija nemogoče user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
11.2.2008 19:53:41   
Alfabeta
Ojla!

Najprej moram komentirati glede nohtkov... Naša Ajda se je rodila s tako dolgimi, da če ji jih ne bi postrigla bi se vsa spraskala. Tako ji to uspelo samo po rokicah. Stara pa je bila 6 dni. In niti pod razno ne bi zdržala do 1 meseca.
No, tako, da nekaj je na tem, ko pravijo, da če peče zgaga, da rastejo nohtki in laski. Naša je imela obojega ob rojstvu veliko.user posted image

Naprej pa... Otročki v albumih so res pravi cukrčki.

Baby, meni je pomagalo, da sem se dan pred porodom namakala v precej topli vodi in napovedana sprožitev ni bila potrebnauser posted image

Toliko za enkrat. Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1208
11.2.2008 20:07:42   
vaney
čer.

naš Anže je bil pa danes prvič v varstvu pri starimami slabi 2 urici. pa je bil priden. je staramama rekla, da sva prehitro prišla nazaj, midva sva pa hitela, da ne bi bilo prehudo. jaz pa sem po 10 minutah že razmišljala, kaj mali počne, če je vse ok, če je priden...

nam je tudi pediatrinja v porodnišnici rekla, naj nohtke do 1 meseca pustimo pri miru. Anže bo star 3 tedne, pa jih še nismo strigli in jih še kakšen teden ne bomo, še ni potrebe.

mala pikica, če ni možnosti dojenja v miru, si pomislila, da bi sabo vzela flaško - če je seveda navajen na njo?

a ve si med dojenjem kaj masirate dojke. jaz ga nekaj časa pustim pri miru, da huda lakota mine, potem pa si jo ob strani in zgoraj malo masiram, da je pretok boljši, pa ne vem, če to sploh ima smisel.
sicer pa tega dojenja in količine mleka sploh več ne razumem. zdaj sem ga nekaj dni skoraj samo na ad. mleku, ker se pri meni ni najedel, danes sem imela pa dojke kot balon in trde kot kamen. mali se je zbudil po 5 urah lačen kot volk, se konkretno najedel pri meni in zaspal nazaj, jaz pa sem imela še vedno dva kamna. sem si šla preventivno izčrpat in je bilo v vsaki še skoraj 100ml mleka. jaz tega ne razumem, en dan skoraj nič, drugi dan mlekarnauser posted image

jaz sem se tudi odločila, da bom počasi poskušala jest različne stvari, da vidim, če ga bo napenjalo, ker zdaj jem res zelo malo stvari. danes sem 1. po porodu pojedla en jaffa piškot, pa mu zaenkrat ni pustil posledic.

zdaj pa se gremo počasi zrihtat za v posteljo, čeprav ne vem, koliko bo Anže sploh spal, ker je čez dan veliko.

baby, tebi pa želim čimhitrejši porod, topla voda pa baje res pripomore k temu.

no, mirno noč vsem in se kmalu beremo...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
11.2.2008 20:07:44   
nana35
mala pikica za Europark sem 100% da imajo previjalnice,če tam lahko dojiš pa ne vem.Sploh nimam pojma,kje bi lahko,ker sploh nisem o tem razmišljala,šele zdaj ko si napisala,me je malo zaskrbelo.Bom prijateljico vprašala.

Sem že.Pravi,da bi naj imeli vsi večji trg.centri te previjalnice in dam je ona v njih vedno dojila.Sigurna je za Europark,Rutar,Mercator center na Tržaški in na Pobrežju,pravi pa da bi jo moral imeti tudi Leclerc in City.

