|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
11.2.2008 19:31:31   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Lara, hitro naredi 10 počepov in 20 trebušnjakov, da se nam pol na piru pridružiš.

Sej že garamuser posted image ...moj me terauser posted image ...nič več krače in super jedače, zdej mi daje samo še kivije in ananas in jogurte...to bom fit, bo kar cviknil celulituser posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.2.2008 19:31:56   
pikovit
Dajamaj,Lara,Golduser posted image  hvala vam za prelepe želje.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.2.2008 19:32:05   
dobrovoljčica
Dobro jutro, sem malo spančkala.
Hvala vsem skupaj, ker mislite name in mi želite vse ok.
Da bi vsem po vrsti ratalo tu gor enkrat dočakat tisti plus, jaz namreč sem mislila da ga ne bom nikoli, a se mi je danes kar zabliskalo pred očmi, ene 5 min sem se tresla potema pa samo mojga k sebi stislna in mu rekla ati.
Punce moje drage upam, da se srečno konča vse skupaj, saj je tako prelepo pomislit da sem bodoča mamica.
Še enkrat hvala vsem skupaj za spodbudne besede.
Se še naprej beremo

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.2.2008 19:43:53   
Abra
Uff, zdejle sem pa brala ...

lejla in dobrovoljčica, čestitke novi nosečki user posted image user posted image

Dajamaja, noč mumij bi bla pa najbrž zelo zanimiva user posted image user posted image na muzejski noči so skoraj vsi muzeji in galerij odprti do polnoči, pravzaprav so dogodki tisti, ki nardijo večer lušten. Na koncu so to ene luštne zabave. En tak fin uvod v poletje. Ne vem pa ali je to samo v LJ.

Pija, moja user posted image se poslavlja. Prvič v življenju je trajala cel teden. Berem, da se ji zna po abraziji malo rolat. Se spomnim, da jo je tudi Sayuri čakala čez 40 dni user posted image

Kajsica, tale hiperstimulacija se ti pa vleče. Jaz mislim, da greš lahko po pingvine, čim dobiš user posted image Saj te bojo ko z UZ in krvnimi preiskavami spremljali.

Sulfinija, to je pa res ekspresno user posted image

Arneja, lepo da si spet oglasila, smo te tuki zelo pogrešale. Se pa tvoje novice tko žalostno berejo user posted image V nov postopek moraš it pozitivna, optimizem je precej na vrhu na Marjetkinem seznamu. Ne obupaj še nad dragim. Prepusti se dogodkom, pa se bo vse uredilo. Tudi user posted image bo pravi čas prišla. Jaz po malem tudi tvojega razumem (no, le ne poznam cele situacije), ti postopki so za vse obremnjujoči, če pa ima človek občutek, da ga potrebuješ samo zaradi njegove sperme, je najbrž sposoben marsikaj izreč, čeprav v resnici niti ne misli tako. Držim pesti, da bo to vajin srečen postopek, s pluskom na koncu. user posted image user posted image user posted image

Daisy, upam, da te bom s čebelami lahko dohajala. Počivaj malo danes user posted image
Za tvojega pa elevit ni najbolj ok, vitamina e ima zelo malo, sicer dovolj za normalne potrebe, v teh primerih ga je pač potrebno več. Bolje je, da vzame posebej e vitamin (evitol, 3 na dan), ne sme pa kombinirat z multivitamniskimi preparati, ker se potem vitamin e nalaga na žilah. Če gre (najbrž bolje ti) v lekarno in pove za kaj rabi, mu bojo to tudi razložili. Pa q10 in selen-cink. Vse to lahko skupaj jemlje.

Mijavček bogica user posted image ti se lepo pocartaj, da bo redi za otroke. Pa bravo za 8 jajčk!

Lara, že spet rimaš user posted image to pomeni, da bo počasi bolje, kajne?

Ooo Sayuri, te mučijo tile otroci. Sta športnika po mamici, ni kaj user posted image važno, da ste ok!

