|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
6.2.2008 20:55:40   
scubadiver
Lumpa, Ljubljana, Nalin pridite pokazat svoje prince za naše princeske, da ne bomo same babe tam. Potem se boste pa kregale če prikličemo dež user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 676
6.2.2008 22:00:15   
MiRaNi
Rozmarinka: Nika je (vsaj meni se tako zdi) isto kot včeraj. Na trenutke se mi zdi, da ima teh rdečih pikic še več kot včeraj. Tečna je pa kot en maliuser posted image . Cel večer se je drgnila ob me - sem imela občutek kot da jo vse srbi. Bom videla jutri zjutraj kako bo. Če ne bo bolje grem kar nazaj k P. Mogoče pa ni 6.user posted image user posted image

No zdej pa mave...Ko naju ni, pa na srečanje pride več kot en fantek. Tale moja Nika si je pa pravi trenutek izbrala za zboletuser posted image .

Čeprav sem prebrala, da ko otrok dobi te pikice ni več možnosti, da bi bolezen prenesel naprej. Ampak naju vseeno ne bo, razen če katera hoče mal teh pikic za svojega user posted image user posted image . Sem pa še neki prebrala (zgleda kot da ful berem, a ne?) da nekateri starši svoje otroke namerno izpostavijo določenim boleznim npr. noricam, da bi jih otrok čimprej dobil in prebolel. Tako, da ponuda za pikice še velja...user posted image

Jutri se dobro načvekajte in prosim, da res ne prikličete dežja, ker sem komaj čakala sonce

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 677
6.2.2008 22:02:48   
zima07
Pozdravljene KBM-ovke!
Evo, da se se jaz malo javim....Pri nas smo dali skozi prvo bolnisko (4 tedne je zdrzala, kar ni zanemarljivo user posted image )-v nedeljo je Brina 9krat bruhala...v ponedeljek nehala ampak 3krat driskala...tako da me jebilo kar strah, kaj bo...pa smo se kar lepo zmazali...je pridno jedla in piula, tudi dojila se je full in danes je cisto normalno kakala...Saj je bila ze vceraj bolje, ampak ni nic kakala in me je bilo strah, da se ni ok...Torej, do konca tedna bo doma (od jutri naprej prevzame ocka, jaz imam delovni vikend), v pon pa upam, nazaj v vrtec....Upam, da ga se ni pozabila....Sicer pa jo moram pohvalit, v vrtcu je ze cisto taprava, nic ne joka, tudi ko odhajamo neuser posted image ...

Super, Oktoberka, da je bilo na pregledu fajn, handling je pa zakon, kar potrudite se in napredek bo full hitro viden...Sva imela pa zobarja danes midva z mojim user posted image , eden za drugim in nisva imela varstva za Brino, zato je bila z nama....

Pikapoke za vse bolane user posted image user posted image user posted image  !

Lepo se imejte jutri na kavici, spijte se eno v mojem imenu...ja, ni kaj, sluzba je sluzba, zal naju ne bouser posted image ...

Aja, se to: Ljubljana, mislim, da se midve tudi poznava, no skoraj sigurna sem...pred leti sem trenirala Christiana v judo vrtcu in mislim, da je bil Martin ravno takrat enkrat rojen...Joj, kolk je svet majhenuser posted image ...Bravo za tretjega junaka!!!user posted image

Pozdravcek vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 678
   [Brisano sporočilo]
6.2.2008 22:26:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
   [Brisano sporočilo]
6.2.2008 22:28:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
6.2.2008 23:01:12   
MiRaNi
Nalin: ja telih bolniških se tudi jaz bojim. Babice in dedki niso v penziji in živijo v Medvodah tako da njihovo varstvo (v izjemnih primerih) odpade. Dopusta imam zelo malo tako, da odpade tudi to. V podjetju kjer delam ti, če si na bolniški 1. mesec od plače trgajo 20%, 2. in 3. pa 10%. Bojim se, da ne bom več videla cele plačeuser posted image

Že zdaj držim pesti, da bomo zdravi!

