|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
6.2.2008 22:03:40   
Češnca
Končno je zaspal! Uf, skor 2 uri kasnej kot ponavad... user posted image  Res je božček!

Smeti so pa zakon za male, ja! user posted image  Čist neki novga. user posted image  Bravo, Ula!!!

Nočko vsem, sem čist zmozgana od tegale večera. Se vid, da sem čist aut, navajena da brez problema zaspi. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
6.2.2008 22:18:06   
tinispela
user posted image  za vse ki so zaspani, utrujeni, bolani ali pa jim presneti zobki rastejouser posted image
Pa lahko noč in lepe sanje

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
6.2.2008 22:19:56   
Freycha
mala je že dvakrat začela full jokat v spanjuuser posted image  sam k pridem do nje spi....

upam, da bova kaj spali ponoči

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
6.2.2008 22:42:05   
baja*
se že vnaprej opravičavlem za klobasouser posted image

mali spi kot bubicauser posted image  upam, da bo današnja nočka boljša od prejšnje, ko smo kar naprej bedeliuser posted image - Kapica in Tinispela, tega pa ziher ne bota prezrle, kaj?user posted image No, na srečo je bil dragi dans fraj, tak da sma se ponoči menjavala pri nošenju:) Za dans pa nimam menjave, zato bo Rene pridno pančaluser posted image

za nazaj sem še dolžna čestitke Diti za obrat in pridno spanjeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
pa jst za nbenga ne sprašujem kje hoduser posted image ma, itak sem čudak, kaj čmouser posted image

si pa začela čestitke talat pa zadnjič si se mi zdi tud en objemček poklonla, to je pa kar velik korak za ljudomrznežauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinispela
Itak napišemo, ko imamo čas in voljo, če nam pa ni, vsaj zase govorim, pa kdaj tudi samo preberem.

jaz imam vsake tolko obdobje, ko mi ni za pisat in se umaknem za kak dan al pa dva, ampak preberem vas pa obvezno, to pa, če ne bi še ki zbolelauser posted image

[ja, sej to....če se rodiš brez orientacije, kot jazuser posted image

uf, midva z dragim sva oba bolj boga z orientacijouser posted image , enkrat sva se peljala iz Kolna na sever, po eni uri vožnje pa sva se znašla južno od Kolnauser posted image user posted image  še dans mi ni jasno kakuser posted image  pa še bi se našli najini podvigiuser posted image user posted image
tejči, tinispela in poldy čestitke za zobkeuser posted image
julij user posted image
corfu user posted image user posted image  za sestro. Rene čez dan spi dop. od 1,5 do 2 uri, popoldan pa od 0,5 do 1 ureuser posted image  Mali se običajno ponoči ne doji več.
siskamiska ojej, vi pa res mate izredno stanjeuser posted image  ti pa si še vseeno na heceuser posted image  no razen, če si obsedena s higienouser posted image . Pa še user posted image user posted image  za Domna.

IZVIRNO SPOROČILO: tejči77
Pravijo, da kasneje so zobki, bolj jih matra.

no krasnouser posted image , naš jih še pri 8m nima
češnca hvala za skrbuser posted image , sestra se pa super držiuser posted image . V bistvu se že dolgo ni štekala z onim tipom, sam nekaj cajta je rabla, da je zbrala moč in šla. Ful sem ponosna nanjo in jo mam res ful rada, sma marsikaj dale skoz in lahko samo s ponosom rečem, da je ona moja najboljša prijatlcauser posted image
Vidim, da tud Anžeja matrajo zobki. Upam, da ne bo prehudouser posted image

tašonka  user posted image user posted image user posted image
freycha držim pesti za smučanjeuser posted image

zaj sem se pa prav namatrala zravn vasuser posted image  mater, prav hudo je, če morš za cel dan not spravituser posted image user posted image user posted image
Za konec pa sem prišparala to, da vam povem, da ste vse ful fejst punceuser posted image user posted image user posted image  res sem vesela, da smo se našleuser posted image

