|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
10.2.2008 12:06:29   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Zdaj čakam, da se moj ati zbudi, in šibava Loto vplačat. user posted image

Vso srečo. Jaz sem vplačala dva listka za sredo, pa nisem dobila niti ene ušive štirice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
10.2.2008 15:47:03   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Zdaj čakam, da se moj ati zbudi, in šibava Loto vplačat. user posted image

Vso srečo. Jaz sem vplačala dva listka za sredo, pa nisem dobila niti ene ušive štirice user posted image

Ja, tudi midva zdaj igrava Loto. Sva pa parkrat dobila štirico, zadnjih nekajkrat pa 3+1 (to je zdaj na novo). Boljše je kot kamen v hrbet user posted image .

MucaMaca, tudi jaz ti čestitam za "pogum". Jaz sem tak tip, ki sem strašno vezana na dom in si ne znam predstavljat, da bi se selila tako daleč. Mi je pa Anuok ful lepo ime (ne vem sicer, kaj pomeni) že od nekaj let nazaj, ko je bila kar popularna ena pevka s tem imenom. Mi je bila strašno všeč.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
10.2.2008 16:35:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
MucaMaca, prav imaš. Najprej smo firbčne, potem pa ne komentiramo user posted image . Evo moj komentar. Kot prvo, lepa love story. Kot drugo - kapo dol, da si šla tako daleč živet. Jaz ne b mogla it... Kako si pa potem tvojga prepričala, da prideta živet v Slovenijo? Pa še nekaj - a Anouk kaj pomeni po NL?

Nič ga nisem prepričevala, je kar sam predlagal selitev. user posted image Jaz sem bila namreč gor po enem času zelo nesrečna. user posted image Brez službe, brez prijateljev, tečno vreme, itd. Čeprav ničesar ne obžalujem, niti slučajno ne, sej v času študentske izmenjave je bilo fenomenalno gor, potem pa malo manj. user posted image

Anouk je nizozemska verzija imena Ana, izhaja pa v bistvu iz francoščine. Izgovori se pa preprosto Anuk. Nogavica je omenila nizozemsko pevko Anouk, meni je všeč, sem jo videla tudi na enem festivalu, je res carica. Če rabi katera kak njen CD, ga lahko presnamem. user posted image Poje pa itak v angleščini, tako da ni panike.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4428
10.2.2008 16:47:11   
Zamima
dan,...

tudi jaz mam Loto v igri, tak, da si ne mislite, kaj preveč user posted image user posted image , itak je sedmica moja user posted image .

MucaMaca, ful lepo, Ana Ana torej user posted image user posted image user posted image lepo, lepo,...

Midve sva bili cel dan zunaj, je prav pasalo, zdaj je sicer že malo bolj mrzlo, ampak ni sile user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
10.2.2008 16:55:12   
Zamima
Aja, glede mojega počutja ,....

čudno vse skupaj,... ko sem zunaj na zraku je vse fino in fajn, če sem pa predolgo noter je pa kar nekaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
10.2.2008 17:25:35   
Anonimen
Hvala punce...tudi jaz sem se vrgla v loto...v sredo nisem dobila nič, danes bo pa pomojem tadrugi nič...nisem nikoli imela sreče pri teh igrah na srečo...zdaj pa dobimo obisk...komaj čakam, ker jih nisem videla že par let...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4431
10.2.2008 17:26:16   
Anonimen
MucaMaca user posted image user posted image user posted image  ljubezen res premaga vse meje...samo ne povsod in pri vseh...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4432
10.2.2008 17:27:21   
Anonimen
A bomo imele kakšno srečanje...zdaj bi pa že počasi bil čas...januar je že zdavnaj mimo, kmalu bo tudi februar mimo...kakšni predlogi...plizzzz...bi vas res rada videla...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
10.2.2008 17:29:47   
Anonimen
Samogovorov pa nisem več navajena imeti, tako da kar grem...še nekaj me zanima...tiste, ki imate malčke v vrtcih, a so veliko bolni...ker naš je bil sedaj ves čas zdrav in me ful skrbijo te viroze...me je v bistvu kar groza...če bi imela možnost, ga kar ne bi vpisala v vrtec...user posted image  mi bo najbrž ful hudo, Valu pa čisto nič...že zdaj uživa ko mu razlagam kaj bo delal v vrtcu in je navdušen, kar ploska zraven...

