|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
6.2.2008 12:25:46   
dodi
Ja prej je bil naš župnik.Meni se je zdel super!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
6.2.2008 13:33:30   
PAJO

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
6.2.2008 14:22:57   
Sandra*
Sam tok da ne boste misnle da sem šla rodit, še vedno sem doma in v enem kosu.

Lep dan

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
6.2.2008 16:07:52   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

Sam tok da ne boste misnle da sem šla rodit, še vedno sem doma in v enem kosu.

Lep dan

A tako bo zdej tvoje vsakodnevno javljanje? user posted image Sam tolk da vemo, da ko se ne javiš - se s tabo nekaj dogaja.user posted image

Jest pa dons nism prav vztrajna pred rač. ker mi skos povezavo vn meče.user posted image

No, jest sm bolš, včeraj popoldan smo se šli z mojimi kopat, čeprav se je Aljaž kar malo bal vode - doma pa tako uživa user posted image , no je pa užival ko sta se z mojo mami spuščala po toboganu, tam mu je blo vseen, če je tud mal vode popil, delal je samo "še gana!" user posted image
Dons je pa obupen, trenutno že 2. dons spi, ne vem al ga matra krajši nočni spanec ali jutrišni mlaj user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
6.2.2008 17:53:39   
PAJO
kam pa ste se sli kopat??

mi se bomo sli mogoce v petek mal,ker je blaz danes ze fajn brez vrocine.

kako ste ostale kej??

sandra hvala ker se javis,upajmo da bo kmalu.

papa

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
6.2.2008 18:49:10   
barba
user posted image

Tole je naša maškara, ki je danes zbolela. V vrcu je zakuhala na 39 in greva verjtno jutri zjutraj k P. Tud jst sem bolj slabega zdravja. Bom imela jutri bolj bolniško kot dopust.

Aja, moj album je bogatejši za nekaj slik.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
6.2.2008 18:49:44   
Sandra*
peli: a veš d sm pomoje tvojo sestro pa mami dopoldne srečala pred coklo v kranju? 

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
6.2.2008 18:50:47   
Sandra*
Kašna cortkana mušnicauser posted image user posted image user posted image .

A si sama šivala, a si kupila?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
6.2.2008 18:56:39   
barba
Sem kar kupila, ni blo cajta šivat.Čeprov sem vseen mogla mal popravt, ker so ble hlače predolge in klobuk je dol padal.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
6.2.2008 19:44:04   
Urša08
Barba kako lepa maškara je bla Metauser posted image Pa čimprej se pozdravita.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Peli tvoj možek pa še kar dela, sem ga spet vidla user posted image

Meni je pa dons Nejc že ob 19 omagal, očitno ga je sveži zrak zmatral al pa Brina user posted image user posted image user posted image No sem mu nardila puding in kakšen je bil odziv, par žličk pa koncuser posted image no potem pa ustreži otroku user posted image

Sandra ti kar poročej, pa tud kak stavek več lahko napišeš, ne bo nobena hudauser posted image pa uživej, počivej, pusti se crklat in razvajat user posted image

Dodi ja župnik je tud men zlo v redu.

lahko nočko user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
6.2.2008 20:13:54   
Sandra*
Urša: Sj bi kj več napisala, pa ne vem kaj naj napišem. Js č sm sama popoldne dam Marka spat že ene petnajst do sedmih, ker mi začne ful nagajat, spi po pol lihtko do mal pred osmo, tako da mi smo bolj zgodni zvečer, mam saj mir.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
6.2.2008 20:21:37   
Urša08
Sandra sej jaz sem tud pogruntala, da mi čisto lepo spi, če ga dam spat med 7 in 8. Če ga dam pa kasneje mi ga pa sračka. Ne vem sicer zakaj, ampak tako je. Glede miru se pa čist strinjam, prav paše zvečer imeti malce časa zaseuser posted image Če se ne motim sva enkrat govorili o ovsenih kosmičih, da jih ima Mark rad, a mi poveš kako jih pripraviš? Ma nimam več idej kaj lahko še Nejcu nardim, gres, polenta na mleku, čokolešnik, mlečnega riža noče, men idej zmanjkauser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
6.2.2008 20:35:02   
Sandra*
loh skuhaš proseno kašo na mleku (so navodila na kaši), ovsene kosmiče pa streseš v vreu mlek pol pa kuhaš, cca 1 uro in so razkuhani, take majo otroc najrajš, k je čist sluzast, men je nagravžn, pa kus kus na mlek, drgač mu pa lahko daš tut korn fleks pa mlek, pa jogurt pa korn fleks, pa kruh pa marmelado, pa kruh pa... trikot sir, men idej zmanjka k je prazn hladilnik

