|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
9.2.2008 17:49:55   
atanja
Hoj!
Mi smo pa danes vseno šli smučat-no moj.. mIdva sva se sankala. Pol je bil pa tok utrujen da je moj dol prišel smo šli na juhico pa damu. je pol poti prespal naš otrok tako da smo lahko šli brez ustavljanjauser posted image .. Smo pa kar malo utrujeni...

No kar se pa RR tiče mije pa ful smešen kaj se dogaja... Najbolj mi je smešen k tisti k druge obsoja oz.deli razne "pametne komentarje" potem enkrat drugič pa on naredi neumnost...
Sej smo vsi ljudnej in naredimo napako, eni tako drugi drugačno.... Jajaj bo že.. JE pa res  žalostno k včasijh ej blo fajn kakšno smešno prebrat..

MEn je najbolj smešen-oz.to je bl žalosten tist o patorki k je reva boga čist neki druzga vprašala kot pa so jo obsodil na koncu...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
9.2.2008 19:21:29   
Zamima
Ojla, punce,...

jaz sem si pa danes malo privoščila čisto SAMA, sem se šla za 3 ure kopat v Fontano user posted image ,... mislim, da ne rabim povedat, da sem kot prerojena,...

bomo videli, če se bom jutri tudi tako počutila user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
9.2.2008 19:50:43   
max81
o Zamima super, da si se šla malo sprostit..ti pa čisto verjamem, da je pasalouser posted image user posted image

no naša pikica je skopana z umito glavo, ker je med večerjo tko fajn sukala žlico, da je bla vsa umazana od polenteuser posted image

čvekate pa vsak dan manj, kva je zdej to

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
9.2.2008 19:52:46   
MALINČICA
Zamima user posted image user posted image  za tebe! Si pa ena frajerka, hauser posted image ! Valjda si si kako masažo privoščila.

Midva pa sva sama že od petka zjutraj, pa danes ponoči upam da prispe domov. Je dragi šel v Avstrijo z fanti in puncami na tekmo. Ga že kar pogrešam, čeprav sva si z malim vzela malo na off, pa malo sva bila pri moji mami, pa malo sva danes za obleke zapravljalauser posted image user posted image .
Če pa vsee nujno rabiva. Sem si danes celo zase nekaj kupila,po dolgem času. Pa spet ene kavbojke za user posted image , ko jih ima že mali miljon!user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
9.2.2008 19:54:52   
krfjolca
Kje je bil spet fajt? Link, prosim, mi jih je tako zabavno brat user posted image .
Sicer se pa že dolgo pretežno samo pri novembrkah oglašam, ker se mi je butasto z določenimi kokami ukvarjat.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
9.2.2008 19:59:20   
Zamima
Malinčica, samo kopanje, in je bilo res super user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
9.2.2008 20:06:54   
atanja
Krfjolca so že zbrisal.... MEn je pa sam fino brat kako se ene smešjo k misljo da druge smešjo...Pa sej veš kaj mislimmm....

Jaz grem pa pred tv k niste zabavne

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
9.2.2008 20:22:31   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: atanja
Jaz grem pa pred tv k niste zabavne

Greš Brada Pitta gledat, a? user posted image

krfjolca, jaz sem tudi tisto temo iskala, pa je nisem našla user posted image .

Zamima, super, da si si privoščila malo user posted image .

Kaj vaši malčki že vsi jedo sami, ali jih ve hranite?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
9.2.2008 20:35:29   
Aja1
Čer. Neja je šele zdaj uspela zaspat. Je bila zaspana, ampak spat pa ne...raje je sitnarila.

Jaz na RR tudi največ berem novembrke, občasno preletim še tja v tri dni in otroci. Tiste teme tudi jaz nisem zasledila.

Smo bili pa danes pri tašči in mi je dala kilo lešnikov - že natolčenih (domačih) - zdaj pa veselo malicam. Njami.

