![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 18:35:12
|
|
|
|
_ancica_
|
ja to je super, da mava taki tasci
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 18:37:39
|
|
|
|
tany83
|
.... res je to fuuul pomeni, da ko si tko dalec, da nimas problemov s tem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 18:45:07
|
|
|
|
_ancica_
|
ja ampak res, si predstavljas, da mas poleg vsega se probleme s tasco oz tastom to more bit ful stresno, za tako nama ni lahko. Se sreca da mava dobre ljudi okoli sebe, katerim lahko zaupas
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 19:11:22
|
|
|
|
tany83
|
ja to ne bi blo lahko... vrjetno bi spokala in sla domov... sicer pa se mi zdi, da je se najbolj pomembna podpora od , ce je od njega nimas je vse brezveze.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 19:23:45
|
|
|
|
_ancica_
|
imas prav, ce ne bi bil on tako dober, bi bila ze kdaj nazaj v sloveniji
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 19:28:31
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ imas prav, ce ne bi bil on tako dober, bi bila ze kdaj nazaj v sloveniji a misils, da bi ti pustu it.. ha.. bi dal verigo na vrata in ancica bi kar v kanadi ostala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 19:54:10
|
|
|
|
_ancica_
|
pa tud skoz okno ne bi mogla pobegnit, ker so okna tukaj ful cudna. Se drugace odpirajo kot v sloveniji. Se samo spodnji del odpre (od spodaj navzgor), potem imajo pa ponavadi se tisto mrezco proti insektom namontirano gor, da se glave ne mors ven dat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 19:55:31
|
|
|
|
_ancica_
|
joj ne, sem se zmotila...odpirajo se drsno (levo desno)...ampak lahko naenkrat odpres samo polovico...ful cudno!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 19:58:33
|
|
|
|
tany83
|
... haha... sej tle tud isti nacin.... sam de tle mas ograjo gor, da ne kradejo.. zelezno, tko da tud jaz si z oknom ne morem dost pomagat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:00:52
|
|
|
|
spps
|
še 5min pa pridem .vidim,da sta od tašč prešaltale na okna
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:07:17
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...upam, da nama ne bo treba pobegnit iz kanade oz Dominikanske, ker se zdi kot misija nemogoce spps...kaksno tasco imas pa ti? za okna pa ze veva s tany, da imas slovenska
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:09:16
|
|
|
|
tany83
|
Ja sam res zgleda, da je misija nemogoce... mene bi cene drugo emigracije ustavle .... ja mogoce ma spps pa avstrijska, hrvaska al pa italjanska okna, mogoce celo madzarska
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:11:11
|
|
|
|
_ancica_
|
ja mogoce pa res niso slovenska...nama bo sama povedala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:14:38
|
|
|
|
tany83
|
ja sam zdej nas bo se 5 min v negotovosti pustla...cisti ona ... pridna... jaz danes nisem nc nardila....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:17:52
|
|
|
|
spps
|
tašča????a lahk menjamo temo? saj ne,zdaj je ok,včasih je pa blo katastrofalno smo najprej tam živeli,po 5ih letih pa mi je dopiz... nenehno podrejanje,sam zarad tega ker sem se jaz tja preselila.še moj je bil takrat bolj mamin sinko in je večino potegnal z mamico - sčasoma mi je šlo na živce vse po spisku,od tašče do ,res mi je blo ravno,do amerike,sem spokala malo in sma šle. po enem letu,sma z mojim šla spet skupaj,sam sem dala pogoj,da grema za sebe,da tja se ne vračam .zdaj je blo eno leto,ko smo zopet družina mamo se fajn,nič nam ne manjka. na stari naslov se bom mogoč enkrat vrnali,no se bomo,če bomo meli stanovanje v hiši čisto za sebe,nikol se ne ve
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:19:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja mogoce pa res niso slovenska...nama bo sama povedala seveda so slovenska. aja,pa tašča je tud zdaj ok je vidla ,da tk vredu snahe ne bo več dobila
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:22:29
|
|
|
|
tany83
|
