Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 20:36:06
|
|
|
|
mlavla
|
Janey..no če boš kaj rabila..in če ti bom lahko pomagala..z veseljem... Buči..tudi jst bi te prosila za tvoje recepte...ti bom poslala ZS Bamby..ja boga si spet s tem mlekom...veš to tud mene skrbi, bolj kot sam porod..kako bo dojenje steklo..glavno pa je da vaša Anaja ni lačna...upam, da se ji oko čimprej pozdravi Aja pa miške so že varno pod streho..je bil moj čist navdrušen...sem pa pol delala tiste s skuto, ker je bila glih za porabit.. Danes pa nimam nobenih posebnih znakov razen velike utrujenosti tko,da na trenutke sploh ne morem verejti,da sem Včeraj pa sem mislila, da bom šla že rodit mah sem jst čudna zadnje čase..
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 20:38:26
|
|
|
|
Janey
|
Evo obisk je šel, mala je bila taki cuker..joj...komaj čakam da bo naš taki veliki buči še enkrat hvala res si super...sem si pa poslala tabelo gibov v zameno
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 20:42:44
|
|
|
|
mlavla
|
kje ste zdej čveke? pridem kmal nazaj..sam sušilc spraznem..
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 20:51:57
|
|
|
|
larisa
|
zgleda da je pehta tud RR-jevce naštimala da z njo sodelujejo, pa nas nočejo zaklenit
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:00:46
|
|
|
|
Janey
|
V prvem delu so nas po 40 straneh čez komaj zaklenili včasih so pravila zato da se jih malo krši, če je to tak čisto nedolžno pol je ok HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOČEEEEEMMM IT ROOOOOODIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:01:47
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey V prvem delu so nas po 40 straneh čez komaj zaklenili včasih so pravila zato da se jih malo krši, če je to tak čisto nedolžno pol je ok HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOČEEEEEMMM IT ROOOOOODIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!!! jst tud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:05:07
|
|
|
|
Janey
|
Luna lepo te prosim danes zrihtaj da gremo ponoči
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:07:24
|
|
|
|
mlavla
|
Janey..sploh si ne predstavljam..kako bi se jst počutila na tvojem mestu glede nato,da si že čez rok...jst sem pa že zdej čist neučakana..se moram pazit,da me Dolenjka ne zapazi..jih bom takoj slišala
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:23:02
|
|
|
|
mlavla
|
no očitno se nobeni ne čveka.. lepo se imejte papa
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:24:22
|
|
|
|
larisa
|
mlavla sej ne rabiš zdej it....
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:26:07
|
|
|
|
Februarka08
|
Tud jest vam že zdej zaželim lepo nočko in upam da bomo kaj spale danes... Če pa katero luna zagrabi, naj jo pa ornk za rokco prime in odpelje s sabo... Pa čim lažji porod. Nočko!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:35:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer IZVIRNO SPOROČILO: Janey V prvem delu so nas po 40 straneh čez komaj zaklenili včasih so pravila zato da se jih malo krši, če je to tak čisto nedolžno pol je ok HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOČEEEEEMMM IT ROOOOOODIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!!! Pejt že! Zdej te mam pa res že dost tle gor
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:36:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ...jst sem pa že zdej čist neučakana..se moram pazit,da me Dolenjka ne zapazi..jih bom takoj slišala Bom čist kratka Mlavlica:
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:41:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutri grem jaz spet na izlet v Postojno, da ne bi katera mislila, da sem izdajalka. Potem pa grem še po novo podobo k stricu frizerju in me vsaj do 14h ne bo doma, zato predčasno opravljam jutrišnje delo: Pegica1 imaš voljno in greš lahko počasi proti porodnišnici po svojega Guerina tudi tebi slovesno izdajam odpustnico, da končno zazibaš svojo Tko, da ne bo katera rekla, da sem neresna pri opravljanju svojih dolžnosti
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:42:26
|
|
|
|
jencili
|
Ooo, vidim, da smo dobili novo . Iskrene čestitke mamici in očku. Želim vam čimveč cartanja Kje pa ste pupe? Kaj ste šle že v mižule? Moj mi je pobegnil spat, jst sm pa spet sama ostala , pa nč se mi ne spi. Bo kera čvekala z mano?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:44:35
|
|
|
|
MetiLu
|
Kaj zdej rjovete tle gor? Punce nič ne pomaga, Dolenjka je vse zj**** nobena ne bo šla rodit pred PDP, nima luna nič tle zraven jest si že tok želim it, da bom vsak čas namišljene popadke dobila Sem pa hotla bit pogumna, pa za večerjo samo dve pomaranče zmazat, sam vidim, da ne bo zadost. Grem še en čokolino namešat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:46:32
|
|
|
|
ELMA
|
Punce eno vprašanje da boste imele kaj pisat, /// A ste se dol pobrile v nulo, da ne bo babica imela kaj z vami delat, razen klistiranja ///???????