Pikovit pa jutri po otroke! Jupiii, jutri boš nosečka! Se bosta z Rešem ziher dobro zmenla! kak lekadol še vzemi

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.2.2008 19:46:17   
Sulfinija
Daisy,moj ima magnezij in q10 rihtam pa jaz preko ene firme za njih delam.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.2.2008 19:52:45   
pika74
Mijavček - pocajtaj se čimprej... se mi pa prav smiliš...user posted image

user posted image user posted image user posted image

držim pesti, da je tokrat zadnjič...user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.2.2008 19:53:02   
blanč
Moj kr z očmi zavija, ko vidi, da še vedno tale forum prebiram... Klinc ga gleda, kaj pa on ve kako sem se jaz na vas navezala, pa to da pir pijem mu tudi ne gre v glavouser posted image user posted image user posted image
Joj tile naši deci. No pa saj itak veste zakaj so moški možgani tako dragoceni???

Ja pravilnouser posted image user posted image user posted image Točno zato, ker so tolk redkiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.2.2008 19:53:33   
Pija76
Čer punce,

na hitro se javim ker sem res sita komputerja!

Arneja lepo da si se oglasila, sem te pogrešala! Jaz sem imela gonal drugo rundo in je bilo počutje in pridelek boljši. Srečno!

Abra evo danes je prišla user posted image , hvala bodu, ampak je še vedno mal čudna user posted image , več jo je kot ponavadi....ah bo že, kdaj štartava? Jaz bom pri nalsenji poklicala, pa pol 22 dan....

Dajamaja kako si? A plato da bi načeli? Hm bi blo dobr ja, mogoče še danes?

Pikovit srečno jutri, stiskam pesti že zdaj za vas3!!!!

Daisy pridna punca si s športom!

Nove nosečke user posted image user posted image , pa vsem srečno.

Mijavček bravo za celice, veš kako so zdaj že poparčkane s plavalčki!

Sulfinija kje boš operirana, v Lj ali SG?

Držte se dečve moje! Grem še kaj narest!

Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.2.2008 19:55:03   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Ja pravilnouser posted image user posted image user posted image Točno zato, ker so tolk redkiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.2.2008 19:58:11   
pikovit
Ha ha Blanč danes mi je Karmen razložila da moškim dela samo leva polovica možganov.user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.2.2008 20:07:05   
Abra
user posted image user posted image Blanč tale je bla pa huda user posted image

moj user posted image me pa sprašuje, kaj je novega na forumu user posted image user posted image

Pija, pojma nimam kdaj šartam user posted image najbrž se bom po naslednji user posted image k Rešu naročila, pol bom pa vidla. Odvisno, kok bo ta hudička kaj točna. Lahko da štartam tudi konec aprila. Ne mislim še kaj dost na to, zdej je treba postavo v red spravt, da bom pol lahko spet ogromen trebuh imela user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.2.2008 20:21:19   
DaisyE
No pija, kaj je zdaj s plato? Bomo načele? Naj ena dajomajo izpred TVja pokliče. Pa lara je tud po moje že oddelala svoje. Blanči, a ti ga že maš? Pir mislim, ne dedca z možgani. user posted image user posted image user posted image  Naš je tud z očmi zavijal, pol je pa enkrat glih takrat pošpegal, ko sem brucea willisa s cigaro gor pripopala, pol je bil pa čisto paf! Je reku, a take se vi tu greste!? In on je dejansko mislil, da se tule o reprodukciji pogovarjamo. user posted image user posted image  Pa to mu tud ni čisto jasno, kako da mlinčka vse ve, kadar se dobimo. Sicer še ni komentiral, ampak ga vidim, da malo premleva. Samo žal, mu očitno tud samo leva polovica dela.

Pikovitek, božica. Kolikor je Reško zategel, ti bi kar znal ET delat, kljub težavam. Držim pesti, da se pocajtaš.

Abra, klinc pa postava. Če je optimizma dovolj, si lahko tud ko melona. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.2.2008 20:26:36   
pikovit
Dejzi se bom malo pozanimala,kaj bi bilo dobro za tvojega dragega.Čeprav a nismo že enkrat razpravljale o tem.Ko sem govorila o čem že.user posted image .....Bom šla pogledat pa ti napišem.

