|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
11.2.2008 13:28:30   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Katy vse rutinske preiskave, ki se dogajao med nosečnostjo, se krijejo iz obveznega (in ne dodatnega) zdravstvenega zavarovanja, tako, da... nič bat! user posted image

Lucalu - hvala za informacije.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
11.2.2008 13:29:46   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Pa še to. Velikokrat sem že hotela vprašat, ali si že katera masira presredek in kako je? Sama namreč to soboto dopolnim 34. teden in bo potrebno začeti z masažo. user posted image

Ojla, nosečke!

Glede presredka, moj   user posted image   mi ga masira recimo vsak drugi dan. Samo  presredek od zunaj z onim  oljem iz dm, weleda, al kak že.  Je rekel, da je mogoče že bolj prožen kot od začetka. Upam, da bo kaj pomagalo.

To pa je elpo slišat, da se pozna masaža. Kako dolgo pa že masirata?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
11.2.2008 13:37:48   
Katy13
Tudi jaz sem po kosilu. Sem naredila cveke in solato. user posted image  Sem komaj utegnila skuhat, ker ko sem šla  v trgovino, sem srečala en par. Ona je tudi user posted image , in sicer ima v soboto rok. Seveda smo morali malo poklepetat. user posted image  Ko bo pa rodila, bom pa vsekakor šla na obisk, da se malo privadim na takšno malo štručko. user posted image  

user posted image  je ravno šel na pogreb in tako sem spet sama. No ja, bova pa zvečer skupaj. Sicer sem pa tudi sama zasedena čez dan.

Jutri bom zopet sama, ker gre user posted image  v Ljubljano na en sejem. user posted image  Vesela novica pa je ta, da imamo jutri zadnjič MŠ. user posted image

Lona76 in Zofy - želim vama, da bosta čimprej uvedli ta nove in da bosta nato uživali na zasluženem počitku.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
11.2.2008 15:11:09   
Naša črtica koraka
Ne, ni mi jasno zakaj ne bi zgage gasili s sodo bikarbono?

VILMA, ko boš ravno na pregledu spraševala glede Rupuruta, vprašaj še za sodo, bi lahko?

Jaz pa še G pokličem ali pa na kakem forumu povprašam ...

danes sem taka - vsemu hočem priti do dna user posted image  : mi je pa ta današnja oslovska vztrajnost pomagala, da sem PREMAGALA birokracijo na OBČINI in nato na CSD! Je pa trajalo od 9.30 do 13.00!!

Vztrajala pa sem samo zaradi tega, ker vem, da NE vem koliko bom jutri pri močeh!
Ta anginica ni tako nedolžna, se vleče, pa potuhne ... potem pa še vodena kri pa ščitnica ... evo in samo ležim ko nasedel kit!

Vem da je marsikatera med vami na podobnem ko jaz, tako da mi je fino ko vem, da me razumete user posted image user posted image !

Glede presredka: še ena marčevka več, ki se ne maže in še razmišljam, če sploh bi ...

Zaenkrat toliko,
mejte se

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
11.2.2008 15:36:26   
max81
helov, no mi smo se danes potepali, sta se moja2 sankala, je bil fajn sonček, sam malo je pihalo........zdejle bom pa sama, gresta k mami na obisk
jest sem pa v spodnjem štuku prejle okna pomila, tko, da upam,da bo za en cajt mir

svaka čast vsem tistim, ki še vzrajno hodite na šiht...kapo dol...jest ne bi zmogla,sva se peljala par dni nazaj na kontrolo me je v trbuhu tko špikalo in komi sem sedela, tko da si ne predstavljam, da bi se mogla vsak dan voziti skorej 50 km v eno smer

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
11.2.2008 15:37:18   
max81
aja masaža presredka......jest si ne bom nč masirala, mam dost druzga delauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
11.2.2008 15:59:10   
Arabela
Hojla čvekice!

Jaz sem  si pa danes privoščila frizerja, pa sem prišla tako zmatrana domov, kot da bi šla v gore... pa še malecko smo postrigli, pa se je zraven drla ko šoja... noče in noče da ji kdorkoli šari po laseh.. ampak na koncu nam je ratalo...

Jaz pa sem spet utrujena, ponoči me je zgrabil krč v nogi in še ni čisto popustil, pa krče imam v medenici...user posted image ... Imam pa danes pregled ob 17.30 pri svoji g., jutri pa spet ob 9ih v porodnišnici... bomo videli kaj bodo ugotovili..user posted image user posted image

Pozdravčke vsem.

