![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:08:38
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, bejbe. Pri naši hiši smo ravno vstali... Po dopoldanskem sprehodu pa lepem sončku, smo pojedli zelenjavno juhico, potem smo pa vsi dol padli. Bom sedaj kar pire krompir naredila, pa hrenovke, ter svež motovilec v solati...njam sem že lačna. Kaj počenjate?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:12:42
|
|
|
|
tany83
|
ojla NAJBOLJSA... jaz ne delam nc... zdej si bom sla lase likat, ker drgac bom zaspala tle za racunalnikom ... tukaj je toplo za crknit, jih je krepko cez 30.... drugace pa danes sam pocivam in jem ... praznujem preserna
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:16:48
|
|
|
|
_ancica_
|
hej NAJBOLJSA, vidim da lepo praznujete danes jaz sem tudi razmisljala o pire krompirju danes, pa motovilec bi tud ful rada jedla...njam! Ampak ga na zalost nimam, se mi zdi da ga sploh nikjer se nisem zasledila tukaj skoda, pa tako dober je!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:20:02
|
|
|
|
tany83
|
njami... ja motovilec je res dober.... jaz ga tud nimam tukaj ... sam solato... ... jaz bom danes sebi za kosilo naredila zeleno solato in noter dala krompir in to bo vse... ker sva vceraj pol z mojim sla v kitajsko .... sva se premislila in nisva sla v hotel...tko, da je tista kitajska se zmer nekje in glede na to, da sem ze tortico jedla... bo za kosilo solata cist dovolj ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:24:17
|
|
|
|
_ancica_
|
ja sem te ravno hotla vprasat kako je blo vceraj v hotelu Jaz sem se tudi vceraj najedla krofov (jih je dva dni nazaj moj prinesel na poti iz sluzbe (6 krofov, razlicnih okusov). Jaz sem takoj pojedla dva s cokolado in vanilino kremo, ju se danes cutim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:27:01
|
|
|
|
tany83
|
ja nisva sla v hotel, ker ga je receptor klical, da mu ni treba tja hodit, da so ze resli stvar... pol sva rekla nc, grava pa v kitajsko.. mmmm krofi... njami... tega pa tud ze sto let nisem jedla....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:35:24
|
|
|
|
_ancica_
|
midva sva pa rekla, da bova sla jutri mal ven v mesto, malo po trgovincah pogledat, pa jedla bova tam, upam samo da bo vreme kokrtok vredu, ker mi je zoprno po plundri hodit, ker mi vse skornje premoci
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:39:04
|
|
|
|
tany83
|
.. ja res je, jaz tud nisem nikol marala po stopljenem snegu hodit... tle nimam teh problemov .... danes je ze pretoplo.. je res zakon dan... soncek brez oblacka... edin mal manj toplo bi lahko blo... niti piha ne danes...jaz itak skoz v kratkem letam okol...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:45:09
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz mam tud ponavadi doma v stanovanju samo majcko s kratkimi, ker fajn grejejo, ampak potem pa sok ko ven stopis vcasih se mi zdi, da zunaj niti ne more bit tok mrzlo, ker je v stanovanju vroce, potem se pa premal oblecem ko grem ven in mi ponavad rit zamrzne...sej to pa ze ves
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:47:27
|
|
|
|
tany83
|
haha.. ja, ja to mi je znano, da tebi rada rit zmrzuje ... jaz si grem lase polikat, kr cene ne bo nc iz mene .... ti pa pejd prah brisat... se pol se kaj dobimo... tle gor, ce se ze u zivo ne moremo.... OK??? no mej se.... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:48:47
|
|
|
|
tany83
|
ja se neki... nisi nc mojega avtarja komentirala.... te vprasam, kr cene vem, da me bos ti cez ene 5 dni, tko kot za barvo las
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 17:56:13
|
|
|
|
_ancica_
|
hahahaha...najprej mi moras kako novo sliko poslat, da vidim ce sta si kaj podobne...drgac je pa lustna slikca, prou pase tja k tebi ja, jst grem pa zdej cunje dat prat, da mi kdo prej ne zasede stroja... se tipkava se kasneje papa...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 18:09:38
|
|
|
|
tany83
|
se bom poslikala in pol poslala... pol pa pojdi dat prat, da ti kdo na zasede... jaz sem si ze polikala polovicko las se tipkamo... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 18:33:43
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz sem tud ze dala prat, zdaj pa cakam, da cunje vrzem se v susilni stroj... ti pa kar poslji kako lepo slikico
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 18:47:04
|
|
|
|
tany83
|
jaz sem koncala z mojim likanjem.... mam vse prste osmojene ... zdaj si morem nardit zajest, kr sm lacna.... me neki po jajcnikih zbada ... mogoce mam ze O... booo.. po izracunih se manjka do O... ma nikol ne ves....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 18:56:45
|
|
|
|
_ancica_
|
ja res je, nikol ne ves! Drzim pesti zate ta mesec!!! jst grem pa zdej dol cunje dat v susilca...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 19:21:28
|
|
|
|
tany83
|
ja res je... ma se ne obremenjujem... bomo in to bo to...ce ne bo zdej bo pa pol... enkrat bo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 19:25:52
|
|
|
|
mayci
|
Čau, čvekice! Kako ste kaj danes? Tany si že zlikana? Jaz sem danes tooolk dobre volje, smo bili na morju! Malo na Debelem rtiču in malo v Kopru. Čeprav je malo burja pihala, je bilo čudovito sončno.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 19:30:04
|
|
|
|
tany83
|
ja, ja sem ze zlikana... lepo, da ste pohajali... no, jaz sem na morju skoz
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 19:31:04
|
|
|
|
_ancica_
|
hej mayci...moja starsa sta tudi sla danes malo na izlet na obalo tany...ja nic se obremenjevat s tem, tud jaz se ne bom vec, ceprav sem bla kr mal zalostna ko sem ugotovila, da bova v Montrealu drug vikend in bova bolj tezko ampak, kakor si sama rekla, ce ne zdaj pa drugic
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 19:33:42
|
|
|
|
_ancica_
|
joj, sem prisla iz pralnice in sem cist raz ...mah, neumna masina od susilca mi je kovanc pojedla in zdej sploh ne morem posusit perila. Doma pa nimava ne vem kok prostora, tako da sem mogla po celmu stanvanju razstavit spodnje gate in ostale cunje Mi gre ful nazivce tist stroj, kar naprej je kaj...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 19:35:52
|
|
|
|
mayci
|
ancica, danes je šlo pol Slovenije na obalo.. So bili od Kopra proti Izoli taki zastoji, da smo šli mi raje na drug konec. tany, mislim, da ti marsikatera izmed nas zavida dejstvo, da si skos na morju! Tudi jaz bi si kar hišo nekje ob obali omislila, mi je tako noro tam!! Punci, še vedno močno držim pestke, da vama uspe postati , kmalu, čimprej!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 19:40:47
|
|
|
|
_ancica_
|
mayci...hvala za pestke, kr drzi jih upam, da te ne boj zacele prevec bolet ja, tany smo pa itak vse fols
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 19:49:46
|
|
|
|
tany83
|
joj ancica... zdej sem se pa nasmejala ... ta tvoj stroj je pa res dober ... si ze predstavljam vse tiste gate po stanovanju .... ja vidve kar bodte fus.... ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 19:53:18
|
|
|
|
_ancica_
|
mam razstavo spodnjic, ce katero zanima
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.