marita
|
ojla punce, oglašam se vam po tednu zatišja, ker mi je crknu comp in je še vedno na popravilu. Štala, kr neki no. Neki virusi so ga napadl. Mi ga kolega zdj rihta, pa se sam za glavo drži. Kje naj začnem: moj cukr test je bil pozitiven. No, nobena vrednost po 4 urnem testu ni presegala meje, le ena je bila na meji (ne pa čez), tako da sem zdj na dieti. Js pa na dieti. Tko da adijo cukr, pa slaščice, pa čokolada. Ah ja, sej je sam do poroda. Baje ni panike, sam naj se vseeno držim nazaj. AAAAAA, no bom že zdržala. Kruh morm jest prirn al pa graham, pa testenine isto. No ja. Revica sem shujšala za eno kilo, tko da mam zdj 1 kg manj, se pravi vse skupaj plus 9,5. Drugače sem v tip top formi, vsak dan hodim 2 do 3 ure, pol se še mal sončam, skratka uživam v zadnjih frej dnevih. Sem se tolk polenila, da si sploh ne predstavljam tempa ob novorojenčku. Js sem zdj bolj na langsam narejena, pa mal kakšen čvek, pa kavica, pa tko naprej. Komaj se spomnim, da je doma treba kaj pospravit, pa skuhat , pol pa zadnjo uro, predenj moj in tamala prideta domov, norim po bajti, pa kuham pa sesam naenkrat. He, he, he. No jutr grem na depilacijo nog in bikinija, ja to so hude predporodne priprave. Pol mam pa še pregeld, sam kontrolo, da se pridem pokazat. To je zaenkrat to. Fajn bodte, pa da nau katera po desni prehitevala.
|