|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
4.2.2008 8:25:27   
Urša08
Dobro jutro!

Midva sva pa do 8 spala user posted image

Dodi  user posted image user posted image user posted image za Vido, da se čimprej pozdravi. user posted image user posted image Koliko je pa stara Vida?

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
4.2.2008 9:03:42   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Peli
Kje pa je AjdaN?

Tukajuser posted image . Prisotna in prisebna. Je ratal tak čvek, da vam komaj sledimuser posted image . Zato pa je sam dežuser posted image .

Pozdravček vsem novim. Če boste pridne bo pa mal več za brat.

Dodi sploh pozdravček tebi in tvojim majčicam. Te berem na majčicah, oglašam se tam ne več.

Tamala je ponoči nekej zakuhala pa smrkelj ji kar teče venuser posted image .  Upam da bo kmal dobra. Lovro bo šel čez 1h mal k našim, da bom samo tamalo sitnobo pedenala. Spal smo pa tud itak za en drekuser posted image . Če nism 20x vstala tud nisem nikoluser posted image .

Leta - vsak čas 30user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
4.2.2008 9:14:32   
lencyyy
dobro jutro
No po dolgem času se vam tud jest mal uglašam ,k tud ne spimuser posted image user posted image ,madona sem kr nekej časa zej porabla da sem vse za nazaj prebralain vidm da je zelo velik novih fajn,no sej jest se bom zej tud mal več uglašala zej sem mela bl mal časa,k sem hodila delat.
Uglavnem kako ste,maškarce so ful lepe,mi smo bli tud pika poka,sam vam pa ne znam slike pokazatuser posted image Naša Taja je že prava navihanka,zej že čist sama sedi in ma tak rastur ponavad okol sebe da se loh sam smeješ.Vreme je obupno k sneži,pa tko je blo že lepo,no ja ampak kr bo ane bomo že prežveluser posted image

11.7.2007 Je na svet pokukala našaTaja

Neposredna povezava do sporočila: 1403
4.2.2008 10:07:20   
loncica
Jutro!

Danes je bila pa kar pestra noč. Se je mali po 2. uri zbujal na uro in pol. Zdaj pa spi, jaz pa podočnjake do kolenuser posted image .

Še starost: ravnokar dopolnila 23 let.

Mali že kliče, nič ne bo s spancem.

Lp

(odgovor članu lencyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
4.2.2008 10:58:27   
barba
Dodi - pri vas more biti pestro ko se pojavi viroza v družini. Pol so verjetno otroci kar vsi po vrsti bolni? Mogoče sem preveč firbčna, ampak me zanima po kakšnem ključu izbirate imena? Verjetno skupaj izbirate, al kako to gre? Potem pa vse cunje na kup spravit, pa potrebščine za šolo, pa hrano, ... Uf, super ste, da vam vse štima.user posted image  Brez zamire, me je firbec preveč matral.user posted image

Vidim, da sem že mal pozabila kako je ponoči vstajat za dojenje in previjanje. user posted image  Naša Meta že kar dolgo spi celo noč v svoji sobi brez zbujanja, mogoče včasih mož vstane za dudo pobrat.user posted image

lutiropan - sva z možem mozgala katera si, pa nisva pogruntala. Tvoj mož je menda dobr kolega od našga soseda, Romana. Tolk majhna vas, pa se ne poznamo, ane. Pa pravjo, da se v vaseh vsi poznajo, včasih še prevečuser posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
4.2.2008 11:12:58   
lutiropan
A  veš, da ne vem katerga Romana imaš v mislih.Kje si že rekla, da si doma, a blizu Ančke?
No, če boste kaj mimo hodili, se oglasite ,al se pa srečamo kje na vasi z vozičkom.No, če bo kaj lepše vreme, spoznaš me po bež vozičku Quinnyju.user posted image Pa sigurno še kakšen fantiček zraven user posted image user posted image .

