|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
6.2.2008 20:36:06   
mlavla
Janey..no če boš kaj rabila..in če ti bom lahko pomagala..z veseljem...user posted image

Buči..tudi jst bi te prosila za tvoje recepte...ti bom poslala ZS

Bamby..ja boga si spet s tem mlekom...veš to tud mene skrbi, bolj kot sam porod..kako bo dojenje steklo..glavno pa je da vaša Anaja ni lačna...upam, da se ji oko čimprej pozdravi

Aja pa miške so že varno pod streho..je bil moj čist navdrušen...sem pa pol delala tiste s skuto, ker je bila glih za porabit.. 

Danes pa nimam nobenih posebnih znakov razen velike utrujenosti tko,da na trenutke sploh ne morem verejti,da sem user posted image  Včeraj pa sem mislila, da bom šla že rodituser posted image  mah sem jst čudna zadnje čase..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
6.2.2008 20:38:26   
Janey
Evo obisk je šel, mala je bila taki cuker..joj...komaj čakam da bo naš taki velikiuser posted image user posted image

buči še enkrat hvalauser posted image res si super...sem si pa poslala tabelo gibov v zamenouser posted image user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5052
6.2.2008 20:42:44   
mlavla
kje ste zdej čveke?

pridem kmal nazaj..sam sušilc spraznem..user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
6.2.2008 20:51:57   
larisa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da je pehta tud RR-jevce naštimala da z njo sodelujejo, pa nas nočejo zaklenituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5054
6.2.2008 21:00:46   
Janey
V prvem delu so nas po 40 straneh čez komaj zakleniliuser posted image user posted image včasih so pravila zato da se jih malo krši, če je to tak čisto nedolžno pol je okuser posted image user posted image user posted image

HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOČEEEEEMMM IT ROOOOOODIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
6.2.2008 21:01:47   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

V prvem delu so nas po 40 straneh čez komaj zakleniliuser posted image user posted image včasih so pravila zato da se jih malo krši, če je to tak čisto nedolžno pol je okuser posted image user posted image user posted image

jst tud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
6.2.2008 21:05:07   
Janey
Luna lepo te prosim danes zrihtaj da gremo ponočiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5057
6.2.2008 21:07:24   
mlavla
Janey..sploh si ne predstavljam..kako bi se jst počutila na tvojem mestu glede nato,da si že čez rok...jst sem pa že zdej čist neučakana..se moram pazit,da me Dolenjka ne zapazi..jih bom takoj slišalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5058
6.2.2008 21:23:02   
mlavla
no očitno se nobeni ne čveka..

lepo se imejte

papa

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5059
6.2.2008 21:24:22   
larisa
mlavla sej ne rabiš zdej it....

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
6.2.2008 21:26:07   
Februarka08
Tud jest vam že zdej zaželim lepo nočko in upam da bomo kaj spale danes...
Če pa katero luna zagrabi, naj jo pa ornk za rokco prime in odpelje s sabo...user posted image Pa čim lažji porod.user posted image

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5061
6.2.2008 21:35:21   
dolenjka

Čer user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Pejt že! Zdej te mam pa res že dost tle gor user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5062
6.2.2008 21:36:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

...jst sem pa že zdej čist neučakana..se moram pazit,da me Dolenjka ne zapazi..jih bom takoj slišalauser posted image user posted image user posted image

Bom čist kratka Mlavlica: user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
6.2.2008 21:41:45   
dolenjka
Jutri grem jaz spet na izlet v Postojno, da ne bi katera mislila, da sem izdajalka. Potem pa grem še po novo podobo k stricu frizerju in me vsaj do 14h ne bo doma, zato predčasno opravljam jutrišnje delo:

Pegica1 imaš voljno in greš lahko počasi proti porodnišnici po svojega user posted image

Guerina tudi tebi slovesno izdajam odpustnico, da končno zazibaš svojo user posted image