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
11.2.2008 16:10:58   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

dinki, a veš da smo mi tud hoteli danes na tist konc k jezeru mal pogledat, pa smo pol spremenili plan.
sem te še hotela vprašat, a si se z babco potem kaj zmenila? si enkrat napisala, da si z eno domenjena, če se ne motim. glede bolečega grla, po moje je to kakšen RRmarčevskivirus: iz nčk nate, zdej pa že mene grabi. pazite se ostale!!user posted image

Škoda, da niste prišli, je blo tko lepo sedet zunaj na sončku...no, sej ste zagotovo šli pa nekam drugam na lepš user posted image

Glede babce...sem bila takrat v P in me je dala na CTG pa pritisk mi je zmerila. Vse je bilo OK. Malo je blo čudno vse skupaj, ker je imela ful gužvo....je rekla, da jo imajo kar skoz zadnje čase (čudn, a ne user posted image ). Zmenili sva se le toliko, da naj takrat ko bom šla v P rodit, ji napišem en SMS. Če bo delala je itak v redu, če ne bo pa poskusila kaj poklicat oz. mi je rekla naj kar po njej vprašam takoj ko pridem. Je rekla, da kaj več ni v njeni moči, da so nehale hoditi izven svojih delovnih ur, če ne gre res za kakšen domač primer...sej čist zastopim.

Grlo pa pazi...zdej je bolečina res zapustila moje grlo, pa sem se že spraševala kam je šla...zdej vem, da je pri tebi user posted image ...ti jo kar imej, ti jo dam, al jo pa naprej podaj user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
11.2.2008 16:23:41   
Dinki
Lucalu in Arabela....obema želim veliko sreče na današnjem G pregledu...Lucalu, ti si ga verjetno že imela, a vendar.

Evo mene punce, doma iz šihta. Danes nisem imela tud 5 min ne časa, da bi šla v službi vas mal prebrat in naglas povem, da je vsak dan težje bit v službi pa tud če nič ne delaš je že muka 8 ur sedet user posted image . Pravo matranje! Moj user posted image  je bil cel dan nemiren v službi. S tem mi da lepo vedeti, da mu gre moja služba na živce user posted image
Lona76 in Zofy, moje so borke v službi...še malo pa bo konec te more tudi za nas tri...jaz imam še 2 dni user posted image

Presredek...jaz si ga tudi še ne masiram, ga imam pa še zmeraj namen. Moj dragi se že nekaj ponuja, samo se zaenkrat še nisva spravila k tej nenavadni masažici....tudi to pride na vrsto ko bom na porodniški...upam....user posted image

zdej grem pa neki za pod zob pripravit....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
11.2.2008 16:49:15   
lucalu
Evo mene iz pregleda! Sem kar boljše volje! Moje dete bi naj bilo težko 2560 g, s tem, da mu nikakor ne more optimalno zmerit glavice, ker jo ima res že zelo nizko... Aja, pa MV imam malo zmehčan - še ni panike, se še ne odpiram, ampak se pa počasi pripravlja, je rekla moja G... Sem jo vprašala, če je user posted image  premajhen, pa je rekla, da gora od dojenčka res ne bo, ni pa premajhen user posted image . Aja! Pa rekla mi je, da naj čimveč počivam, če nočem it prehitro v Rim... pa nobenega user posted image  več. user posted image  Pa naslednji pregled imam čez en teden... in tako bo zdaj vse do poroda! Vsak teden UZ in CTG! user posted image
Skratka, sem potolažena, zdaj grem pa nekaj pojest!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
11.2.2008 17:07:47   
max81
o frizeruser posted image user posted image , meni je ratalo poklicat, tko, da grem v četrtek zvečer..jejj komi čakam, ker sem res že grozna ke v glavouser posted image
evo danes je moja kolegica rodila 2 bejbija...no majo pupouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa enega fanta že od prej..no pa majo parček, res sem vesela, da so ok...sem ravno iz pošte, da smo poslali telegramček..moja dva sta šla pa tko ven..jest grem pa zdejle mal pospravt...ma se mi zdi da sam pucam non stop, pa je non stop skoz vse prašno, sploh ko se sonce opre skoži šipe, ker živčna ratam zjutri  k vstanem ko vidim tisti prah na stekleni miziuser posted image user posted image user posted image ...ja res se vidi, da sem že od leta 2006 doma in ne delam drugega kot kuham, perem, peglam, pospralam in letam za tamalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
11.2.2008 17:23:23   
Katy13
Lucalu - čestitke za uspešen pregled. Se pa le drži navodil svoje G, da nam prehitro ne pobegneš v Rim. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
11.2.2008 17:56:41   
eva78
Lucalu, čestitke za uspešen pregled. Mogoče boš pa februarka?!user posted image Samo,da je vse vredu.
Si imela pravi občutek,da se ti je trebuh spustil. Tudi jaz sem imela danes kontrolo, samo bolj na hitro. Zmerila mi je tisto razdaljo S/F, pa pogledala jo je na UZ, kakšen ima tonus, pa če ima dovolj plodovnice, pa srček kako bije. Glede teže pa nevem,neka velikanka po moje ne bo. V 34.tednu je imela 2,40 kg, tako da upam,da je zdaj nekje tam kot tvoj fantič. Fajn,da te dajo na CTG. Pri moji gin. pa tega ni v praksi, razen če bi mogoče opazila,da kaj ne štima. Potem bi me verjetno poslala v bolnico, ker mislim,da nima svojega CTG.

