Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:11:30
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Njamsiiiiiiiii, ga že ni več Ja Elma, na nulo, samo če ne grem v dveh dneh rodit bo treba al brit al pa ponovit včerajšnjo akrobacijo v kopalnici A to je bil buhteljček?? Zdej bi te pa spet mal rada vidla, da se nisi ti že tut v kakega spremenila? Pa sej ti valda ne rastejo s tako brzino No, če ti, pol si pa dlakavo čudovište UUUUU zdej bo šele skregana z mano Ne, čokolino Buhtelj sem pa že ja, sej pravim, da mi bo trebuh raznesl, bi me mogla vidt, zadnje dva dni sem pa res samo še za kotalit Tud kocine mi ne rastejo tko hitr, sam če jih zmot tist milimeter al pa dva ki zrasteta, sem mislna Pa tole jezikanje mene nič ne jezi, sam coprat nehi, pa ne bom več huda nate!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:12:31
|
|
|
|
jencili
|
Elma, da ti odgovorim na vprašanje - to je pri nas itak stalna praksa, tko da se ni z nosečnostjo nič spremenilo.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:14:06
|
|
|
|
ELMA
|
Jaz tudi mislim da me nebi več vidila, bi me pobralo od srama.Sem si pomislila ,kaj njen mož misli o tem. Al pa je res kakšen tarzan...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:15:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Pa sej 2 milimetra jih ne moti no!! Sem pa pozabila, kako pedantna si ti! Še dobr, da nisi babica, bi vsako, ki ne bi bila čist na frišn obrita, še enkrat obdelala Pa kva ti jamraš o copranju? Sej še na vrsti nisi? Tebe torej itak nisem nič zacoprala, ostale, ki so bile do odpustnice upravičene, so jih pa dobile in jaz nisem kriva, če ne rodijo Evo, maja80 pravkar rojeva s šest dnevno zamudo, pa ji nisem nič takega zaželela. Jaz hočem samo dobro za vaše . Vsak dan v mamici pridobijo cca 25 - 30g, kar je cca 200 g na teden in to jim bo ful prav prišlo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:17:29
|
|
|
|
ELMA
|
Ampak ste res zanimive, tukaj se lahko nasmejiš,pa še dobre teme imamo???? DOBRE STE NAJBOLJŠE STE RES....
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:18:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Ampak ste res zanimive, tukaj se lahko nasmejiš,pa še dobre teme imamo???? DOBRE STE NAJBOLJŠE STE RES.... A to si šele zdej ugotovila
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:19:49
|
|
|
|
MetiLu
|
Ah Dolenči, sam mal vas dražim Kakšen šoping? Dones sem se komaj s sprehoda nazaj privlekla Imam že vse kar rabim, samo rodit moram še it, pol se pa žurka začne Pa itak zdej čakam, da vdiim, kaj nam bodo lepega nakupili Sej veš, obiskov brez daril ne bom sprejemala sploh. Če bo kdo hotu pridt našga mulčka pogledat, mora imet vsaj 30x50 cm veliko darilno vrečko sabo (z vsebino, se razume!) No, al pa kuverto No, sej šopingiram pa po netu dost
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:21:36
|
|
|
|
dolenjka
|
Kva si pa že spet zapravljala po netu? Jaz sem danes dobila klic iz Bušija, da je prišla moja torba za voziček. Pa mi jo bojo prijazno po pošti poslal, ker se mi ne da v BTC. Evo, pa ode 95 EUR No, pa sej so bli še od decembra na strani
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:21:50
|
|
|
|
ELMA
|
Se ni čudno da nam to stran ne zaprejo mogće mislijo da v četrtem delu ne bomo imele tako dobre teme.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:22:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Men se pa zdele ne da nog depilirat. Pa sej za CTG itak ni važn, ker sam bušija pokažem, a ne? Bom čez vikedn to uredila, bojo glih na dolžino 1 cm prišle
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:23:53
|
|
|
|
ELMA
|
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:24:42
|
|
|
|
Blejka26
|
no da vam še tukaj sporočim da maja80 pravkar rojeva-jutri vam sporočim lepo novico o njej in njenem sončku
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:26:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Se ni čudno da nam to stran ne zaprejo mogće mislijo da v četrtem delu ne bomo imele tako dobre teme. Ja ziher, je tko napet k štrumpantel a ne? Zdele sem mojga vprašala, če greva v akcijo? Pa on men, da ne, ker gleda dnevnik (je mislil, da ga spat podim). Pa pravim jaz njemu, da je treba it rodit in on men če sem mal čudna, če ne vem kolk je ura Halo?? No, še dobr da je bil hec! Sem ga vprašala kaj bo naredu, če mi ob 3h zjutri voda odteče, pa je reku: Nč, počakala boš do zjutri! No, me zanima kako bo v resnici zgledal ko bo čas, verjetn ne bo tko freh in pameten