Alfabeta,mene je zgaga pekla,Klemen pa je skoraj pleško,tako da ne verjamem...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1210
11.2.2008 20:25:26   
baby_08
Hvala vam za dobre nasvete in da boste držale pesti jutri zame. Sprejem v P imam jutri ob 8 uri.
Se tipkamo čez par dni, ko bom jaz tudi končno mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsem mamicam in user posted image želim prespano nočko in sladke sanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
11.2.2008 20:27:31   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Alfabeta,mene je zgaga pekla,Klemen pa je skoraj pleško,tako da ne verjamem...user posted image user posted image

No, pa je spet ena teorija padla v vodouser posted image . Hja, mogoče te je pa premalo pekla. Jaz sem v zadnjem 3-mesečju pojedla 2 taveliki škatli Rupuruta.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
11.2.2008 20:57:04   
Lunca1
Mala pikica nam so rekli, da se nohtov prej ne striže, ker so tako mehki, da se sami odlomijo. Mi tudi v P niso dali nobenih rokavičk, čeprav se je popraskal. Izgledajo res nimajo enotnega mnenja.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
11.2.2008 21:21:15   
ljubljana
Najprej glede dojenjauser posted image : jaz ga podojim tam kjer je lačen. Nazadnje sem ga dojila  na igrišču v Tivoliju. Poiskala sem najbolj "miren" kotiček na igrišču, pred sebe sem zapeljala voziček, se udobno namestila, odpela bundo in malega pristavila. Se je lepo najedel in zaspal, pa smo vozičkali naprej.
Pri vsem tem haloju okrog dojenja v javnosti pa tole: Čisto pošteno razmislite kje jeste svojo hrano. Samo v restavraciji oz. za štirimi stenami domačega doma, ali pa si kakšen priboljšek, sendvič, piškote, kos pizze, kebab, burek in ostale dobrote za v roko privoščite tudi v pričo vseh mimoidočih. Nihče vas namreč pri dojenju ne bo gledal v vaše bujno in prekrasno oprsje (pomislite vendar na toples predstavnice, ki jih je v poletnem čacu kar nekaj na plažah v naši bližnji in dalni "okolici"). Predvsem pa pri dojenju razgalite le tisti del oprsja, ki je namenjen prehranjevanju, se pravi bradavico (ki je mimogrede v dojenčkovih ustih) in majhen del kože, ki jo otrok med dojenjem zakrije s svojo glavo. Iz tega lahko sklepate, da je za morebitnega mimoidočega občudovalca vašega prekrasnega oprsja (največji občudovales tega prekrasnega strojčka za tvorbo mleka je tako ali tako vaš otročiček) ostalo bore malo. Nekakšna kosmata bučka, ki jo pokriva kapa in tista gora oblačil, ki v tem letnem času obdaja vaše telo. Naj dodam le še tole, da si ne znam predstavljat, da bi vi svoj sendvič pojedli na javnem WC-ju, za zaprtimi vrati, seveda v strahu, da vas ne bo kdo videl, kako z veseljem in uzitkom, brez občutka za okolico, v svoja usta bašete odličen sendvič, pri katerem bi se še sitemu pocedile sline.

Kaj več o dojenju si lahko preberete tudi v knjigi z naslovom "Dojenje in materinstvo iz srca", ki jo vsem toplo priporočam, ne glede na to, da sedaj glede na vse obveznosti in pomanjkanje časa ni pavno najbolj primeren čas za branje.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
11.2.2008 21:48:36   
ljubljana
No v nadaljevanju pa tole:

Dragi Baby user posted image user posted image user posted image tebi želim čim krajši in prijeten porod, na katerega bi se kasneje spominjala z nasmeškom na obrazu in si mislila, pa le ni bilo tako grozno kot sem mislila, da bo;
tebi Nalin user posted image user posted image user posted image želim, da bi se tvoj mali sonček Jonas čim prej pozdravil in da bi bilo tole matranje, v kratkem, le zabrisan spomin;
tebi Klepetka user posted image user posted image user posted image želim, da bi bil tale refluks le majhen neznaten refluksek, ki bo v kratkem minil (mimo grede, za tisti piknik te držim za besedo, bom prinesla kaj dobrega za pod zobuser posted image );
tebi obrigit privoščim prekrasne sprehode brez otroškega joka. Naj pa dodam le to, da sta starejša dva sovražila voziček, smo ju potem do 6 mesecav v traku za nošenje dojenčka nosili (če želiš ti lahko pošljem navodila za izdelavo ali pa linke za nakup). Tretji se pa brez težav vozi, najbolj pa uživa v lupinici, ki jo pritrdim na voziček.
vsem enomesečnikom želim vse naj naj (le kje je že touser posted image ) user posted image user posted image user posted image ;

