NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: zolika NiLe: kaj počenja to tvoje dete, da se noče pokazat ponosnim staršem? Je bolj sramežljive narave - po kom ima tole? Po ziher ne, ker je vajen kamer, po mojem kar po meni, ker se ne maram fotkat in snemat Bo pa toliko večje presenečenje, ko jo bom dobila v naročje Roberta; zelooo luštno sobico sta si zamislila, je pa fajn, da daš mizarju delat posebej podlogo za previjalno, ker boš imela več prostora. Za voziček sta pa tud dobro kombinacijo izbrala Vijolica; bravo za zadnji izpit. Barby; no, fino, da se je stanje umirilo. Če se ti ponovi, pa kar pot pod noge in se pojdi pokazat v P. Sličice so pa krasne ... tako da jih komot lepiš, da malo popestriš naše čvekarije Pikica; super za spalnico. Zgaga: moja stalna spremljevalka Pri meni je čist odvisno ... včasih mi pomaga donat, včasih par požirkov toplega mleka, včasih rupurut ... mogoče si med spanjem dvigni vzglavnik, pa probaj jesti čim večkrat bolj majhne obroke. Urška; eno uro ste stali pred blagajno??? JOj, meni bi se zmešalo. Ampak sobote se pač take v Ikei. Lepa posadka; ti si si pa dala dela ... upam, da ti uspe tale podvig s prevlekami. Potem pa lahko še k meni prideš , ker imamo take stole, da me kar mine ... nikoli več ne kupim oblazinjenih stolov. Dekompresija: jaz sem hodila med prvo nosečnostjo in je v bistvu en tak smešen postopek, kjer se usedeš v eno vrečo in nato priklopijo kot na en fuuul močen sesalec (baje je podoben postopek kot ga izvajajo med astronavti) in ti spodnji del telesa "šejka". Baje je dobro prekrvavitev posteljice in krvnega obtoka nosečnice. Kakšnih posebnih učinkov nisem čutila, sem pa mislila, da sem zaradi tega lažje rodila ... ne vem, probaj poiskati še kje kakšno informacijo oz. kar pokliči v babiško šolo in vse razložijo. No, mi smo ta prekrasna sončna dneva izkoristili za kratke izlete: včeraj smo bili v Postojni, kjer smo si ši ogledati cirkuško predstavo v jamo (bila je neznanskaaa gužva, ampak otroka sta ful uživala, jaz malo manj, ker me gneča in čakanje nervira ), danes pa smo šli pretegnit noge na Bled (sprehod do Zake in pa obvezna porcija kremšnite ) in je bilo prečudovito. Tako, dovolj za danes ... imejte lepo nedeljo!