![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 15:44:48
|
|
|
|
tany83
|
Ni nobene nikjer danes... se pozna, da je praznik.... jaz sem pjedla zajtrk zdaj... zdaj si pa grem lase likat... tle je itak dolgcas ... tko, da najboljs da grem jaz ... soncnica, ce se ne tipkamo vec mej karseda lep vikend in se tipkamo v ponedeljek...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:13:32
|
|
|
|
_ancica_
|
Evo me punce!!!! Danes bo pa verjetno bolj dolgcas tukaj gor zarad praznika. Kako ste? A sploh je kera gor. Tany...si tam? Kaj bos kaj pocela danes? soncnica...upam, da bojo rezultati ok in da se bos hitro pozdravila tisto vnetje (oz da se bo stanje normaliziralo). Jaz bom tudi mogla enkrat kmalu na pregld. Pa se ne vem kdaj. Mogoce drug mesec, ko se koncno preseliva. Bom mogla it ker ze nisem bla vec kot eno leto Upam, da ni kaj narobe, ker odkar delava na me vse boli spps...danes pa uzivas a? No sej tko je tudi prav, se posebej ce jutri delas.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:21:07
|
|
|
|
tany83
|
ojla ancica nisem tam sem TU ... hm.. ce te vse boli od kar delata na .. je pa mozno, da ti prevec al pa mogoce premal in zato nisi utrjena ... jaz danes ne bom nc pocela, ker sem vceraj vse nardila po stanovanju... lase si bom polikala... sem si hotla ze zdaj sam so se mal mokre, ker sem jih v kito mela spletene.... ter obrvi si motem popult, ker si jih vcer nisem uspela.... ti kaj pos pocela???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:25:50
|
|
|
|
_ancica_
|
ej ne vem kaj je z amno odkar delava na je vse cudno...pomoje so mi hormoni podivjal bo treba na pregled. Sam ze kr vem kaj bo reku/rekla...da naj se neham sekirat pa bo danes bom pa se mal pospravila (prah pobrisala, dala cunje prat), potem bom sla pa malo ven na sprehod ker sem ze cist zasedena sicer sva veselo telovadila vceraj zvecer, ampak vseeno rabim malo svezega zraka.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:28:12
|
|
|
|
tany83
|
pridna , da tko telovadis, midva sva tud vceraj zvecer pa tud danes zjutraj.... zadnje case je moj gorzno razpolozen za telovadbo.... ... jaz sem pa danes lena... zdaj jem tortico... ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:35:14
|
|
|
|
_ancica_
|
men ful bolj pase telovadit zjutraj, ampak mojmu se vedno med tednom ful mudi, tako da jutranja rekreacija pride v postev le cez vikend pa mogoce potem ko se preseliva, ker mu ne bo treba tako zgodaj vstajat jst mam pa en problem...drug vikend (od petka do ponedeljka) greva z njegovima starsema na obisk k njegovi sestri v Montreal. Problem je pa, da bo po vsej moznosti takrat moja O in ne bova mogla tam, ker bova pala v dnevni skupaj z njegovima starsema (midva ponavad spiva na uni blazini za napihnit, starsa pa na kavcu) Tako da marca spet ne bo nic Ampak bi pa vseeno rada sla tja, da vidim tamalo (zdaj bo 6 mesecev)
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:38:04
|
|
|
|
tany83
|
Ja sej moj ma cas zjutraj pa mal potelovadiva hm... kaj pa ce bi se sla skup tusirat pa bi tam mal potelovadila????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:43:42
|
|
|
|
_ancica_
|
ja tudi ta telovadba pod tusem je super problem je da sem jaz ponavadi mrtva ko on vstane (okoli 6ih), ker sem se navadla it spat okoli 1ih, potem pa ne vstanem do pol desetih No saj bo boljse od marca naprej
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:44:07
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla jaz še malce strašim tukaj , ancica potem pa skupaj pod tuš pa lahko tam pridno malce menjata prostore . Drugače pa jaz sem za danes končala z delom sem čisto adijo pa tako bo počasi tema tak da je blo dovolj dela . Upam da se katera oglasi da še malo počvekamo, če ne bom spet mela samogovore
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:48:46
|
|
|
|
tany83
|
ancica saj na telovadbo pod tusem sem mislila, ko bosta v Montrealu... drgac pa dajta v petek prej ko gresta, pol pa v nedeljo skupi pod tus in tm mal potelovadita in, ko prideta v ponedeljek domov, ker baje ni nujno vsak dan, ker prezivijo 2-3 dni al celo vec... tko, da mas maznost se zmer.... soncnica sej sva se obe tle nekje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:52:26
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj ancico vidim da je tukaj ti pa se v ilegali skrivaš , ja enih 10 minut še bom tukaj potem pa se grem počasi pakirat je moj obljubo da bo čez kakšne pol ure doma, tako da bomo res malce več v ponedeljek klepetali
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:54:50
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...aha ja mas prav, mogoce bova pa le lahko na hitro potelovadila tam se bo treba znajt, drugace bom ful zalostna.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:55:04
