|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
8.2.2008 15:44:48   
tany83
Ni nobene nikjer danes... se pozna, da je praznik....

jaz sem pjedla zajtrk zdaj... zdaj si pa grem lase likat... tle je itak dolgcas user posted image ...

tko, da najboljs da grem jaz user posted image ...

soncnica, ce se ne tipkamo vec mej karseda lep vikend in se tipkamo v ponedeljek... user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
8.2.2008 16:13:32   
_ancica_
Evo me punce!!!! user posted image Danes bo pa verjetno bolj dolgcas tukaj gor zarad praznika. Kako ste? A sploh je kera gor. Tany...si tam? Kaj bos kaj pocela danes?
soncnica...upam, da bojo rezultati ok in da se bos hitro pozdravila tisto vnetje (oz da se bo stanje normaliziralo). Jaz bom tudi mogla enkrat kmalu na pregld. Pa se ne vem kdaj. Mogoce drug mesec, ko se koncno preseliva. Bom mogla it ker ze nisem bla vec kot eno leto user posted image Upam, da ni kaj narobe, ker odkar delava na user posted image me vse boli user posted image
spps...danes pa uzivas a?  user posted image No sej tko je tudi prav, se posebej ce jutri delas.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
8.2.2008 16:21:07   
tany83
ojla ancica nisem tam sem TUuser posted image ...

hm.. ce te vse boli od kar delata na user posted image .. je pa mozno, da ti prevec user posted image  al pa mogoce premal in zato nisi utrjena user posted image user posted image user posted image ...

jaz danes ne bom nc pocela, ker sem vceraj vse nardila po stanovanju...

lase si bom polikala... sem si hotla ze zdaj sam so se mal mokre, ker sem jih v kito mela spletene.... ter obrvi si motem popult, ker si jih vcer nisem uspela....user posted image  ti kaj pos pocela???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
8.2.2008 16:25:50   
_ancica_
ej ne vem kaj je z amno odkar delava na user posted image je vse cudno...pomoje so mi hormoni podivjal user posted image bo treba na pregled. Sam ze kr vem kaj bo reku/rekla...da naj se neham sekirat pa bo user posted image user posted image user posted image
danes bom pa se mal pospravila (prah pobrisala, dala cunje prat), potem bom sla pa malo ven na sprehod ker sem ze cist zasedena user posted image sicer sva veselo telovadila vceraj zvecer, ampak vseeno rabim malo svezega zraka.   

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
8.2.2008 16:28:12   
tany83
pridna user posted image , da tko telovadis, midva sva tud vceraj zvecer pa tud danes zjutraj.... zadnje case je moj gorzno razpolozen za telovadbo....user posted image user posted image user posted image ...

jaz sem pa danes lena... zdaj jem tortico...user posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
8.2.2008 16:35:14   
_ancica_
men ful bolj pase telovadit zjutraj, ampak mojmu se vedno med tednom ful mudi, tako da jutranja rekreacija pride v postev le cez vikend user posted image pa mogoce potem ko se preseliva, ker mu ne bo treba tako zgodaj vstajat user posted image user posted image user posted image

jst mam pa en problem...drug vikend (od petka do ponedeljka) greva z njegovima starsema na obisk k njegovi sestri v Montreal. Problem je pa, da bo po vsej moznosti takrat moja O in ne bova mogla user posted image tam, ker bova pala v dnevni skupaj z njegovima starsema (midva ponavad spiva na uni blazini za napihnit, starsa pa na kavcu) user posted image Tako da marca spet ne bo nic user posted image user posted image user posted image Ampak bi pa vseeno rada sla tja, da vidim tamalo (zdaj bo 6 mesecev) user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
8.2.2008 16:38:04   
tany83
Ja sej moj ma cas zjutraj pa mal potelovadiva user posted image

hm... kaj pa ce bi se sla skup tusirat pa bi tam mal potelovadila????

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
8.2.2008 16:43:42   
_ancica_
user posted image user posted image user posted image ja tudi ta telovadba pod tusem je super user posted image user posted image user posted image problem je da sem jaz ponavadi mrtva ko on vstane (okoli 6ih), ker sem se navadla it spat okoli 1ih, potem pa ne vstanem do pol desetih user posted image No saj bo boljse od marca naprej user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
8.2.2008 16:44:07   
sončnica24
Hojla jaz še malce strašim tukajuser posted image , ancica potem pa skupaj pod tuš pa lahko tam pridno user posted image malce menjata prostoreuser posted image .

Drugače pa jaz sem za danes končala z delom sem čisto adijo pa tako bo počasi tema tak da je blo dovolj delauser posted image .