Naša črtica koraka, pazi na svoje zdravje!!!! Pa glih zdaj,da te napade bolezen!user posted image  Moji nečaki so tudi bolni in sem se jih včeraj kar ogibala. Me je kar strah,da bi fasala kak orng prehlad!

Max81, si pa pridna glede čiščenja. Moj je ta vikend  končal  s pripravo sobice. Zdaj je na vrsti čiščenje, ampak meni se kar nič ne da. Ko sonček posveti skozi šipe,je boljše,da kar rolete spustim. user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
11.2.2008 18:20:26   
lucalu
Hvala Katy in eva! Vsekakor bom pazila, da ne bi prej kam šla... Me je pa definitivno presenetilo danes, ko je rekla: MV je malo zmehčan user posted image  Ponavadi mi je do zdaj vedno rekla: vse je zaprto, vse tam kot mora bit... in isto sem pričakovala tudi danes. Pa še tako zelo nizko ima glavo... čisto v medenici user posted image , tako, da mislim, da je pripravljen na izhod. Zdaj se moram samo še jaz pripraviti, potem pa lahko gremo! user posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
11.2.2008 19:02:42   
Dinki
Lucalu, user posted image čestitke tudi iz moje strani. Nič se bat če je že vse počasi pripravljeno za konec user posted image , saj imaš PDP tako blizu, da ni nobene panike več. Zdaj je res čas, da si pripraviš tisto torbo za v P o kateri smo zadnjič govorile in pa da opereš vse cunjice. Pa ne pozabi....počasi.....brez naporov.....user posted image , da te kaj ne prehiti....a zdej ti bo pa vsak teden naredila UZ? Full dobr...jaz bi tudi videla mojega user posted image .

No, moj je danes privlekel še zgornji del previjalne mize, ki sva ga dala delat po naročilu (okvir za blazino + stranska polička) in bo sedaj vse to montiral na komodo oz. predalnik, ki sva ga kupila že nekaj časa nazaj. Mislim, da bo izpadla super. Ko bo fertik jo slikam in vam jo pokažem.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
11.2.2008 19:13:07   
lucalu
Hvala Dinki! Ja, mislim, da bo res čas, da se počasi pripravim... Jutri grem še nakupit zasnje malenkosti, ki mi manjkajko... pa torbo pripravit! Bo pa na koncu fora, ko bom 10. marca še vedno čakala s pripravljeno torbo! user posted image  Ja, UZ mi bojo pa delali zaradi ND in posledično kontrole rasti ploda (tako kot pri evi78).
Mi je blo pa full zanimivo danes, ko je rekla G: se vidimo v ponedeljek... če pa slučajno odteče plodovnica, pa kar v P user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
11.2.2008 19:17:40   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Bo pa na koncu fora, ko bom 10. marca še vedno čakala s pripravljeno torbo! user posted image   

Ja sej, na konce se zna pa res kaj takega zgoditi user posted image ...naj bo tako kot je za tvojega user posted image  najbolje. Seveda pa držim pesti, da zdrži še nekaj časa pri tebi, da pridobi še malce na teži, da bo imel vsaj 3 kg ko pride na svet.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
11.2.2008 19:19:34   
san
lucalu, čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image . zdej pa res skrajni čas, da si vse pripravišuser posted image . jaz tudi upam, da bom tokrat slišala te magične besede, da je mv zmehčanuser posted image .

