|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
10.2.2008 17:03:10   
baby_08
Dan,
Še vedno sem v enem kosu... Sploh nevem če sem kaj že odprta, ker me g vaginalno ni pregledal že od decembra- vedno naredi samo ctg in uzuser posted image . Verjetno me bo jutri, ker bom že 11 dni po roku.

Nalin- samo da je zdaj Jonas vrediuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za mamice in njihove sončke.

Lep pozdrav iz Maribora

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
10.2.2008 17:07:39   
nana35
obrigit,tudi pri nas podiranje kupčka predstavlja včasih problem,samo jaz poskušam tako,da ga po hrbtu malo trdneje božam navzgor.Poskusi.

katee,tudi Klemen ima tako lišajasto kožo pri obrveh.

alfabeta,lepa Ajda,sem pogledala v album!!

koala,dobrodošla oba domov in na RR!

moram končat,od strani 46 pa zvečer odgovarjam,komentiram,pišemm...zdaj dobim obisk!

:))

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
10.2.2008 19:29:45   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

katee,tudi Klemen ima tako lišajasto kožo pri obrveh.

A pa ti je pediatrinja rekla, kaj narest? Meni je rekla, naj samo 2× na dan mažem z oljem. Ampak jaz ga kar večkrat, ker ima že po pol ure popolnoma izsušeno kožo. Ful grdo izgleda. Pa še nekaj sem te hotela vprašati. Se Klemnu še lušči koža na glavi? Kaj narediti s tem? Tudi samo olje in česanje? 

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
10.2.2008 19:31:39   
katee
nalin: še dobro, da ni kaj resnega in da sta že doma. user posted image  za oba!

vaney: pa pojdi v trenerki. Ne se sekirat. Meni so so vse hlače že prav. Sem celo videla, da moram pas nositi, da kavbojk ne izgubim.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
10.2.2008 19:35:49   
katee
Pa še eno vprašanje imam: tiste, ki dojite in si potem še črpate mleko, ker vam ostaja, ali se do naslednjega obroka ustvari toliko mleka, da ga je dovolj? Meni mleko ful ostaja, ampak me je strah črpat, ker ne vem, če se bo tako hitro naredil. Upam, da ni preveč glupo vprašanje. Hvala

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
10.2.2008 19:43:48   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Pa še eno vprašanje imam: tiste, ki dojite in si potem še črpate mleko, ker vam ostaja, ali se do naslednjega obroka ustvari toliko mleka, da ga je dovolj? Meni mleko ful ostaja, ampak me je strah črpat, ker ne vem, če se bo tako hitro naredil. Upam, da ni preveč glupo vprašanje. Hvala

To sploh ni glupo vprašanje. Saj veš kako pravijo, kolikor več dojiš, več se ga dela. Vsaj pri meni to res drži. Sicer pa da boš ziher, poskusi pa boš videla.

No, tudi meni gre tipkanje z eno roko, v drugi imam namreč Ajdo.

Nekaj me zanima.. A vaši user posted image  tud veliko kolcajo... Naša je prava Kolcababauser posted image

In da ne pozabim, hvala za pohvale naši user posted image .

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
10.2.2008 19:46:18   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Nekaj me zanima.. A vaši user posted image  tud veliko kolcajo... Naša je prava Kolcababauser posted image

Moj ful kolca (prkrat na dan), pa ga to tako moti, da se potem joka.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
10.2.2008 20:06:42   
Katrin

Ne, vprašanje ni glupo, mogoče bo glup moj odgovor user posted image

Zakaj bi si črpala mleko, če se lepo dojita? Jaz sem Kajo dojila 2 leti, mleko sem si izčrpala pa ene par-krat, takrat, ko sem jo pustila v varstvu,  če sem morala kam nujno it (prvih 6 mesecev), potem je pa že itak GH.

lp, katrin

PS: več boš črpala več ga boš imela

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
10.2.2008 20:08:06   
Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Moj ful kolca (prkrat na dan), pa ga to tako moti, da se potem joka.

Ja, našo tud ful moti, ker res pogosto kolca. No, pol ni edina. 

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
10.2.2008 20:53:02   
majra
Večer!
Mi smo pa iz celodnevnega obiska pri stari mami! Kako je dobro imet babica servis user posted image  Moram obe pohvalit. Skuhajo in še ves čas crkljajo našo punco, midva z dragim pa vse štiri od sebe in lenarimo. Milina!