vsem ostalim pa želim, da bi se vaše tako včje kot tudi tiste manjše težave čim prej pocajtale in da bi v teh prekrasnih dneh, ki prihajajo še veliko prevozičkali, preklepetali...

Naj kot majhen nasvetek za tiste ki tako godrnjate zaradi izbrisanih romanov, ki ste jih z muko kar nekaj časa tipkaleuser posted image , dodam tole: preden kliknete potrdi, celotno natipkano besedilo s kombinacijo tipk Ctrl+a označite, takoj nato stisnete tipki Ctrl+c in tako besedilo skopirate. Za tem kliknete tipko potrdi. Če se vam pokaže najbolj osovražen napis na tem forumu ponovno kliknite odgovori , se postavite v okno za besedilo ter stisnite tipki Ctrl+v, kar pomeni vstavi. In glej ga zlomka vaše teko težko natipkano besedilo se bo ponovno pojavilo na zaslonu. Tokrat boste seveda lahko z nasmeškom na obrazu kliknile Potrdi in odšle delat kaj bolj koristnega kot je rentačenje zaradi izgubljenih in predaragocenih besed. Pa veliko sreče pri stiskanju Ctrl+a, Ctrl+c in Ctrl+vuser posted image .

Uh sem tole dolgo pisala, zdej pa posodo pomit, ker mali spi, čene jih bom še slišala user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 11.2.2008 21:50:45 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
11.2.2008 22:06:06   
mala pikica
Sem prej spraševala za dojenje... mimogrede ljubljana, se popolnoma strinjam s tabo, pomislim pa vseeno, kaj mi bodo rekli v lokalu, če ga bom tam dojila. Smo mamice zmešane, ker se sploh obremenjujemo s tem user posted image vaney niti slučajno mu ne bi rada dajala flaške dokler imam svojega mleka dovolj. nana za vse te velike centre sem vedela, da imajo previjalnice, bolj sem mislila vprašati, če imaš kakšno drugo idejo za dojenje user posted image
Sicer pa... žalostna sem, pa ravno danes, ko sprašujem o tem dojenju user posted image prvič sem morala dati Gašperju dodatek, zraven pa so mi solze v potoku tekle user posted image Saj vem, da marsikatera dodaja, pa vseeno se mi je tako težko s tem sprijaznit. Pa vem, da si ne koristim s tem jokom, kvečjemu škodim. 90 ml je pojedel, potem pa zaspal tako kot na moji zizi. Zdaj pa se spet cmerim. Sem prav jezna nase user posted image Pa ni tri dni nazaj, ko sem imela spet naval mleka. Me malo tolaži vse skupaj, ko berem, kako je bilo pri vaney, da je po dodajanju spet dobila veliko količino mleka. Jaz še vseeno upam, da bo nastalo nekaj mleka do naslednjega nočnega hranjenja.

Jaz se opravičujem vsem, ki nimate dovolj mleka ali pa ga sploh nimate, da vzganjam takšno paniko glede tega. Pa si ne morem pomagati...