Zamima, super za sprostitev. Paše, ane? user posted image

Nogavica, naša je komot in še ne je sama....jo je treba še pitat user posted image . Je parkrat probala sama, pa sem imela potem toliko dela s pucanjem (pa še najedla se ni). Moj je rekel ,da naj se kar v vrtcu uči sama jest user posted image

Mi pa do danes ni dala miru moja zadnja M. Je bila tako sumljivo švoh. Sploh ne vem, če bi tistemu lahko rekla M. Tako da sem  danes kupila BC mini in naredila test. Zdaj sem pa pomirjena. Aja, pokazal je pa I. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
9.2.2008 20:54:40   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica, naša je komot in še ne je sama....jo je treba še pitat user posted image . Je parkrat probala sama, pa sem imela potem toliko dela s pucanjem (pa še najedla se ni). Moj je rekel ,da naj se kar v vrtcu uči sama jest user posted image

Aha, dobro, jaz sem mislila, da je Živa edina user posted image . Samo vaša se vsaj v vrtcu uči, naša pa je doma. Sem ravno rekla user posted image , da bova morala malo zobe stisnit in preživet tisto pacanje, ker brez tega pač ne bo šlo, ampak kar odlašam, ker je bolj komot, če jo midva hraniva user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
9.2.2008 21:00:45   
Aja1
Nogavica, naša se tudi v vrtcu še pusti hranit. Verjetno tudi njim tako bolj paše user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
9.2.2008 21:04:48   
MALINČICA
Pri nas pa je zadnje čase hranjenje pravi učitek. Mali poje čisto vse, kar mu dam in tako dosti je odkar je zbolel in mu nisem upala dosti dat za jest, ker je vse zbruhal in sem ga hranila po par žličk. Pa se je revček zgleda čist sestradal, pa zdaj skoz feht in žica za hrano.
Prav sitnarit začne, če kako žlico njegove hrane vzamem jaz, rit fovšna mala!user posted image
Drugače pa se kar rad sam pozabava z žlico in krožnikom, zraven pa ga še jez hranim. Sicer je vse napackano okoli, vendar ima tak slinček na rokave, pa gre. Okoli pa tud ne leti tako zelo. Bo že, če ne proba, ne bo znal.
Tud pije že čist sam iz kozarca.
Sicer imam priliko videt kaj vse že zmorejo Majevi vrstniki v vrtcu, jaz ga pa doma še vedno več kot preveč dojenčkam.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
9.2.2008 21:21:50   
Nogavica
Živa vedno naredi ful packarijo - umazan bodi je še najmanjši problem. Če ji dam krožnik, si sama jemlje z njega (z roko seveda) in si tlači v usta, dokler gre kaj not, potem pa ven pljuva, ker ne more žvečit. Drugi problem krožnika je, da jo kar naenkrat nekaj piči, ga zgrabi in zabriše na tla. Tako ji pač koščke dam kar na mizico od stolčka. Ampak spet samo malo, da si ne stlači vsega naenkrat v usta. Medtem ko prežvekuje hrano mora obvezno imeti nekaj v rokah, da se zamoti (kak reklamni letak ipd.), če ne, lepo počasi meče z mizice na tla tiste koščke, jih gleda, kam padejo in za vsakega reče bum. Včasih si koščke hrane tudi skladišči v žepu od slinčka in jih potem (ko jih ni več na mizici) od tam pobira in nosi v usta.
Z žlico zna brskati po krožniku, do ust pa ji je ne uspe prinesti. Vsaj ne polne. Navadno jo nekje na pol poti obrne dol, da vse pade z nje, ali pa si jo nese na glavo namesto v usta.
Iz lončka/kozarca že zna piti, samo kaj ko naredi par požirkov, potem pa začne tresti z lončkom, ker ji je zabavno, ko šprica ven.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
9.2.2008 21:28:50   
Aja1
Nogavica, kot bi pisala o naši Neji user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
9.2.2008 21:39:40   
atanja

Greš Brada Pitta gledat, a? user posted image

Ej ne morem gledat to pobijanje... Čak zdaj jo je pa rešu..grem nazaj

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
10.2.2008 7:30:15   
Anonimen
Babe, sam na hitr se vam malo javim...nimam časa ali pa nimam volje za rr, pogrešam vas pa ful in naša čvekanja...včeraj sem imela cel dan čistilno, sem tastarga in Vala poslala na vikend k tašči, da sem v miru počistla...pa še v križu me je uščipnilo, še danes me boli...

Pri nas vse po starem...Val je priden, sicer se ponoči ne zbuja več samo enkrat, ampak 2-3 x...nimam pojma zakaj zdaj to...je pa popoldan nehal spat...včeraj je bil poln energije in je čez dan spal samo pol ure...ob 20ih je kar padel v posteljo...

A se bomo kaj dobile...da vidim, kako so vaši malčki zrasli in kako čebljajo...

Pridne bodite se javim še kaj...

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
10.2.2008 7:41:48   
Anonimen
Obljubljene slike s pustovanja:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4417
10.2.2008 8:36:46   
Aja1
jutro.

Tudi midve sva že vstali. Moj še spi, ker je bil v nočni.

