nana35
|
baby,torej ni še nič .Ampak vsaj to te lahko tolaži,da boš pa čez največ 5 dni pa že mamica!! vaney,tudi pri nas čas kar beži,sploh sem zmeraj presenečena,ko pogledam na uro,pa vidim da bi že moralo biti kosilo,jaz pa še začela nisem... Mi imamo srečo s sončkom v Mariboru.Midva greva ven tudi če ni sončka,če le ne piha preveč,megleno pa ponavadi tukaj ni. Jaz sem si dojke na začetku mazala z oljem proti strijam,ampak to takrat ko sem bila še v P,potem pa sem doma opustila to delo,ker mi je na začetku kronično zmanjkovalo časa,zdaj pa se niti spomnim ne več.To olje ki mi je ostalo pa zdaj uporabljam za odstranjevanje make-upa na očeh. Deluje super! obrigit,jaz ne vem kako bi zdržala,verjetno bi bilo težko,ampak če druga ni... važno da kmalu pride.A potem bo doma samo dva meseca??Potem pa nazaj?? Izgleda da noben od naših ne mara natikanja kape na glavo.Moj Klemen ponavadi spi,ko se to dogaja,zato še imam mir,če pa je buden potem pa je miganje,joka še ni,ker je k sreči hitro gotovo.Bolj je jezen,ko mu roke tiščim v rokave na kombinizonu ali nasploh v majčke in puloverje. sunny m.,Klemen se ne krega med spanjem,pač pa preden trdno zaspi,ga včasih zgrabi kak krč in malo zajoka,pa je spet tiho in spi naprej.Krega se predno zaspi,non stop nekaj mrcka,da ga 100x pogledam,kaj bi rad,pa očke skupaj tišči in se oglaša,pa še zvija ga malo in to je potem to. Pa mislim da mala pikica ni iz prekmurja,je kar Štajerka,kakor jaz,le da je iz okolice Ptuja. limma,naj se ti prsti pocelijo,da boš kmalu spet lahko bolj pisarila po netu! Glede hrane v P-vidiš da se tam niso ozirali na to,kaj jemo,to po moje pomeni,da ni prehrana tako pomembna,kajne??Si po nepotrebnem delamo preglavice?? Glede dojenja in mleka se strinjam s tabo,ker nekoč so tudi imeli dojilje,da bogate ženske,ki so rodile niso rabile dojit...Tako da ga kar prinesi v Maribor za mojega ,ki komaj čaka!Si pa srečnica,kar se mleka tiče,res,to bi si želela tudi nana... Zdaj pa če mi zbriše,bom huda ko...