|
|
|
|
tany83
|
ja v ilegali se skrivam, ker sem tud dejansko v ilegali tle .... ja pridna... ti kar na vikend.. se ti godi tebi a??? no pol pa se bomo kej vec v ponedeljek tipkale... mogoce te bom celo prehitela v zvezdicah
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:56:39
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...se pravi da naju bos zapustila kmalu zelim vama lep podaljsan vikend, pa se tipkamo v ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:57:10
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja v ilegali se skrivam, ker sem tud dejansko v ilegali tle .... ja pridna... ti kar na vikend.. se ti godi tebi a??? no pol pa se bomo kej vec v ponedeljek tipkale... mogoce te bom celo prehitela v zvezdicah mam lepe vikende ja pa prav paše malo z mesta it, samo tam pa živela nebi mi je vseeno predaleč od mesta, sem navajena na to da imam vse pri roki, za vikend pa je fanj malce odklopit, čeprav je doma tudi dovolj dela. Glede zvezdic pa ja zgleda že tako samo zdaj še nama samo ena manjka tako da bo šlo na nož , se ne bom pustila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:57:29
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...aha ja mas prav, mogoce bova pa le lahko na hitro potelovadila tam se bo treba znajt, drugace bom ful zalostna. ja itak... vidva se nakam umaknita in ... ko sva bla midva na obisku or sestri in je bil tam se brat iz new yorka.. sva se kao sla tusirat ... se je treba mal znajdit ancica.... sam spustit O pa res ne smes mimo, ker drugace jih pos po tazadnji dobila... nismo mi tko zmenjene...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:57:48
|
|
|
|
_ancica_
|
joj, jst morm pa tud se eno zvezdico dobit...verjetno ne danes, ampak drug teden pa 100%
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:59:34
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ joj, jst morm pa tud se eno zvezdico dobit...verjetno ne danes, ampak drug teden pa 100% Drug teden 100% ti ne bomo dale miru, čeprav je še pa pri tebi dolg dan tako da še ne veš mogoče pa ti uspe. Drugače pa bomo že kar v ponedeljek štartale na 4 zvezdico, samo potem da še neboš ti mene prehitela tako kot me je tany
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 16:59:44
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja v ilegali se skrivam, ker sem tud dejansko v ilegali tle .... ja pridna... ti kar na vikend.. se ti godi tebi a??? no pol pa se bomo kej vec v ponedeljek tipkale... mogoce te bom celo prehitela v zvezdicah mam lepe vikende ja pa prav paše malo z mesta it, samo tam pa živela nebi mi je vseeno predaleč od mesta, sem navajena na to da imam vse pri roki, za vikend pa je fanj malce odklopit, čeprav je doma tudi dovolj dela. Glede zvezdic pa ja zgleda že tako samo zdaj še nama samo ena manjka tako da bo šlo na nož , se ne bom pustila jaz tud se ne bom pustla... sem prava borka ves... to sem dokazala ze ko je mami rojevala, ker je slo natesno.. tko, da le pazi se ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:01:45
|
|
|
|
sončnica24
|
Samo tany zdaj še zaostajaš samo verjetno me boš čez dan prehitela v ponedeljek pa veselo na delo, boma vidle kateri bo prej uspelo, ampak čestitali pa si vseeno boma pol pa bo pač katera bo prej, čeprav do 5000 objav pa 5 zvezdic pa še nama dosti dosti manjka, čeprav ti si me že tak prehitela v tem v kolikem času si do 4 prišla jaz sem se že aprila včlanila ti pa komaj decembra tako da uf si prava klepetulja
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:02:30
|
|
|
|
_ancica_
|
to bo se zanimivo... chick fight bom navijala za obe!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:03:14
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja nič ne moje ure so adijo, moram se še it spakirat pa pridem spet med vas v ponedeljek potema pa bomo veselo klepetali. Lepo se mejte lep vikend vam želim pa radi se imejte. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:04:28
|
|
|
|
tany83
|
ja res je, da sem prava klepetulja, sam ves... to gre zasluga vam ... saj tud ti zdaj fuuul hitro nabiras zvezdice... zdej smo same fajn klepetulje se nasel in je zakon ... tko, da na koncu bom vse mele vse zvezdice....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:04:56
|
|
|
|
_ancica_
|
lep vikend se enkrat se kmalu spet tipkamo cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:06:09
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ja nič ne moje ure so adijo, moram se še it spakirat pa pridem spet med vas v ponedeljek potema pa bomo veselo klepetali. Lepo se mejte lep vikend vam želim pa radi se imejte. Pa pa lep vikend soncnica ... se tipkamo v ponedeljek papa
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.