Anonimen
|
Pozdravček, CE čveke ! Sem si malo vzele čas in na hitro prebrala, kako in kaj se dogaja z vami. Da sem ujela rdečo nit, sem se morala prebiti čez kar nekaj strani in ni mi žal! Toliko zabavnega in zanimivega branja, da si ne bi mislila. Nekajkrat sem se morala prav fajn nasmejat, še posebej nekaterim slikovitim opisom. Skratka ! Kar dosti veste o psihološkem pregledu 3-letnikov, zato mi povejte, kako je res s tem?! Ali sta sistematski in psihološki pregled vedno dva različna pregleda, ali je možno, da sta ta dva pregleda združena v enega?! (V CE namreč, zaradi časovnega zamika zaradi prenove pediatrije). Naš Erazem je bil na sistematskem pregledu z atijem v začetku decembra in kolikor vem, sta vse te stvari z vprašanji, risanjem krogov, raznimi (miselnimi) nalogami,.....laboratorij, dala skozi takrat. Saj, morda sem pa samo jaz tako za luno, da sem mislila, da gre to za en pregled. Zato sem bila prejšnji teden še toliko bolj začudena, ker smo dobili vabilo za psihološki pregled 3-letnikov v MS (ker smo v času Erazmovih posvetovalnic živeli tam). Sicer čudno, ker ko smo se preselili nazaj v CE, smo s seboj odnesli tudi njegovo kartoteko (torej, cca dve leti nazaj). Ko sem klicala (na št. katero so navedli v vabilu), da bi povedala, da nas tja ne bo, ker smo sedaj v CE, se mi je vedno javil nekdo iz centrale oz. me je uspešno vezal nekam . Ko pa se ena le javi, ji jaz razlagam na dolgo in široko kako in kaj, ko mi ženska le uspe zaupat, da je ona tam le čistilka na psihiatriji in je dvignila, ker je pač telefon zvonil in da moram menda poklicat na otroškega . No, nisem se več pretirano trudila, da bi jim sporočila, da nas naj ne pričakujejo, ker se iz CE ne bomo vozili v MS, nisem pa izvedela ali naj takšno vabilo pričakujem tudi sedaj v CE. Torej sta to le dva različna obvezna pregleda in ne le eden in naj v kratkem pričakujem vabilo? In kaj konkretno se dogaja na tem psihološkem pregledu? Najprej je moral zložit tri like v odprtine in narisati krog, potem pa ga je spraševal, kaj je zjutraj jedel in pil, pa katere risanke gleda, pa še če ima doma bratca ali sestrico in kako mu je ime. Take reči, no. IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR To, kar omenja Jančika, naj bi Erazem imel na sistematskem... Ne vem no. Ali pa sta si ta dva pregleda tako podobna Se priporočam za kakšno mnenje. Ali pa bo še najbolj verjeten klic k pediatrinji. Uh, vas e fuuuuulll v vrsti, lahko v ce porodnišnico na eno sobo napišejo rezervirano za RR Februar - marjana marec- a ni nobene april - shoo, skabi maj - naja junij- teta beta, kdaj pa smrčka in jerebica - julij ali junij Še kdo??? IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ja, še nekdo ... julij - PABLO .... Kar se dvigovanja bremen tiče v , pa vem da ni OK, če dvigaš preveč. Ampak ne gre drugače. Jaz tudi kdaj pa kdaj dvigam našega 3,3 letnika z 18 Kg, pa kaj naj. Napovedano srečanje me pa tudi kar precej mika, vendar imam v tistem vikendu +/- kakšen dan kar tri družabne dogodke, tako da se verjetno ne bo izšlo. Pa kdaj drugič, če ne bom že prevelik "balonček" in če boste še velikodušno sprejemale "novinke" ?! Lp vsem. Pikecpokec - Čestitke slavljencu in super, da je torta tako lepo uspela! super male maškarce!!! Lp vsem!
< Sporočilo je popravil PABLO -- 4.2.2008 22:04:49 >
|