|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
4.2.2008 21:29:53   
Peli
No men pa ni dost krofov, sm si dons še kremšnito prvošla, sm pa že sama en krofuser posted image .

Sandra, potem pa pr pozdrav prehlad, potem pa rodit. A misliš da user posted image sproži porod? Potem pa kr v akcijo! user posted image

Mene po hripavosti zdej tud kašelj matra upam da se spet ne pokaže astma...nočem zdravil user posted image .

Zdej pa šibam na kavč k možu.

Lahko noč!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
5.2.2008 7:33:35   
lutiropan
Dobro jutro vsem! Danes grejo pa pri nas otroci ob 12 v šolo imajo tri ure pouka, potem pa sprevod in zavava v dvorani. So že vsi pokonc(sej drugač niso tako zagnani za vstat)user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
5.2.2008 8:21:12   
barba
Aja, tko majo dons pouk. Jst sem zutri Meto pelala v vrtec pa tud vzojiteljice niso ble napravlene.user posted image Ko sem šla sta ble sam 2 maškari v skupini, naša mušnica in čebelica.user posted image user posted image user posted image  
Mi je blo ful čudn, ker vem da se je moja mami, vzgojiteljica v Šk. Loki zmeri že zutri našemla. Sej mogoče se bojo pa pol za popoldne.

Jst pa ne morem bit lih maškara za na sestanek.user posted image  Bi me kakšn čudn gledal, že tko me polkrat obravnavajo kot eno tajnico al pa študentko.user posted image user posted image user posted image  Ne zgledam nč fizik.user posted image

Vas še pridem brat ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
5.2.2008 8:38:42   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Mi je blo ful čudn, ker vem da se je moja mami, vzgojiteljica v Šk. Loki zmeri že zutri našemla. Sej mogoče se bojo pa pol za popoldne.

moja mami je pa varuhinja in dela tud v Šk. Loki v PedenjpeduKje pa tvoja?

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
5.2.2008 9:26:07   
pikapolona2
ko sem jaz zjutraj oddala Brino  v varstvo sem se zanalašč peljala mimo OŠ...in nisem videla tud ene maškoreuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa kaj je klele na gorenjskem en čudn luft nobene prave energije??????
....v nedeljo ko smo šli v trgovino je bila Brina edina namaskirana....so jo gledali kot da je marsovc????....sem mal brskala če se kej popoldne v Kranju dogaja pa nič ne najdem. V Celju in Žalcu je danes maskenbal...pa rajanje za otroke v dvorani pa žuuuur! A čm kr na štajersko zbežatuser posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
5.2.2008 10:24:39   
Sandra*
Pozdravljene!

Jaz sem še vedno tukaj. Mark danes ne bo več maškara, se mi zdi da je bilo v soboto in nedeljo dovolj.

No, če bi šel v vrtec bi ga našemila, drgač pa kokr js vem so bli ponavad vsi otroci v vrtcu našemljeni, vzgojiteljice in pomočnice pa tut, tako da mislim, če niso bile zjutraj se bodo preko dopoldneva sigurno še našemile.

lep dan

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
5.2.2008 10:41:58   
PAJO
no tudi jz se mal oglasim.

blaz je lih zaspal,je res tecn ker je bolan.
se zmerej ima vrocino,pol pa sam po men skace pa hoce da ga drzim.
ze celo noc nismo tolk spali,tko da je sel zdej fajn spat,upam da bo dolg.

skoda ker danes ne more bit maskara v vrtcu:(
no ja pa drugo leto.

sandra a ti si se doma??a ze komej cakas??
sej bo.takoj sporoci ko bo.

kako ste drugac??

se slisimo

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
5.2.2008 11:03:11   
barba
lonib - moja mami je na Trati. A ni to Pedenjped, v Podlubniku pa Najdihojca? A veš, da ne vem kako se vrtec imenuje. V tistem zraven šole na Trati. Pol sta pa po možnosti še sodelavke.user posted image

pikapolona - v Šenčurju imajo menda popoldne v dvorani maškara žur.user posted image Bosta mogle v naš konc prit.

Jst sem zdele na poti mimo OŠ v Domžalah srečala celo kolono maškar.user posted image  Super so ble.

