|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
6.2.2008 22:53:18   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

zelenjavno...sem kr malo mesano nametala notr...malo krompircka, korencka, brokoli, paprike, paradajzka, pa malo zacimbic...ravno tolk, da ne bom lacna
Potem bom pa se mal mesa pripravla. user posted image

mmmmm.... tako juhico tud jaz nardim..user posted image  sam , da dam jaz se mal piscancjega mesa na koscke narezanega in magi juhico v vrecki stresem noter, da ma boljsi okus...user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
6.2.2008 22:57:16   
mayci
Joj, ne zdej o hrani, jest sem tooolk lačna (ura pa čas za spat)user posted image . Mi je prav krulit začelo po ubogem trebuščku..user posted image
Kar privoščita si!

Jaz bom zdaj počasi šla, me bo spet zgodaj zjutraj moje dete zbudilo:"Mami, zbudi se, mami, odpri učke..."user posted image
Prav lepo je bilo malo počvekat z vama!user posted image
Zdaj pa lahko noč, pa se tipkamo...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
6.2.2008 22:58:08   
_ancica_
punci moji dragi, zdaj bom pa odpujsala v dnevno. Pa se se kasneje oz jutri spet tipkamo. Lep vecer vama zelim in lahko nocko in pa veliko zdrave telovadbe user posted image user posted image user posted image glede cokolade pa...ce sta bile pridne vama jo malo posljem user posted image user posted image

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
6.2.2008 23:03:02   
tany83
Dragi moji, saj jst bom tud odpujskala... mooj dragi bo kmal doma....

mayci lepo si in sladke sanje... lahko noc user posted image user posted image user posted image

acica lep vecer ti zelim s tvojim user posted image ... user posted image user posted image user posted image

glede cokolade pa ... kar mej si jo zase.... jst bom pa tortico jedla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

papa deklice.... user posted image

user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
7.2.2008 8:56:26   
sončnica24
Dobro jutro no za mene že skoraj dober dan. Sem pridna, se moram malo pohvalit. Sem si že lase oprala pa perilo e mi pere je tak lep sonček zunaj.

Včeraj pa ste na klepetale. Tany čestitke za zvezdiceuser posted image , me boš počasi prehitela. Ancica danes pa še ti, gremo punca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
7.2.2008 9:00:13   
sončnica24
Zdaj pa še odgovori na včerajšnje temeuser posted image - bom pa imela samogovore če ne morem z vami klepetat.

Tašča - ja no za preživet je, me ima rada samo jaz njo malce malo manj, je rada pametna, pa zelo se dere, me to full moti, pa tamlajšega brata od mojega full carta pa kar si zmisli to dobi, pa ne da bi bla fauš ker moj ne dobi ok. je razlike 12 let ampak je full full razvajen.

Se pa mi zdi da sem že enkrat napisala da se full bojim ko bom mela user posted image , sploh če bo punčka, ker si jo od vekov veke želim in v sorodstvu je bla edina punca od mojega lubija sestrična pa tista je že čez 30 stara, ker se bo full vmešavala v vzgojo pa neglede če bom pri njej živela ali 100 km vstran, tako da tu bo kar pestro že vidim, ker jaz sem pa tudi tak človek ki pri tem ne bom popuščala predvsem zato ker bo otrok moj.

No saj drugače pa se da z njo preživet, preveč je tudi ne bom šinfala ker tako slaba pa tudi niuser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
7.2.2008 9:18:04   
sončnica24
No pa še domače živaliuser posted image .

Ko sem bla mala smo imeli doma 99 zajcev, eden je bil moj in tisti je dobil eno deteljico na dan za kosilouser posted image - no to od mene, babica pa ga je potem prav nahranlauser posted image . Ti zajci so bli za jest.

Pa pipike smo meli in tam do enega 10 leta tudi pujčeke, je babica bla s kmetije pa smo mogli doma nekaj met, drugače bi ji bilo preveč dolg čas, pa še prava aktrakcija sem bla v vrtcu in potem še prvi dve leti v šoli ker so vsi k nam hodli živali gledat.

Sedaj pa mam 2 mala zajca in enega razvajenega psauser posted image

No pa še slikice, pes je moj originalen zajčkov pa nimam nobih lepih slikic, jih moram poslikati, no drugače pa je eden beli tak kot na sliki eden pa cel siv. Tu pa so zdaj slike:

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1932
7.2.2008 9:29:06   
sončnica24
Upam da se še katera javi da bom lahko kaj napisala, če ne bo res tany prehitela danesuser posted image . Jaz grem zdaj namreč perilo vesit pa ene grme oz. cvetoča drevesa ven sadit, da bo poleti lepo cvetelo vse.

