|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
8.2.2008 10:37:41   
Anonimen
Praznično dobro jutro!

Pred 4 leti na današnji dan sem se selila k mojemu na NL. user posted image In vlačila cel kup kovčkov po ogromnem letališču. user posted image Joj pa na poti na Brnik smo zašli. user posted image Je ati peljal po bližnjici. user posted image Tako sem na letališče prišla 5 minut pred vzletom, na srečo je imelo letalo zamudo.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4376
8.2.2008 12:17:20   
Aja1
MucaMaca, koliko časa sta pa živela tam? Pa če smem vprašat  -kako sta se našla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
8.2.2008 13:16:30   
max81
ojla bejbe..se vse potepate.....no mi smo se že zjutraj, smo šli takoj na sprehod, ko se je pokazalo sonce, danes kr peš, da je mala malo hodila..enkrat ji je ratalo pasti na nosuser posted image , ja če je pa vse zanimivo kar je na tlehuser posted image
zdejle smo že pojužnali, tastar je šel pa ravnokar na šiht, tko, da bova spet lepo sami...sej nasledn vikend je pa frej, bo pa sigurn nikakvo vreme, da se bomo spet doma valali kot pujskiuser posted image

madona cel teden se že spravlam klicat frizerko, pa mi še danes ni ratalo, upam, da ne bom šla prej rodit, ker se me bodo pomoje vsi ustrašal s tole čudno fruzurouser posted image , narastek do sred glave in še čezuser posted image ..pa še ful se mi lasje cepijo....user posted image user posted image

zdejle bom se šla pa malo uležt, mala je zaspala upam, da se ne bo zbudila, takoj ko se bom ulegla, tko kot včerajuser posted image user posted image  mali

MucaMaca ja zdej pa hitr svojo love story na plano..babe smo firbčneuser posted image user posted image , sama ušesa so nasuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
8.2.2008 13:17:22   
max81
ja Aja1 ti se pa bejž počas mal dr pokazat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
8.2.2008 16:27:22   
max81
kuku kje se spet skrivate???????????????????

nč pol grem pa nazaj mal na kavč, če se nobena noče pogovarjatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
8.2.2008 17:26:34   
Aja1
Res se nič ne dogaja tuki gor.

No, MucaMaca, kje si....čakamo user posted image

Malo prej sem naredila tisto sladico s pudingom in albert keksi. Zdaj se hladi na balkonu. Neja pa skoz hodi k balkonskim vratom in govori am, am user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
8.2.2008 19:24:18   
max81
o Aja1 jest bi tuduser posted image user posted image  user posted image spet sladkarije,jest kr rinem not v omaro, hladilnikuser posted image

uf sem vas komi utegnla prebrat k ste tolk načvekaleuser posted image
naša mala ga dones neki biksa, ker neki jo pič pa se začne prov histerično dretuser posted image
sem jo že pred pol ure zrihtala in nesla spat, jest sm si pa en topu sendvič nardila, pa ga ni več, zdej morm pa še neki sladkega za povrhuser posted image .pol grem pa pred tv, me noge bolijo

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
8.2.2008 19:29:45   
Zamima
večer,...

zala spi,... jaz se počutim malo bolje - zenkrat (trkam). Prej smo bili malo na sprehodu, je pasal svež zrak user posted image . Bomo vidli kako bo jutri,...

Ne moreš verjet kako so naši tamali pametni, prej smo se tak nasmejali Zali, je odprla pečico vzela ven kos pohanega mesa, zaprla pečico nazaj in je jedla tisti velik kos kot velika user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
8.2.2008 19:31:32   
Aja1
Čer.

Naša tudi spi. 

Načvekale ste res full... Le kdo bo vse to prebral. user posted image

Pa skoz mislim, da je danes sobota... Še pospravljala sem.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
8.2.2008 19:33:47   
Aja1
Danes sem vzela prevetivno eno Claritine tableto....upam, da me spet ne obišče tista koprivovka user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
8.2.2008 19:34:57   
Aja1
Zamima, lepo je brat, da si boljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
8.2.2008 20:12:13   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Pa skoz mislim, da je danes sobota... Še pospravljala sem.

Enako, a ni super, ko smo vse spočite, pa še cel vikend pred nami user posted image . Jaz sicer že cel dan sedim za računalnikom in pišem priprave na pouk, ampak vseeno paše ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
8.2.2008 20:40:05   
Aja1
Razmišljam, da bi šla kar spat, ker sem čist zanič...zabasan nos, boleče grlo, glava...ni da ni. Ah, bo že boljše. Opažam, da em letos večkrat prehlajena (in vse kar paše zraven), kot prejšnja leta, ko sem bila ponavadi samo 1x na leto. user posted image

Kaj boste počele jutri? Mi imamo namenit k tašč in tastu...ampak če bom takole prehlajena, bom predlagala da gresta moj in Neja kar sama, jaz bi si privoščila pa celodnevno poležavanje user posted image . Ah, itak iz te moke ne bo kruha....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
8.2.2008 21:06:56   
Aja1
Max, si ti že našla kje zaboje za igrače?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
8.2.2008 21:11:23   
ircica
Aja, ti kar pojdi, boš videla, da bo en daljši spanec malo pomagal. Jutri te tako čaka komaj sobota in imaš še cel vikend pred sabo.