Zdaj pa res moram iti...itak ni nobene tu,...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4434
10.2.2008 19:53:18   
majas
Čer čvekice moje.

Se spravljam pred tv in likialnik, ampaka vas moram vsaj pozdraviti malo no...
Luškani novi avatarčki in pustne šemice. Mi smo bili letos miška. Pa še nimam slikic na račulaniku.

Drugače pa nič novega. Ta vikend tako mine in spet mi ni jutri za delat user posted image še dobro da komaj popoldan, bom spančkala lahko.

Moj je spet na furi tako da sem sama in v nedeljo mi je najhuje user posted image včeraj pa je moral nekaj v Koper nalagat pa sve šle z Kajo zraven. je bila tako pridna celo pot, gledala ven ker je imela tako velik in visok razgled, zadaj v pojstli pa sve skupaj spale. Sem se bala da bi sitna pa je bila res pridna. v Kopru sve se dobile z najboljšimi kolegi s katerimi smo bili vedno skupaj ko smo še živeli na obali. Lepo je bilo..a kaj ko vse tako hitro mine. Še bove šle kdaj z atijem-tako smo bili vsaj malo skupaj.

Zdaj pa najprej pod tuš potem pa med cote, me jih čaka cela gora. user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
10.2.2008 20:08:26   
Nogavica
Hm, ni bilo sedmice, torej upamo še naprej. Imava pa zdaj dve štirici in 3+1 (cca. 10€). user posted image

Zamima, pred časom si imela neko nezgodo s prstom na nogi - si si kaj "zdravila" ta prst ali si počakala, da je samo minilo? In kako dolgo je trajalo?
Prej sem bila namreč malo nerodna na stopnicah in me tako boli en prst, da kako uro sploh nisem mogla stopit na nogo, zdaj hodim sicer lahko (z bolečinami), ampak je rahlo otečen. Mislim, da sem konkretno nabila v noht user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
10.2.2008 20:43:41   
atanja
muca maca- Dokaz kaj se naredi vse za ljubezen sta vidvauser posted image user posted image user posted image user posted image

a se še keri ne da nič....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
10.2.2008 20:52:54   
max81
ja men se nč ne dauser posted image

drugače pa en lep pozdravčk, zjutri smo imeli obiske, pa smo šli mal na sprehod, popoldan so me pa itak noge bolele, tko, da sva z malo kr mal zaspaliuser posted image .jutri je pa je ati frej in gremo mal v kranjsko goro pogledat, se bosta mal sankala, jest se bom pa mal sončku nastavlauser posted image , popoldan gresta pa na obisk k mami, jest pa home aloneuser posted image ...mogla bi poklicat frizerko, pa se mi kr ne da it...joj čist sem lena

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
10.2.2008 20:54:48   
Aja1
Sem ukradla iz sosednjega fouma...če vam je dolgčas.

http://www.myheritage.com/celebrity-face-recognition

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
10.2.2008 20:56:09   
Aja1
Jaz: Mischa Barton, Christie Brinkley, Christina Ricci in ene par čudnih tipov user posted image

Neja: Scarlett Johansson, Madonna.

Moj: Brad Pitt (zdaj je važen kot pav user posted image ) in nekaj lušnih žensk user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
11.2.2008 8:50:05   
marella1
Dobro jutro!

Samo na hitro vas pozdravim. Vas preberem za nazaj in se potem spet vključim v debatni krožek user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
11.2.2008 9:11:43   
Aja1
dan.

No, Marella, si se le spet malo oglasila. Malo zabušavaš in nas zanemarjaš?

Punce, imatre kakšno dobro idejo, kaj naj kupim mami za rojstni dan?

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
11.2.2008 9:12:56   
Aja1
Opa, nov avatarček. Super! Lana je pravi cukr user posted image .

