Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:25:12
|
|
|
|
san
|
nasy, vidm te . nas je že skrbelo zate
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:26:23
|
|
|
|
Katy13
|
Marita in Azzura - žal mi je za vajin nosečniški diabetes. Vsem, ki ste imele preglede , ne bom vseh naštevala, ker bom sigurno katero izpustila. Nasy se pa danes res še ni nič oglasila. Mogoče je pa šla v Rim?
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:29:12
|
|
|
|
san
|
ne, zdele nas bere, k vidm da je gor njen nick napisan: trenutni uporabniki na tej temi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:30:05
|
|
|
|
janet
|
Tako se še js mal oglasim. Moja mala je šla danc po jogi za posteljico v Lutz v Avstrijo zraven babice popoldan, so ga hvalabogu imeli, pa sem ga tud dobla za darilo, je pa stal 50e, tako da zdaj pa res sam kozmetika še za malega no pa dudico, flaško in pleničke, to bom pa šla en dan ko bom pri volji nakupit. In js sem se pa potepala in sem šla s kolegico na kavico, pa sma se začvekale kar za skoraj dve uri, je kar pasalo. Zdaj pa mal pošto preglejujem, mam ž mailov sto gor za pregledat, pa mam tk čas ko je moj dragi popoldan v službi pa ga čakam do pol enih. Pa neke lušte mam, si bom mogoč šla sladoled nabasat, ma kk je fajn ko lahk jem, še mal, pol pa na dieto da bom tk ko pred nosečnostjo. Če verjamete. No bom videla kak ritem bomo z malim vzeli. Vsem čestitke za uspešne preglede. Js mam pregled drug teden - morm rečt za napotnice-jih še nimam, pa jutri mam zadnjič MŠ, imamo nego novorojenčka, bo jutri najbolj zanimivo. Vam jutri poročam. Ma kk mi mali tiši v rebra da komaj sedim, sam se je res kr umiril zadnji teden, ne binca več tk kot je prej, se bol drsa sem pa tja, pa srotija še vedno vsak dan cuka, oz.se mu kolca.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:32:00
|
|
|
|
janet
|
No brijem se še zaenkrat sama, ko pa nebo več šlo bo pa moj dragi pomagal.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:34:05
|
|
|
|
gaya24
|
helo! Upam, da mi bo katera čimprej odpisala, ker sem neki zafučkala. Sem naredla nov album in sploh ni slikic not. Je sam naslov in ko kliknem gor, je prazno. A se da to kako popravit, da bi slike not vstavla al pa da ga zbrišem pa novega nardim?? Sej grem pod moji albumi pa kliknem-dodaj album, a ne? Js sem mal lesena s temi rač. in ne vem če sem prav naredla. Zdaj vas grem pa prebrat in čakat, da mi katera odpiše
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:34:21
|
|
|
|
Nasy
|
sem tukaj, brez skrbi, le malo gužve je blo danes bili smo na pregledu, na CTG.Srček baje super bije, mali je kr imel živahno popoldne. Prvi G, da bo čez 3,5 kg me je kr malo strah. Oh, marita, žal mi je za ta presneti cukr. Ampak saj bo kmalu konc. In Azzura, ti tudi, groza no..kaj vse ti ne daš skozi Drugače punce, hvala za skrb. Drugače sem še kar, noči se bojim, ker slabo spim in sem skozi na WC ju. Zdaj me že vse tišči in zateguje, ne morem dolgo sedet, ne dolgo ležat, večkrat me požene na dolgi WC potem pa tam meditiram na školjki in ni nič. Jesti ne morem veliko, po večkrat in malo, četudi bi jaz pojedla več. Najraje jem motovilec, pomaranče, limone.