Ravnokar sem prebrala tiso sago o emo stilu na DIPO in ugotovila 6. tajno zapoved gibanja: vejice so tvoj sovražnik, izogibaj se pretirani jasnosti v besedilu. Čeprav, če so vejice njihov sovražnik, ali to pomeni, da jih morajo ljubiti? In kako so zapovedi tajne, če jih objavljajo na internetnem forumu? Oh, the stupid, it hurts! Se mi pa ono revše tako smili, da raje tu nergam kot njej osebno (ali pa sem samo zahrbtna).

Se bom raje malo s svojjim otrokom ubadalal: danes sva junaško preživela izlet v Spar, bil je tako priden, da je dobil pulover in zokenčke iz Zare od babice. Mama pa nič, pa je vzdrževala pridnost cel danuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
8.2.2008 22:21:43   
max81

Max, si ti že našla kje zaboje za igrače?

ma nisem sploh nikjer več gledalauser posted image

ma kok me je ena zdej razkurla otrok ma skor 40 vročine in ona mu ne da nč za zbijanje..zraven pa še napiše da je pred kratkim že imel vročinski krč.....sem brez besed

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
8.2.2008 22:44:01   
MALINČICA
Max, poglej še enkrat na to temo, revici so doktorji rekli da naj ne daj paracetamola, ker naj bi takrat dobil
otrok vročinski krč. Ali pa jih je narobe razumela.user posted image

Pa punce, a se vam tud zdi da je ta RR postal eno gnezdo pričkajočih babnic, ki tako stresajo svoje frudtracije?
Še dobro da imamo novembrke 2006 svojo temo, kjer se res ne kregamo!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
8.2.2008 22:51:34   
max81
Max, poglej še enkrat na to temo, revici so doktorji rekli da naj ne daj paracetamola, ker naj bi takrat dobil
otrok vročinski krč. Ali pa jih je narobe razumela.

ja sem vidla,jst kr mislm, da jih je narobe razumela...to bi v bistvu lahko že prej napisala

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
8.2.2008 22:52:38   
MALINČICA
Jaz imam pa nov avatar..... Da se malo považim!user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
8.2.2008 23:01:41   
MALINČICA
Pa samogovor tud mam, grem rajši kar spat!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4395
8.2.2008 23:17:46   
Nogavica
MALINČICA, ful lep avatar user posted image .

Drugače sem pa tudi jaz mnenja, da se čudne stvari dogajajo tu na RR zadnje časa. Grem vedno še na čvek pogledat in zadnje čase je govora samo o zaklenjenih in brisanih temah pa brisanih uporabnicah user posted image . Kar nekaj jih manjka, sem opazila. Pa sem jih rada brala in se včasih fajn nasmejala njihovim čvekom.

Me pa ful zanima, o kakšnem fajtu je včeraj ponoči govorila ircica. Nisem danes nič našla user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4396
9.2.2008 9:50:33   
max81
dobro jutro zaspanke, pri nas je danes ful lep dan, smo že pozajtrkovali in pokofetkali, zdejle bomo pa šibali malo okol pa v trgovino..pol bo pa tko treba za šporhet stat...tastar gre pol v popoldansko, tko, da mormo izkoristituser posted image

spali smo super.....začuda še jest spim dobro par dni zapored..ne morem verjetuser posted image

ja nč bejbe bodite pridne in se fino mejte v tem lepem dnevu
papa

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
9.2.2008 10:41:56   
Anonimen

MucaMaca, koliko časa sta pa živela tam? Pa če smem vprašat  - kako sta se našla?

No da potešim vašo radovednost. user posted image Jaz sem gor živela od februarja 2004 do decembra 2005. Neprekinjeno. Prej pa tako po 14 dni pa spet domov za par mesecev in ponovi vajo. Pa še dobrih 6 mesecev v okviru študentske izmenjave, tako da vse skupaj nanese na tam nekje dobri 2 leti.
Spoznala sva se pa v chat roomu na enem forumu, kjer sva oba še vedno člana. Na Slashevem forumu. user posted image V bistvu se meni ni dalo it na predavanja (itak sem imela že vse izpite narejene, in sem šla gor *pisat diplomo*) pa sem zavila v računalniško učilnico in čvekala. In potem sva se enkrat dobila še v Amsterdamu in iskrica je preskočila. user posted image To je to, short & simple version. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4398
9.2.2008 16:25:10   
ircica
MucaMaca, lepa zgodba. Sicer nič kaj vzgojna, ampak toliko bolj romantična user posted image user posted image

Nogavica, govorila sem o klobasi z naslovom Kako je zadnje čase dolgčas na RR na Čveku. So se ful zabavne stvari dogajale, samo kaj, ko si vmes spreminjajo imena, potem pa ne veš več, kdo je kdo.

Malinčica, avatar je ful sladek... kako ne bi bil, ko pa je Maj tak cuker.

Me lahko katera usmeri na temo o vročini, ker bi si rada na lastne oči ogledala, kako prideš do zaključka, da paracetamol sproži vročinski krč (kar pomeni, da ne veš ne, kaj delajo zdavila, ki jih jemlješ, ne, kaj je vročina, ne, kaj je vročinski krč in zakaj nastane).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
9.2.2008 17:19:35   
Nogavica
ircica, misliš to (o čemer sta včeraj max81 in Malinčica pisali)?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......