Mogoče je bilo že kje napisano, pa nisem zasledila, ali pa pozabila (pozabljivost je ostala še od nosečnosti user posted image , tako, da te Klepetka čisto razumem. Meni ponavadi povre voda za kavo) ali in s čim mažete vaše sončke po kopanju oz, umivanju? Jaz jo po kopanju z mandljevim oljem iz lekarne, pa ima drug dan ful suho kožo user posted image  Nč jasno

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
10.2.2008 21:49:56   
nana35
Daša vse najboljše za 1.mesec!!user posted image

klepetka,ti ga pa serješ s temi dudami,ampak je pa res,tudi jaz pozabljam vse,če ravno ne naredim tisti trenutek,že pozabim.user posted image

sunny m.,saj tudi jaz dajem Klemenu dodatek,ker nimam svojega dovolj!Kaj čemo,bo pa tudi zrasel.
Jaz velikokrat tipkam s Klemenom v naročju,tudi zdaj in se vseeno trudim z velikimi začetnicami.

obrigit,Špelca je lušna deklica,se je ful spremenila od rojstva...

vaney,jaz sem šla v posvetovalnico kar v kavbojkah,ki sem jih k sreči navlekla nase.Hvala bogu za raztegljive hlače!user posted image

nalin,uboga,kaj si preživljala!Glavno da je Jonas stabilen in da ni najhujše,da so izvidi negativni.user posted image

zasanjana,moj Klemen pa je po kopanju tako pomirjen in kmalu zaspi.Zelo rad se kopa,kar vidi se,da uživa v kopanju.Sem kar vesela,ker je tako in da ga to pomirja.

katee,ko sem bila pri pediatrinji še Klemen ni imel tega lišaja,se pa lušči in če ga namažem z mandljevim oljem ko ga skopam ali po negi se kar lepo lušči.Po moje če bi malo obrisala s kako krpico,bi šlo hitreje dol.Po glavici se mu še malo lušči,sem mislila,da so temence,to pa je že imel v posvetovalnici.Pediatrinja je rekla,da ga naj ne mažem z oljem več po glavici,ampak naj s kratčko,tisto otroško za lase malo podrgnem po glavici ali pa z brisačko in se bo luščilo dol.Tako sem tudi naredila.Ne namažem ga več z oljem in je bolje.Skoraj nič več nima.

Alfabeta,moj Klemen veliko kolca,me kar moti,ker se mi smili,zdi se mi da mu je neprijetno.Saj je meni tudi če me kolca.Zdaj pa ne vem...Kaj narediti??

majra,tudi jaz ga namažem z mandljevim oljem iz lekarne!!Kot sem ga v porodnišnici,pravijo da je tako najbolje.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
10.2.2008 22:04:17   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Zakaj bi si črpala mleko, če se lepo dojita?

Črpala bi ga zato, ker me prsa ful bolijo, ker so polna mleka. Madona, sem prava mlekarica postala user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
10.2.2008 22:08:30   
ljubljana
Danes je bila pri nas na obisku moja sestra in mi je zelo pomagala. Ves čas je animirala starejša dva in v rokah nosila najmlajšega, tako da sem lahko jaz brez težav skuhala kosilo. Moj je bil namreč danes na turni smuki na Snežniku. Potem sta nas obiskala še dva mormona in nas poizkušala prepričati, da je njihova vera alfa in omega. Pa se jima nisem ravno pustila, (sem prof. teologije) in sem imela nekako vedno pripravljeno zanju kakšno zanjimivo vprašanje, tako da sta morala potem neprestano argumentirati. Kako so mi všeč take debate, kot kakšen debatni klubuser posted image user posted image . Zvečer je bil pa mali ves evforičen, tako, da je očka popokal starejša dva in ju odpeljal v Mc'Donalds (pri nas to naredimo enkrat na leto) tako da se je najmlajši umiril in sem ga dal spat. Zdej so vsi trije v postelji in veselo pančkajo. Jutri pa je nov sončen danuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
   [Brisano sporočilo]
10.2.2008 22:10:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1164
10.2.2008 22:18:45   
ljubljana
Naš mali škrat je dobil temenca tako da ga med vsakim dojenjem veselo čoham po glavi. user posted image user posted image
Pri  user posted image  pa naš mali še vedno nekam čukasto gleda, je pa potem cel halo če ga hitro ne zrihtam, ko ga dam na brisačo.

Jaz ga po pregibih mažev z WELEDA oljem in se mu je koža zelo lepo popravila. Edino kar me moti je to, da ima na bradici polno enih mozolčkov (verjetno od dudeuser posted image ).

Tudi naš jJakob dostikrat kolca, še posebno po previjanju, ali pa če ga dam ležat na ravno podlago. Mu gre potem to tako na živce, da prične cvilit in brundat.user posted image

Jaz ponavadi pozabim vodo za čaj, tako da imam ponavadi v loncu popolnoma belo vodo, se mi je enkrat zgodilo, da sem jo trikrat zaporedoma takole prekuhavala.

