|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
7.2.2008 20:53:03   
tany83
user posted image user posted image user posted image  jaz mam spalno bolezen... se mi zeha ko nemuni...

spps mas prav ves, po jutru se dan pozna... ne bom pustla mojmu, da me ze zjutraj tko namuci...user posted image user posted image user posted image ... pol sem crknjena cel dan user posted image user posted image ...

ves tvoja hcerkica me na mojo sestro spominja... mlajso od mene 6 let...

moja mami je zmer hmal zivce z njo zgubila user posted image ... jo je zacela puberteta metat ze pr 6letih je jo po moje se zmer zdaj pr 19ihuser posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
7.2.2008 20:53:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: spps

sem ji rekla,da naj igrače izpod postelje pospravi,pol mi je pa rekla,da naj jaz,ker sem se jaz to spomnilauser posted image ah...

user posted image user posted image user posted image ta je dobra user posted image user posted image user posted image

men ni blo prav nič smešno-prejuser posted image user posted image user posted image ampak včasih ma take,da bi lahk pregriznilauser posted image user posted image user posted image
veš kako je hudo ko ostaneš pri 5.letnici brez besed?!?user posted image user posted image user posted image  kaj šele bo...user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
7.2.2008 20:55:23   
spps

spps...ko jih dobis, pa le kako poslji...sem ful pogresala maskare tukaj user posted image

bom,brezskrbiuser posted image  sam se mi zdi,da pustno rajanje ni več takšno kot je bilo,ko smo bili mi majhi,zdaj je vedno manj namaskiranihuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
7.2.2008 20:58:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image user posted image user posted image  jaz mam spalno bolezen... se mi zeha ko nemuni...

spps mas prav ves, po jutru se dan pozna... ne bom pustla mojmu, da me ze zjutraj tko namuci...user posted image user posted image user posted image ... pol sem crknjena cel dan user posted image user posted image ...

moja mami je zmer hmal zivce z njo zgubila user posted image ... jo je zacela puberteta metat ze pr 6letih je jo po moje se zmer zdaj pr 19ihuser posted image user posted image

men se tud zdi,da se mal obnaša kot da bi jo že puberteta trgala,jezaljubljena,na vsako isbico napiše ime svojega user posted image ,user posted image user posted image user posted image ,pa glih včeraj mi je rekla,da je sanjala ,da se je poročila ....aja,pa rekla je,da bo kmalu mela dojenčka,potem bom pa jaz oma-grrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
7.2.2008 21:00:09   
tany83

men se tud zdi,da se mal obnaša kot da bi jo že puberteta trgala,jezaljubljena,na vsako isbico napiše ime svojega user posted image ,user posted image user posted image user posted image ,pa glih včeraj mi je rekla,da je sanjala ,da se je poročila ....aja,pa rekla je,da bo kmalu mela dojenčka,potem bom pa jaz oma-grrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

ma da dol pades user posted image user posted image user posted image ... sam ta pa je dobra user posted image user posted image user posted image ....

definitivno jo puberteta daje user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
7.2.2008 21:06:29   
spps
tako,da vidita,ko bosta imeleuser posted image  vama ne bo dolgčas.še posebej takrat ko začnejo govorit.moja kr nekaj časa ni govorila,zdaj bi pa včasih potrebovala gumb za izklop,ker se ne ustaviuser posted image user posted image user posted image -mam občutek,da ko bo začela v šolo hodit,da bom vsak teden na govorilnihuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
7.2.2008 21:10:28   
tany83
J asuper no... bo vsaj mal bolj pestro ko bom imela user posted image ...

ni receno, da bo v soli taka... jaz sem bla tud po hudicu... je blo mojo mamo fuuul strah kaj bo ko grem v solo... pol pa v soli sem bla angelcek.... mama ni mogla vrjet.... je vprasala uciteljico kako se obnasam je rekla, da sem fuul pridna, je mama sam cudno gledla in ni mogla vrjet, ker doma sem jih same neumne kuhala... in bla skoz naspidirana... tko, da nikol ne ves.... zdaj sem pa tud en velik anglecekuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
7.2.2008 21:17:00   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sej vem,ko otroci niso doma,so drugačni.sem jaz tud v vrtcu spraševala kako se obnaša,ker zna bit ful trmasta in bi morala vedno njena obveljat,pa strah me je blo,da bi koga pretepla,user posted image pa me je vzgojiteljica sam čudno pogledala in rekla,da  ni težav z njo,da je pridna in da se hitro vklopi v družbo in delo.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
7.2.2008 21:22:18   
tany83
No vidis... jaz sem bla ista user posted image user posted image user posted image ...

moja starejsa sestra pa je pravo nasprotje od mene... mirna, bojeca ....user posted image
smo 3 dekleta in niti ena si ni podobna med sabo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
7.2.2008 21:30:39   
spps
mi smo si bli tud ful različni med sabo,jaz in bratauser posted image  vsak je imel svoje fore.ta maleta že tud par let meče,zdaj mislim da se bliža vrhuncu,star bo 16letuser posted image user posted image user posted image  se mi mama ,kar smili,ko neve kaj jo še čakauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
7.2.2008 21:34:34   
tany83
user posted image user posted image user posted image ....

