![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 20:53:03
|
|
|
|
tany83
|
jaz mam spalno bolezen... se mi zeha ko nemuni... spps mas prav ves, po jutru se dan pozna... ne bom pustla mojmu, da me ze zjutraj tko namuci... ... pol sem crknjena cel dan ... ves tvoja hcerkica me na mojo sestro spominja... mlajso od mene 6 let... moja mami je zmer hmal zivce z njo zgubila ... jo je zacela puberteta metat ze pr 6letih je jo po moje se zmer zdaj pr 19ih
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 20:53:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps sem ji rekla,da naj igrače izpod postelje pospravi,pol mi je pa rekla,da naj jaz,ker sem se jaz to spomnila ah... ta je dobra men ni blo prav nič smešno-prej ampak včasih ma take,da bi lahk pregriznila veš kako je hudo ko ostaneš pri 5.letnici brez besed?!? kaj šele bo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 20:55:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps...ko jih dobis, pa le kako poslji...sem ful pogresala maskare tukaj bom,brezskrbi sam se mi zdi,da pustno rajanje ni več takšno kot je bilo,ko smo bili mi majhi,zdaj je vedno manj namaskiranih
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 20:58:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz mam spalno bolezen... se mi zeha ko nemuni... spps mas prav ves, po jutru se dan pozna... ne bom pustla mojmu, da me ze zjutraj tko namuci... ... pol sem crknjena cel dan ... ves tvoja hcerkica me na mojo sestro spominja... mlajso od mene 6 let... moja mami je zmer hmal zivce z njo zgubila ... jo je zacela puberteta metat ze pr 6letih je jo po moje se zmer zdaj pr 19ih men se tud zdi,da se mal obnaša kot da bi jo že puberteta trgala,jezaljubljena,na vsako isbico napiše ime svojega , ,pa glih včeraj mi je rekla,da je sanjala ,da se je poročila ....aja,pa rekla je,da bo kmalu mela dojenčka,potem bom pa jaz oma-grrrrrrrrrrr
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:00:09
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz mam spalno bolezen... se mi zeha ko nemuni... spps mas prav ves, po jutru se dan pozna... ne bom pustla mojmu, da me ze zjutraj tko namuci... ... pol sem crknjena cel dan ... ves tvoja hcerkica me na mojo sestro spominja... mlajso od mene 6 let... moja mami je zmer hmal zivce z njo zgubila ... jo je zacela puberteta metat ze pr 6letih je jo po moje se zmer zdaj pr 19ih men se tud zdi,da se mal obnaša kot da bi jo že puberteta trgala,jezaljubljena,na vsako isbico napiše ime svojega , ,pa glih včeraj mi je rekla,da je sanjala ,da se je poročila ....aja,pa rekla je,da bo kmalu mela dojenčka,potem bom pa jaz oma-grrrrrrrrrrr ma da dol pades ... sam ta pa je dobra .... definitivno jo puberteta daje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:06:29
|
|
|
|
spps
|
tako,da vidita,ko bosta imele vama ne bo dolgčas.še posebej takrat ko začnejo govorit.moja kr nekaj časa ni govorila,zdaj bi pa včasih potrebovala gumb za izklop,ker se ne ustavi -mam občutek,da ko bo začela v šolo hodit,da bom vsak teden na govorilnih
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:10:28
|
|
|
|
tany83
|
J asuper no... bo vsaj mal bolj pestro ko bom imela ... ni receno, da bo v soli taka... jaz sem bla tud po hudicu... je blo mojo mamo fuuul strah kaj bo ko grem v solo... pol pa v soli sem bla angelcek.... mama ni mogla vrjet.... je vprasala uciteljico kako se obnasam je rekla, da sem fuul pridna, je mama sam cudno gledla in ni mogla vrjet, ker doma sem jih same neumne kuhala... in bla skoz naspidirana... tko, da nikol ne ves.... zdaj sem pa tud en velik anglecek
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:17:00
|
|
|
|
spps
|
ja sej vem,ko otroci niso doma,so drugačni.sem jaz tud v vrtcu spraševala kako se obnaša,ker zna bit ful trmasta in bi morala vedno njena obveljat,pa strah me je blo,da bi koga pretepla, pa me je vzgojiteljica sam čudno pogledala in rekla,da ni težav z njo,da je pridna in da se hitro vklopi v družbo in delo.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:22:18
|
|
|
|
tany83
|
No vidis... jaz sem bla ista ... moja starejsa sestra pa je pravo nasprotje od mene... mirna, bojeca .... smo 3 dekleta in niti ena si ni podobna med sabo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:30:39
|
|
|
|
spps
|
mi smo si bli tud ful različni med sabo,jaz in brata vsak je imel svoje fore.ta maleta že tud par let meče,zdaj mislim da se bliža vrhuncu,star bo 16let se mi mama ,kar smili,ko neve kaj jo še čaka
