Abra
|
Uff, zdejle sem pa brala ... lejla in dobrovoljčica, čestitke novi nosečki Dajamaja, noč mumij bi bla pa najbrž zelo zanimiva na muzejski noči so skoraj vsi muzeji in galerij odprti do polnoči, pravzaprav so dogodki tisti, ki nardijo večer lušten. Na koncu so to ene luštne zabave. En tak fin uvod v poletje. Ne vem pa ali je to samo v LJ. Pija, moja se poslavlja. Prvič v življenju je trajala cel teden. Berem, da se ji zna po abraziji malo rolat. Se spomnim, da jo je tudi Sayuri čakala čez 40 dni Kajsica, tale hiperstimulacija se ti pa vleče. Jaz mislim, da greš lahko po pingvine, čim dobiš Saj te bojo ko z UZ in krvnimi preiskavami spremljali. Sulfinija, to je pa res ekspresno Arneja, lepo da si spet oglasila, smo te tuki zelo pogrešale. Se pa tvoje novice tko žalostno berejo V nov postopek moraš it pozitivna, optimizem je precej na vrhu na Marjetkinem seznamu. Ne obupaj še nad dragim. Prepusti se dogodkom, pa se bo vse uredilo. Tudi bo pravi čas prišla. Jaz po malem tudi tvojega razumem (no, le ne poznam cele situacije), ti postopki so za vse obremnjujoči, če pa ima človek občutek, da ga potrebuješ samo zaradi njegove sperme, je najbrž sposoben marsikaj izreč, čeprav v resnici niti ne misli tako. Držim pesti, da bo to vajin srečen postopek, s pluskom na koncu. Daisy, upam, da te bom s čebelami lahko dohajala. Počivaj malo danes Za tvojega pa elevit ni najbolj ok, vitamina e ima zelo malo, sicer dovolj za normalne potrebe, v teh primerih ga je pač potrebno več. Bolje je, da vzame posebej e vitamin (evitol, 3 na dan), ne sme pa kombinirat z multivitamniskimi preparati, ker se potem vitamin e nalaga na žilah. Če gre (najbrž bolje ti) v lekarno in pove za kaj rabi, mu bojo to tudi razložili. Pa q10 in selen-cink. Vse to lahko skupaj jemlje. Mijavček bogica ti se lepo pocartaj, da bo redi za otroke. Pa bravo za 8 jajčk! Lara, že spet rimaš to pomeni, da bo počasi bolje, kajne? Ooo Sayuri, te mučijo tile otroci. Sta športnika po mamici, ni kaj važno, da ste ok! Pikovit pa jutri po otroke! Jupiii, jutri boš nosečka! Se bosta z Rešem ziher dobro zmenla! kak lekadol še vzemi
|