Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:03:50
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Je bilo pa sinoči spet pesto sem imela do ene enih popadke..pol se je pa spet vse umirilo..očitno bo to zdej kar vsak večer aktualno... Ti kar lepo v vrsti počakaj
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:04:27
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej Danes pa izgleda ne bom dolgo v službi. Se nekaj dogaja in bo izgleda treba it v porodnišnico Držite pesti. oooooo stiskamo pestke, dihamo in pristiskamo...pa javi ko bo.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:11:44
|
|
|
|
Suzi*
|
če pa to ni šesti čut.... Mesecnica mi je ravnokar poslala SMS: "Ob 1.25 je na svet prijokala 49 cm in 2.800 g težka Luna." Čestitke družinici in lepo se cartajte!!! Anandrej, drži se, prav tako pa tudi tvoja ženka. Srečno, pa naj hitro mine. čakamo novičke.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:12:02
|
|
|
|
Februarka08
|
Anandrej, dihamo z vama! In srečno!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:12:52
|
|
|
|
Februarka08
|
Mesecnica za Luno!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:17:48
|
|
|
|
pina-1
|
mesecnica čestitke za Luno anandrej stiskamo pestke da bo šlo lepo hitro in čim manj boleče.. pa nestrpno čakamo novičke. evo luna ma vpliv.... so se ebruarčki zbudili in hočejo na plano...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:18:55
|
|
|
|
Suzi*
|
janey, glede orhidej....jaz imam skos lepe in cvetoče (4). Imam jih na oknu, kjer je veliko svetlobe, tudi nekaj direktnega sonca, sicer je spodaj radiator, tako da na toploto niso občutljive...glede mraza pa ne vem. Jih pa po koncu cvetenja NIČ ne porežem!!! Porežem samo poganjke, ki se sami popolnoma posušijo. Zalivam pa zmerno enkrat na teden al pa še bolj poredko. Mi pa lepo same poganjajo nove vejice in res lepo cvetijo. Eno sem dobila ob rojstvu našega fanta...kmalu bo 3 leta, pa se mi zdi da skor ves čas cveti.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:27:37
|
|
|
|
Janey
|
mesečnica suzi jaz sem pa rezala, ker je pisalo na tistem ko je not nataknjeno ja ja jaz mam tut radiator spodaj. Pomoje da sem preveč vrezala ojoj...mislim, da nebo nič z njih. Žalostna evoooo končno mi je uspelo ga spravit iz postelje, zdaj mu pa malo odstopim komp, pol preden grem pridem pa samo če pokukat če je že kaki novi feburček, se danes kar dogaja
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:27:56
|
|
|
|
jencili
|
Mesecnica...iskrene česitke za malo Luno. Želim vam čimveč zdravja in cartanja. Pa fajno ime ste zbrali Anandrej, držimo pestke za čimlažji porod in nestrpno pričakujemo nove novičke
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:29:06
|
|
|
|
Suzi*
|
Glihkar sem gledala na Zone reality ko je ena rodila dvojčke. Sem se skor zjokala......
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:31:34
|
|
|
|
Suzi*
|
Janey, pusti jih pri miru. ne stran metat!! če se ne bodo čist posušile, je čist verjetno, da bo še kej iz njih. A si čist porezala poganjke al kako???