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:50:21
|
|
|
|
ELMA
|
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:56:09
|
|
|
|
MetiLu
|
Njamsiiiiiiiii, ga že ni več Ja Elma, na nulo, samo če ne grem v dveh dneh rodit bo treba al brit al pa ponovit včerajšnjo akrobacijo v kopalnici
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:57:50
|
|
|
|
dolenjka
|
Punce, maja80 je v porodnišnici! Pred 1 uro ji je odtekla voda! Torej 6 dni zamude! Kmalu dobimo še enega februarčka Jaz pa sem si en sladoled privoščila ob pol osmih, zdej pa ne bom nič več. Sam še mal si jo grem umit, pripravim cunje za zjutraj, torba je že pred vrati in to bo to! Elma, kva pa ti cmizdiš?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 21:59:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Njamsiiiiiiiii, ga že ni več Ja Elma, na nulo, samo če ne grem v dveh dneh rodit bo treba al brit al pa ponovit včerajšnjo akrobacijo v kopalnici A to je bil buhteljček?? Zdej bi te pa spet mal rada vidla, da se nisi ti že tut v kakega spremenila? Pa sej ti valda ne rastejo s tako brzino No, če ti, pol si pa dlakavo čudovište UUUUU zdej bo šele skregana z mano
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:04:07
|
|
|
|
MetiLu
|
Me je pa moj prejle razveselil in me bo le jutri on peljal na pregled, če seveda ne bo zjutraj prišlo do spremembe plana. Pa če me pol Ratko ne pošlje v P, bom mojga zvlekla v Kavala na kosilo, pol pa na en oreg sprehod po Cityparku, pa če mi sred H&M-a voda odteče (HEC- tok ubrisana pa spet nisem, pa itak moj ne bi preživu kej tazga , jaz pa še manj ) Zdej grem pa počas u mižovce, pa če gre kera rodit, ne pozabite pravilno dihat in punce: Popadek je vaš prijatelj! (Tole se glih prej v eni reviji na wc-ju prebrala )
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:05:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Maja80 rojeva in če bi ji zdele to omenila, verjetn ne bi bla navdušena A ti greš resno še v šoping jutr?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:06:38
|
|
|
|
ELMA
|
Se se razume da se treba uredit ,posebej zdaj ko smo glih pred porodom na **** nulo ****.Zadnjič sem v garderobi slišala ko je zdravnica rekla nosečnici pred mano , ki je bila noter da si jo mal uredi ,in da depilacijska krema neč ne bo škodila plodu če gra mal v nožnico , ker je dojenček zaščiten.Meni je tko blo nerodno ko sem to slišala.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 6.2.2008 22:09:05
|
|
|
|
dolenjka
|
Halo? Men bi se zmešal, da mi G kaj takega reče Vsake oči imajo svojega malarja in če je slučajno komu đungla všeč? Sej veste, mogoče ima kaka Jane doma Tarzana
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?