Upam da se katera oglasi da še malo počvekamo, če ne bom spet mela samogovore

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
8.2.2008 16:48:46   
tany83
ancica saj na telovadbo pod tusem sem mislila, ko bosta v Montrealu... drgac pa dajta v petek prej ko gresta, pol pa v nedeljo skupi pod tus in tm mal potelovadita in, ko prideta v ponedeljek domov, ker baje ni nujno vsak dan, ker user posted image prezivijo 2-3 dni al celo vec... tko, da mas maznost se zmer....

soncnica sej sva se obe tle nekje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2035
8.2.2008 16:52:26   
sončnica24
Saj ancico vidim da je tukaj ti pa se v ilegali skrivašuser posted image , ja enih 10 minut še bom tukaj potem pa se grem počasi pakirat je moj obljubo da bo čez kakšne pol ure doma, tako da bomo res malce več v ponedeljek klepetaliuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
8.2.2008 16:54:50   
_ancica_
tany...aha user posted image user posted image user posted image ja mas prav, mogoce bova pa le lahko na hitro potelovadila tam user posted image user posted image user posted image se bo treba znajt, drugace bom ful zalostna.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
8.2.2008 16:55:04   
tany83
ja v ilegali se skrivam, ker sem tud dejansko v ilegali tle user posted image user posted image user posted image ....

ja pridna... ti kar na vikend.. se ti godi tebi a???user posted image

no pol pa se bomo kej vec v ponedeljek tipkale... mogoce te bom celo prehitela v zvezdicah user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2038
8.2.2008 16:56:39   
_ancica_
soncnica...se pravi da naju bos zapustila kmalu user posted image user posted image user posted image  user posted image zelim vama lep podaljsan vikend, pa se tipkamo v ponedeljek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
8.2.2008 16:57:10   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ja v ilegali se skrivam, ker sem tud dejansko v ilegali tle user posted image user posted image user posted image ....

no pol pa se bomo kej vec v ponedeljek tipkale... mogoce te bom celo prehitela v zvezdicah user posted image  user posted image

user posted image mam lepe vikende ja pa prav paše malo z mesta it, samo tam pa živela nebi mi je vseeno predaleč od mesta, sem navajena na to da imam vse pri roki, za vikend pa je fanj malce odklopit, čeprav je doma tudi dovolj dela.

Glede zvezdic pa ja zgleda že tako samo zdaj še nama samo ena manjka tako da bo šlo na nož user posted image , se ne bom pustilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
8.2.2008 16:57:29   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

tany...aha user posted image user posted image user posted image ja mas prav, mogoce bova pa le lahko na hitro potelovadila tam user posted image user posted image user posted image se bo treba znajt, drugace bom ful zalostna.

ja itak... vidva se nakam umaknita in user posted image ... ko sva bla midva na obisku or sestri in je bil tam se brat iz new yorka.. sva se kao sla tusirat user posted image user posted image user posted image ...
se je treba mal znajdit ancica.... sam spustit O pa res ne smes mimo, ker drugace jih pos po tazadnji dobila... nismo mi tko zmenjene...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
8.2.2008 16:57:48   
_ancica_
joj, jst morm pa tud se eno zvezdico dobit...verjetno ne danes, ampak drug teden pa 100% user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
8.2.2008 16:59:34   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

joj, jst morm pa tud se eno zvezdico dobit...verjetno ne danes, ampak drug teden pa 100% user posted image user posted image

Drug teden 100% ti ne bomo dale miru, čeprav je še pa pri tebi dolg dan tako da še ne veš mogoče pa ti uspe. Drugače pa bomo že kar v ponedeljek štartale na 4 zvezdico, samo potem da še neboš ti mene prehitela tako kot me je tanyuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
8.2.2008 16:59:44   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image mam lepe vikende ja pa prav paše malo z mesta it, samo tam pa živela nebi mi je vseeno predaleč od mesta, sem navajena na to da imam vse pri roki, za vikend pa je fanj malce odklopit, čeprav je doma tudi dovolj dela.

Glede zvezdic pa ja zgleda že tako samo zdaj še nama samo ena manjka tako da bo šlo na nož user posted image , se ne bom pustilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud se ne bom pustla... sem prava borka ves... to sem dokazala ze ko je mami rojevala, ker je slo natesno..user posted image

tko, da le pazi se user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2044
8.2.2008 17:01:45   
sončnica24
Samo tany zdaj še zaostajaš samo verjetno me boš čez dan prehitela v ponedeljek pa veselo na delo, boma vidle kateri bo prej uspelo, ampak čestitali pa si vseeno boma pol pa bo pač katera bo prej, čeprav do 5000 objav pa 5 zvezdic pa še nama dosti dosti manjka, čeprav ti si me že tak prehitela v tem v kolikem času si do 4 prišla jaz sem se že aprila včlanila ti pa komaj decembra tako da uf si prava klepetuljauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
8.2.2008 17:02:30   
_ancica_
user posted image user posted image user posted image to bo se zanimivo... chick fight user posted image user posted image user posted image bom navijala za obe!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
8.2.2008 17:03:14   
sončnica24
Ja nič ne moje ure so adijo, moram se še it spakirat pa pridem spet med vas v ponedeljek potema pa bomo veselo klepetali.

Lepo se mejte lep vikend vam želim pa radi se imejte.

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2047
8.2.2008 17:04:28   
tany83
ja res je, da sem prava klepetulja, sam ves... to gre zasluga vam user posted image ... saj tud ti zdaj fuuul hitro nabiras zvezdice... zdej smo same fajn klepetulje se nasel in je zakon user posted image ... tko, da na koncu bom vse mele vse zvezdice.... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2048
8.2.2008 17:04:56   
_ancica_
lep vikend se enkrat se kmalu spet tipkamo user posted image cau bau user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2049
8.2.2008 17:06:09   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ja nič ne moje ure so adijo, moram se še it spakirat pa pridem spet med vas v ponedeljek potema pa bomo veselo klepetali.

Lepo se mejte lep vikend vam želim pa radi se imejte.

Pa pa

lep vikend soncnica user posted image ...

se tipkamo v ponedeljek user posted image user posted image user posted image

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.