LP, barba

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
5.2.2008 11:17:17   
lutiropan
Mi smo pa prejle gledali čez okno maškare z vrtca. Grejo se vsak let pokazat županu na občino. So ble prav lušne, pa vzgojiteljice so bile tudi vse našemljene.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
5.2.2008 12:26:03   
smotka lonib

lonib - moja mami je na Trati. A ni to Pedenjped, v Podlubniku pa Najdihojca? A veš, da ne vem kako se vrtec imenuje. V tistem zraven šole na Trati. Pol sta pa po možnosti še sodelavke.user posted image

Ja na Trati je Pedenjped. Pol sta pa sodelavki. kako pa je ime tvoji mami? Mogoče jo tud jest poznam, ker sem tja v vrtec in tisto šolo zraven hodila.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
5.2.2008 13:27:52   
Peli
Midva sva bla danes na kontroli in je Aljaž že čist dober...no jest pa ne user posted image , celo noč sm imela težave, ker me je zdej še astma začela mal matrat, z zdravili pa sm trenutno - tko,tko.

Jest sm Aljaža dons tud oblekla v čebelo, pa sva bla v Kranju, pa ni blo prav veliko maškar vidt, sva pa na poti domov srečala Dupljanski vrtec v maškarah.

Neposredna povezava do sporočila: 1436
5.2.2008 13:45:05   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Midva sva bla danes na kontroli in je Aljaž že čist dober...no jest pa ne user posted image , celo noč sm imela težave, ker me je zdej še astma začela mal matrat, z zdravili pa sm trenutno - tko,tko.

Jest sm Aljaža dons tud oblekla v čebelo, pa sva bla v Kranju, pa ni blo prav veliko maškar vidt, sva pa na poti domov srečala Dupljanski vrtec v maškarah.

Peli joj ko se jst spomnem na mojo astmo ki je v nosečnosti prav grozno izgledala se mi kr zasmiliš. Sem ignorirala ampak na koncu pa v dežurni pristala. A imaš kakšna zdravila? Smotano to ker se ne upaš jemat ...vsaj jst se nisem...pa eni dohterji so rekli da lahko....drug pa da naj ne...pol pa bodi pameten.

Upam da se ne bo poslabšalo zdej spomladi...pr men je blo ključno cvetenje...alergija je samo poslabšala vse skupaj!

user posted image user posted image Aljaž čebelica!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
5.2.2008 13:57:20   
Peli
Pikapolona - jest sm med 1. nosečnostjo vsakodnevno jemala zdravila, redno na 1 mesec sm imela tud kontrole pr pulmologu, po Aljažu pa smo začel ukinjat zdravila, pa je blo kr dobr, poslabšanje sm začutla samo ob prehladu..., no zdej k sm spet zanosila sm šla na kontrolo, pa je pulmolog reku nej poskusm kr brez zdravil, vendar pa morm ob poslabšanju pridt nazaj. Zaenkrat jemljem Ventolin, bom poskusla kr na 6ur, potem pa bom vidla, če v parih dneh ne bo bolš, bom šla do pulmologa...

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
5.2.2008 14:43:16   
Urša08
oj, oj

Peli user posted image user posted image upam, da ne bo slabi s tvojo astmo? Kam pa peljeta tvoja mami pa sestra Aljaža kopat? Jaz sem se odločla, da če bo še med vikendom taka žalost z vremenom gremo v Vodni park v Bohinj mal pokukat.user posted image

Pikapolona a ti bi šla pa na maškarado? V Cerknici al pa na Ptuju se gotov kej dogaja, sam mal deleč je.

Sedajle sem Nejca napravla in sta šla s taščo mal vn, jaz pa naprej diplomo pisatuser posted image , se mi dons že kr mal meša user posted image . Sem ugotovila, da je fajn če en dan prej skuham kosilo, al pa vsaj na pol skuham, lahko potem, ko dam Nejca spat dve uri posvetim pisanju diplome, pa mi zvečer ni treba, ko se mi itak ne da. Ob večerih sem najrajši na kavčku z mojmu user posted image . Ma sej v končni fazi je to edini čas ko ga mava sam zase.

Maškar sem pa jaz letos tud bolj mal vidlauser posted image

Vsem bolančkom pošiljam en kup pikapolonic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da se čimprej pozdravijo.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
5.2.2008 15:10:12   
barba
lonib - moja mami je pa Helena.user posted image  Itak, da sta sodelavki. Kako je pa tvoji mami ime?

