Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:44:58
|
|
|
|
*Naja
|
Meti- naša manekenka je imela pa v 36tem tednu 2200g...Jst še ne morem nikamor....ti pa kr pejt....Evo, ti dam odpustnico . Dolenjka, ti pa nisi tega prebrala .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:49:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76 Meti- naša manekenka je imela pa v 36tem tednu 2200g...Jst še ne morem nikamor....ti pa kr pejt....Evo, ti dam odpustnico . Dolenjka, ti pa nisi tega prebrala . Lara, ne piši neumnosti, da ne bo imel Janezek na državni praznik rojstnega dne! Moj in Janez bosta rojena na isti dan
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:57:11
|
|
|
|
*Naja
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Lara76 Meti- naša manekenka je imela pa v 36tem tednu 2200g...Jst še ne morem nikamor....ti pa kr pejt....Evo, ti dam odpustnico . Dolenjka, ti pa nisi tega prebrala . Lara, ne piši neumnosti, da ne bo imel Janezek na državni praznik rojstnega dne! Moj in Janez bosta rojena na isti dan ....Kaj vidve z Meti bosta vajine že kr poženile???
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:57:24
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja kdo te bo pa čakal tko dolg Midva že ne sej vem, da je vse to samo ocenjeno, samo teb je pol tud G na podlagi ocene spremenil pdp, ne? Jaz ne bom čakala do konc februarja! Mislim, pa da bo med porodom moja zadnja misel na trenutke, ko smo mulčka delali Lara, HVALA! Nizy, sej jest nobeni ne branim it rodit, sej vem, da ste še pred mano, samo mene tale trebuh ubija. Če mi do zdej ni nobena strija zrasla, si jih bom pa očitno sama spraskala, ker tole srbenje je noro
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:57:58
|
|
|
|
*Naja
|
Grem zdej mal pred tv.....pa zaklenite nas že !!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 23:00:53
|
|
|
|
MetiLu
|
Punce, jest se za dones poslavljam. Mi spet ful trebuh otrdeva, pol pa še bolj srbi Lepo pančkite, se slišmo jutri popoldan pa brez neumnosti!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 23:01:47
|
|
|
|
dolenjka
|
No prov Meti, pol naju pa ni treba čakat, ker midva bova zamujala Bom vsaj pogosto tortice jedla februarja
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 23:02:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Joj, jaz tut grem! Moram vstat čez 6 ur in pol No, pridne bodite in ne počnite neumnosti
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 23:28:40
|
|
|
|
jencili
|
hehe, hvala za pomoč okoli slikic...z vašo pomočjo mi je uspelo Ne, res pa sem celo uspela par slikic gor dat, sam sm mogla res vsako posebi vidim, da ste mi med tem pa že vse ušle...no, pa lahko noč...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 23:49:19
|
|
|
|
jencili
|
eh, to je res klinc, če človek ni zaspan. Pa k bi vsaj zjutri pol spala do 10-ih recimo. Ne, sem ob 8-ih najkasneje pokonci. No, sicer je pa do tja le še nekaj uric bomo že...nočko vsem
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 23:51:59
|
|
|
|
jencili
|
Suzi, max81...ku kuc...vidim vaju...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 23:52:47
|
|
|
|
Suzi*
|
Čer. jencili, prosim za geslo. ...ampak ste pa res čveke čvekaste.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 23:55:54
|
|
|
|
jencili
|
ooo, Suzi Vidim sicer, da s mi že ušla, ampak vseeno je lepo vidt, da je še kdo med živimi tle gor... Ti pošljem na ZS. byby
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 23:57:59
|
|
|
|
Suzi*
|
Mi smo bli pa popoldne skupaj v trgovini, mal špecerije, pa v Sanolaborju sem hotla tiste malince kupit, pa jih NIMAJO. Bom mogla mal še po lekarnah preklicat jutri. Doma smo pa kruhka pol spekli, fuul diši zdej, pa mlečni rižek za večerjo pojedli. njammmiiii. Moj že kar en lep čas drnjoha tle na kavču, ga je nekej trebuh bolel. Glede zabave za ...itak da jih zapijejo , ampak na srečo bo moj tud to zrihtal medtem ko bom v P. Februarka, kje si nabavla tako ugodno torbo za ?????? Maja, hitro naj ti mine!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 23:58:57
|
|
|
|
Suzi*
|
Nisem ušla.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 0:02:18
|
|
|
|
Suzi*
|
Jencili, lep bauhi in krasne sexi fotke.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 0:07:39
|
|
|
|
nizy
|
suzi- pri nas po celi gorenjski v lekarnah nisem dobila malinovega čaja , pa mi ga je sestra nabavla v eni domači lekarni v Mariboru. Najbolj ,da se v kakšno domačo lekarno odpraviš.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 0:11:21
|
|
|
|
Suzi*
|