nočko user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
6.2.2008 22:44:24   
madejka
Baja kak si lepo to napisala!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
6.2.2008 22:47:21   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Baja kak si lepo to napisala!user posted image

neda?user posted image  samo je pa res klobasauser posted image  bom drugič raje dve mali hrenovki ven naredlauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
6.2.2008 22:55:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

si pa začela čestitke talat pa zadnjič si se mi zdi tud en objemček poklonla, to je pa kar velik korak za ljudomrznežauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a ne no...
pa še to napišem sam čestitke vsem za obmesečnicouser posted image user posted image ma fora je, k ziher bi koga pozabla, pol pa raj nobenmuuser posted image da neb blo kajga pritoževanja, da vlada diskriminacijauser posted image user posted image

evo, prvič se je že zbudilauser posted image njabolš da se spat popučem, mam tak čudn občutek, da bo za en klinc nočuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3082
6.2.2008 22:57:35   
madejka
Ehh te je fajn brat, tak da kr klobase delajuser posted image

Jaz sem bla pa na čveku!user posted image Je pasalo... spet, čeprav sem že včeraj bla cel pop. od doma.In pasalo je, da se nisva s prijateljico nič kaj o otroku menleuser posted image Večinoma o njej - super punca z veliko problemi user posted image Ker sva prijateljici od otroštva se že tak poznava, da si nekaterih stvari sploh razlagat nisva rable in čeprav se nisva videle že nekaj časa, je pogovor takoj stekel, tudi v čisto zasebno sferouser posted image
Pa pridem domov, pa mali zašiba kar čez atija in se mi dobesedno vrže v naročjeuser posted image user posted image Sem ga pa tud lupčkala ko da me 14 dni ni blouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
6.2.2008 22:59:49   
Anonimen
Tak, palček je zaspal pred 10 minutami.. Ja, ja, spal ni od pol 1 ure.. user posted image user posted image Celi božji dan samo smeh, smeh, smeh user posted image user posted image

No, danes sem že bolje, samo prehlad še je... In naj tako ostane... Hvala vsem za pikepoke, objemčke...

Julij, te razumem, res je zoprna situacija, ko detke noče jesti user posted image user posted image user posted image

Moj mali pogosto čez dan spi, zato pa je ponoči sranje... No, vsako uro mora spati max 15 minut user posted image No, danes pa skoraj nič ni spal user posted image

Ah, Šiškamiška, nisi čudna no... Ali pa si? Potem sva že obe čudni.. Ker jaz tudi, ko kam grem brez malega, komaj čakam, da se vrnem k njemu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
Calgel sem pa sama sprobala in ti fajn za par minut omrtviči dlesen

Ni slaba ideja, bom sprobala enkrat, hvala user posted image user posted image Imam hude probleme z zobmi in dlesni user posted image , pomaga mi pa ama ništa..

Tinišpela, bravo za zobke user posted image user posted image user posted image user posted image In Larisi user posted image user posted image user posted image

Tašonka user posted image user posted image user posted image

Oooo, Poldy, bravo Urši za zobke user posted image user posted image user posted image user posted image

Kasneje bom prilepila par slik, da se považim, kaj je moj palček pogruntal.. Zdaj grem za zobke dodat v seznam.. user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3084
6.2.2008 23:03:33   
Anonimen
user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
6.2.2008 23:05:01   
madejka
Iiii glej ga frajerja kak stojiuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
6.2.2008 23:08:19   
Anonimen
uuu bravo patrickuser posted image user posted image user posted image

madona lačna smuser posted image pa mal prej sm celo skledo borovnic pojedla, mam čist plave zjaleuser posted image

grem si zobe sčohatuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3087
6.2.2008 23:13:49   
baja*

pa še to napišem sam čestitke vsem za obmesečnicouser posted image user posted image ma fora je, k ziher bi koga pozabla, pol pa raj nobenmuuser posted image da neb blo kajga pritoževanja, da vlada diskriminacijauser posted image user posted image

jaz pa od drugih preplonkamuser posted image

madejka super za čvekuser posted image user posted image

A_R bravo Patrickuser posted image user posted image

mali me očitno ne bo ubogal in ponovil onih 12 ur spanja, ker že nekaj stoka, tak da se bom raje pobrala proti spalnici.....

nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
6.2.2008 23:16:25   
Anonimen
ja, sam ti skoz plonkaš, jaz pa če zdaj začnem, bo pa diskriminacijauser posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
6.2.2008 23:16:56   
rumba
Ulla, pa od kje ti zdaj borovnice? Jao, mi lušte delaš, sem ti kar fauš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
6.2.2008 23:17:24   
Anonimen
jaz tud šibam pod kovtruser posted image

nočko babeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3091
6.2.2008 23:19:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ulla, pa od kje ti zdaj borovnice? Jao, mi lušte delaš, sem ti kar fauš.user posted image

user posted image sem jih mela v škrinji, mi jih je polet fotr prnesu, k se skoz po planinah preganja....pa sem pozabla nanjeuser posted image no, so prov pršleuser posted image mal sem jih pa za ulo pustila, sej  bo kul če jih damuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
6.2.2008 23:21:45   
rumba
No, zadaj pa ta mali Uli zavidam.user posted image  Ja, po moje ni problema, če jih daš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
6.2.2008 23:24:55   
madejka
Babike jas pokam spatuser posted image

Nočkouser posted image

Aja rumba za svojga najstarejšega morš ticker zamenjatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
6.2.2008 23:40:01   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Aja rumba za svojga najstarejšega morš ticker zamenjatuser posted image

U, pa res, je do konca prikolesaril. user posted image
Hvala! Bom probala jutri.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
7.2.2008 0:38:24   
Kristina_1
Baje jih ma pri 3. cepljenju več probleme kot pr prvem in drugem, k zdej dobi še ena cepiva zraven.

Sem pogledala slikce, vse maste taaaaake sončke user posted image .
Tašonka na poroki sta bla lepa, pa torta mi je ful všeč.
Ayvi Tarja je pa kr spretna a se že plazi?
Bojana2 geslo mi ne prime .
Rumba huda torta.

Pupi še tvoje geslo prosim user posted image .

Pr nas se zelo redko dojimo ponoč, ne vem če smo se 15 noči. Ponavad poje okrog 10, pol 11 in spi do 7h al pol 8. Poje in š emrkne za kake pol urce. Popoldne pa še kake pol urce okrog 2h. Upam da ne bo zdej ponoč lačna k jo hvalim user posted image .

Ulla jst bi tud borovnice, pa jih nimam user posted image . Ti packa si mi lušte nardila.
Pomoje lahko daš Uli, jas sem ji glih včeri probala dat Hipovo kaščo jabolko in borovnice, pa je blo kul.

user posted image Patrik! Že fajn stoji.

Siskamiska user posted image za Domna. Kr prvoš si en sprehod, da si mal zluftaš glavo od tečkotov user posted image . Pa eno user posted image zate, da si tud ponoč uspeš malo spočit.

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
7.2.2008 1:53:09   
Freycha
od 22.30 pa do zdele sem glih mogoče pol ure res spala..... sicer pa sem sam skakala do Dite in nazaj v posteljo in spet do nje in nazaj. Noro, kako jo zobki dajejo. Sem ji prej naredila sveži čaj in ga je full spila user posted image  pa s calgelom sem ji začela mazat, pa je jokat začela.... najraje bi si jo k sebi v posteljo nesla, samo dvmomim, da bo kaj boljše..... pišuka, ne vem, če si ne bom kar kave naredila user posted image user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
7.2.2008 1:56:16   
Anonimen
Oo, Freycha, pa le nisem sama user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
7.2.2008 2:02:12   
Freycha
očitno ne..... kaj si ti nor.... boga reva skoooozzzz jokca......

a narediva pižama party user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
7.2.2008 2:04:03   
Anonimen
Boga malečka.. Upam, da čimprej mine... Zdaj pa grem spat, da ne bom zjutraj kot zombi user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Zaupate medicino?
willma

popolnoma (26%)

delno (66%)

ne (8%)

Število vseh glasov: 137

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!