![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:07:00
|
|
|
|
tany83
|
pridna... ti si pa danes fuul nardila ... saj ce ancica ne pride bom pa samogovore mela... sam da pridem do .... haha
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:08:43
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sam upam,da nas ne bojo zbrisali,ker bomo mogle spet od začetka ma ne vrjamem, ker smo na vrhu... no vsaj upam ... to pa je zdaj moj 1000 post..... jeeeeeeeeeeee.... ... bravo jaz....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:12:51
|
|
|
|
_ancica_
|
bravo tany!!!!!!!!! evo pa si jih le dobila!!! Jaz bom mogla pa se kar posteno svicat do 4. zvezdic
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:12:52
|
|
|
|
spps
|
no pa imaš 4 ,jaz bom pa jutr mogoč prišla do 3 ,bomo moderatorko fehtale,da nas pusti ,sam če bo onga psa vidla,se bo mogoč ustrašla nič,lepo se imejta še naprej,se čujemo jutri
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:13:51
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...lep vecer ti zelim, pa se jutri spet tipkamo!!! Lahko nocko!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:17:01
|
|
|
|
_ancica_
|
mene pa spet neki kriz boli...sranje (ups )...mogoce predolgo sedim tukaj. Bo treba mal vstat.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:17:35
|
|
|
|
tany83
|
ja ancica ti se bos mogla mal manj s taco druzit in vec z nami spps, ce si ti s tistim psom zaj ... in nas zdej zbrisejo, te najdem in jih bos pa tazadnji dobila .... lahko noc... se vidmo jutre
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:18:56
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ mene pa spet neki kriz boli...sranje (ups )...mogoce predolgo sedim tukaj. Bo treba mal vstat. a vceraj nisi nc telovadla ... mene ne boli nc
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:19:49
|
|
|
|
_ancica_
|
jst morm pa trakec zamenjat...mi pise da je prvi dan cikla je pa v resnici ze 4. potem grem pa malo telovadit, pa ne , to bo kasneje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:24:40
|
|
|
|
tany83
|
haha... jaz sem pa lena danes... bom na pocakala in to bo tud edina telovadba... sam glede na to, da potem eno cuba libre spijem nevem ce je lih ucinkovita ... me je moj zdaj klical in sem mu tortico narocila .. se mi tko lusta po tortici... sej vem, da ni dobro... mah... si ne morem pomagat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:26:53
|
|
|
|
_ancica_
|
ne vceri pa nisva nc telovadla skupi sva bla oba tok utrujena, da sva oblezala pred tv-jem. Upam, da bo danes kaj bolj veselo!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:28:35
|
|
|
|
_ancica_
|
midva sva pa zadnjic eno ful dobro belgijko cololado s celimi lesniki kupla...se mi zdi da jo je sem mal ostalo...grem iskat...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:29:16
|
|
|
|
tany83
|
... saj vrjamem od letanja okol s tasco, ki je tko energicna ... midva sva pa kr skup telovadla ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:29:58
|
|
|
|
mayci
|
Dober večer, čvekice! Upam, da vaju ujamem, preden mi spet pobegneta... Samo da se malo oglasim tukaj pri vas, pozitivkah, potem grem pa spat, je spet pozno.... Nisem brala za nazaj, ampak, a ste bile kaj maškare?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:31:45
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ midva sva pa zadnjic eno ful dobro belgijko cololado s celimi lesniki kupla...se mi zdi da jo je sem mal ostalo...grem iskat... gres iskat ... lepo od tebe ... sam kako bos pa ti meni to ponudla ... k zdej si na tak nacin povedla kot, da ti men to cokolado ponujas .... sam ti ze ves, da bom jst rekla NE HVALA... sam ne ker sem vljudna, zato ker si ti predalc... kar pazi se, da ti ne na vratih pozvonim... nisi ti, tko delc ves dekle
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:33:20
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayci Dober večer, čvekice! Upam, da vaju ujamem, preden mi spet pobegneta... Samo da se malo oglasim tukaj pri vas, pozitivkah, potem grem pa spat, je spet pozno.... Nisem brala za nazaj, ampak, a ste bile kaj maškare? ojla mayci kak si kaj dekle???? mi tle nc ne praznujemo danes... tko, da se nisem nc maskarala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:39:52
|
|
|
|
mayci
|
Tany, sej mi tud dons nič ne praznujemo, je bil včeri pustni torek.. Mi trije smo bili žabe. Jest bi tud zdele eno veliiiko čokolado (pa s celimi lešniki mi je najljubša) Pol bi pa še telovadila , pa ne morem.. , imava oba eno vnetje, pa peče...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:42:09
|
|
|
|
tany83
|
ja coookolada... je pa ancica nekam pobegnila s tisto cokolado... nesramnica jo lepo sam je .....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:45:02
|
|
|
|
mayci
|
Ja, sej, zato, da ji ni treba z nama delit.. Ti, ti lumpa!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:46:40
|
|
|
|
_ancica_
|
brez skrbi, najprej moram juhico pojest, potem pa se kak koscek cokolade
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:47:06
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayci Ja, sej, zato, da ji ni treba z nama delit.. Ti, ti lumpa! ja sam res... ta ancica si nas tko prvosce...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:47:46
|
|
|
|
_ancica_
|
mayci...joj, upam, da se bosta cimpreje resila vnetja, da bosta potem lahko naprej veselo telovadila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:48:09
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ brez skrbi, najprej moram juhico pojest, potem pa se kak koscek cokolade aha... recimo, da ti vrjamem... kako juhico jes???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:50:59
|
|
|
|
_ancica_
|
zelenjavno...sem kr malo mesano nametala notr...malo krompircka, korencka, brokoli, paprike, paradajzka, pa malo zacimbic...ravno tolk, da ne bom lacna Potem bom pa se mal mesa pripravla.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 22:51:16
|
|
|
|
mayci
|
O, ancica, si se le vrnila! No, zdaj se pa z juhico ven vlečeš... Kar priznaj, da ti je čokoladke že zmanjkalo.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.