|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
8.2.2008 8:58:50   
dodi
user posted image
Danes me je pa Lencyyy prehitelauser posted image user posted image  a jaz sem pekla že na vsezgodaj pecivo-dobim obisk družinice s katero mamico sva skupaj čakali v Lj. na dvojčiciuser posted image user posted image  komaj čakam,da vidim kakšne punce sta njihove ker sta se rodili v 33 tednu

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu lencyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
8.2.2008 10:09:19   
barba
Ojla!

Pozdravljene vse nove čveke!user posted image

Peli - sej Meta se ni tok shujšala, sam zrasla je ful in so se kg mal porazdelil user posted image . Pri vas bojo tud 3jeuser posted image ? user posted image  K nam predvidoma naslednje leto štorklja dostavi naslednjega pleničnika user posted image  - povdarkom na predvidomauser posted image user posted image
Dodi - sem šla slikce gledat. Ostala sem brez besed, super ste!user posted image user posted image user posted image

Za nami je ena slabših noči v zadnjih dneh. Meta je na vsak način ob 3h ponoči hotla gledat živ žav. S težavo sva sklenile kompromis in šle počivat na kavč. No, tko je do 5h spala na meni. Rezultat tega je, da sem jst dons čist polomljena, zaspana in zmatrana.user posted image user posted image user posted image Meta pa lažje diha, je brez vročine in se veselo igra.user posted image  

Lepo izkoristite ta dan. Mi bomo kar doma ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
8.2.2008 12:30:26   
Peli
Midva z Aljažem sva danes že šibala na malo daljši sprehodek sm ga tolk zmatrala, da upam da mam zdej do 15h mir user posted image .
Jaz sm bla pa dons sitna ko user posted image , mislim da se me je mal mlaj prtaknu, tako sm se spravla na čiščenje, seveda sm zravn skor znorela, ker mi je Aljaž sproti delal svinjarijo (po posesanih in pomitih tleh mi je razsul namočen riž user posted image ). Sm potem mela vsega dost... Ko pa sva bla zunej sm čist k seb pršlauser posted image .
Mož me je tud prej mal razveselu, k je povedal da danes zaključi z delom, tako da bomo za vikend končno skupej. Popoldan z Aljažem šibava mal v kontrolo, bova šla kar z vozom, če bo takole lepo zunej...

Dodi - pridna da si že pekla. No, pr vas se najbrž vsaj splača, k maš dost jedcev, jest se doma ne upam kej dost pečt, ker bi se potem preveč razlezla ->bi vse sama pojedla user posted image .

Barba - potem ti je Meta pobrala vso energijo. Pozdravte se, verjamem pa da je težko bit notr v takem vremenu.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
8.2.2008 17:00:00   
PAJO
ojla gorenjke

a ste se nasprehodile danes ko je bil tako lep dan?
full je blo dobr.mi smo bli res velik zunej.

kako ste drugac?a je bla katera mogoce na bledu danes?
a je kej velik folka,a kej veter piha??

no lep dan se naprej ,ana

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
8.2.2008 17:19:49   
smotka lonib
Hojla!

Ja dons je pe res lep dan. Midve sva bile že dvakrat zunaj, dopoldne in popoldneuser posted image user posted image user posted image . je pa pri nas tak kot bi bil navaden delovni dan. Vsi kmetje delajo in žagajo sto na urouser posted image . ne vem, a ne vejo, da je dons praznik.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
8.2.2008 17:38:48   
PAJO
ja no sej ni ne vem kaksen praznikuser posted image
itak da bodo pol delal pa se lep vreme je.mi smo bli tud 2 krat zunej.
res lepo.

upam da bo za vikend tud takle kaj misliste??

no jutr itak delam,bom pa popoldne doma.

sandra a si ti se doma bogica??

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
8.2.2008 17:58:13   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO

ja no sej ni ne vem kaksen praznikuser posted image

sej  res ni ne vem kakšen praznik. štos je v tem, da ko pa je cerkveni praznik(na koledarju ni  rdeča številka) in ti delaš najprej v službi, pol pa še doma, te skoraj ubijejo s pogledom.user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
8.2.2008 18:38:59   
Sandra*
OJLA!

Jaz sem še vedno v enem kosu, sam tok za info.