Že kaj boljše spi?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
11.2.2008 10:18:25   
Zamima
Nogavica, jaz sem imela na mezinčku user posted image , se je samo od sebe porihtalo user posted image , ni bilo zvito al pa kaj na srečo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
11.2.2008 10:32:04   
majas
Jutro!
Tudi jaz sem lena, nič se mi ne da. Ravno sem spila kavico. Še vedno v pidžami. Počasi bom morala nekaj kuhat, ker grem popoldan v službo.

Sem včeraj likala do 22.30..cela gora perila je bila.

Kaj boste kaj ve kuhale?

< Sporočilo je popravil majas -- 11.2.2008 10:37:11 >

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
11.2.2008 11:08:46   
atanja
ej babe kaj pomeni to da se Tedu ful masla nabira vušesu.. Vročino  ma. K vneta useca najbrž ma sam  da ma tok masla. Pa iz tega ušeska je že vedno mel več masla

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
11.2.2008 12:31:24   
urška76
Dan!
Jest mam pa dopust donsuser posted image . Sva šla z Žigom gledat okna v Logatec, zdej pa moj dragi spi. Je že zjutri bruhal, sem mislila, da bo že izlet odpadel, sam se je tok sestavil. No baje je želodec že kar ok, sam ga vse boli od sobote, ko je mel bolj za lopato prijel. Smo mal urejal v Domžalah. Pa mislila sva it v Atlantisa ko prideva dam, pa je vse skupi v vodo padl. user posted image  Jutr me čaka služba, v sredo sem pa spet doma user posted image . Moram it na dermo na testiranja za alergijo, pa še potrdil za malico (oz. za ne malicat v službi) rabim. Se mi nč ne da, sam je treba.
Aja1 a ma mami kako okroglo obletnico? Drgač pa kako lepo fotko od Neje v okvir in je super darilo za babico. user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
11.2.2008 14:44:24   
Anonimen
Sem že prej dopoldan hotela nekaj malega napisat, pa me je ven vrglo. Prvikrat.

Tisti test sem naredila, mi je napisalo, da sem podobna Beyonce. user posted image user posted image
Atanja, glede ušesa ti ne bi znala ravno svetovat, najbolje do P stopit. Aja1, za tebe tudi nimam nobenega predloga za darilo. Tisti predlog od Urške se mi zdi dober. user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4448
11.2.2008 14:48:31   
viv_
Daaaaaaaaaaan...

Mi smo se pa z marellovimi srečali v Čatežu user posted image  Moram rečt, da ima Lana isti stil hoje kot naša Zarja user posted image

Sem pa danes spet popoldanska... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
11.2.2008 17:16:10   
max81
hej hej

mi smo se pa danes malo sankali, mala je uživala, ati je še mami mal peljal po ravnam, pol pa mami ni mogla iz sank dol vstatuser posted image user posted image ...sem bla kot nasedli morski kituser posted image user posted image

no pa moja bivša sodelavka je danes rodila pupo Anouser posted image user posted image user posted image user posted image , pa so jo le dočakaliuser posted image user posted image user posted image , user posted image sem vesela da so ok

zdejle sem sama, sta šla sej veste kamuser posted image
pa prnesel so danes predale in eno stranico od omare k smo jo reklamirali in zraven popraskali parket, mater sem jeznauser posted image user posted image , unedva sta uzadno celo sobo brez praske sestavla, tedva dons pa 5 minut dela pa polno risov od kufra po tlehuser posted image user posted image , amapk to se pa res čist nič ne merkajo..no ok ni panike, sej ga bosta še user posted image  stolkla pol bomo pa spet mal pobrul pa bo kt novuser posted image

drugače pa pri nas nič novega, mali brca, spim kr dobro, sam mal bolj pozn morm it spatuser posted image
Aja1 z darili sem jest tud bolj tko tko, res pa je da grozno sovražim rojstne dneve in vse kar je povezano z dariliuser posted image ..ja sem pač čudna pa kajuser posted image  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......