Mi imamo pregled v četrtek, pa bom sporočila kako je bilo.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
   [Brisano sporočilo]
10.2.2008 22:25:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1166
   [Brisano sporočilo]
10.2.2008 22:26:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1167
10.2.2008 22:27:26   
mala pikica
Sem še vas prišla malo pogledat, Gašper in dragi že lepo spita user posted image

obrigit in alfabeta, luškane slikice, pravi princeski sta Špela in Ajda

nalin Jonas in Žan sta tudi zelo luškana, prava bratovska ljubezen user posted image

Našega Gašperja tudi velikokrat kolca. Pa se niti ne sekiram, pravijo, da veliko bolj moti starše kot otročke. Sicer pa ga jaz dam takrat še malo na prsi, pa ga ponavdi neha.

Imam pa spet bolj malo mleka user posted image upam, da bomo vseeno kaj spali in da ga bo jutri že kaj več.

Zdaj pa grem jaz tudi v pančkovo deželo...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1168
11.2.2008 5:54:14   
TRIŠ
obright glede kupčka user posted image ne gre in ne gre.Bruhne ne nič sam zvija ga pa vrjetno tudi zato.Včasih nama uspe če se greva po hranjenju previjat,ampak res redko.
vaney tudi jaz imam probleb glede hlač,ampak sem si kupla trenerko in laufam naokrog kar v njej.Tudi če si hočem kaj kupit se mi zdi da sem kot krofekuser posted image
nalin samo da sta doma in da sta dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
baby 08 držim pestiuser posted image
katee več mleka počrpaš več ti ga nastane.Sem ti pa kar malo fouš glede kavbojkuser posted image
mayra jaz sem ga mazala z ribjim mazilom dokler se mu je luščila koža sedaj pa mu z oljem bubchen(saj ne vem če sem prav napisala ampak ne da se mi pogledat embalaže)FUL LEPO DIŠI

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
   [Brisano sporočilo]
11.2.2008 7:01:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1170
11.2.2008 8:14:16   
TRIŠ
Nalin šele sedaj vidim da je moje sporočilo vama z Jonasom nekam izginilo.Zaželela sem vama velikouser posted image in dobrodošla domov.
Zdej pa preberemuser posted image .   Pojdi z njim k zdravniku da bi mu kaj dala.Če pa imaš mleko pa mu ga nabrizgaj v nosek.Sam če je že fajn hudo tudi to ne bo pomagalo.Veliko sreče vama želim ,pa da bi se čimprej pozdravil ta vaš sonček.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1171
11.2.2008 8:54:47   
majra
Nalin, upam da se Jonas čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image

Katja tudi pogosto kouca, ker vztrajno ne podiramo kupčka. Je pa res grozno jo gledat in poslušat. Ji pa dam malo čajčka, pa je takoj bolje.

Triš, bom probala še z ribjim. Dobra ideja.

Mi smo se danes naročili pri pediatrinji in imamo v četrtek pregled.

Vse najboljše za 1. mesec Jakob user posted image , Anže user posted image  in še posebej moj nečak Lenart user posted image . Katja pošilja poljubčke user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
11.2.2008 9:07:10   
dašabina
Živjo,
tudi nas dajejo krčki tako nekako od četrtka, se srotek napenja in brca, isto dela, Triš, kot v porodnišnici, se spomniš tiste srede?
Potem pa malo zaspi, pa spet čuje, pa hoče kao papat, pa tako mine dan, potem pa se pokaka in spi spet 4 ure!
Saj bo!
Mi tud veliko kolcamo, je pa bil od sobote čist marogast, saj sem jaz dobila za darilo Lindovo bonboniero (tisto s pravo čokolado) in sem dva dni papcala jih, dete pa flekasto. Se mi je zgodlo isto pri Maši z jagodami... Sem pozabljiva ratala...
Vsi, ki ste bolni, veliko zdravja!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
11.2.2008 9:17:46   
TRIŠ
Dašabina pol ste pa tud bogi.Enouser posted image za Miha da ga čim manj zvija.Mi imamo en dan in noč ful krče naslednji dan pa nič .S tem da jem isto,tako da sedaj že močno dvomim da imajo krči kaj veze s prehranouser posted image En košček čokoladke sem ti ukradla mmmmmmmmmmmmmmmmm je dobrauser posted image
Lep dan čeprav oblačen

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
11.2.2008 9:34:24   
nana35
ljubljana,Klemen ima tudi polno mozoljčkov po bradici,pa ima jih tudi nekaj po lasišču,vidijo pa se zato,ker je skoraj plešast.user posted image

mala pikica,jaz tudi upam,da bo Klemena tako nehalo kolcat,če ga še dam malo na prsi,potem pa začne vleči,kolcati ga res neha imava pa spet ta kupček za podret,ki naju včasih tako muči.

nalin,za Jonasauser posted image user posted image user posted image .

dašabina,tudi za Miha!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?