jaz sem ze skor pr koncu mojga pospravljanja... user posted image ... pol se tusiranje.. pa se obrvi si morem popultuser posted image ...

sem si danes tud dala mambo gor in se mal regetona user posted image ... gre bolj hitro za pospravljatuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
7.2.2008 21:40:19   
_ancica_
jaz sem tudi pri koncu...uf sem prav zmatrana. Zdej kmal bom mogla pa se v trgovino. Jst si morm tud obrvi popult kmal, sem ze cist zarascena user posted image user posted image user posted image

aja, jst sm bla pa baje ful pridna ko sem bla majhna. Me je pa zacel fajn metat tam okol 14. leta in me je kar dolgo drzalo user posted image sem mela ful problemov v soli (no, moja starsa, predvsem mami, ker je mogla kar naprej na govorilne ure hodit...joj). Moj bratec je pa tud cist drug kot jaz...on je bil pa ful tecen ko je bil majhen, sva se kar naprej tepla user posted image user posted image user posted image no ja, kaj ces...glavn da smo prezivel user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
7.2.2008 21:41:10   
spps
vidiš,danes si pa ti ful pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kak ti velja,ker še je pr vas daaaanuser posted image user posted image user posted image .in kaj bosta s tvojim počela za vikend?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
7.2.2008 21:41:16   
_ancica_
aja tany...a si sla potem zadnjic k frizerki se pobarvat al ne??? sem te cist pozabla vprasat. user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
7.2.2008 21:43:10   
spps
o ančica,si ti še tud tu?user posted image user posted image user posted image user posted image
a zdaj greš v shoping?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
7.2.2008 21:45:09   
spps
a sta kaj novega pr men opazile?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
7.2.2008 21:46:08   
_ancica_
ja kmalu...moram si se lase posusit, pa skuhat do konca, potem pa upam, da tasca kmalu poklice. 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
7.2.2008 21:46:36   
tany83

aja tany...a si sla potem zadnjic k frizerki se pobarvat al ne??? sem te cist pozabla vprasat. user posted image

ja ancica... to me zdej vprasas, ker ne pozorno preberes kar tany napise... user posted image ... user posted image user posted image user posted image ...

itak, da sm bla... je bu moj z mano je 3 ure potrpezljivo cakal in vse revije prebral...so me vse sprasevale, ce je to moj mozek in da fuul lepo potrpezljivo caka.. sem si mislila, boljs zanj, ker cene bo hudic doma..user posted image ... se hecem....

no pobarvala sem se... sam ne u rjavo.. oz. nakak bolj v rdece, sam ne zivo... sam vseeno sem zdej bolj taka ognjevita bejba... mi bolj pase ker me pozivi... pa se moje modre ocke pridejo do izraza... zdej me moj se bolj zaklene v stanovanje...hahahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
7.2.2008 21:48:08   
tany83

a sta kaj novega pr men opazile?user posted image user posted image user posted image

to mi deeeeeeeeliiiiiii..... bravoooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image .... jeeeeee..... user posted image user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
7.2.2008 21:53:47   
spps

to mi deeeeeeeeliiiiiii..... bravoooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image .... jeeeeee..... user posted image user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala,hvala,vama gre največja zaslugauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa jaz šibam pod tuš,če mi bo ratalo se bom kaj javla,sam ponavad mi za vikende zmanjka časa.Lepo se imejta,pridno in kvalitetnouser posted image user posted image
se kaj tipkamo,drug teden vas bom pridno kontroliralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ker sem popoldan v službi

papauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
7.2.2008 21:56:56   
_ancica_
spps...CESTITKE za novo zvezdico!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

punci, zdej se bom pa jst poslovila, ker me je tasca predcasno poklicala...le kaj ji je  user posted image user posted image user posted image   cudezi se dogajajo! hahaha

lepo se imejta se naprej in se tipkamo spet jutri...zdaj pa sibam user posted image user posted image user posted image

ps:
tany...joj sem pa res zgresila tole novico o tvoji novi barvi...ja super! user posted image daj kako fotko mi poslji bi ful rada vidla!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
7.2.2008 21:59:00   
tany83
Lep vikend ti zelim spps ... skoda k delas popoldan drug teden user posted image ,.... no zjutraj nas beri in pisi kaj... da bomo pol mela mi tud kaj za brat....

lepo se mej....user posted image user posted image user posted image

papa user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
7.2.2008 22:00:09   
Pikec
A še kar vztrajate user posted image ...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
7.2.2008 22:01:20   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

A še kar vztrajate user posted image ...

aha... vsak dan bolj user posted image  in si pridno zvezdice nabiramo...user posted image

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
7.2.2008 22:03:40   
Pikec
No se bom potrudla, da bo ostalo gor... sam morate čvekat...

BTW: kako pa kaj stanje po svetu?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.