|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
7.2.2008 17:53:56   
_ancica_
zdaj se grem pa stusirat in se prej pospravit kopalnico user posted image pridem nazaj kasneje...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
7.2.2008 18:07:44   
tany83
No pa pojdi user posted image ....

jaz sem susit ze dala in si lase oprala...

zdaj pa si grem neki nardit za jest, ker nisem se nc danes.... user posted image

se tipkamo bolj pole...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
7.2.2008 18:26:10   
spps
alo!user posted image user posted image user posted image sta že spile pivo?user posted image user posted image user posted image user posted image  včeraj smo se sam pogovarjale  o njem,danes sem vama ga pa postregla za dobro jutrouser posted image user posted image user posted image
a danes pa sta obe kr neki zaposlene?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
7.2.2008 18:28:48   
_ancica_
spps...evo, zdejle ga bom spila, ker sem ze cist presvicana od pospravljaja user posted image ...sem ravno posesala stanovanje. Zdaj je pa na vrsti kopalnica. Sem se odlocila stusirat kasneje, ko koncam vse. Kaj pa ti delas danes?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
7.2.2008 18:29:24   
tany83
ojla ...

jaz morem hitro neki skuhat, ker me je moj user posted image  klical, da pride domov na kosilo, ker je u blizi.....

tko da sibam user posted image

pridem pol nazaj....

papa user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
7.2.2008 18:36:38   
spps
jaz pa danes zabušavam,ker sem včeraj pospravljala,tk da ni dans tak katastrofalnouser posted image user posted image user posted image user posted image  mal prej sem z malo prišla domov,sma bili pri eni moji kolegici,pa je minal dan kot bi rekel keksuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa prosto in prešerno,ker je jutr praznik in celo imam frajuser posted image user posted image user posted image user posted image kdo bi si misliluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
7.2.2008 18:38:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ojla ...

jaz morem hitro neki skuhat, ker me je moj user posted image  klical, da pride domov na kosilo, ker je u blizi.....

tko da sibam user posted image

pridem pol nazaj....

papa user posted image

ti kr v miru skuhaj,da ne bo revež scagal od lakoteuser posted image user posted image user posted image  dobro ga ¨nafojtraj¨,da bo zvečer pol energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
7.2.2008 18:45:14   
_ancica_
sej res, vi imate praznik jutri. To bo super vikend user posted image user posted image user posted image
Blagor tebi, ti ni treba danes pospravljat, jaz sem se pa spravila in zdaj ne smem obupat user posted image bolje da danes koncam vse, da bom jutri lahko malo bolj lenarila! user posted image

Danes imamo pa tukaj tak lep soncek, me lepo greje tukaj ko sedim in tipkam. Je pa verjetno mrzlo zunaj. ne vem zakaj, ampak ponavadi je ful mrzlo ko je soncno, mislim pozimi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
7.2.2008 18:48:02   
spps
nič ne bo super vikend,ker moram it delat v sobotouser posted image .pr nas je tud bilo lepo in sončno vreme,okol 8+ je blo,je pa zjutraj in zvečer mrzlo kouser posted image .
a pol te je pa pospravljalna mrzlica zagrabla?user posted image user posted image user posted image user posted image  še maš velik?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
7.2.2008 18:53:26   
_ancica_
aja, potem bo tak prekinjen vikend user posted image skoda.

Ja mene je pa prijela pospravljalna mrzlica user posted image user posted image user posted image je bil ze cas. Nisem sesala ze kar nekaj casa, tako da je bilo posvsod polno prahu in da ne omenim las user posted image
Zdaj grem pa v kopalnico...se tipkamo malo kasneje user posted image

tany...mi bos potem povedala kaj si skuhala, mogoce mi bos dala kako idejo, ker spet ne vem kaj kuhat user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
7.2.2008 19:00:43   
spps
ok,te pa opravita vsaka svoje delo po hitrem postopku,potem pa mi pridita družbo delat,da se mi ne bo začelo drematuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
7.2.2008 19:32:51   
tany83
evo babe... jaz sem back.... sva se najedla... ne si mislita ancica, da sem kuhala kaj posebnega, ker nisem.. ni blo casa, ker me je moj user posted image  klical, da bo v 20 min doma in, ce sem kaj nardila za kosilo... sem bla mal jezan user posted image , ker me ne prej opozoti na to... sam ponavadi tud on neve, kje bo tocno, v kateri hotel ma za it... tko, da sem pol na hitro mar pire krompirja nardila, pa jajcka ocvrla zdraven in mal sira... midva to doskrat jeva.. zdaj sem sita user posted image ... sicer jaz zadnje case ne jem dost... ker ne more, mi dela slabo in se mi hrana ustavlja... user posted image ... nimam pojma zakaj, mam pa tud fuuul pogoste napade migren, ce se bo nadeljevalo bom mogla kakega zdravnika obiskat... no ne bom skoz neki jamrala.. sej ni take panike, ce pa mi ne gre zajest ni nc narobe, ker morem mal shujsat....user posted image ... zdaj morem pospravt do konca....pomit posodo, pospravit malo po spalnici in obe kopalnici mal pospravit, pobriast prah, predvsem po dnevni, ter potem se po celem stanovanju potleh pobrisat... ko bo perilo suho, pa se po omarah pospravit.... pole tusiranje... ker je moj reku, da tm okol 6ih, greva v Cabarete (ene 30 min od tle.. fuul lep turisticen kraj) in bova kar tam vrjetno jedla vecerjo v hotelu, ker ma on za it tja, ker jeobljubu enmu gospodu, da mu zdravila prinese... tko, da zdaj grem veselo na delo.. se bom pa javljala tukaj na raport, da ti ne bo tebi spps dolgcas.. tisto tvoje pivce pa me caka v hladilniku, ko koncam ga bom z veseljem spila user posted image ...