Neposredna povezava do sporočila: 681
   [Brisano sporočilo]
7.2.2008 7:23:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
7.2.2008 8:10:17   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Jutro KBM-ovke, danes sem pa jaz zgodnjauser posted image

Eno dišečo kofee za vse
user posted image

LAhko si pa postrežete tudi s čajem

user posted image

Danes greva z Jonasom spet na pregled in če bo čas in če bo P dovolila onasu izhode, potem pridem na kofee, pa seveda če bova pravi čas gotovauser posted image

Pozdravček vsem.

o hvala za kavico je bla dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 683
7.2.2008 8:32:00   
Rozmarinka
Zima: lepo da se javis in porocas kako sta z Brino. Ja, te bolniske so hudic..
Jaz sem sicer v sluzbi, kjer naceloma podpirajo otroke, pa mlade druzine itd (na papirju). Kako pa bo to v praksi me pa zelo zanima.

Sem se ze kar navadila, da vsako novo KBM-jevko Zima ze pozna. Bezigrajcani torej igrajo kosarko ali trenirajo judouser posted image

MiRaNi: upam da boste 6 ali karkoli ze je kmalu preboleli. Boste mogoce za praznike ze zdravi !

Nalin: hmm...kako lepo pripravljeno jutranje razvajanje z kavo in cajem. Hvala !
Srecno danes pri P !

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 684
7.2.2008 9:12:51   
scubadiver
Ojla punce,

dejte mal pihat, da se tale megla dvigne do enajstih, da bo sonček na naši kavici..
MiRaNi, Nalin držim pestke za vajine male bolnike user posted image  Nalin upam pa da se vidimo in spoznamo.

Neposredna povezava do sporočila: 685
7.2.2008 9:37:23   
oktoberka
Js bom najbrž mal prej dons pršla na kavico, tko da če am katera čas nej kr uleti prej, ker pol bom 11.45 mogla letet, ker mam zdravnika. Me ful boli komolec ker sem 14dni nazaj padla kot klada po tlehuser posted image

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 686
7.2.2008 13:31:05   
Rozmarinka
Scuba, Oktoberka, super vaju je bilo spet videti !
Lumpa, Ljubljana fino, da smo se spoznale !
Pa MiRaNi, Moni, Zalbi, Nalin, Zimo ter Zabiko smo pogresale !

Hvala za drink, oktoberka ! Sem ze pred casom ugotovila da si zvita kot presta, danes si placala, ne da bi katerakoli druga opazilauser posted image Upam da v kratkem ponovimo...

Zdaj pa pojest pa spet v "life". Je tak sonček zunaj da je greh biti noter !

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
7.2.2008 13:32:24   
oktoberka
Evo naju nazaj od dohtrja. Z roko je vse ok. Ni me sicer dala slikat,ker je rekla da če me vmes ni nč bolelo, da ni zlom, ampak so najbrž vezi mal nategnjene. Tko da si morm sam z ledom masirat.

Nalin+Jonas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 688
7.2.2008 14:04:08   
scubadiver
Oktoberka, Rožmarinka prav lepo vaju je bilo spet videt. Lumpa in Ljubljana vaju pa krasno spoznati, upam da se še vidimo.
oktoberka pa hvala za kavico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 689
7.2.2008 14:30:33   
scubadiver
Oktoberka sem vesela da s tvojo roko ni kaj hujšega. Upam, da te bo hitro nehalo bolet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 690
7.2.2008 17:24:19   
oktoberka
Se mi je zdel da ko sem odhajala, da sem vidla Ljubljano na rolerjih. Si bla to ti, a ne?
Jah v današnjem svetu je treba bit zvit kot presta, drugač nikamor ne prideš!user posted image

Scuba hvala za mleko!user posted image

Vas je blo tud ful lepo vidt. Loh bi se večkrat zmenile, sej ni tko težko nekam pridt.user posted image

Pa cifre bi si loh počas izmenjale, da se loh pokličemo, ker se je kr težko ujet tkole na forumu takrt k je kej nujnegauser posted image

No sej od Rozmarinke jo mam, sam ji ne morem skoz težituser posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 691
7.2.2008 18:10:23   
Rozmarinka
Kaksen soncek danes ! Spet sva podirala rekord v sprehajanju.user posted image

Lumpa6: ali tvoja hci dela previjalne torbe za plačilo tudi za druge ? Previjalna ki ti jo je naredila za Žigo je namreč odličnauser posted image Moja prijateljica bo februarja rodila fantka. Bi raje kupila darilo zanjo od tvoje hčerke kot v trgovini.Če ima tvoja najstarejša čas in voljo se lahko zmenimo za detalje preko ZS, preveri pri Aleksandri Tamari, ok ?! 