Neposredna povezava do sporočila: 1216
11.2.2008 22:06:50   
katee
mala pikica: mi smo bili včeraj na Bledu in za nazaj grede smo se ustavili na kosilu. Malega sem že prej podojila v avtomobilu, v restavraciji pa se je ponovno začel jokati, ker je bil še lačen. Pa sem ga kar v restavraciji podojila. Sicer smo sedeli v enem kotu in me gostje niso mogli videti. Dala sem si plenico čez user posted image , tako da se ni videlo. Tako da se ti nič ne obremenjuj, kje boš dojila Gašperja. Če bo lačen v lokalu, ga pač tam podoji. Saj ti pravim; za malo večjo diskretnost si daš plenico čez, pa je.

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 1217
11.2.2008 22:29:07   
mala pikica
nana in martinca so me slike Patrika in Klemna spravile do nasmeška user posted image Res sta zelo luškana. Je tako zanimivo videt skupaj te otročke, ki so zelo podobno stari. Jaz bi tudi takoj slikala Gašperja zraven kakšnega januarčka user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
11.2.2008 22:34:37   
Sunny Morning
Jaz bom danes zelo hitra, ker sem že tako zmatrana, da vidim samo še posteljo.

Danes smo bili v posvetovalnici. Z Nejo je vse ok, lepo napreduje in ima že 5.100 g user posted image , dolga je 58 cm.

Zdaj se pa že oglaša. Lahko noč.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
11.2.2008 22:54:19   
nana35
Alfabeta,tudi jaz sem prvič v življenju pojedla nekaj Rutacidov in so bili user posted image ,sem se jih na veliko izogibala.Raje sem vstala,kot da bi pojedla Rutacid.Zgaga me je pekla le ko sem ležala.

Lunca,Klemen je imel tudi mehke nohtke,pa se je ravno tako pokrampal,zato sem že patronažno sestro vprašala,pa je rekla naj mu postrižem po kopanju,pa še ni imel 1.mesec.

ljubljana saj ne gre za to,da bi koga bilo sram ali kaj podobnega glede dojenja,vendar če sediš na kavici ali si v nakupovalnem centru,je res malo nerodno,ko dojiš,zato pa imajo tam te prostore.Nimam nič proti dojenju v javnosti,tudi sama sem se v gozdu že vsedla na štor in dojila,ampak meni je vseeno malo nerodno to početi v kaki trgovini...Drugače pa tam v previjalnicah ni WC-ja,je le blazina za previjanje in kak stol.

mala pikica,žal je tako,da moraš dati otroku dodatek,hočeš nočeš,če ni dovolj mleka.Raje to,kot da je lačen.Bi me bolj srce bolelo,če bi bil moj pikec lačen. Če imam kako drugo idejo za dojenje??Le kaj??Greš v avto npr.in ga podojiš ali pa k meni domovuser posted image !!Ne bi se spomnila nič koristnega,le stekleničko še lahko daš,saj lahko prineseš v njej svoje izbrizgano mleko.

Boš pa še imela priložnost slikat svojega Gašperja s katerim od naših pikecov,saj se bomo kaj dobile pa fotoaparata ne smeš pozabit!!

Sunny m.,moj Klemen se je ful zredil in me samo zanima koliko tehta.Nekaj smo ga poskusili tehtat,pa odštevat oblačila,pa ne gre tako realno zračunat,ampak prišli smo na to da ima tudi okoli 5kg.Ima tak podbradek,res. Kličem ga kar bajsi!user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
11.2.2008 23:10:23   
ursulina
živjo januarčice!
se samo na hitro pofočkam, ker imamo krčke in je naš mali kar bogi... za 1. mesec je tako žal za darilo dobil antiflat kapljično terapijo, samo ne vem, koliko kaj pomaga...  je bilo danes kar hudo...
bom mišice dobila na rokah ko ga nosim na trebuščku, pa mu ful paše... user posted image

jutri mamo posvetovalnico, me prav zanima koliko smo napredovali. user posted image