dinki, prehlad je začuda že šel naprej, no nos je še malenkost poln, grlo je pa ok. sem imela doma granobil, pa sem ga takoj vzela in pol še enega in je šlo mimouser posted image .

za masažo presredka je mene strah, da bi partner izvajal, ker ne vem če bi zdržalauser posted image user posted image . pa še izredno žgečkljiva sem. bom pa poskusila kako bi to zgledalo, drugače se bom pa sama, če se mi bo dalo.

danes sva se z user posted image še na hitro zmenila, da gremo drug teden, ko so počitnice kar v Tamaruser posted image . on boz otroci mal smučal, pa tekel na smučkah, jaz se bom pa mal sprehajala. komaj čakam, mi prav paše it še mal na tisti konec. upam, da bo vreme tako kot do sedaj! ko pridem nazaj, pa grem lahko počasi rodituser posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
11.2.2008 19:21:10   
san
Škoda, da niste prišli, je blo tko lepo sedet zunaj na sončku...no, sej ste zagotovo šli pa nekam drugam na lepš

ja res pol smo šli kar v hribe in je bilo tud prijetnouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
11.2.2008 19:22:05   
Tejka.387
Hej hoj!

Dinki, San in ostale user posted image : če boste kaj hodile na izlet na Jezero pri Podpeči mi lahko sporočite in pridem do tja. Imam z avtom vsega skup 3 minutke. Bilo bi res super če bi se enkrat srečale in spoznale user posted image .

Lucalu user posted image  za pregled, tebi tudi Eva78 user posted image .
Drugače pa sem tudi jaz imela danes kontrolo. Izmerila je S/F 35 cm, pa srček je poslušala od user posted image  ( se ga je tako lepo slišalo ). Dala mi je še razpredelnico za merjenje gibov in recept za železov sirup. Aja, pa napotnice za odvzem krvi. Kri naj bi dala po 26.2., ker imam takrat še kontrolo za sladkor na polikliniki. Naslednji pregled pa imam šele 10.3. user posted image  user posted image  user posted image . Se mi zdi kar pozno user posted image . Sm jo vprašala še glede abdominalne dekompresije in mi jo priporoča. Na abdominalno dekompresijo sem naročena v sredo ob 11.30. Upam da bo vredu - grem prvič user posted image .
No, popoldne sem šla pa še k moji osebni zdravnici po bolniški list. In da ne rečem, sem v čakalnici čakala skor 2 h. Še mal pa bi se mi user posted image .

Drugače pa je pri nas vse po starem. Zjutraj mal poležavanja, pol pisanja diplome, čas za kosilo z user posted image , potem pa še Šola za starše z user posted image . Je pa res da sva ta vikend oba pospravljala in pomivala. Moj je pral avte, jaz pa sem čistila stanovanje. Mi ni še vse uspelo, tako da me malo še čaka za ta teden oz. vikend.

Lep pozdravček

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
11.2.2008 19:26:27   
san
eva78 tudi tebi čestitke za pregleduser posted image

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
11.2.2008 19:27:38   
san
pa tejka tebi tudi čestitke za pregleduser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
11.2.2008 19:30:09   
lucalu
san hvala! Vsekakor ti pa tudi jaz želim, da se ti tokrat začne dogajati prej... no ja, takrat, ko bo čas za to - nikakor pa ne kasneje!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
11.2.2008 19:33:56   
lucalu
Tejka hvala tudi tebi! Vsekakor pa tudi jaz tebi čestitam user posted image user posted image user posted image  in pa eva tebi tudi user posted image user posted image user posted image  - prej sem pozabila user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
11.2.2008 19:34:04   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

dinki, prehlad je začuda že šel naprej, no nos je še malenkost poln, grlo je pa ok. sem imela doma granobil, pa sem ga takoj vzela in pol še enega in je šlo mimouser posted image .

Pol si ga zgleda že poslala naprej. Naj se javi tista marčevka, ki jo zdaj boli grlo user posted image .....se malo hecam, super, San user posted image , sploh če si boste vzeli še malo oddiha pred prihodom novega člana. Tamar - super izbira! Tudi jaz bi z veseljem še kam odrinila, samo se mi prosti dnevi šele začnejo pa nimam še nič kaj dosti pripravljeno za user posted image ...moram najprej to vse porihtat pol pa če še kaj časa vstane, pa mogoče še kam za kakšen dan.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.