Neposredna povezava do sporočila: 1933
7.2.2008 10:56:37   
svečka
Lep pozdrav vsem skupaj.
Se vam po dooolgeeem času spet oglašam, ker se nam je računalnik neki pokvaru pa so nam ga šele včeraj zrihtali,sem bla jezna kouser posted image , ko je crknu. Ampak sedaj sem že pozabla na to,ker sem danes doživela nekaj čudovitega in sicer zjutraj sem delala test(M nisem pričakovala 30.1.)in zagledalauser posted image . Sem bila čisto paf (v pozitivnem smislu seveda), ker z mojimuser posted image  nisva pričakovala,da nama bo tudi pri drugemuser posted image  tako hitro ratalo. Jaz še zdaj ne morem verjet in kar naprej hosim gledat. če sta na testu resuser posted image  in sta še zmerajuser posted image . Mojuser posted image  se mi samo smeji (verjetno tudi on še čisto ne verjame, samo noče tega pokazat).Komaj čakam da bo ura 12, da pokličem mojo G in da se naročim. Upam, da bo vse vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 1934
7.2.2008 11:11:30   
svečka
Pa da vam še malo za nazaj odgovorim (sem komaj prebrala kaj vse ste napisale v tem času ko me ni bilo na rr).
Včeraj je pogovor nanesel na tašče. Sem videla da nisem samo jaz imela problemov z njo. Sej drugače je moja tašča zelo vredu samo včasih pa prestopi mejo oz. jo je ko smo živeli skupaj tako da sem tudi jaz že bila na tem da skupaj zuser posted image  odidem.
Na začetku ko smo živeli skupaj je bilo vse super(tašča mi je celo rekla da naj je ne vikam, ampak naj jo tikam - na začetku mi je bilo ful čudno ampak sem se navadla in zdaj sva na TI.) Vglavnem doklir nisem rodila je bilo vse Ok, ko pa sem rodila pa se je začelo. Tamala se niti oglasit ni smela pa je bilo že vse narobe.Najhuje pa je bilo, ko so jo začeli matrat krči takrat je bil pa ogenj v strehi,češ da kaj delava z mojimuser posted image  z otrokom, da se toliko joče, da ona še ni slišala nobenega user posted image , da bi se tako jokal itd. Pa ko sem dojila nisem prav dojila, pa nič ni bilo prav kar sem naredila. Tako da se je mojuser posted image  ornk skregal z njo in ji rekel da bomo odšli, če se ne bo umirila. Pol je bilo pa malo boljše. No lani junija smo se pa preselili na svoje, tako da se zdaj z taščo spet razumeva (saj veste manj jo vidim rajše jo imamuser posted image ). Tako da bo zdaj z drugimuser posted image  čisto drugače, ker smo na svojem, me noben ne bo gnjavu kaj je prav in kaj ni.
joj sem se razpisala, ampak se kr malo boljše počutim. Upam da ne zamerite, ker sem se tako razgovorila.user posted image

(odgovor članu svečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
7.2.2008 12:06:46   
sončnica24
Svečka iskrene čestitke, saj verjamem da sta čisto adijo samo se kar veselitauser posted image user posted image user posted image .

Si pa kar dolgo odlašala s testom ha?

Tašče ja tega je mene strah kaj si ti napisala, še posebej če bo punčka ampak dobro se bomo že potem pogovarjali pa jamrali tukaj na RRuser posted image .

No zdaj pa se še kr javi tu pa tam da bomo malce skupaj klepetale

(odgovor članu svečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
7.2.2008 12:15:43   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe.
Se samo javljam, da vas čekiram...Se bom pa več popoldne in zvečer javljala.V Ljubljani je lepo sončno vreme, po podatkih moje mati, je tudi na Gorenjskem lepo, samo da veter piha.
Sem še v službi, potem pa sem tri dni doma..

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 1937
7.2.2008 12:21:35   
sončnica24
Pozdravljena najboljša ja tudi na štajerskem koncu je lepo vreme veter malce piha samo to je meni všeč ker se mi bo prerilo hitro posušilo, tako da ne bo samo Tany zunaj sušila perilauser posted image .

Jaz sem pa tudi danes še drevico in en grm posadila zunaj zdaj pa lahko samo čakam da začnejo listi poganjat in cvetet, komaj čakam da bo pomlad mam te zime že dovolj če že snega noče bituser posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
7.2.2008 13:47:40   
sončnica24
Da našima dvema zaspankama kavo ponudim user posted image , saj po drugi strani pa bila tudi jaz vesela če bi bila zdaj ura ok. 8. Tako da dobro jutro pa lepo se mejte če se katera zdaj hitro javi si lahko še kaj napišemo mam še malce časa, še mojega lubija ne bo tako hitro domov danes. Tako da klepetulje na plan

Neposredna povezava do sporočila: 1939
7.2.2008 15:30:51   
spps
pozdravljene!user posted image user posted image user posted image
ančica,tany sta se naspali?midve se grema z malo mal potepatuser posted image user posted image user posted image user posted image tk da se bom kaj javila proti večeru.tačas pa se mejte lepouser posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ,namest kave!!user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1940
7.2.2008 15:52:29   
tany83
Ojla.....