Neja zajtrkuje v svojem stolčku kifeljček nadevan s kislo smetano in pije čaj. Je naredila tako, kot bi bomba padla. Vse mokro, vse nastlano user posted image . Sploh ne vem, če je kaj pojedla. user posted image

Zdaj pa že prav lepo sije user posted image , tako da bova šli kmalu malo ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
10.2.2008 8:37:27   
Aja1
Lušna maškarca je bil Val. user posted image user posted image user posted image

Barby, ti se pa le večkrat oglasi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
10.2.2008 9:39:53   
Anonimen
Punce, sem mislila, da boste bolj komentirale mojo objavljeno love story. user posted image
Me smo šle pa včeraj na kar dolg sprehod (4 ženske, jaz, Ana, moja mami in teta) in je bilo res fino, Ano je moja mami tovorila v nahrbtniku, smo si izposodili enega takega z veliko kilometrino, ampak je prav fajn, sploh ker je miška bolj lahka.
V petek smo bili pa na obisku, kjer sta bila tudi 2 majhna falotka, en star leto in pol, ta drugi pa 9 mesecev. Ana je bila kot ponavadi ful pridna in skoz se je želela cartat z njima, pa lubčka obvezno vsem dat ob odhodu. user posted image user posted image

Zdaj čakam, da se moj ati zbudi, in šibava Loto vplačat. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4420
10.2.2008 9:42:36   
Nogavica
Živa se je danes zbudila že ob 6h in norela po postelji. Sva še kake pol ure upala, da bo zaspala nazaj, potem pa je ati vstal z njo in jo porihtal, potem sta gledala Živ-žav, jaz pa sem spala do pol devetih. Kako je pasalo. Ko sem vstala, je pa postala divjaška. Je rekel dragi, da je bila pridna, dokler sem spala. user posted image  mali.
Se pa mali čisto utrga, ko sliši melodijo za Živ-žav. Šprinta do televizije, zraven kriči, potem pa zapleše user posted image . Da ne govorim o Fifi in Telebajskih. Ima pa zdaj nove plesne gibe - ne dela več samo počepov, ampak se zdaj že malo pozibava v bokih.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
10.2.2008 10:28:46   
ircica
Nogavica - glede hrane je tako, kot bi Kostjo opisovala. S tem da ponavadi za kosilo poskrbim, da je že malo lačen, saj le tako uspe cca. 50% hrane prit do ust. Če ga hočem hranit, tuli. Če ga pustim samega za mizo, slej ko prej leti skuta po tleh. Pač, počasi in z veliko packarije. V vrtcu pa baje kar lepo je, ga je na govorilnih pohvalila.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
10.2.2008 11:10:27   
Anonimen
A morajo v vrtcu malčki sami jesti? Ker naš je bolj takšen, da sam se ne nahrani dovolj...saj mu dam koščke hrane na krožnik in je, ampak bolj malo, potem pa leti povsod...z žlico pa tako 90% pristane na majici ali na tleh...

Jaz sem pa eno veliko teslo...sem pozabila oddat davčno olajšavo za Vala...sploh ne vem, kako mi je to uspelo...vedno imam te stvari pod nadzorom, zdaj pa mi je ušlo...se vidi, da imam res 3x preveč dela...user posted image

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4423
10.2.2008 12:03:06   
Aja1
Barby se vidi, da si premalo na RR. Smo se o tem kar veliko pogovarjale. Sicer pa se ne sekiraj. Boš pač napisala pritožbo na odločbo.

MucaMaca, prav imaš. Najprej smo firbčne, potem pa ne komentiramo user posted image . Evo moj komentar. Kot prvo, lepa love story. Kot drugo - kapo dol, da si šla tako daleč živet. Jaz ne b mogla it... Kako si pa potem tvojga prepričala, da prideta živet v Slovenijo? Pa še nekaj - a Anouk kaj pomeni po NL?

Naša zdaj spi in čakamo, da se bo zbudila, da gremo k našim na kosilo. Je bilo mišljeno, da bo tam spala, pa nas je spanec prehitel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
10.2.2008 12:04:41   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

A morajo v vrtcu malčki sami jesti? Ker naš je bolj takšen, da sam se ne nahrani dovolj...saj mu dam koščke hrane na krožnik in je, ampak bolj malo, potem pa leti povsod...z žlico pa tako 90% pristane na majici ali na tleh...

Ponavadi najmlajšim pomagajo (če le pustijo). Mi je vzgojiteljica rekla, da rada vidi, da se pustijo nahranit (oz. dohranit - čudna beseda user posted image ), ker potem vsaj ve, da niso lačni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......