Nizy, moj bo jutri v LJ pogledal v Sanolaborju, upam, da ga imajo. Hmm, domača lekarna....to bo pa težko pri nas najt....moram mal pomislit, če šploh imamo kakšno.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 0:17:44
|
|
|
|
Suzi*
|
ajdi, šibam spat. nočko.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 1:32:47
|
|
|
|
Janey
|
Kukuc... lepi bauhiji punce vam zaželim še kar dobro jutro ker: - ali me pred kosilom nebo iz postelje - ali bo luna delala svoje in bomo v P. Upam, da ta drugo, ker me dolenjka že naganja. Smo tečne ne...me ki smo čez rok? Me zanima kako boš ti...3,4 dni čez...****is bo tvoje drugo ime (govorim iz lastnih izkušenj ) danes sem doživela en taki mali pravi in prvi v mojem celem življenju živčni zlom. sem tako kričala pa tako bila ipična...pa nisem taka drugače nikol...sicer se nakurim, ampak ponavadi se vse lepo zmenim. Z vsem in vsemi in vsakim. Tak da....bo treba it. Me nekaj krči dajejo, ampak ne vem al sem lačna al me srat al pa mam spet lažne popadke, ki 3 dni čez rok več nebi smeli bit lažni. Vsako zavajanje nosečnič bi moralo biti kaznivo. Samo koga naj kaznujem? Sebe ker sem se basala in ne morem na wc, al sebe, ker se preveč bašem in sem kar non stop lačna Zdaj grem pa pokusit preštet tisočstopetinšestdeset ovč in zaspat. čau bau...lepe sanje če luna kero požene...diham in pritiskam s tabo/al pa ti z mano nočkota...cmok
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 5:18:21
|
|
|
|
*Naja
|
Sem napisala cel roman, pa mi je vse zbrisalo !!! Že od štirih strašim tle na RR-ju.... Danes ponoči se mi vsakič, ko grem na wc- recimo, da sem šla ene 4-5x-vlije iz nožnice prozorna tekočina brez vonja. Vsakič si morem menjat dnevni vložek, tako da sem zdej mal v dvomih, kaj naj naredim. Če nebi imela vložka, bi mi šlo vsakič čez sp.perilo. Je ravno četrteik, ko dela moj G, tak da se bom mogoče šla pokazat. Sem se šla zdejle ravno preoblečt in sem si oblekla samo sp.hlačke, brez vložka, da preverim, kako bo. No, pa sem se samo vsedla za računalnik, pa imam že čisto mokre hlačke. Sem mal čekirala Pušenjakove odgovore in on piše, da če ti premoči sp.perilo, da je ziher plodovnica. Pa naše poste za nazaj sem mal prebrala in je Itata imela podobne probleme, preden je potem šla rodit. Babe, mogoč se je pa pri nas začelo kej dogajat . Sam to me skrbi, da me nebi v P dali potem na oddelek, ko se bom prišla pokazat ....jst hočem it od doma rodit, ne pa zdej še nekej dni v P čepet, ko sem že itak sitna ko . Si grem zdej kr glavo oprat...pa nekej še morem zlikat .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 6:18:11
|
|
|
|
*Naja
|
Tako.....laski oprani, cunje zlikane....pa en stroj se še pere . Madonca, če pa jst danes ne grem rodit...sem vse tak fajn pošlihtala....pa še sfrizirala sem si tamalo včerej.... . Zdej pa čakam lubija, da pride iz nočne, pa upam, da ga bom lahko spat spravla, da ne bo panike zagnal....., ker po vsej verjetnosti še ne bo nič iz vsega skup . Pa zajtrkovat bo še treba kej.....si bom kr čjokolinota naredila....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 7:12:45
|
|
|
|
buči
|
Lara, upam, da je to to, bi se ti kar pridružila! MetiLu, kaj pa ti iz Grosupljega delaš v Kavalu? A na Brodu? Potem si pa čisto blizu mene. Tudi midva sva bila včeraj tam na kosilu. Komaj pa čakam pomald in poletje, ker se s kolegicami z vozički kar v Kavalu dobimo v senčki, pa igrala imajo, pa kofetkamo, pa še živalc je polno, da malim ni dolgčas. Se bomo pa kdaj lahko dobile! Dobro, da Aljaž še spi, da vas lahko preberem-. A res ne morete spati ponoči?! Boge, jaz spim kot ubita! Res, to je noro, le 1x se zbudim, ker mali pride k nama spat, pa grem na WC, pa takoj dalje. V celi nisem spala mogoče le 5 ali 6 noči normalno. Pa smo dočakale PODGANE! Zdaj bodo pa naši pametni, lepi in uspešni, pa bogati, pa joh in sploh. Da ne bom imela spet samogovorov, vam grem poslat recepte, pa rpidem nazaj okoli 10h, če se boste že zbudile.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 7:24:55
|
|
|
|
Blejka26
|
maja80 je rodila punčko Tijo,več vam sporoči sama ko se vam pridruži
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 7:31:30
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. pa kaj je bil včeri za ne dan, da ste tolko čvekale. še dobro da je Mia do sedaj spala in da sem vas prišla malo prebrat, ker če e bi pol imela vse preveč dela upam da je maja80 že opravila in da carta svojga februarčka. Danes pa naj bi bila luna, no bomo videli kolko bo vplivala na nas. lara, jaz mam tudi kar močan izcedek in če nebi imela mini vložka bi mela mokre hlačke . pa tudi skozi mam občutek da sem spodaj mokra. tak blesa v feeling. grem sedaj mio spedenat v vrtec pa se oglasim kasneje. pa pa
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?