arneja
|
Punce, zdaj je pa verjetno res že čas, da malo na plano pokukam. Danes sem bila pri Rešu. Mi je dal na srečo Gonal, ki ga začnem jemati šele drugi dan M. Po tri enote. Sem mislila, da bom začela prositi, če se spermije da zamrzniti, ampak, če bo M tako zelo pozna, da mi ne bi uspelo punkcije čez dati pravočasno, bom postopek pač odpovedala. Mi je pa dal Gonal, ker sem rekla, da sem imela enkrat M na 27, drugič pa na 33 dni, pa je rekel, da potem se pa ne bomo matrali z Dipherelinom, če ne vem, kdaj naj bi prišla M. Dobila bom pa še Cetrotid ali kaj je tisto, kar preprečuje, da folikli popokajo. Namesto Diphrelina. To mi je kar všeč, ker se spomnim, da to na GK dajejo, da malo manjši folikli večjega ulovijo. In glede na to, da je bila prvič le ena zrela celica, se mi to ne zdi slabo. Kakšne izkušnje imate tiste, ki ste bila tako na Gonalu kot na Menopurju? Kje je bilo več slabosti in večji pridelek? Sicer sem pa še vedno bolj kot ne brez energije. Grem pa k bioenergetiku ta teden. Imava pa probleme tudi z odnosom. Sem v bistvu tale postopek bolj kot ne izsilila. Si ne morem pomagati, meni dete pomeni cel svet. Moj pa enega otročka že ima iz prejšnjega zakonu, pa bi lahko mirno ostal brez še kakšnega otroka. Mislim, da bo tole res najin zadnji skupni postopek. Sem imela pa enostavno premalo energije, da bi sploh lahko bila na forumu. Mi je kar odleglo, ko sem si privoščila malo odmora. Znajo tudi razočaranja drugih tu gor tako osebno prizadeti, vsaj mene. Sva bila pa zato toliko več na zraku. Hvala bogu za tole sanjsko vreme. Nekatere objemam, za druge stiskam pesti, tretjim pa lahko za kakšen dan slabost odvzamem .
< Sporočilo je popravil arneja -- 11.2.2008 14:33:29 >