Oktoberka, ti kar tezi s sms-i, klici za sprehod. Lahko čisto tako kdaj zjutraj rečemo kje se dobimo, pa pride tista, ki pride...za gsm pa si lahko izmenjamo preko zs, jaz jih imam že nekaj. Mi je pa tako hecno, ker vas imam v svojem gsm imeniku shranjene z vašimi nicki nami z RRuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 692
7.2.2008 20:18:06   
MiRaNi
Živjo!

No pa se vam je uspelo dobitiuser posted image  Vreme je bilo pravo, a ne? Žal mi je da nisve mogli priti ampak brez skrbi še vama bove skakale po glaviuser posted image , ne boste se naju rešileuser posted image

Mislim, da sem dobila prvi ječmen v življenju. Ali ima katera kak nasvet, ker me boli ko user posted image , ko zaprem očiuser posted image

Če sem prav videla vremensko napoved nas čaka še veliko lepih dni. Tako, da bi lahko šle kak dan na skupni sprehod. Da ne bosta samo Rozmarinka in Bor podirala rekordov v sprehajanjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 693
7.2.2008 20:44:48   
ljubljana
Ja oktoberka prav si mela, tista čudna na rolerjih sem bila jazuser posted image .
Midva sva šela potem še popoldne na sprehod z mlajšim sinom in smo danes podrli rekord v času ki smo ga prebili zunaj. Bravo mi.user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 694
7.2.2008 20:47:07   
ljubljana
Lepo vas je bilo spoznati. Čeprav si za vse nisem zapomnila imen, sem namreč izredno leva za imena (sploh si jih ne morem zapomnit pri obrazih ni problema imena so pa...user posted image )user posted image  

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 695
7.2.2008 20:47:56   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: Rozmarinka

Sem se ze kar navadila, da vsako novo KBM-jevko Zima ze pozna. Bezigrajcani torej igrajo kosarko ali trenirajo judouser posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 696
8.2.2008 7:33:30   
MiRaNi
Dobro jutro. Sem samo jaz že pokonciuser posted image

Sveža kavica za vse KBM-ovke. Jaz rabim dvojnouser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 697
8.2.2008 8:27:53   
oktoberka
Dobro jutro!
Js tud rabm dvojno kavo! Sem čist zblojena. Zarja ga je kr neki srala ponoč pa se hotla pogovarjat... Js sm pršla pa včeraj domov ob 11h zvečer-Carmen je bila superuser posted image

Js mam pa ponavadi spravljena vaša imena v telefonu tako, da dam najprej pravo ime, pol pa pomišljaj pa nick name pa rr zraven, Tko da vse vem. Se pa tud men zgodi, da pozabim imena.user posted image

Nalin, kako je Jonas? A sta še na infekcijski? Poročaj! Držim pesti za vaju!

Zdej pa šibam še mal oktoberk prebrat.

Lp pa en lep sončen dan vam želim, pa čim lepši sprehod, upam da z našimi user posted image !

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 698
8.2.2008 8:57:51   
Rozmarinka
Sem prej napisala cel roman, pa me je vrglo ven.Zgleda da je bilo too much.user posted image
Bom zato kratko in jedrnata: izkoristite ta soncen dan !
Vas pridem potem se kaj prebrati. Gremo v "life"....

Pa user posted image za Jonasa in Nalin. Držimo pesti na boljše čase !

Neposredna povezava do sporočila: 699
8.2.2008 8:59:21   
lumpa6
user posted image ojla

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?