eva78
|
Lucalu, čestitke za uspešen pregled. Mogoče boš pa februarka?! Samo,da je vse vredu. Si imela pravi občutek,da se ti je trebuh spustil. Tudi jaz sem imela danes kontrolo, samo bolj na hitro. Zmerila mi je tisto razdaljo S/F, pa pogledala jo je na UZ, kakšen ima tonus, pa če ima dovolj plodovnice, pa srček kako bije. Glede teže pa nevem,neka velikanka po moje ne bo. V 34.tednu je imela 2,40 kg, tako da upam,da je zdaj nekje tam kot tvoj fantič. Fajn,da te dajo na CTG. Pri moji gin. pa tega ni v praksi, razen če bi mogoče opazila,da kaj ne štima. Potem bi me verjetno poslala v bolnico, ker mislim,da nima svojega CTG. Naša črtica koraka, pazi na svoje zdravje!!!! Pa glih zdaj,da te napade bolezen! Moji nečaki so tudi bolni in sem se jih včeraj kar ogibala. Me je kar strah,da bi fasala kak orng prehlad! Max81, si pa pridna glede čiščenja. Moj je ta vikend končal s pripravo sobice. Zdaj je na vrsti čiščenje, ampak meni se kar nič ne da. Ko sonček posveti skozi šipe,je boljše,da kar rolete spustim.
|