|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
6.2.2008 22:11:30   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Njamsiiiiiiiii, ga že ni več user posted image  user posted image  user posted image

Ja Elma, na nulo, samo če ne grem v dveh dneh rodit bo treba al brit al pa ponovit včerajšnjo akrobacijo v kopalnici user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A to je bil buhteljček?? Zdej bi te pa spet mal rada vidla, da se nisi ti že tut v kakega spremenila? user posted image

Pa sej ti valda ne rastejo s tako brzino user posted image  No, če ti, pol si pa dlakavo čudovište user posted image  user posted image  user posted image

UUUUU zdej bo šele skregana z mano user posted image

Ne, čokolino user posted image  Buhtelj sem pa že ja, sej pravim, da mi bo trebuh raznesl, bi me mogla vidt, zadnje dva dni sem pa res samo še za kotalit user posted image
Tud kocine mi ne rastejo tko hitr, sam če jih zmot tist milimeter al pa dva ki zrasteta, sem mislna user posted image
Pa tole jezikanje mene nič ne jezi, sam coprat nehi, pa ne bom več huda nate!!! user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5076
6.2.2008 22:12:31   
jencili
Elma, da ti odgovorim na vprašanje - to je pri nas itak stalna praksa, tko da se ni z nosečnostjo nič spremenilo.user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5077
6.2.2008 22:14:06   
ELMA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi  mislim da me nebi več vidila, bi me pobralo od srama.Sem si pomislila ,kaj njen mož misli o tem. Al pa je res kakšen tarzan...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5078
6.2.2008 22:15:20   
dolenjka
Pa sej 2 milimetra jih ne moti no!! Sem pa pozabila, kako pedantna si ti! Še dobr, da nisi babica, bi vsako, ki ne bi bila čist na frišn obrita, še enkrat obdelala user posted image  user posted image  user posted image

Pa kva ti jamraš o copranju? Sej še na vrsti nisi? Tebe torej itak nisem nič zacoprala, ostale, ki so bile do odpustnice upravičene, so jih pa dobile in jaz nisem kriva, če ne rodijo user posted image  Evo, maja80 pravkar rojeva s šest dnevno zamudo, pa ji nisem nič takega zaželela.

Jaz hočem samo dobro za vaše user posted image . Vsak dan v mamici pridobijo cca 25 - 30g, kar je cca 200 g na teden in to jim bo ful prav prišlo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5079
6.2.2008 22:17:29   
ELMA
Ampak ste res zanimive, tukaj se lahko nasmejiš,pa še dobre teme imamo????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   DOBRE STE NAJBOLJŠE STE RES....

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5080
6.2.2008 22:18:40   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Ampak ste res zanimive, tukaj se lahko nasmejiš,pa še dobre teme imamo????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   DOBRE STE NAJBOLJŠE STE RES....

A to si šele zdej ugotovila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5081
6.2.2008 22:19:49   
MetiLu
Ah Dolenči, sam mal vas dražim user posted image  user posted image  Kakšen šoping? Dones sem se komaj s sprehoda nazaj privlekla user posted image  Imam že vse kar rabim, samo rodit moram še it, pol se pa žurka začne user posted image  user posted image  user posted image  Pa itak zdej čakam, da vdiim, kaj nam bodo lepega nakupili user posted image  Sej veš, obiskov brez daril ne bom sprejemala sploh. Če bo kdo hotu pridt našga mulčka pogledat, mora imet vsaj 30x50 cm veliko darilno vrečko sabo (z vsebino, se razume!) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  No, al pa kuverto user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, sej šopingiram pa po netu dost user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 5082
6.2.2008 22:21:36   
dolenjka
Kva si pa že spet zapravljala po netu? Jaz sem danes dobila klic iz Bušija, da je prišla moja torba za voziček. Pa mi jo bojo prijazno po pošti poslal, ker se mi ne da v BTC. Evo, pa ode 95 EUR user posted image  user posted image  user posted image  No, pa sej so bli še od decembra na strani user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5083
6.2.2008 22:21:50   
ELMA
Se ni čudno da nam to stran ne zaprejo mogće mislijo da v četrtem delu ne bomo imele tako dobre teme.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5084
6.2.2008 22:22:53   
dolenjka
Men se pa zdele ne da nog depilirat. Pa sej za CTG itak ni važn, ker sam bušija pokažem, a ne?
Bom čez vikedn to uredila, bojo glih na dolžino 1 cm prišle user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5085
6.2.2008 22:23:53   
ELMA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5086
6.2.2008 22:24:42   
Blejka26
no da vam še tukaj sporočim da maja80 pravkar rojeva-jutri vam sporočim lepo novico o njej in njenem sončku

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5087
6.2.2008 22:26:38   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Se ni čudno da nam to stran ne zaprejo mogće mislijo da v četrtem delu ne bomo imele tako dobre teme.

Ja ziher, je tko napet k štrumpantel a ne? user posted image  user posted image  user posted image

Zdele sem mojga vprašala, če greva v akcijo? Pa on men, da ne, ker gleda dnevnik (je mislil, da ga spat podim). Pa pravim jaz njemu, da je treba it rodit in on men če sem mal čudna, če ne vem kolk je ura user posted image  Halo?? No, še dobr da je bil hec! Sem ga vprašala kaj bo naredu, če mi ob 3h zjutri voda odteče, pa je reku: Nč, počakala boš do zjutri! user posted image  user posted image  
No, me zanima kako bo v resnici zgledal ko bo čas, verjetn ne bo tko freh in pameten user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5088
6.2.2008 22:26:42   
*Naja
Elma- V celjski P sploh ne prakticirajo več britja nosečk....No, pa sj itak skor vse verjetn pridemo "spedenane"user posted image user posted image user posted image .

