Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.2.2008 9:00:14
|
|
|
|
oktoberka
|
Mene je to metanje ven, po napisanih celih romanih izučilo, tko da vedno najprej skopiram, pa če me vrže ven odprem nov oken in dam paste.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.2.2008 9:02:23
|
|
|
|
lumpa6
|
Lumpa6: ali tvoja hci dela previjalne torbe za plačilo tudi za druge ? Previjalna ki ti jo je naredila za Žigo je namreč odlična Moja prijateljica bo februarja rodila fantka. Bi raje kupila darilo zanjo od tvoje hčerke kot v trgovini.Če ima tvoja najstarejša čas in voljo se lahko zmenimo za detalje preko ZS, preveri pri Aleksandri Tamari, ok ?! zaenkrat še ne dela po naročilu, ima s šolo preveč dela, samo za svoje bratce in sestrce dela
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.2.2008 9:05:00
|
|
|
|
lumpa6
|
oktobrka hvala za pijačo , smo na konc opazle da si vse plačala, pa še hvala ti nisem mogla rečt
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.2.2008 9:05:50
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Lumpa6: Velja! Racunamo nanjo v prihodnosti ! Uživajte danes na morju, če boste šli ! Oktoberka: Thanx za nasvet. Vsaka šola nekaj stane. Ta me je nekaj minut časa, torej je bila še poceni... A je kakšna luna v zraku ? Moj je že navsezgodaj tečko.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.2.2008 9:47:56
|
|
|
|
MiRaNi
|
Hvala vsem za pestke - Nika je zdrava in gremo tut mi dons v life (kot pravi Rozmarinka). Zdaj lahko dvojne pestke držimo za Jonasa.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.2.2008 10:31:44
|
|
|
|
scubadiver
|
Oktoberka prav malenkost. Sem vesela da vama pride prav . Pa še vesela sem, ker sem doma razmišljala kaj si boš mislila, ker je en del v škatlo pretresen in ni v vrečki. Pa sem bla pol kr vesela, ko sem vidla da si še škatle vesela in da nisi jezna da je pretresen . Kaj a Jonas je pa na infekcijski? Sploh nisem zaslednila tega posta? Držim pesti da se hitro pocajtata Zdej gremo pa na morje, pa se kaj javim zvečer
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.2.2008 12:09:51
|
|
|
|
lumpa6
|
Lumpa6: Velja! Racunamo nanjo v prihodnosti ! Uživajte danes na morju, če boste šli jutri gremo ,bo lepše kot danes
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.2.2008 17:32:19
|
|
|
|
oktoberka
|
Scuba škatla je zakon!! Men je Nalin poslala sms da sta z Jonasom na infekcijski. Upam da ni kej hujšega, ker se nič ne javi!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.2.2008 17:50:46
|
|
|
|
lumpa6
|
Men je Nalin poslala sms da sta z Jonasom na infekcijski. Upam da ni kej hujšega, ker se nič ne javi! da se čimprej pozdravita
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.2.2008 19:11:20
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Vecer vsem ! Ste se kaj fino imele na prazničen dan ? Kakšno Zdravljico zapele ? Grem zdaj po kozarčke, da me nazdravimo na naše malčke in na čimveč prespanih noči in zdravih dni Se pa spomnim 8 feb pred leti, ko smo šli z družbo na Komno. Nas je pri slapu Savica, ki se nahaja v bližini, prijateljica presenetila in zricitirala Prešernov Krst pri Savici-na pamet ! Nepozabno ! Nalin&Jonas: Upam, da bosta čimprej bolje. Tole se pa res že dolgo vleče. Pa če se prav spomnim je tvoj možek tudi nekaj polomljen...na zdravje vsem trem !!!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.2.2008 20:14:06
|
|
|
|
lumpa6
|
ojla pa smo doma, prečudovito vremo nas je zvabilo na dolg sprehod celo po dolgem času sem igrala košarko in med dvema ognjema ter nogomet s svojimi otroki bravo jaz mogoče sm pa kakšen gram shujšala
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.2.2008 20:18:05
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dober večer! Ste izkoristile sončen dan? Jaz sem se stuširala in (že) oblekla pižamo. Skuhala sm si kakav in grem pred tv gledat en film na htv. Upam, da bo dobr, ker sm se tko dobr pripravila Ali katera ve ali so v centru dopoldne ob Ljubljanici postavljene stojnice? Mislim zaradi mraza.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.2.2008 20:24:52
|
|
|
|
zalbi
|
Helou na ta praznični večer. no - naše stanje je bolj klavarno, jaz še vedno kašljam in smrkam, Sara je dobila od mene laringitis in revca tut fulll kašlja... ampak sej bo - ni prvič... Je pa res bil fajn sonček danes - mi smo tut vsi trije izkoristili dpoldne in šli na dolg sprehod . Držim pesti za Jnasa - da čim prej ozdravi ja pa vsem nazdravje.. Tko zdej pa grem se prpravljat za predavanje, ki ga imam v torek, čeprav po zdravstvenem stanju sm blj že za v posteljo...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 8.2.2008 20:34:28
|
|
|
|
lumpa6
|
zalbi da bo kmalu bolje
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 9.2.2008 8:28:27
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Jutrce vsem ! Sem mislila da smo kaj takega napisale, da so naso temo kar izbrisali, ker nas nisem nasla na prvi strani Vceraj izkoristili dan, danes upam da ga bomo tudi. Zalbi: pesti za vaju s Saro, da se pozdravita. Ves, ce tle drzimo pesti, so nasi hitro dobro (Nika, Ziga). Zdaj ste na vrsti kot kaze ti, Sara in Jonas. MiRaNi: hmm..znan prizor...v pizamo, kaj dobrega za pojest, pa pred tv. No, jaz rabim se ramo za naslonit... da lazje zaspim Lumpa6: gram na gram je kilogram
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 9.2.2008 16:54:00
|
|
|
|
MiRaNi
|
Vidim, da se vse potepate Tudi mi smo danes izkoristili čudovit dan in se odpravili do centra. Mize so že postavljene zunaj, vozičkov pa še in še. Res je bil danes lep dan. Mi gremo danes zvečer spet na žurko Upam, da bo Nika pridna kot zadnjič. Stara šele 6 mesecev pa že taka žurerka .