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
4.2.2008 12:10:53   
Urša08
no sedaj pa moj pikec spančka in mam tud jaz mal frejuser posted image Dan je pa tako pust da sem si mogla eno veliko user posted image skuhat, da bom potem lažje funkcionirala.user posted image

Pri nas je bil dež, tako da vn nisva šla nič, sva se kar doma igrala. Saj je tud lušno kakšen dan doma zabušavat, sploh če je otrok priden.

AjdaN pozdravte se user posted image user posted image user posted image

loncica ja nočno vstajanje mi je poznano, sicer ne na 1,5 ure ampak vem kako zmatran si zjutrej. Poskusi spati takrat ko gre user posted image spi, da mal nadoknadiš.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1407
4.2.2008 12:27:13   
barba
lutiropan - Malija, mizarja iz Sveteljeve mam v mislih. No, on je naš sosed.user posted image  No, sej se verjetno kej srečamo na cesti. Mi se bolj čez vikend potikamo po Šenčurju, če seveda vreme dopušča.

Šibava pa dons s tamalo v knjižnico, ne glede na vremeuser posted image user posted image user posted image

V četrtek sem si izborila dopust.user posted image user posted image user posted image  Tako, da se lohk dopoldne dobimo na kavi v kakšnem Lumpiju na Primskovem.user posted image

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
4.2.2008 12:33:04   
lutiropan
Ja , saj sta sam en let narazen in včasih so res bolj skup bli. Andreja (žena) pa je itak super, moji otroci so jo oboževali v vrtcu.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
4.2.2008 12:34:52   
lutiropan
Aja še to.Pri nas grejo otroc tudi dans v knjižnico.Je treba CD nazaj nest, pa knjige za domače branje in bralno značko vzet .

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
4.2.2008 12:49:08   
barba
Super, pol se bomo pa mogoče srečal tak okrog 6h.user posted image

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 1411
4.2.2008 13:05:41   
PAJO
no tudi jaz se mal javim.

nas blaz spi ker je bolancek ima zacetek angine sva lih prej prsla dam od zdravnika.
tko da sm ta tedn na bolniski.no ja kaj pa cmo tko je.

drugac je pa star 13 mesecev,jz sm pa 22 :)
same mlade mamice

kako ste ostale drugac??

aja jz sm ze skoz iz bistrice pri trzicu,nism przenjena:)

lep dan,ceprav dezeven,ana

Neposredna povezava do sporočila: 1412
4.2.2008 13:05:41   
PAJO
no tudi jaz se mal javim.

nas blaz spi ker je bolancek ima zacetek angine sva lih prej prsla dam od zdravnika.
tko da sm ta tedn na bolniski.no ja kaj pa cmo tko je.

drugac je pa star 13 mesecev,jz sm pa 22 :)
same mlade mamice

kako ste ostale drugac??

aja jz sm ze skoz iz bistrice pri trzicu,nism przenjena:)

lep dan,ceprav dezeven,ana

Neposredna povezava do sporočila: 1413
4.2.2008 14:05:37   
barba
Ja, super mlade mamice.user posted image user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
4.2.2008 14:24:17   
Peli
Blaž, Ana, Vida - čimprej se pozdravite! user posted image

Mamo res krasno vreme, midva sva bla dopoldan na srečanju z nosečkam, mali se je mal igral, mal težil, potem mi je mal v avtu zaspal, zdej pa noče vsč spat, sm ga nesla v posteljo pa mi je lepo primaširal nazaj v dnevno user posted image . Jest sm pa misnla da bom lahko mal zadremalauser posted image  - no nč ne bo iz tega.

Za četrtek jest ne morm zihr obljubit, en dan pa sm obljubila mami in sestri k mata dopust, da gre Aljaž z njima na bazen, pa ne vem kdaj to bo, ne smem jih pa zdej razočarat k sta obe tolk zagrete.