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:26:42
|
|
|
|
*Naja
|
Elma- V celjski P sploh ne prakticirajo več britja nosečk....No, pa sj itak skor vse verjetn pridemo "spedenane" . Sem dala v album še slikce mojega bauha.....prejle sem se ga lotila....me že moj vsak dan sprašuje, če sem ga zdej, pred koncem, še kaj slikala . Se mi zdi, da se ni še nič spustil ....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:28:22
|
|
|
|
dolenjka
|
O Lara, lep bauhi
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:28:44
|
|
|
|
jencili
|
Dolenjka, mislim, kako mislis it tko neurejena na CTG? To pa res nikamor ne pelje...ti bojo povedali kej tazga kot uni tetici Ne seveda pokažeš samo trebuh, nikol pa ne veš, kaj sledi CTG-ju, tko da...le pot pod noge v kopalnico...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:29:58
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa sej 2 milimetra jih ne moti no!! Sem pa pozabila, kako pedantna si ti! Še dobr, da nisi babica, bi vsako, ki ne bi bila čist na frišn obrita, še enkrat obdelala Pa kva ti jamraš o copranju? Sej še na vrsti nisi? Tebe torej itak nisem nič zacoprala, ostale, ki so bile do odpustnice upravičene, so jih pa dobile in jaz nisem kriva, če ne rodijo Evo, maja80 pravkar rojeva s šest dnevno zamudo, pa ji nisem nič takega zaželela. Jaz hočem samo dobro za vaše . Vsak dan v mamici pridobijo cca 25 - 30g, kar je cca 200 g na teden in to jim bo ful prav prišlo Kaj jambram, men si neki grozila s podaljšanjem z 1 dan!!!!!! Halooooo.............. Sploh si pa vsak dan neki novga zmisliš in po čudežu pol to drži pa kaj če nisem na vrsti, jest bi pač že šla. In???? Moj ma že zdej vsaj tri kile in pol, če pa to ni dost, da ven pride? Veš kake lepe zize ga čakajo Pa nov modrček za dojit
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:33:40
|
|
|
|
*Naja
|
Dolenjka- lep in veeeeeeeeeeeeeeeelik bauhi . Jst ga že komej okoli prenašam....sm tečna ko . Pol me pa moj danes kr naprej sprašuje, da kaj je narobe. Pa mu vsakič odgovorim, da tole vse skup...ogromen bauh....pa me čudn gleda...pa jst njemu nazaj:"Ja, a ni to zadost Obesi si ti 5kg utež okrog vrata...pa bod zadovoljen !"
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:35:45
|
|
|
|
*Naja
|
Meti- a misliš, da je Janezek že tolk težek Ta pupika, ki sem jo jst danes cartala, je stara 1 mesec in 1 teden in tehta 3150g. Pravi drobižek .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:37:24
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, mislim, kako mislis it tko neurejena na CTG? To pa res nikamor ne pelje...ti bojo povedali kej tazga kot uni tetici Ne seveda pokažeš samo trebuh, nikol pa ne veš, kaj sledi CTG-ju, tko da...le pot pod noge v kopalnico... No, a si slišala, kar lepo se pejd zdepilirat Lara, sej nabrž je res tko, samo tista izjava od prej je bila pa dobra, da nej si jo mal popedena Dolenjka, nč še nisem zapravljala, zaenkrat samo šnofam in spisek delam
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:38:29
|
|
|
|
*Naja
|
Maja80- da bi bilo hitro..... !!! Mene pa kliče danes ena moja sodelavka, ki ima pdp aprila, pa ji jst mal pojamram, da že komaj čakam, da grem....pa ona meni, če sem zmešana, da ona bi bila še 2 leti noseča, sam da ji nebi bilo treba it rodit. Jo je nenormalno strah. Sem potem razmišljala, da ko bo april, si bo že premislila .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:40:22
|
|
|
|
jencili
|
Punce a se keri kej sanja, zakaj jst ne morem dat svojih slikic gor? Skoz mi neki jamra z Erorr on page...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:41:38
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76 Meti- a misliš, da je Janezek že tolk težek Ta pupika, ki sem jo jst danes cartala, je stara 1 mesec in 1 teden in tehta 3150g. Pravi drobižek . Itak da ma, če je imel v 32t 2.170g, pa če na teden dobi 200g, jih ima zdej glih okol 3.500 sam važn da mene Dolenjka noče prej spustit
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:43:16
|
|
|
|
nizy
|
MetiLu-kar na vrsto počaki ,smo še pred tabo
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:43:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti, to je bila grožnja, če ne boš pridna!! Sej ne veš kolik je Janezek v resnici težek, vse je predvidevanje! Moji sestri je G rekla 2 meseca pred PDPjem, da ima že 1800g, pa je rodila 2920 težkega, po izračunih G bi mogel biti pa 3400 Če te je strah, da bo prevelik za rodit se sam spomn, kolk lepo si se mela, ko je nastajal
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?