zima07
|
Pozdravljene KBM-ovke! Evo, da se se jaz malo javim....Pri nas smo dali skozi prvo bolnisko (4 tedne je zdrzala, kar ni zanemarljivo )-v nedeljo je Brina 9krat bruhala...v ponedeljek nehala ampak 3krat driskala...tako da me jebilo kar strah, kaj bo...pa smo se kar lepo zmazali...je pridno jedla in piula, tudi dojila se je full in danes je cisto normalno kakala...Saj je bila ze vceraj bolje, ampak ni nic kakala in me je bilo strah, da se ni ok...Torej, do konca tedna bo doma (od jutri naprej prevzame ocka, jaz imam delovni vikend), v pon pa upam, nazaj v vrtec....Upam, da ga se ni pozabila....Sicer pa jo moram pohvalit, v vrtcu je ze cisto taprava, nic ne joka, tudi ko odhajamo ne ... Super, Oktoberka, da je bilo na pregledu fajn, handling je pa zakon, kar potrudite se in napredek bo full hitro viden...Sva imela pa zobarja danes midva z mojim , eden za drugim in nisva imela varstva za Brino, zato je bila z nama.... Pikapoke za vse bolane ! Lepo se imejte jutri na kavici, spijte se eno v mojem imenu...ja, ni kaj, sluzba je sluzba, zal naju ne bo ... Aja, se to: Ljubljana, mislim, da se midve tudi poznava, no skoraj sigurna sem...pred leti sem trenirala Christiana v judo vrtcu in mislim, da je bil Martin ravno takrat enkrat rojen...Joj, kolk je svet majhen ...Bravo za tretjega junaka!!! Pozdravcek vsem!
|