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:34:34
|
|
|
|
tany83
|
.... jaz sem ze skor pr koncu mojga pospravljanja... ... pol se tusiranje.. pa se obrvi si morem popult ... sem si danes tud dala mambo gor in se mal regetona ... gre bolj hitro za pospravljat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:40:19
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz sem tudi pri koncu...uf sem prav zmatrana. Zdej kmal bom mogla pa se v trgovino. Jst si morm tud obrvi popult kmal, sem ze cist zarascena aja, jst sm bla pa baje ful pridna ko sem bla majhna. Me je pa zacel fajn metat tam okol 14. leta in me je kar dolgo drzalo sem mela ful problemov v soli (no, moja starsa, predvsem mami, ker je mogla kar naprej na govorilne ure hodit...joj). Moj bratec je pa tud cist drug kot jaz...on je bil pa ful tecen ko je bil majhen, sva se kar naprej tepla no ja, kaj ces...glavn da smo prezivel
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:41:10
|
|
|
|
spps
|
vidiš,danes si pa ti ful pridna kak ti velja,ker še je pr vas daaaan .in kaj bosta s tvojim počela za vikend?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:41:16
|
|
|
|
_ancica_
|
aja tany...a si sla potem zadnjic k frizerki se pobarvat al ne??? sem te cist pozabla vprasat.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:43:10
|
|
|
|
spps
|
o ančica,si ti še tud tu? a zdaj greš v shoping?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:45:09
|
|
|
|
spps
|
a sta kaj novega pr men opazile?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:46:08
|
|
|
|
_ancica_
|
ja kmalu...moram si se lase posusit, pa skuhat do konca, potem pa upam, da tasca kmalu poklice.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:46:36
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ aja tany...a si sla potem zadnjic k frizerki se pobarvat al ne??? sem te cist pozabla vprasat. ja ancica... to me zdej vprasas, ker ne pozorno preberes kar tany napise... ... ... itak, da sm bla... je bu moj z mano je 3 ure potrpezljivo cakal in vse revije prebral...so me vse sprasevale, ce je to moj mozek in da fuul lepo potrpezljivo caka.. sem si mislila, boljs zanj, ker cene bo hudic doma.. ... se hecem.... no pobarvala sem se... sam ne u rjavo.. oz. nakak bolj v rdece, sam ne zivo... sam vseeno sem zdej bolj taka ognjevita bejba... mi bolj pase ker me pozivi... pa se moje modre ocke pridejo do izraza... zdej me moj se bolj zaklene v stanovanje...hahah
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:48:08
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a sta kaj novega pr men opazile? to mi deeeeeeeeliiiiiii..... bravoooooooooooo .... jeeeeee..... ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:53:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps a sta kaj novega pr men opazile? to mi deeeeeeeeliiiiiii..... bravoooooooooooo .... jeeeeee..... .... hvala,hvala,vama gre največja zasluga Zdaj pa jaz šibam pod tuš,če mi bo ratalo se bom kaj javla,sam ponavad mi za vikende zmanjka časa.Lepo se imejta,pridno in kvalitetno se kaj tipkamo,drug teden vas bom pridno kontrolirala ,ker sem popoldan v službi papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:56:56
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...CESTITKE za novo zvezdico!!!!! punci, zdej se bom pa jst poslovila, ker me je tasca predcasno poklicala...le kaj ji je cudezi se dogajajo! hahaha lepo se imejta se naprej in se tipkamo spet jutri...zdaj pa sibam ps: tany...joj sem pa res zgresila tole novico o tvoji novi barvi...ja super! daj kako fotko mi poslji bi ful rada vidla!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 21:59:00
|
|
|
|
tany83
|
Lep vikend ti zelim spps ... skoda k delas popoldan drug teden ,.... no zjutraj nas beri in pisi kaj... da bomo pol mela mi tud kaj za brat.... lepo se mej.... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 22:00:09
|
|
|
|
Pikec
|
A še kar vztrajate ...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 22:01:20
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR A še kar vztrajate ... aha... vsak dan bolj in si pridno zvezdice nabiramo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 22:03:40
|
|
|
|
Pikec
|
No se bom potrudla, da bo ostalo gor... sam morate čvekat... BTW: kako pa kaj stanje po svetu?
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.