Midva mava jutr še kontrolo pr zdravniku zarad tistga kašla, morm rečt da so antibiotiki zgleda res pomagal, ker je zdej dobr.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
4.2.2008 15:23:10   
PAJO
kateri antibiotik sta pa imela??

iz kje si??

upam da se kmalu pozdravimo

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
4.2.2008 15:43:59   
Peli
Midva sva mela Sumamed, to je bil najin prvi antibiotik do zdej.

Drugač pa sm Sebenjka poročena v Zadragi.

Midva pa zdele šibava do mojih, ker je možek že šel naprej delat.
Lepo se mejte!

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
4.2.2008 17:43:27   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Lonib glede na to da maš Nejca, me zanima, če je kej navihan, pa živahen? Meni vsi pravijo, da so vsi Nejci živahni, navihani,...fantiči.

pa lahko nočko tud iz moje strani

Ko je bil naš Nejc še majhen, je bil  navihan in živčekuser posted image , odkar pa hodi v šolo pa je bolj umirjen.

Leta:
zgleda , da sem jest že za v penzijo, ker sem zgleda najstarejšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
4.2.2008 18:35:49   
lutiropan
Joj ,mene pa nekaj kuha, ma vročine sicer nimam  me pa kar nekaj trese, pa vse boli. Upam ,da ne bo kaj kujšega, saj imamo dojenčico doma.

barba bomo se drugič srečal, ker je  šel naš tavelik potem kar sam v knjižnico.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
4.2.2008 19:53:44   
Peli
A potem se nam je dons vsem mudil v knjižnico? jest sm tud šibala, samo si nism nč sposodla, k potem pa res ni nč z mano, če še berem...user posted image .

Jaz pa zdele možička čakam da pride domov, mali je brez problema zaspal. Po novem ga vsake tolko pič das ne more kakat v plenico hoče takoj na kahlo ali v WC, no upam da se ta včasih počasi spremeni v vedno. Tako se mu je dons ful mudil  na kahlo, potem pa sm ga kar v postlo dala.

Pikapolona  - bo mogoče tvoj mož stric?

Neposredna povezava do sporočila: 1420
4.2.2008 20:13:48   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Pikapolona  - bo mogoče tvoj mož stric?

ja moj koruznik bo v tretje stric...sej sm že zadnjič omenila.....si najbrž spregledalauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
4.2.2008 21:08:43   
Peli
Aja ti si še gospodična koruznica user posted image .

Sandra javi se če si še doma user posted image !

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
4.2.2008 21:13:35   
Sandra*
Evo mene sem še vedno v enem kosuuser posted image user posted image user posted image

Sem bila popoldne na pregledu. Ctg še nič ne kaže, mv pa je že čist sploščen ampak zaprt. Bo treba v akcijo in več user posted image user posted image user posted image da do sobote rodimo, ko mam pdpuser posted image user posted image user posted image .

Ko ste glih o starostih, jaz sem stara 23.

Pri nas smo imeli že dvoje antibiotike, mislim da hiconcil (ki ni čist nič pomagal), potem pa sumamed, ki je bil boljši, čeprav smo ga komaj dol spravl. Sicer pa glede na to da sem jaz ful prehlajena je Mark kar ok, mu pa če ga smrkelj napada dam sirup kindervital in mu ful nuca, mogla bi mu ga skos dajat pa kar mal pozabm in kokr mu ga ne dam je takoj šmrkljav.

Pozdravte se tisti,ki ste prehlajenčki!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
4.2.2008 21:19:56   
Urša08
Sandra lepo, da nam poročašuser posted image eto hitr stran od računalnika pa user posted image user posted image

Lonib no moj Nejc čist ustreza tvojemu opisu, je navihan mali živček user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa komi čakam, da je pust mimo saj skoz krofe jemuser posted image ampak zanimivo, da sam okrog pusta potem pa cel let nč.

No lepo preživite preostanek večera.

papauser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
4.2.2008 21:25:55   
Sandra*
Urša: Zauser posted image morem jt najprj user posted image na šiht iskat. Zat strašim kle po rr in čakam da bo 21.30

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.