pozdravček vsem, bom kaj več odgovorila v naslednjih dneh.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
12.2.2008 5:57:32   
TRIŠ
Klepetka zate in za tvojo Lanouser posted image user posted image user posted image
ulla 78 mi smo strigli nohtke ža v porodnišnici,saj je imel nohtke kot kaka damica in se je ves popraskal,no zdej pa smo si jih postrigli že 2x domauser posted image .Sem jih probala pogrist ampak je imel preveč trde.Se vidi da je mama pila veliko mlekcauser posted image
baby 08 držim pesti danes da čimprej mineuser posted image
ursalara prava princeska,tale pa bo atkova ljubicauser posted image
ljubljana glede dojenja sem enakega mnenjauser posted image
Dašabina tudi jaz sem vesela da sva se spoznale,tudi meni je bilo bivanje s tabo čudovito da bi kar podaljšala bivanje v P za kak tedenuser posted image .Sicer pa saj so sestre rekle ,da ne morva ena brez druge ,ko sem prišibala za tabo v porodno rodit,user posted image
Lep dan pa upam da bomo danes tudi mi imeli kaj sončka,drugače pa pridem tja kjer bo

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
12.2.2008 6:46:24   
ulla78

Dobro jutro.

Sem se kar potrudila, da sem prebrala vsa vaša sporočilcauser posted image . Vas ne dohajamuser posted image .

Hvala za odgovore. Vem, da je bilo pri sinu tako, da pred 1. mesecem sploh nisi smel postriči, zdaj pa sem slišala, da bi lahko že prej. Zato sem raje povprašala še vas.

Glede pikic... pomoje je zagotovo hrana. Nika ima res polno teh pikic, a le po obrazu. Sem se zadnje dni res odpovedala vsem "pregreham", pa še ni nič bolje. Verjetno traja kar nekaj časa, da se bo zopet kožica sčistila. Se mi pa smili, če je zaradi mene takšnauser posted image .

Nataša... čestitke za malo Ksenjouser posted image !!!

Baby_08... držim pesti in veliko sreče danes!!!!

Vaši sončki so res prekrasni. Bom poskusila prilepiti še slikico male Nike.

Dojenje... nama gre kar lepo. Le zvečer postane malce utrujena in posledično bolj tečna in bi bila non stop "priklopljena"user posted image . Poskusim vmes še malo z dudico, ker drugače žal ne gre. Je bilo že v porodnišnici tako, da so mi svetovali, da ji včasih raje malo dudo dam kot, da bi bila ves čas pri meni. Tudi zaradi tvorbe novega mleka ni dobro. No, pa smo sčasoma umirili "priklop"user posted image .

Krčkov... zaenkrat ni hudo. Zadnjič se nisem mogla upreti Sprite-u in sem ga popila res čisto malo; bolj za okus. In je bilo hudo. Jo je res zvijalo. Drugače ima kar dobro prebavo in se mi zdi, da se ji to kar pozna.

Spanje... spimo od 22ih - včasi tudi že prej in do 4.30. potem spi še do kakšnih 8.00. Tako, da sem dokaj naspana, vendar jaz še vedno pravim - ne hvali dneva pred nočjo... No, zaenkrat smo ok.

Pozdravček vsem vam in vašim sončkom...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
   [Brisano sporočilo]
12.2.2008 7:18:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ulla78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
12.2.2008 9:24:27   
katee
Jutro še od naju.

Naš koštrunček je bil včeraj celo popoldne pokonci. Med 16 in 22h je spal samo 2× 45 min. Tako da je ponoči spal do 4:15, potem pa se je zbudil spet ob 7:15. Sem se naspala.

mala pikica: za več mleka probaj piti brezalkoholno pivo. Mi je ravno prijateljica včeraj rekla, da ga je spila 3 dcl in je imela tak naval mleka, da ga sproti ni mogla porabiti. Je rekla, da res pomaga in da priporoča. Probaj!

Sani, kje se skrivaš?

Jaz grem pa user posted image  spiti, potem pa k mojim staršem, da vzamem user posted image  in na sprehod.

Lep dan vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?