Meta gre z atijem danes popoldne v sprevod čez Šenčur.user posted image user posted image user posted image  Naša maškara nadvse uživa.user posted image  Jo morem pol slikat, pa kakšno slikco napopat.

LP, barba

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
5.2.2008 16:57:03   
lutiropan
Medve s Kajo sva šle sprevod gledat, pa sva videli tudi vašo Meto z atijem. Prav prisrčna mušnica. Moji fantje pa čisto po fantovsko :spiderman, ninja želva pa batman .

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
5.2.2008 20:30:37   
dodi
Dober večer!

Vidim ,da ste se razpisaleuser posted image
Sandra-a ti pa še kar doma-te še nočejo v porodnišnici.Ali boš v Kranju?
Tam bo 12 rodila s CR tudi moja prijateljicauser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

Neposredna povezava do sporočila: 1442
5.2.2008 21:01:07   
smotka lonib

lonib - moja mami je pa Helena.user posted image  Itak, da sta sodelavki. Kako je pa tvoji mami ime?

Ja, sem že ugotovila kako je tvoji mami ime in katera je, ker sem šla popoldne v Šk. Loko na pustni sprevod z Vanjo in Zalo na Mestni trg, in sem bila še prej  pri moji mami in mi je pokazala skupinsko sliko. Pol sem se pa spomnila katera je. Sem jo včasih večkrat vidla, ker sem imela Nejca tam v vrtcu. Moja mami je pa Slavica (tako jo vsi kličejo, drugače ima drugo ime)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
6.2.2008 8:41:33   
barba
no, litiropan pol nas pa poznašuser posted image

lonib - morem prav mami vprašat ker je Slavica. Sem bla bolj malokrat v vrtcu in ne poznam lih vseh varušk.user posted image

Kje je pa Dodi? Zagotovo ima ful dela.

Mene se loteva en prehlad. Tko, da jutri verjetno kava odpade. Itak se pa nismo zmenile, če se sploh dobimo.

Še pridem ....

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 1444
6.2.2008 8:52:34   
dodi
user posted image user posted image

HA,TUKAJ SEM!
Pokorno se javljam na dolžnost,ha,hauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bila prisiljena v abstinenco-sneg podrl čez napeljavo eno manjše drevo in pretrgal žiceuser posted image  in potem preden kaj zrihtajo trajauser posted image
Pa ni nič škodovalouser posted image  imam dovolj delauser posted image  a vmes čekiram kaj se dogaja na RRuser posted image user posted image  pa še noči imamo takeuser posted image  mi tamali dve tolk nagajata-se zbudi ena.tolažim to-se zbudi druga (zgkeda da so vsi senzorji vkljopljeniuser posted image ) in potem začne protestiratuser posted image  user posted image ,Vida pa že par noči potem zaspi na meni,tako da ima glavo na mojem licuuser posted image user posted image user posted image  ma kdo bi jo razumel......

Sandra-si še kar v enem kosu?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
6.2.2008 9:11:51   
lutiropan
Mal sem slikce v album počekirala, pa sem atija videla z Meto, pa še napisala si da bo mušnica, pa sta mi res takoj "padla v oči "v sprevodu.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
6.2.2008 9:13:45   
lutiropan
dodi kje doiš take lepe slikce s katerimi nas razveseljuješ vsak dan?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
6.2.2008 9:20:55   
dodi

Poglej to   http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm in upam da bo kaj zate!

Neposredna povezava do sporočila: 1448
6.2.2008 9:31:03   
lutiropan
Super hvala ti.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
6.2.2008 12:11:14   
Urša08
Ojla!

Midva sva šla pa na malce daljši sprehod in je blo superuser posted image Nejc je bil priden in v 1,5 uri ni niti enkrat pojamral, da se ne bi peljal v vozičku. Mal sva mela sončka, mal oblakov ampak mraza pa ni. Ma prav pogrešam redne sprehode.

Dodi sem vidla vašo krstno sliko in ste prav luštna družinica. Je pa na sliki župnik ki je krstil mojega sončka. A je bil prej on vaš župnik, k nam je namreč prišel s prvim avgustom.

Sedaj grem pa počasi kosilo narest, dons k je post bo kar zelenjavna juhica pa puding. Me prav zanima, če bo Nejcu všeč puding, ga še ni jedeluser posted image .

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.