Kva je zdej punce a ga boste kaj ruknle al ja?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.2.2008 20:29:30   
pikovit
Ko se ravno o postavah pogovarjate.Glih lepo sem shujšala,pa je šlo nazaj goruser posted image Sem prav besna.Sem rekla mojmu,da do poroke nobenega postopka več.Sej pol ne bom nikol prišla na zeleno vejouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.2.2008 20:29:43   
Tia-na
Evo, še ena, ki se vam ta mesec pridruži. Čez dober teden grem po zdravila in štartam z dolgim postopkom.
To bo prvi IVF, za mano pa štiri inseminacije in vsi možni posegi.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.2.2008 20:31:06   
gloria
Dejansenka delfinček je ok...6.2.je imela pregled...pikica je zrasla srček je že slišala slabo ji pa ni nič tko kot men neuser posted image ...jajčniki so pa za pol manjši od prejšnjega pregleda tak da je res ok
Mijavček boga,sem se spomnila na mojo prvo punkcijo ko mi je na mizi ratal slabo pol so me pa polival da sem pršla k seb...sploh se je nočem spomnit...vse so je dober dale čez sam jaz sem ostala ležat..no druga je bila pa čist ok...čestitke za 8 jajčk,zdej pa počivaj da boš veselo sprejela svoje otročke
Pikovit srečno juter
Ribica ta list ko dobiš v lj. je zakon 100%(sem se pozanimala)...nič ti ne morejo...sam pazi se kake kontroleuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.2.2008 20:31:34   
DaisyE
Saj se ni treba matrat draga pikovit. Smo že govorile o tem, pa ne enkrat. Malo sem lena, zato sem za elevit vprašala. Saj mam na netu več strani, kaj je dobro, pa bi mogla samo pogledat, če elevit to vsebuje. Bom lepo enkrat v miru vse preštudirala, ti pa zdaj zase skrbi, da boš jutri ok.

Abra hvala za info. Sulfinija tebi tud.

Glede pira pa ne vem kaj bo. Zdaj so pa vse ušele, ko sem jaz v pričakovanju pira nazaj.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.2.2008 20:33:16   
blanč
Jaz dones ne bom piva, bom raj mal čokoladnega likerčka.mmmmmmm, kolk ga mam rada.
Sam punce, dones sem skor živčnga fasala na želimo si novga člana tema alkohol, me je špelka 12 šele mal k pamet spravla. Joj kolk so ene babnce, kr za k šinterju pelat, da jih reši mukuser posted image user posted image user posted image  so pa tudi naši deci bolj pametni od njh.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.2.2008 20:33:45   
DaisyE
Pikovit, koliko ti je uspelo dati dol, če ni skrivnost in v kolikem času?

Ti-ana, se te spomnim iz teme IUI, Lepo pozdravljena. Pripravi se na divji tempo. 3 strani na dan. user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.2.2008 20:34:31   
blanč
Aja bistvo sem pozabla. Tam si mal o našem popivanju preberte, ker smo že po besedah nekaterih strašil tam že čisto zagreznjene pijankeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.2.2008 20:35:31   
DaisyE
A si kaj odgovorila, al si se zadržala? Jaz včasih že kaj napišem, pol pa v zadnji sekundi na srečo vse zbrišem. Kaj pa so pogruntale?

Ti čokoladni liker mam pa jaz tud doma. Še od novga leta, ko sem ga za ene kekse nucala.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.2.2008 20:39:46   
Tia-na
Madonca, sam ste res ultramaratonske čeveke user posted image

Pismo, tole glede piva berem, jst ga res ne maram, sem si nabavila pivski kvas, upam, da bo to kaj zaleglo. Pri zanjem IUI so mi prekinili postopek, ker nisem nič reagirala in se moram zdej oborožit z vseh hudičem, da bo kaj zraslo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.2.2008 20:40:51   
blanč
Jaz tudi bolj malo pišem, ampak tu se pa nisem mogla zadržat. Sam seveda so pol padale po men, sam hvalabogu sam dve, vse druge pa z mano, no ja kaj čmo. Ej, sam res adijo pamet.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.2.2008 20:41:21   
DaisyE
U madona, to moram pa videt! Smo slavni al kaj?user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.2.2008 20:43:16   
blanč
Nisem hotla naše teme upletat. Je naša tema preveč sveta za take b....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?