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
6.2.2008 20:36:07   
Sandra*
recepti za otroke

tuki maš neki predlogov

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
6.2.2008 20:44:27   
PAJO
sandra  ti se vedno klepetas sej je prov.res te je lepo slisat.
kako se drugac pocutis??
kje pa mas v bistrici mamo?a drugac si iz bistrice??

ok ne bom vec tezila grem pod tus pa pridm spet na en cvek

upam da vas bo kaj vec gor,papa

anauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
6.2.2008 21:11:07   
pikapolona2
čer...
jst sm sama doma.......moj je na vajah...jst pa sm si privoščila eno kopel pa knjigo sm brala....tko sem čist skulirana...in kar naenkrat se mi zdi da nekaj joka...in skočim ven iz bane je pa Brina že vreščala v posteljiuser posted image ...kakšna mama sm...imammo tako dobro izolacijo v vratih da je nism slišala...pri odprtih vratih pa se ne morem kopat nooo. Ah zdej sm jo potolažila in spi daljeuser posted image .

Prej sm popila 2 deci coca cole zdej mi je pa slabouser posted image ...sej mi je prav kaj pa pijem ta cuker in mehurčke.

Res škoda k je pust že mimo......take lepe maškorce ste imele. Meta paše ta mušnica klobuk na glaviuser posted image .

Zdej sm dobila poziv, da bi šla na testiranje za donacijo kostnega mozga...grem mal več prebrat....zbolela je majhna punčka pa njeni starši pozivajo morebitne darovalce. Res mi je grozno ko prebiram kako majhni otroci se morajo bojevati za življenje...

mah upam da nism zamorila...grem

čau

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
6.2.2008 21:13:10   
pikapolona2
Urša jst dam tamali tudi če kej takega ostane od kosila...kakšna juha pa enolončnica....če seveda blagovoli jestuser posted image user posted image ...danes je jedla skutno palačinko in enmal zelenjavne juhe...jah sva midva imela tako pozno kosilo (ob pol šestih) da je Brina imela že kar večerjouser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
6.2.2008 21:15:40   
PAJO
no jz sm ze nazaj.

kje ste gorenjke a ze spite???

a gre katera zdej te dni kej v avstrijo???
bi nekej rabila.nej mi pise

ok grem mal tv gledat se slismo,papauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
6.2.2008 21:30:18   
Urša08
hvala za recepte

ja moj otrok je zgleda zlo zbirčenuser posted image kruha noče, pa ni važn kaj je gor, no za kako malico mu ga še uspem podtaknit za večerjo ni šans, corn flakes ne pride v poštev, palačink tud kej preveč ne obrajta, tko da bomo videli kaj bo s kosmiči, no pa kus kus tud lahko probam. Ma pa ful rad gres, pa polento na mleku, pa polento z mal banane, čokolešnik tud je, rada bi mu pa vsak večer kej druzga skuhala, da se ne ponavlja.

pikapolona no to tud ni slaba ideja če kej od kosila ostane, bomo prakticiraliuser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
6.2.2008 21:39:12   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

Kašna cortkana mušnicauser posted image user posted image user posted image .

Se strinjam s Sandrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
7.2.2008 6:34:16   
dodi
user posted image

ALI ste za kavico?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
7.2.2008 8:55:01   
smotka lonib
dodi!
j
a, jst bi eno s smetanouser posted image ..

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
7.2.2008 9:36:51   
PAJO
jz bi pa  eno z mlekom.

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
7.2.2008 12:48:36   
PAJO
kje ste gorenjke??
a delate?

sandra a si ti se doma?

a pri vam tud fulll piha???

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
7.2.2008 12:59:41   
Sandra*
oJLA!

Jaz sem še vedno v enem kosu. Sva šle s peli prej en krog po duupljah in morem rečt da je moj otrok danes res priden. Tok sem jezna najnjga, najprej je zjutraj odvil darilo za sestrično, ampak to tok strokovno da ga morem še enkrat na novo zavit, upam, da bom imela dovolj papirja. No potem pa na sprehodu, je začel kar na lepem trmat, ušel na britof in tm hodu po enmu dreku, ker ga nikokr nism mogla spravt da bi hodu sem ga pač nesla in imam še jaz vso umazano bundo. Ko pa sta peli in aljaž šla pa je tut tko kričov da sm ga sam spat nesla, zdele na srečo spi jaz pa sem trenutno pojedla mal sadja pol grem pa kuhat.

Pajo: tudi v dupljah kar fejst piha. Imam pa babico iz bistrce. Živi na kovorski v blokih nasprot mercator trgovine. Dve let smo živel gor k sm bla mjhna potem pa smo se preselil k očiju v Ljubljano, zdaj pa sem sama lepo prišla nazaj na gorenjsko.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.