Sem dala v album še slikce mojega bauha.....prejle sem se ga lotila....me že moj vsak dan sprašuje, če sem ga zdej, pred koncem, še kaj slikalauser posted image . Se mi zdi, da se ni še nič spustiluser posted image ....

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5089
6.2.2008 22:28:22   
dolenjka
O Lara, lep bauhi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5090
6.2.2008 22:28:44   
jencili
Dolenjka, mislim, kako mislis it tko neurejena na CTG? To pa res nikamor ne pelje...ti bojo povedali kej tazga kot uni teticiuser posted image user posted image user posted image

Ne seveda pokažeš samo trebuh, nikol pa ne veš, kaj sledi CTG-ju, tko da...le pot pod noge v kopalnico...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5091
6.2.2008 22:29:58   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pa sej 2 milimetra jih ne moti no!! Sem pa pozabila, kako pedantna si ti! Še dobr, da nisi babica, bi vsako, ki ne bi bila čist na frišn obrita, še enkrat obdelala user posted image  user posted image  user posted image

Pa kva ti jamraš o copranju? Sej še na vrsti nisi? Tebe torej itak nisem nič zacoprala, ostale, ki so bile do odpustnice upravičene, so jih pa dobile in jaz nisem kriva, če ne rodijo user posted image  Evo, maja80 pravkar rojeva s šest dnevno zamudo, pa ji nisem nič takega zaželela.

Jaz hočem samo dobro za vaše user posted image . Vsak dan v mamici pridobijo cca 25 - 30g, kar je cca 200 g na teden in to jim bo ful prav prišlo user posted image

Kaj jambram, men si neki grozila s podaljšanjem z 1 dan!!!!!! Halooooo.............. Sploh si pa vsak dan neki novga zmisliš in po čudežu pol to drži user posted image  pa kaj če nisem na vrsti, jest bi pač že šla. In????user posted image Moj ma že zdej vsaj tri kile in pol, če pa to ni dost, da ven pride? Veš kake lepe zize ga čakajo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa nov modrček za dojit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5092
6.2.2008 22:33:40   
*Naja
Dolenjka- lep in veeeeeeeeeeeeeeeelik bauhiuser posted image . Jst ga že komej okoli prenašam....sm tečna ko user posted image .

Pol me pa moj danes kr naprej sprašuje, da kaj je narobe. Pa mu vsakič odgovorim, da tole vse skup...ogromen bauh....pa me čudn gleda...pa jst njemu nazaj:"Ja, a ni to zadostuser posted image Obesi si ti 5kg utež okrog vrata...pa bod zadovoljenuser posted image !"

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 5093
6.2.2008 22:35:45   
*Naja
Meti- a misliš, da je Janezek že tolk težekuser posted image Ta pupika, ki sem jo jst danes cartala, je stara 1 mesec in 1 teden in tehta 3150g. Pravi drobižekuser posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5094
6.2.2008 22:37:24   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Dolenjka, mislim, kako mislis it tko neurejena na CTG? To pa res nikamor ne pelje...ti bojo povedali kej tazga kot uni teticiuser posted image user posted image user posted image

Ne seveda pokažeš samo trebuh, nikol pa ne veš, kaj sledi CTG-ju, tko da...le pot pod noge v kopalnico...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, a si slišala, kar lepo se pejd zdepilirat user posted image  user posted image  user posted image
Lara, sej nabrž je res tko, samo tista izjava od prej je bila pa dobra, da nej si jo mal popedena user posted image  user posted image  user posted image
Dolenjka, nč še nisem zapravljala, zaenkrat samo šnofam in spisek delam user posted image  user posted image  

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 5095
6.2.2008 22:38:29   
*Naja
Maja80- da bi bilo hitro.....user posted image user posted image user posted image !!!

Mene pa kliče danes ena moja sodelavka, ki ima pdp aprila, pa ji jst mal pojamram, da že komaj čakam, da grem....pa ona meni, če sem zmešana, da ona bi bila še 2 leti noseča, sam da ji nebi bilo treba it rodit. Jo je nenormalno strah. Sem potem razmišljala, da ko bo april, si bo že premislilauser posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5096
6.2.2008 22:40:22   
jencili
Punce a se keri kej sanja, zakaj jst ne morem dat svojih slikic gor? Skoz mi neki jamra z Erorr on page...user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5097
6.2.2008 22:41:38   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Meti- a misliš, da je Janezek že tolk težekuser posted image Ta pupika, ki sem jo jst danes cartala, je stara 1 mesec in 1 teden in tehta 3150g. Pravi drobižekuser posted image .

Itak da ma, če je imel v 32t 2.170g, pa če na teden dobi 200g, jih ima zdej glih okol 3.500 user posted image  sam važn da mene Dolenjka noče prej spustit user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5098
6.2.2008 22:43:16   
nizy
MetiLu-kar na vrsto počaki ,smo še pred tabo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5099
6.2.2008 22:43:57   
dolenjka
Meti, to je bila grožnja, če ne boš pridna!!

Sej ne veš kolik je Janezek v resnici težek, vse je predvidevanje! Moji sestri je G rekla 2 meseca pred PDPjem, da ima že 1800g, pa je rodila 2920 težkega, po izračunih G bi mogel biti pa 3400 user posted image

Če te je strah, da bo prevelik za rodit se sam spomn, kolk lepo si se mela, ko je nastajal user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?