baja*
|
se že vnaprej opravičavlem za klobaso mali spi kot bubica upam, da bo današnja nočka boljša od prejšnje, ko smo kar naprej bedeli - Kapica in Tinispela, tega pa ziher ne bota prezrle, kaj? No, na srečo je bil dragi dans fraj, tak da sma se ponoči menjavala pri nošenju:) Za dans pa nimam menjave, zato bo Rene pridno pančal za nazaj sem še dolžna čestitke Diti za obrat in pridno spanje IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 pa jst za nbenga ne sprašujem kje hod ma, itak sem čudak, kaj čmo si pa začela čestitke talat pa zadnjič si se mi zdi tud en objemček poklonla, to je pa kar velik korak za ljudomrzneža IZVIRNO SPOROČILO: tinispela Itak napišemo, ko imamo čas in voljo, če nam pa ni, vsaj zase govorim, pa kdaj tudi samo preberem. jaz imam vsake tolko obdobje, ko mi ni za pisat in se umaknem za kak dan al pa dva, ampak preberem vas pa obvezno, to pa, če ne bi še ki zbolela IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 [ja, sej to....če se rodiš brez orientacije, kot jaz uf, midva z dragim sva oba bolj boga z orientacijo , enkrat sva se peljala iz Kolna na sever, po eni uri vožnje pa sva se znašla južno od Kolna še dans mi ni jasno kak pa še bi se našli najini podvigi tejči, tinispela in poldy čestitke za zobke julij corfu za sestro. Rene čez dan spi dop. od 1,5 do 2 uri, popoldan pa od 0,5 do 1 ure Mali se običajno ponoči ne doji več. siskamiska ojej, vi pa res mate izredno stanje ti pa si še vseeno na hece no razen, če si obsedena s higieno . Pa še za Domna. IZVIRNO SPOROČILO: tejči77 Pravijo, da kasneje so zobki, bolj jih matra. no krasno , naš jih še pri 8m nima češnca hvala za skrb , sestra se pa super drži . V bistvu se že dolgo ni štekala z onim tipom, sam nekaj cajta je rabla, da je zbrala moč in šla. Ful sem ponosna nanjo in jo mam res ful rada, sma marsikaj dale skoz in lahko samo s ponosom rečem, da je ona moja najboljša prijatlca Vidim, da tud Anžeja matrajo zobki. Upam, da ne bo prehudo tašonka freycha držim pesti za smučanje zaj sem se pa prav namatrala zravn vas mater, prav hudo je, če morš za cel dan not spravit Za konec pa sem prišparala to, da vam povem, da ste vse ful fejst punce res sem vesela, da smo se našle nočko
|