Tko, da ne bo katera rekla, da sem neresna pri opravljanju svojih dolžnosti user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5064
6.2.2008 21:42:26   
jencili
Ooo, vidim, da smo dobili novo user posted image .
Iskrene čestitke mamici in očku. Želim vam čimveč cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa ste pupe? Kaj ste šle že v mižule? Moj mi je pobegnil spat, jst sm pa spet sama ostalauser posted image , pa nč se mi ne spi. Bo kera čvekala z mano?user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5065
6.2.2008 21:44:35   
MetiLu
Kaj zdej rjovete tle gor? Punce nič ne pomaga, Dolenjka je vse zj**** user posted image  user posted image  user posted image  nobena ne bo šla rodit pred PDP, nima luna nič tle zraven user posted image  user posted image  user posted image  jest si že tok želim it, da bom vsak čas namišljene popadke dobila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sem pa hotla bit pogumna, pa za večerjo samo dve pomaranče zmazat, sam vidim, da ne bo zadost. Grem še en čokolino namešat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5066
6.2.2008 21:46:32   
ELMA
Punce eno vprašanje da boste imele kaj  pisat, ///  A ste se dol pobrile v nulo, da ne bo babica imela kaj z vami delat, razen klistiranja  ///???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5067
6.2.2008 21:50:21   
ELMA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5068
6.2.2008 21:56:09   
MetiLu
Njamsiiiiiiiii, ga že ni več user posted image  user posted image  user posted image

Ja Elma, na nulo, samo če ne grem v dveh dneh rodit bo treba al brit al pa ponovit včerajšnjo akrobacijo v kopalnici user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5069
6.2.2008 21:57:50   
dolenjka
Punce, maja80 je v porodnišnici! Pred 1 uro ji je odtekla voda! Torej 6 dni zamude! Kmalu dobimo še enega februarčka user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa sem si en sladoled privoščila ob pol osmih, zdej pa ne bom nič več. Sam še mal si jo grem umit, pripravim cunje za zjutraj, torba je že pred vrati in to bo to!

Elma, kva pa ti cmizdiš?

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
6.2.2008 21:59:25   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Njamsiiiiiiiii, ga že ni več user posted image  user posted image  user posted image

Ja Elma, na nulo, samo če ne grem v dveh dneh rodit bo treba al brit al pa ponovit včerajšnjo akrobacijo v kopalnici user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A to je bil buhteljček?? Zdej bi te pa spet mal rada vidla, da se nisi ti že tut v kakega spremenila? user posted image

Pa sej ti valda ne rastejo s tako brzino user posted image  No, če ti, pol si pa dlakavo čudovište user posted image  user posted image  user posted image

UUUUU zdej bo šele skregana z mano user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
6.2.2008 22:04:07   
MetiLu
Me je pa moj prejle razveselil in me bo le jutri on peljal na pregled, če seveda ne bo zjutraj prišlo do spremembe plana. Pa če me pol Ratko ne pošlje v P, bom mojga zvlekla v Kavala na kosilo, pol pa na en oreg sprehod po Cityparku, pa če mi sred H&M-a voda odteče user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  (HEC- tok ubrisana pa spet nisem, pa itak moj ne bi preživu kej tazga user posted image  user posted image , jaz pa še manj user posted image )

Zdej grem pa počas u mižovce, pa če gre kera rodit, ne pozabite pravilno dihat in punce: Popadek je vaš prijatelj! user posted image  user posted image  (Tole se glih prej v eni reviji na wc-ju prebrala user posted image  user posted image  user posted image )

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5072
6.2.2008 22:05:40   
dolenjka
Maja80 rojeva in če bi ji zdele to omenila, verjetn ne bi bla navdušena user posted image

A ti greš resno še v šoping jutr?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5073
6.2.2008 22:06:38   
ELMA
Se se razume da se treba uredit ,posebej zdaj ko smo glih pred porodom na **** nulo ****.Zadnjič sem v garderobi slišala ko je zdravnica rekla nosečnici   pred mano ,  ki je bila noter da si jo mal uredi ,in da depilacijska krema neč ne bo škodila plodu če gra mal v nožnico , ker je dojenček zaščiten.Meni je tko blo nerodno ko sem to slišala.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5074
6.2.2008 22:09:05   
dolenjka
Halo? Men bi se zmešal, da mi G kaj takega reče user posted image  user posted image  user posted image
Vsake oči imajo svojega malarja in če je slučajno komu đungla všeč? user posted image  user posted image  user posted image
Sej veste, mogoče ima kaka Jane doma Tarzana user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?