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:36:34
|
|
|
|
janet
|
Katy13- zadnjič me ni blo na telovadbi a je ker omeno kdaj bi meli tisto predavanje za EA? Al ga sploh nebo? Če ne morm jutr vprašat? Js bi pa ful rada da nekdo to razloži, ko bi jo mogoč imela.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:39:33
|
|
|
|
Katy13
|
Gaya - po moje je najbolje da poskusič, da odpreš album in potem dodaš novo fotografijo. Upam, da ti bo uspelo. Če ne pa izbriši album in naredi vse znova.
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:41:19
|
|
|
|
janet
|
Gaya - js sem isto lesena za računalnik pa sam sploh nimam albuma, tak da sem prebrala pa ti ne znam pomagat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:42:21
|
|
|
|
Katy13
|
IZVIRNO SPOROČILO: janet Katy13- zadnjič me ni blo na telovadbi a je ker omeno kdaj bi meli tisto predavanje za EA? Al ga sploh nebo? Če ne morm jutr vprašat? Js bi pa ful rada da nekdo to razloži, ko bi jo mogoč imela. Janet - v četrtek, ko smo imeli ogled P, nam je povedala, da predavanja o EA ne bo, ker zdravnica nima časa. Tako, da moramo same v SG podpisat. Baje je pa zmenjeno, da zdravnica pride 8.4., vendar je za naju to že prepozno. Tudi sama bom podpisala, potem pa se bom v P odločila, ali potrebujem ali ne. Verjento bo pa še jutri kaj povedala glede tega predavanja oz. razložila, da ga ne bo, ker zadnjič nismo bili vsi. Ali prideš jutri?
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:42:51
|
|
|
|
Nasy
|
Oh, britje..to je pa zdej že cel podvig spodaj sem se brila včeraj, ker sem mislila, da me bo danes kaj pregledala. Saj ni blo panike, ker že tako ne prenašam goščave tam spodaj in sem zadnjič nardila kr golosek s kremo zdej me čakajo pa še noge, k tam sem pa res medo ampak mi nekako ne gre, da bi se spravila, ker to mi je pa še težje se tko sklanjat. Mah, bom pa medo, sej ne bom prva, mende
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:45:12
|
|
|
|
janet
|
Nasy - saj mal še pa bo, pol se ba js bunim ko mam še dvakrat več ko pa ti za zdržat. Je pa še vseeno bolš da je tolk težek kot premal a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:46:46
|
|
|
|
Katy13
|
Sem dala en pralni stroj cotk oprat in sedaj čakam, da mi opere. Vmes sem imela namen malo seminarsko nalogo pisat, pa očitno ne bo kaj, ker visim na RR-ju. Tako kot ponavadi.
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:48:11
|
|
|
|
Katy13
|
Aja, pa še to. Ali ste že kaj razmišljale o tem, kaj boste kupile svojim za Valentinovo?
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:49:08
|
|
|
|
janet
|
Ja jutri pridem, me ful zanima, se mi zdi da bo najboljše predavanje od vseh, pa mal se je verjetno spremenilo, kot kk so pred sedmim letom govorile, glede kopanja pa povijanja - js sem Nežo mogla strogo do treh mesecev, zaj pa že prej slikajo, me res ful zanima, pa da vidim kaj bojo rekle da mormo kupit na začetku za nego, saj vse vem od tu pa ko kaj preberem sam me zanima kaj bojo predavali.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:49:37
|
|
|
|
gaya24
|
Nasy sem tukaj, brez skrbi, le malo gužve je blo danes bili smo na pregledu, na CTG.Srček baje super bije, mali je kr imel živahno popoldne. Prvi G, da bo čez 3,5 kg me je kr malo strah. IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Da te potolažim...mene je že, ko sem bla v 5. mescu g. vprašala kolk je bil težek moj in ko sem rekla 4300g je rekla, no tamali bo po njemu...Js si ne predstavljam kk bom rodila, če se bodo napovedi g. uresničle