Lp

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
8.2.2008 19:25:29   
lutiropan
Mi smo tudi bili danes skoraj cel dan zunaj. Super je bilo. Otroci uživali .user posted image user posted image user posted image user posted image Jutri bo ati dopoldne  fantine peljal na Pokljuko, medve bova pa doma, no doma, okoli doma ,če bo spet tak sonček. Bom danes zvečer še nekaj sladkega spekla, saj imamo jutri pop napovedane obiske, tako, da mi ne bo treba jutri kaj preveč čarat.
Lep večer še naprej.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
8.2.2008 20:51:33   
barba
No, Meta je bla dons brez vročine in greva jutri že malo ven, user posted image  če bo seveda lepo vreme. Sem bla tud jst dons pridna in sem kar neki stvari pošlihtala, čeprav so ble službene.user posted image

Zdele sem dala pa kruh pečt ... mmmm .... se bomo zjutri sladkaluser posted image

Uživajte še naprej ... lahko noč

LP, barba

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
9.2.2008 21:09:56   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

OJLA!

Jaz sem še vedno v enem kosu, sam tok za info.

Lp

Sem ravn to prišla prevertuser posted image
Je kar nekaj novih gorenk tukajuser posted image user posted image user posted image . Si bom mogla enkat mal cajta vzet in vas prebratuser posted image

Vidim, da ste kar pridne s pisanjem (al pa jaz lena z branjemuser posted image ).
Mi pridno rastemo, govorimo takorekoč vse,..... je pestro. Smo pa zadnje tedne malo bolni, ne sicer ful sam zdravi pa nismo in smo večinoma doma.
Že pred dobrimi 14-imi dnevi je imel mali 2 dni ful vročine, pa kličem P. in reče (v torek), da naj ga v petek pripeljemo pokazat, če vročina ne pade, pa itak, da je bil že v četrtek brez vročine, no potem smo čez vikend šli k sestri, ker je nečak praznoval 3. r. dan, v torek pa spet vročina in topet po dveh dneh izgine, da ga nikamor nismo pelal. Zdej pa že cel teden ful kašlja, pa z nosu mu teče, včeraj zvečer mu je še piskal v prsnem delu, zjutraj mu ni več piskal, pa vseen kličem  v dežurno, če ga naj pripejem pokazat in spet reče, da ni potrebe, če mu bo spet začelpiskat naj ga pa takrat pripeljem pokazat.
Ma sej je čist prov, de ni hujšega, sam po drug stran me pa jezi, ker se bojim, da se mu kaj paca. 

Lepo bodite!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
9.2.2008 22:17:40   
smotka lonib
Zgleda, da je  Sandra*že šla v Rim, ker se ni nič oglasila.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
9.2.2008 22:27:13   
Sandra*
Še vedno sem tukaj!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1513
9.2.2008 23:00:56   
Peli
Sam tolk da  bom na tekočem - gledam kaj je s Sandro user posted image .

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
10.2.2008 9:51:59   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra*

Še vedno sem tukaj!user posted image user posted image user posted image

Kaj si danes še vedno tukaj, a si že šla?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
10.2.2008 10:30:46   
lutiropan
Lep sončen pozdrav še z moje strani. Še en lep dan bo .user posted image user posted image Pri nas bo kosilo že ob 12, potem pa šibamo spet na sončka. 

Neposredna povezava do sporočila: 1516
10.2.2008 12:06:43   
Peli

Sandra je sporočila:

Sporočam vam, da je danes ob 6:30 Mark dobil bratca Anžeta, velikega 55cm ter težkega 4510gramov! Z mamico in malčkom je vse v redu in se ze crkljata!

user posted image
Čestitke še tukaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
10.2.2008 13:00:26   
sončnica13
user posted image user posted image user posted image Čestitke! Pa veliko cartanja
user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
10.2.2008 14:31:51   
dodi
user posted image

Iskrene čestitke celi družini!!!!!!!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
10.2.2008 15:14:43   
lutiropan
user posted image čestitke!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
10.2.2008 15:25:26   
PAJO
iskrene cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
10.2.2008 18:14:22   
smotka lonib
sandra!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
veliko lepih trenutkov vam želim zdej, ko ste dobili še enega člana.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
10.2.2008 18:34:45   
barba
ČESTITKE Sandra!user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 1523
10.2.2008 19:59:56   
Urša08
Sandra iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Anžeta.user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
10.2.2008 20:45:40   
pikapolona2
juhuhu...bravo mami Sandrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.