klepetka
|
oj evo nas.Končno smo tudi mi deležni mallo sončka. Nataša ,dobrodošli s Ksenjo pri sončkih Nalin ,upam da se bo kmalu vse uredilo.Ampak je a bogi Jonas in tud ti z njim Jaz sem pa že cel vikend na trnih ,ker jutri ,kot sem vam že zadnjič napisala ,odhajava z Lano na PeK ,da ugotovijo ,katero stopnjo refluksa ima Lana.Zarad tega sem v enem tednu shujšala 4 kile,čisto nenamerno ,ampak živci in skrbi so naredili svoje. Ostali bova-na PeK- mislim da ene dva dni ,ker bo imela 24 ur eno napravico ,ki ji bo merila ,koliko kisline j i gre gor.Na podlagi tega bodo videl iza kater i refluks gre. Aja ,mislim da je martinca zadnjič spraševala kaj je to refluks?!To je prekomerno polivanje.Ni pa rečeno ,da sam opolivanje ;ker zraven v bolnici je bil en fantek ,ki se je pa dušil ,polival pa skoraj nič,pa baje da je imel tud refluks. Tako da držite pesti ,da ni kaj hujšega,ampak samo blaga oblika refluksa.Ko prideva domov ,vam pa sporočim. Sem pa si obljubila ,da če bo vse ok,da sigurno častim enkart poleti piknik za vse januarčice s sončki. mala pikica , za Gašperjevo spanje.Super vi to spite,res. katee,ti pa še nekaj praviš da nimaš mleka in dodajaš včasih .Ti pa prava mlekarica.Tudi pri meni zaenkrat zgleda ,da ga je zadosti.Upam da ga bo še nekaj časa,čeprav je Novalac AR že na zalogi. nič ,grem kuhat ,pa se pol kaj oglasim ,če mi bo zneslo .Drugače pa ko prideva z Lano domov. čau