nana35
|
Daša vse najboljše za 1.mesec!! klepetka,ti ga pa serješ s temi dudami,ampak je pa res,tudi jaz pozabljam vse,če ravno ne naredim tisti trenutek,že pozabim. sunny m.,saj tudi jaz dajem Klemenu dodatek,ker nimam svojega dovolj!Kaj čemo,bo pa tudi zrasel. Jaz velikokrat tipkam s Klemenom v naročju,tudi zdaj in se vseeno trudim z velikimi začetnicami. obrigit,Špelca je lušna deklica,se je ful spremenila od rojstva... vaney,jaz sem šla v posvetovalnico kar v kavbojkah,ki sem jih k sreči navlekla nase.Hvala bogu za raztegljive hlače! nalin,uboga,kaj si preživljala!Glavno da je Jonas stabilen in da ni najhujše,da so izvidi negativni. zasanjana,moj Klemen pa je po kopanju tako pomirjen in kmalu zaspi.Zelo rad se kopa,kar vidi se,da uživa v kopanju.Sem kar vesela,ker je tako in da ga to pomirja. katee,ko sem bila pri pediatrinji še Klemen ni imel tega lišaja,se pa lušči in če ga namažem z mandljevim oljem ko ga skopam ali po negi se kar lepo lušči.Po moje če bi malo obrisala s kako krpico,bi šlo hitreje dol.Po glavici se mu še malo lušči,sem mislila,da so temence,to pa je že imel v posvetovalnici.Pediatrinja je rekla,da ga naj ne mažem z oljem več po glavici,ampak naj s kratčko,tisto otroško za lase malo podrgnem po glavici ali pa z brisačko in se bo luščilo dol.Tako sem tudi naredila.Ne namažem ga več z oljem in je bolje.Skoraj nič več nima. Alfabeta,moj Klemen veliko kolca,me kar moti,ker se mi smili,zdi se mi da mu je neprijetno.Saj je meni tudi če me kolca.Zdaj pa ne vem...Kaj narediti?? majra,tudi jaz ga namažem z mandljevim oljem iz lekarne!!Kot sem ga v porodnišnici,pravijo da je tako najbolje.