![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 22:14:44
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR No se bom potrudla, da bo ostalo gor... sam morate čvekat... BTW: kako pa kaj stanje po svetu? Hvala, ker jaz res ne bi rada mojih tezko prigaranih zvezdic izgubila stanje po svetu... je super... sicer je vreme mal bolj ... toplo za crknit... sonce in se mal oblaci... prej je mal dez padal, zdaj je pa se bolj vroce....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 22:17:41
|
|
|
|
tany83
|
ancica ti tud mej se lepo.. fajn nakupuj.... sej ti se pa juti se oglasis a ne??? jst mam mal zmesane dneve, k sm skoz doma ... moj me je zdaj klical, da ob 6ih pride pome in greva v Cabarete... tko, da morem it obrvi pulit in se tusirat....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 22:36:33
|
|
|
|
tany83
|
No, zdaj ker sem si lase pobarvala in podobo mal spremenila, sem se odlocla, da si se avtar mal zamenjam .... lepo se mejte dekleta.... se tipkamo jutri... jaz tud grem zdaj papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 22:51:14
|
|
|
|
malecka
|
Kaj zdaj klepetulje, kje ste a ste že vse ?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 23:05:09
|
|
|
|
tany83
|
jaz se ne.... glede na to, da je pr men komaj 6 popoldan... cakam, da pride moj , da greva ven....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 23:08:23
|
|
|
|
malecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz se ne.... glede na to, da je pr men komaj 6 popoldan... cakam, da pride moj , da greva ven.... Oho, a imaš še sonček potem......?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 23:09:08
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz se ne.... glede na to, da je pr men komaj 6 popoldan... cakam, da pride moj , da greva ven.... Oho, a imaš še sonček potem......? aha... sam gre v zaton pocasi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 23:12:00
|
|
|
|
malecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: malecka IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz se ne.... glede na to, da je pr men komaj 6 popoldan... cakam, da pride moj , da greva ven.... Oho, a imaš še sonček potem......? aha... sam gre v zaton pocasi Ooo, hudo a si ob vodi, hmmmm si kar zamišljam in sem ti en mal fauš Uživaj, punca.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 23:16:24
|
|
|
|
tany83
|
.... da, ob vodi sem... zdej tud gledam na morje... je tko lepo, ko soncek pocasi zahaja....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 23:18:28
|
|
|
|
malecka
|
prilep kakšno fotko, da ne bom edina fauš
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 23:24:23
|
|
|
|
tany83
|
.. saj en cas sem mela u albumu, sam pol sem dol dala... bom poskusla... zdaj pa morem it, ker je moj tle... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.2.2008 23:26:22
|
|
|
|
malecka
|
Čao, čao
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 8:31:24
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro, ste ble včeraj tudi pridne ste res že prave klepetulje postale. Spps, čestitke za zvezdice, zdaj pa počasi na 4 Pikec prosim prosim pusti nastukaj, saj pridno klepetamo samo za vikend smo včasih malce bolj tiho, se moramo svojimi malo crkljat drugače nebo nič s . Drugače pa jaz bom danes malce več tukaj ker moj privat nekaj dela pa ne bo tako hitro prišel, moram pa jaz kljub temu da je praznik k ginekologu danes Upam da si kaj pišemo jaz bom danes še zvončke pa trobentice sadila sem si jih včeraj prinesla sva bla pri enih sorodnikih pa jih majo full dosti. Tako da bo res pomlad počasi tu pri nas ja je že tako lepo toplo samo veter malce piha
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 8:49:56
|
|
|
|
sončnica24
|
Joj ja tany čisto sem pozabla, super avatar, čeprav tista pupa tudi ni bila slaba. Samo ta paše v tvoje okolje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 9:07:37
|
|
|
|
spps
|
