Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 20:43:37
|
|
|
|
pikovit
|
Ok Dejzi kakor rečeste.Ta bi bila lahko Larina,ker je primorka.Drugače pa sem v 1,5 mesecu spravila dol cca4-5 kh.Tele kg varirajo.Da ne govorim o povišici pred menstruacijo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 20:45:22
|
|
|
|
pikovit
|
U Blanč tole moram pa tud jaz videt.Dej kaj kopiraj,če se ti bo dalo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 20:47:46
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja in zdej ker hoče zanost ne sme pit, ne sme kadit, ne sme u toplice, ne sme bit iz Celja, ker je tu cinkarna, ne iz Krškega, ne Šoštanja, pa vode ne sme pit, pa telovadba škodi, ja pa perila tudi ne obešat. Nikakor, da bi vrečko iz trgovine nesla. Bog varuj kako mačko pobožat, ker ma votlo dlako pa se kasneje bolezen razvije, pa grozljivk niti pod razno,pa čuvat je treba, da te kaka stara babura ne uroči. EJ SPIŠ PA LAHKO. AMPAK DORMEO, DA NE BO PRŠIC. jA PA ČE MAŠ SLIKO NAD GLAVO OBEŠENO, ŠE TO DOL, KER JE LaHKO POTRES PA TI RAVNo NA GLAVO PADE. joj sej vem. Ma blanči čisto se ti je odpulilo. Evo pikovit citata! Saj nis huda, blanči? Ker če si, bom brisala. Ampak si me pa tolk narežala!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 20:48:05
|
|
|
|
blanč
|
evo samo en insert iz debate, da boste vedle pijanke Če se alkoholu ne moreš odpovedat, pa naj si bo to ena steklenica ali en požirek, potem si odvisna! In nosečnost je definitivno čas, ko bi se mogli alkoholu odpovedat! In ponovno ponavljam, tudi 1 kozarec vina ali piva vsebuje alkohol. Eno je, če je ta % razporejen na 60 kg teže odraslega človeka, drugo pa, če je razporejen na težo ploda. S tem se moja debata tukaj zaključi, ker nima smisla. S pijanci se namreč ne prepira!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 20:55:10
|
|
|
|
blanč
|
Drugače pa ubogi dr.Pušenjak verjetno sploh ni računal na posledice svojega odgovora... Morda ne bi bilo neumno ga opozoriti... Tole je bil pa odgovor na Pušenjaka, ki pravi, da je kak kozarček včasih dobrodošel, da se človek sprosti in se mogoče tudi kaj prime.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 20:55:52
|
|
|
|
pikovit
|
Ha ha ha tele pa so mal omejene.Ni kaj,nam je pa zato svet lepši.Pa na zdravje punce.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 20:56:17
|
|
|
|
mismis
|
ja ja, je že tako, da smo narod alkoholikov... Blanč, ti je bumerang sive lase naredil? Sem se že zjutraj zabavala na to temo Daisy, mogoče bi pa lohka začela zbirat broške AA, namesto čebelic, potem pa udarimo po temi alkohol
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 20:56:46
|
|
|
|
Tia-na
|
in kje si lahko celo debato preberemo? Pred kratkim me je tu nekje že nasmejala debata o taspodnjih frizurah, zgleda bo tole nekaj podobnega.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 20:57:37
|
|
|
|
pikovit
|
Blanč se mi zdi,da je Rugelj zaključil z svojo kariero in zaprl ordinacijo.Kdo bo sedaj pameten?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 20:58:54
|
|
|
|
mismis
|
Ti-ana celo debato si lohka prebereš na želimo si novega člana, pod temo alkohol cela štala ti povem jest pa mal gospodinje špegam
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 20:59:24
|
|
|
|
pikovit
|
Daisy, mogoče bi pa lohka začela zbirat broške AA, namesto čebelic, potem pa udarimo po temi alkohol Matr bi si jih nabrale
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 21:01:37
|
|
|
|
pikovit
|
Ja sej je res Tia-na dobrodošla sem v tej godlji čist pozabla nate Jst tud Mismis pa celo skledo motovilca z fižolom Matr ga bo jutr Reško nasrkal
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 21:02:11
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Daisy, mogoče bi pa lohka začela zbirat broške AA, namesto čebelic, potem pa udarimo po temi alkohol S tremi piri v riti, seveda.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 21:02:57
|
|
|
|
blanč
|
Ja zanimivo dopoldne je blo danes. Zdaj pa grem jaz aa-spat. Želim vam mirno in lahko noč.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 21:04:01
|
|
|
|
pikovit
|
Dejzi jst bi tudi takole v okvirček dala.Kako se to naredi?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 21:05:34
|
|
|
|
pikovit
|
Blanč lahko noč Dejzi a si ti sploh vidla da imam novo zvezdico?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 21:06:16
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dejzi jst bi tudi takole v okvirček dala.Kako se to naredi? Klikni citiraj, pa ti bo dalo vse v okvirček. Če pa ne želiš vsega, pa zbriši tisto, kar je odveč. Samo pazi, da pustiš quote zgoraj in spodaj. Blanči lahko noč. Pa ne obupaj nad nami AA in v kratkem spet kaj pokomentiraj.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 21:06:52
|
|
|
|
Tia-na
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dejzi jst bi tudi takole v okvirček dala.Kako se to naredi? Takole? Citirat moraš.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 21:08:39
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dejzi a si ti sploh vidla da imam novo zvezdico? Opa bejba, tole je pa neki vredno! A zgodovinska misel je padla? Evo, še eno tipkarsko veveričko, ko si tako pridna.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 21:09:24
|
|
|
|
DaisyE
|
Tia-na, s čim so te pa filali v IUIjih?
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 21:10:54
|
|
|
|
mismis
|
Joj, joj Pikovit ne jej fižola en dan pred ET-jem. Jest cepec to pozabila, sem tudi en dan prej jedla fižol v solati, potem sem morala pa rito stiskat, ker me je toliko na veliko potrebo tiščalo...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 21:11:34
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE [Opa bejba, tole je pa neki vredno! A zgodovinska misel je padla? Evo, še eno tipkarsko veveričko, ko si tako pridna. A bo ratalo?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 21:12:59
|
|
|
|
mismis
|
pa je ratalo, BRAVO, zdej pa še zgodovinska misel za four stars. ANO, ČAKAMO
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 21:13:08
|
|
|
|
DaisyE
|
Pijanke moje, latentne in tiste, ki ga odkrito pijete, jaz grem dr. Martina gledat. Lahko noč. Pikovit, ti pa čimprej javi jutri kako je šlo, bom na šihtu špegala. Držim pesti za zmagovalno kombinacijo.
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.2.2008 21:14:22
|
|
|
|
pikovit
|
Jupi pa mi je ratalo.Hval Dejzi in Tia-na. Mismis je kar je.Pa še dober je bil. Huje bi bilo,če bi bila punkcija. Veš kaj potem ko si na mizi pozabiš na to da te sploh karkoli tišči.Bom se probala iz.... preden pridem do reškota.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?