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:50:50
|
|
|
|
gaya24
|
Kaj sem js zdaj s temi okvirji naredla....Pač js in računalnik. Zgornje je od Nasy, spodnji okvir jew pa moj odgovor
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:55:49
|
|
|
|
janet
|
Ja za EA podpisat pol kr greš v bolnico al morš prej poklicat ko js mam glih drug teden pregled v torek pa hodim v bolnico, a lahk kr greda tja grem? Ja js ne vem glede valentinovega ka nja, verjetno boma šla ven jest al kaj podobnega, ne bom naprej planirala, saj sem lani šla na valentinovo prej iz popoldanske službe, je pa kot zakleto Neža bruhala,cel dan ne, ampak točno zvečer ko sma šla od doma, sma hotla it na večerjo,in pol sma rajš šla nazaj domov s kupljeno pico v roki. Tak da ne planiram več kaj. Bom 14. videla kak pa kaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:55:59
|
|
|
|
Nasy
|
Jah, kaj vem..se bojim, če bo tak velikan, kako ga bom spravila skozi..jaz sem bila premala rojena(2500g), k je bla mama takrat k prekla, moj je bil pa kr konkreten. Ah, nekako bo že, tam bomo pač mogle nardit vse, kar bo v naši moči. Jst o valentinovem nisem razmišljala še kej veliko, morda bom mojmu kaj sladkega spekla, pa moja sestrica ima god in ena teta roj. dan tko da pozabla ne bom
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 22:58:49
|
|
|
|
Katy13
|
IZVIRNO SPOROČILO: janet Ja jutri pridem, me ful zanima, se mi zdi da bo najboljše predavanje od vseh, pa mal se je verjetno spremenilo, kot kk so pred sedmim letom govorile, glede kopanja pa povijanja - js sem Nežo mogla strogo do treh mesecev, zaj pa že prej slikajo, me res ful zanima, pa da vidim kaj bojo rekle da mormo kupit na začetku za nego, saj vse vem od tu pa ko kaj preberem sam me zanima kaj bojo predavali. Ja bomo videli kaj bodo povedali jutri. Glede širokega povijanja moraš tudi sedaj povijat do treh mesecev. Vsaj lani je še bilo tako. Kako si bila drugače zadovoljna z MŠ? Jaz osebno sem bila razočarana, ker se mi zdi, da nismo nič kaj izvedeli. Upam, da bomo jutir izvedeli vse kar me zanima.
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 23:00:29
|
|
|
|
Katy13
|
IZVIRNO SPOROČILO: janet Ja za EA podpisat pol kr greš v bolnico al morš prej poklicat ko js mam glih drug teden pregled v torek pa hodim v bolnico, a lahk kr greda tja grem? Ja, kr v bolnico greš in baje tam podpišeš (brez kakšnega predavanja ). Ni se treba naročit.
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 23:01:11
|
|
|
|
Katy13
|
Gaya - a ti je uspelo z albumom?
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 23:10:54
|
|
|
|
janet
|
Ja saj res ne povejo kaj novega, al pa smo me preveč naštudirane od tega čvekanja, pa katero kaj zanima vpraša,al pa si kje prebere, tk da kaj novga tam tud ne povejo. Ja saj vem da še povijaš tri mesece, sam prej nekod slikajo pa eno tetra pleničko daš, sem čula, mi smo pa dajali dve in povijalno čez, no bom videla kaj bojo jutri rekli. No glede podpisa za Ea bom pa taj kar drug teden zraven oprajla, saj tolk da mam podpisano ko nikol ne veš, saj pol je tak ni treba vzet, no bom vidla, podpisala pa bom.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 11.2.2008 23:14:10
|
|
|
|
janet
|
Ja za Ea je pa res čudno, da ti sploh nebi kaj povedli, sam po moje morš pa tam z dr. govorit, al pa vsaj da ti sestra razloži kk pa kaj, al kk? No če bom pred tabo to oprajla ti pa povem, js mam pregled jutr teden, pa bom šla tja vprašat, se nem posebej vozla za to dol.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.