ojla sončnica!kako si mi kaj?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 9:25:57
|
|
|
|
sončnica24
|
O spps ma dobro čakam da bo ura tam nekje pol enajstih se spravim pod tuš pol pa k ginekologu. Sem komaj zdaj vidal da si se vpisala sem še malo okrog po RR skakala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 9:54:55
|
|
|
|
sončnica24
|
spps, zdaj si mi pa pobegnila , kam si te odišla al dragi igrice špila na računalniku
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 11:09:02
|
|
|
|
sončnica24
|
Tako očitno se danes vse lepo crkljate pri svojih lubijih, tany in ancica pa še sladko spita . Jaz pa zdaj počasi grem k tej moji ginekologinji pa da vidim kaj bo rekla upam pa da ne bom dolgo čakala ker ponavadi čakam tam ko "tele". Lepo se mejte pa se še kaj tipkamo. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 13:08:29
|
|
|
|
spps
|
hodim danes na obroke na RR sončnica javi kako je bilo na pregledu.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 13:34:15
|
|
|
|
tany83
|
kako ste kaj??? jaz pravkar pijem ..... danes sem kar ustala, ko je moj sel... ker ce bi nazaj zaspala... ne bi blo spet nc iz mene.... se posebi, ker fuuul soncek sije danes.... je res lepo ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 13:37:02
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla pa sem jaz že tudi tukaj, sicer ne za dolgo moram še it zvončke pa trobentice posadit. Tolko samo da vam javim da sem pri ginekologinji preživela, sicer sem prišla domov s 4 recepti mam malce povečan beli tok pa mi je neke tablete pa svečke predpisala, na bris pa moram tako spet čakat ok. 2 mesca potem pa bomo vidli kaj bo, ker mam ponavadi PAP II, pa me potem da še na dodatne preiskave samo je dostaj blo še vse ok, drugo pa je vse vredu tako da ni ovir za . Se pa vam še danes zagotovo kaj oglasim tako da brez skrbi bomo malce še čvekale
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 13:42:10
|
|
|
|
tany83
|
ojla soncnica??? me neki zanima... jaz sem tud bla pr ginekologinji, prej ko sem presla sem v dominikansko, na pregledu... in mi je tud nardila ta PAPA test in je rekla, da so rezultati znani po 1 mescu.... sej to te obvestijo, sam ce je kaj narobe a, ne??? drgac te ne??? kr nisem nobenih izvidov dobila??? meni drgac ni nc rekla posebnega, kr ji nisem povedla, da delava na , ker tiskrat se nisem bla prepricana....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 13:49:48
|
|
|
|
sončnica24
|
A tany ti se pa v ilegali skrivaš ha Ne meni je rekla da če bo kaj da me bodo poklicali tako da bi te verjetno obvestila saj obvestijo, lahko pa če se želiš prepričati pokličeš pa boš videla kaj bo rekla. Vsaj pri nas je rekla da pridejo izvidi nekje čez 2 meseca nazaj. Sem pa ji tudi jaz povedala da delava na , pa mi je samo rekla naj začnem Elevit jest tega pa jaz že tako jem . Tako zdaj pa je mami prišla grema zvončke pa trobentice posadit pa pridem nazaj, danes mam malce časa čvekat ker mojega ni doma. Potem pa na vikend. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 14:08:10
|
|
|
|
tany83
|
No lepo, pol pa kar pridno pejd sadit roze... jaz ne jemljem nobenih tablet.. sem brala nekje da itak je tist procent tko majhne ki preprecuje okvare, da baje nima pomena al jih jemljes al ne... nevem... ... sama sem alergicna na tiste vitamniske tablete oz. tiste k majo vse noter...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.2.2008 15:31:49
|
|
|
|
sončnica24
|
Danes pa niste nič kaj zgovorne, kje se je te ancica zgubila jaz sem si vzela 5 min pavze zdaj pa grem dalje še moramo smreko zravnat smo jo tudi posadili smo jo lani v loncu za božič kupli zdaj pa smo jo ven presadili pa še enih par stvari je za pospravit. Ne vem pa kdaj moj pride tako da če se slučajno nič več ne oglasim potem vete da sem na vikend odišla , se pa javim po vsej verjetnosti v ponedeljek popoldan potem pa bomo čvekale
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.