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:40:01
|
|
|
|
polonca78
|
mesečnica, čestitke!! anandrej, zate oz. drago pa ful stiskam pesti! pa poročaj. zdej se pa kar vsak dan nekaj dogaja! superca!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:41:44
|
|
|
|
MetiLu
|
Punce, sem s pregleda, pri mami v službi na računalniku. Lara mi je sporočila, da ji je ponoči odtekala plodovnica, sprejeta je v P, čaka na odddelku, če se bodo začeli popadki, če ne ji jih bodo jutri najbrž sprožili. Je rekla, da je pridna in da uboga svojga , ker je počakala do plače, to pa je danes Sem ji že sporočila, da dihamo z njo in srečno Še moje poročilo na hitro: odprta 2 cm, popadki so, samo ne redni, spet sem malo krvavela, ko me je pregledal pritisk se mi je dvignil 135/85, srčni utrip OK, upam, da se bo kej začelo dogajat v glavnem vse je pripravljeno, čakamo konkretne popadke, pol pa gas Upam, da bo kej kmal Zdej moram pa it, da bo mami lahko delala naprej
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:42:50
|
|
|
|
ELMA
|
Čestitke mamicam za
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:45:08
|
|
|
|
ELMA
|
Pridno čvekajte.Jaz tudi se grem pripravljati za pregled...Zelo dobro se počutim in se mi ne mudi v porodno...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:46:03
|
|
|
|
pina-1
|
no danes pa res dogaja.. Lara stiskamo pesti da bo lo čim hitreje. meti ti si pa tudi ready steady za akcijo... Danes en fajn sprehod naredi da še malo razmajaš tam spodi. jenciil jaz bi geslooooooooooo jaz mam pa lenoristis.... a ma kera kej energije viška. Se mi še cunj ne da v stroj dat prat, kaj šele likat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:49:31
|
|
|
|
vrtnica76
|
Mesecnica za Luno!!!! Anandrej stiskamo pesti za vaju pa fajn dihejta!Naj bo porod čimbolj hiter in čimmanj boleč.Sej bolečine pa itak hitro pozabiš, ko cartaš svojo štručko.SREČNO! Lara tudi tebi vso srečo in ostani pridna še naprej !
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:52:01
|
|
|
|
Suzi*
|
Ooo, Meti, pol bo tud pri vas res kmalu akcija. kakšno jotico skuhajta, pa bo. Ti želim, da bo čimprej Janezek na svet pokukal.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:52:29
|
|
|
|
mary_lou
|
Dobro jutro! joj sm spala ko ubita pa se bi samo se morm zrihtat za pregled! Če pa dons ne bo hribckov in dolinc na ctg-ju pol pa tud ne vem vec no! Uradno sm ze dva dni čez rok, drugi rok po NS mam jutr, un rok 14.2. je pa itak baje čist mim ker na morfologiji ti baje sploh ne smejo vec prestavlat PDP-ja???? Ma ne vem no
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:54:46
|
|
|
|
mary_lou
|
Čestitam mesecnica za zenka od anandreja in lara pa vso sreco in cimmanj bolece
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:56:11
|
|
|
|
ELMA
|
Še dobro da lahko spite . Jaz imam kar neki še do poroda pa nemorem spati po noči , vsako uro se zbujam . Za znoret...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 10:57:51
|
|
|
|
pina-1
|
elma jaz tudi bolj slabo spim..danes je blo redko da sem spala celo noč z samo 2 obiski WC
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 11:00:27
|
|
|
|
buči
|
janey, jaz tudi režem orhideje nad zadnjim popkom, takoj ko odcveti in sproti obiram ovenele cvetove, pa grde liste odrežem, pa samo z vodo zalivam, nič ne presajam. Imam stare že po 4 leta, pa mi noro cvetijo. jih ne prestavljam, so tam, kjer pač so - v dnevni na omari in v kuhinji na omari, ne na oknu, pa mi vetijo po 30 cvetov na enkrat. bom dala sliko gor. Pa zalit jih ponavadi pozabim - le 1x na mesec, le voda ne sme stat v posodi, pa včasih jih potuširam, da gre prah dol - ko ne cvetijo. Je pa res, da cvetijo v intrvalih 2x na leto po par mesecev. Meni vedno začnejo okoli božiča, potem še še ena runda poleti. Jancili, ti me kar drži za besedo, da se dobimo v Kavalu - bodo aprila že sigurno imeli mize zunaj, pa bomo papcale na sončku in zraku!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 11:00:48
|
|
|
|
Janey
|
suzi ne, sej ima poganjke, samo že par mesecev ni nič...upam, da bo...sej bek ne bom metala, ker mi je škoda...sem se navezala na njih. Zdaj pa šibam...se javim popoldan. čau bau
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 11:00:54
|
|
|
|
mary_lou
|
Joj jest pa spim minimalno po 10 ur na dan drugač nisem za nikamor. Je pa res da se pred 2 al pa 3 nikol ne spravim v pojstlo in ne vstanem pred 12 al pa eno razen dons k mam pregled
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.