p.s. zdej sem mal vec napisala, da se bos mal motla spps, tko ti ne bo doooolgcasuser posted image ...

jaz user posted image pomit posodo...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
7.2.2008 19:47:14   
spps
si si pa zdajle res vzela čas,da si tolk napisalauser posted image user posted image user posted image lepo od tebe ,da skrbiš zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .boš pa imela zgleda kar pester dan in ti ne bo dooolgčas.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
7.2.2008 20:02:27   
tany83
ni zakaj... user posted image .... ja mam kar pester dan... sej je ze zjutraj s telovadbo zacelo user posted image ... user posted image user posted image user posted image

zdaj pa se sam nadaljuje....

kuhnjo sem popucala...user posted image ... zdej grem pogledat, ce je perilo suho....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
7.2.2008 20:05:07   
_ancica_
uuu tany...ti pa si res zaposlena danes. Jaz bi tud sla z vama tja v tisti turisticni kraj in potem na vecerjico v hotel...njam! user posted image Upam, da bova midva z mojim kaj kmalu sla kam na dopust. Sva resno razmisljala it na Kubo ali pa Karibe...mogoce celo v Dominikansko user posted image Rabiva it nekam, drugace se nama bo kar odtrgal! Malo se je treba sprostit...moj pa zdaj ze vec kot eno leto dela, brez kakrsnega koli pravega dopusta, se mi ze kar smili user posted image

evo, jst sm se pa stusirala, pa lase oprala, pred tem pa kopalnico zrihtala, pa tla sem pomila po kuhinji in kopalnici, zdej se morm pa pocas pripravit, ker bomo sli kupit hrano....potem moram pa se nekaj skuhat...pomoje da bom kar spagete al pa kej podobnega, ker se mi ne da prevec ukvarjat se s tem user posted image Potem pa upam, da bo kaj rekreacije zvecer. Ma, si prav zasluzim danes user posted image user posted image user posted image

Evo spps sem ti se jaz mal vec napisala, da ti ne bo prevec dolgcas danes. Aja sej res, a mas kako fotko od maskarc?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
7.2.2008 20:14:58   
_ancica_
hej NAJBOLJSA...kako si?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
7.2.2008 20:21:49   
NAJBOLJŠA
Čer ženske.
Mala čudežno že spi,oči pa je s sinom in ta večjo frajlo na fusbal tekmi.Tekma je med moževo firmo in eno sorodno firmo...
Me zanima kolk bo polomljen...
Jaz bom šla pa sedaj v miru pod tuš in si glavo umila.Sem vsa narobe.Najprej sem mislila, da me boli uho, pa ni.Očitno bo zob...No zaenkrat se še da zdržat, kaj pa bo do ponedeljka, bomo pa vidli...
Kaj počenjate?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
7.2.2008 20:27:15   
_ancica_
dans pa pospravlamo ko zmesane user posted image user posted image user posted image

upam, da bo tvoj zobobol al karkoli ze je kmalu izginil user posted image

zdaj grem pa kuhat spagete... se tipkamo se malo kasneje user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
7.2.2008 20:27:45   
NAJBOLJŠA
Ancica, kako pa veš, kdaj pridem sem za računalnik....Mislim, vidim, da piše, da sem priotna, ampak sem že prej vklopila rač., pa nisem imela časa,pa sem šele sedaj res tu.

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 1969
7.2.2008 20:32:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ni zakaj... user posted image .... ja mam kar pester dan... sej je ze zjutraj s telovadbo zacelo user posted image ... user posted image user posted image user posted image

zdaj pa se sam nadaljuje....

kuhnjo sem popucala...user posted image ... zdej grem pogledat, ce je perilo suho....

po jutru se dan pozna...user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
7.2.2008 20:38:32   
spps
ma zlate steuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sem mislila da se bom danes izognila pospravljanju pa mi  ni ratalouser posted image user posted image user posted image mala si že 3dnii pospravlja sobo al je skoz isto al pa še slabšeuser posted image pa mi je nabilo pritisk in sem ji sobo pospravilauser posted image
rada bi jo navadila ,da bi si sproti  sama pospravljala pa mi nekak ne rata,sej če hoče zna bit pridna ko pa jo prime je pa praviuser posted image .sem ji rekla,da naj igrače izpod postelje pospravi,pol mi je pa rekla,da naj jaz,ker sem se jaz to spomnilauser posted image ah...

Najboljša,ti ko imaš tri otroke,daj ka nasvetuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
7.2.2008 20:39:49   
spps
slike pa nimam še nobene od maškar-mi mora bratec poslat,sam ga mama ne pusti za računalnik ker se mora učituser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
7.2.2008 20:46:35   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Ancica, kako pa veš, kdaj pridem sem za računalnik....Mislim, vidim, da piše, da sem priotna, ampak sem že prej vklopila rač., pa nisem imela časa,pa sem šele sedaj res tu.

user posted image user posted image user posted image sesti cut user posted image user posted image user posted image tam zgoraj pise kdo je trenutno prisoten (uporabniki na tej temi) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1973
7.2.2008 20:48:27   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

sem ji rekla,da naj igrače izpod postelje pospravi,pol mi je pa rekla,da naj jaz,ker sem se jaz to spomnilauser posted image ah...

user posted image user posted image user posted image ta je dobra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
7.2.2008 20:49:41   
_ancica_
spps...ko jih dobis, pa le kako poslji...sem ful pogresala maskare tukaj user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.