najprej moram cestitat svecki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... sem tkoooooooo vesela zate.... user posted image user posted image user posted image user posted image ... cim lepsih user posted image  in zdravo user posted image ....

soncnica user posted image pridna si, tvoj kuza je fuuul lep... jaz sem tud mela enega zajcka takega lepega, je bil bel in crn... pol je prsel se eden in pol so se razmnozili... in zdaj jih je velikouser posted image .. ko je bil samo eden se mi je dalo z njim ukvarjat pol pa ne vec in je mogel moj dedek za vse skrbetuser posted image ...

spps uuuu... ti pa kar pivo namesto kave nam ponujas.... sam jaz si bom vseeno najprej s kavo postregla, ker sem danes prava zaspanka.... sem komaj zdaj ustala... nevem kaj mi je... vrjetno je kriva jutranja telovadba user posted image  ... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
7.2.2008 16:23:38   
_ancica_
Dobro jutro punce! user posted image

svecka....bravo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zelim ti lepih 9 mesecev in zdravega user posted image !!!

soncnica...vi imate pa ze pravo pomald tam, tukaj je pa vceraj spet snezilo. Je moj dragi zarad sneznega meteza prisel ful pozno domov user posted image Danes je sicer kar soncno, ampak snega je ogromno. Komaj cakam na pomlad, ker imam te zime ze poln kufr.

spps...uuuu pivo!!! user posted image user posted image user posted image ga bom malo kasneje spila, zdaj se ravno cornflakes z mlekom pojedla in pomarancni sok user posted image Ga bom dala tacas v hladilnik, pa ga bom proti veceru spila user posted image

tany.
.. dobro jutro, te je jutranja telovadba utrudila a? user posted image user posted image user posted image Lep zacetek dneva!!!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
7.2.2008 16:28:19   
tany83
Dobro jutro ancica... morem hitet danes... sem ustala mal kasno, zdaj morem perilo oprat, pol si morem lase oprat.. itd.. vmes pa se po forumu strasit....user posted image

ja, ja me je ta jutranja telovadba utrudila pol sem pa kar spala... pa tud vecer je bil pester tko da... je vsega mal in pol spim... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
7.2.2008 16:40:05   
_ancica_
no super, da sta se mela tako fajn! user posted image
Jst imam tudi danes kar nekaj za narest. Moram pospravit kopalnico, pa pomit tla in banjo, pa skuhat, potem grem pa se s tasco in tastom v trgovino nakupit za jest (ponavadi greva z njima v petek oz soboto, ker nimava svojega avta...jutri pa gresta v Montreal pa ju ne bo do torka nazaj)...tako, da imam kar nekaj dela danes.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
7.2.2008 16:49:05   
tany83
ja midva bova tud mogla v trgovino skocit.... nama kar neki manjka... midva sicer mava avto, tko da je to fajn, k pol lahko greva kadar zeliva... sicer pa v taki sluzbi ko je moj, bi bolj tezko brez avto slo... ker se skoz vozi sem in tja user posted image ....

no, meni je perilo ze opralo tko, da bom pocasi obesla.... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
7.2.2008 17:00:17   
_ancica_
midva sva se odlocila kupit en rabljen avto, da ne bova odvisna od javnega prevoza in se bova lahko kam zapeljala, se posebaj pozimi bi nama prisel prav. Zarad sluzbe se bova pa itak preselila, tako da bo imel dobrih 5 minutk od doma. Je pa dobro met avto, ce ne za drugega pa za kaksen izletek kam user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
7.2.2008 17:03:45   
tany83
ja res je... kr cene si skoz od javnega prevoza odvisen... moj pr taki sluzbi ne more brez avta... midva sva decembra novga kupla... sicer nameravava se enega mal vecjega.. ter da bi jaz svojega mela... se posebi ko mas otroke, jih je zmer kam za peljat... pa je tud moj reku, da tko bom lahko kam sla... koga obiskat in vse... pride prav met svoj avto... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
7.2.2008 17:12:54   
_ancica_
ja res je, se bos vsaj lahko kam zapeljala in ti ni treba cakat na njega. user posted image potem ko bojo otroci pa sploh, ko jih bo kar naprej treba pelat kam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
7.2.2008 17:15:59   
tany83
ja res je... ker drugac morem skoz njega cakat, da domov pride... sama pa itak kao "ni priporocljivo" da kam grem... saj ves kako je.... "je nevarno"... za ponoret... jaz k sem bla navajena povsod sama hodit...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
7.2.2008 17:52:46   
_ancica_
te cist razumem user posted image bova pa ko prideva na obisk v slovenijo same okol hodile user posted image tam ni tako nevarno user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.