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 9.2.2008 19:10:16
|
|
|
|
scubadiver
|
Ojla BB (bežigrajske babnice ) Mi smo bli včeraj na morju. Je blo prav fantastično. Skoraj nič ni pihalo in 14 stopinj. Smo odvozičkali iz portoroža v piran, tam pojedli kosilo in odvozičkali nazaj. Res je blo krasno. Danes smo se pa spet skoraj cel dan potepali, čeprav polovico časa v BTC-ju . Sva z mojim kupovala in tudi kupila nov TV. Sem prav vesela. Tko da jutri ne gremo nikamor na izlet ampak bomo gledali TV cel dan . No sej ne no. Seveda bomo šli raje na sonček če bo lepo. Še vedno pa držim pestke za vse male in velike bolnike da se hitr zrihtate
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 9.2.2008 19:28:07
|
|
|
|
lumpa6
|
Lumpa6: gram na gram je kilogram no pa še res je smo že doma, bilo je fantastično
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 9.2.2008 20:35:36
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Spet je za nami en sončen dan, skoraj brez oblačka. Če sedaj pomislim na vse jesenske dneve, meglo&dež&sneg, ki smo jih pravkar pretolkli skozi, nam lahko le čestitam ! Imam pa močan občutek da naša vozičkarsko sončna sezona šele prihaja ! No, mi smo bili danes pri prijateljih v Kamniku. Ne boste verjele...smo jedli kosilo na njihovem vrtu, na sončku ! Zgodnja otvoritev sezone ja ! Scuba: Dobra je tale z BB (bezigrajske babnice) tako da bom kdaj ponucala Zalbi: Upam, da sta s Saro ze bolje ! Nisem prav dobro razbrala iz tvojega posta: ti predavas v torek na predavanju ali gres poslusat in se moras za to pripraviti ? Grem jaz zdaj malo , potem pa spat...vsaka ura spanja je pri nas izredno dragocena
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 9.2.2008 20:54:01
|
|
|
|
zalbi
|
Helou. waw scuba si mi lušte po morju nardila... mmm ... še dobr da je pomlad na vidiku, pa da prihaja čas izletkov na morje Drgač pa jst sem res bolje, Sara pa ful š kašlja, pa smrkelj kr teče in teče... upam, da bo jutri kj bolje. Tako da danes nisva bili preveč zunaj, no malo sva se itak šl pokazat sončku, jo moram mal pazt, da se zdej res pozdravi revček mejhen. rozmarinka - ne jst bom predavala. V bistvu gre še za en dolg od diplomiranja. Ko sem diplomirala nisem imela zagovora. Tako da imam zdej nastop oz. spredavat moram svojo diplomo študentom. No kljub vsemu, sem že diplomirana, ampak to me še čaka, pol pa me vabi učenje, grem na izpit iz splošnega upravnega postopka marca... tko da no ja ne bo še vse za mano. nč, zdej pa grem še mal likat, pol pa spat... da se zares tut jst pocajtam Upam, da je z Jonasom tut že kej bolje...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.2.2008 10:12:08
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dober dan. Veste kje sem nas najdla? Na dnu druge strani Niste pridne! Spet se nam obeta lep sončen dan Scuba: jst bi šla tut na morje........... Komaj čakam, da bo še kako stopinjo topleje potem pa res na morje, Bled, zoo,... Še kaka ideja? Nalin: a katera kej ve kako je z Jonasom? Upam, da sta bolje in da sta že doma
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2008 13:17:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2008 13:23:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.2.2008 21:15:53
|
|
|
|
lumpa6
|
o nou avtar
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 10.2.2008 21:17:36
|
|
|
|
lumpa6
|
danes je pa padeu tivoli pa čolnarna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?