.... bravo spps... dobra poteza, da si odsla... mlada druzina more bit posvoje... zdaj se pa tud s tasco stekas... pravijo bolj narazen si bolj se mas rad....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:30:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 .... bravo spps... dobra poteza, da si odsla... mlada druzina more bit posvoje... zdaj se pa tud s tasco stekas... pravijo bolj narazen si bolj se mas rad.... je mojmu rekla tist čas ,ko sma bila narazen,da ve da je ona velik kriva ,da sma šla narazen,pa še prav je imela da bi vidle kak je norela,ko je zvedla da sem noseča?!!!adijo mijo.edina je bla,ki je nasprotovala nosečnosti,potem pa je bla najbolj navdušena no še je -skor pretirano zvedla pa je še prej ,preden sma povedala-ko sem takrat naredla test,pa je bil pozitiven,sem ga skrila na dno omare ,pod oblačila-midva sma šla na drink,da se zmenma kak ji boma povedala,pol sma pa šla domov,pa je pihala kot ,je že vedla,da je bil test .je pravi fbi-ajovec bila včasih
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:34:36
|
|
|
|
tany83
|
... joj, pol so jih pa dozivela ti.... no pomembno je da si takrat nardila korak in sla, ker cene bi lahko se danes trpela.. in lepo, da je priznala, da je ona kriva... sicer pa itak majo pol vse fuuul rade po rojstvu... moj mami komaj caka, da bom jaz ... tasca pa tud... je reku moj, da ga je ze vprasala, ce bova mela kakega ... sicer pa je moja taka, da se ne neki vtika v odnos... je res zlata tasca
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:36:49
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 .... bravo spps... dobra poteza, da si odsla... mlada druzina more bit posvoje... zdaj se pa tud s tasco stekas... pravijo bolj narazen si bolj se mas rad.... ja res je...midva sva tud zivela prvih 9 mesecev pri nejgovih starsih...katastrofa. Po cele dneve sem bila v glavnem v tisti majhni sobici, kjer sva spala, ker mi je blo ful bedno se z nejgovimi druzit, ker so non stop meli kake obiske in vse je blo v spanscini. Sej drugace sta oba ful vredu, ampak ne bi sla nazaj tja, za nobeno ceno Zdaj mi je pa ful fajn, ker lahko pocnem kar hocem in imam celo stanovanje zase in lahko jem kadar in karkoli mi zapase, prej me je pa njegova mama kar naprej gnjavila s hrano, kao da premalo jem itd pa se ji nic ne da dopovedat. Tako, da je zdaj 100% boljse!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:39:44
|
|
|
|
spps
|
včasih sem imela prav živahno življenje,ko sem že mislila ,da je vse pod kontrolo,je prišla kaka stvar,ki mi je življenje obrnila a glavo.skor tk kot v kakšni telenoveli -se mi zdi ko si pomislim na stvari za nazaj-se že vse skupaj pretirano sliši . naju tud kr naprej sprašujejo kdaj bomo naročli,tk da mi gre včasih že na živce,ko pomislim,da delamo na tem,sam da pač ne uspe me pa veseli,da imata vidve super tašče,saj moja zdaj tud ni več ,ker je vidla da lahk velik izgubi....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:40:22
|
|
|
|
_ancica_
|
saj drugace se super razumeva s tasco, ampak je pa res da je trmasta... Sem ugotovila, da se zdaj ko sva na svojem, se bolje razumemo kot prej ko sva zivela pod njihovo streho.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:45:11
|
|
|
|
tany83
|
Se popolnoma strinjam, bolj kot si proc bolj se razumes... meni je moja mami zmer rekla, ce le upas, zivita posebaj, ona je zivela pr tasci in je mela pravi pekel in tud druzinsko zivljenje je blo zmer nekako v napetosti, zmer kak prepir in to zarad tasce... jaz nisem tega dala skoz, k sva ze od prvega dneva, ko sva zacela zivet skupaj na svojem, tko da lahko sam ... mi pa tud tasca zmer rece mladi morajo bit na svojem in res je
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:46:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ saj drugace se super razumeva s tasco, ampak je pa res da je trmasta... Sem ugotovila, da se zdaj ko sva na svojem, se bolje razumemo kot prej ko sva zivela pod njihovo streho. vrjamem ,tam ko smo živeli ,hiša ni od tašče,ampak od stare mame po očetovi strani(ona me je pa že od samega začetka imela ful rada) ,če se bo dalo bomo si tam zrihtali komplet stanovanje in s svojim vhodom,čisto ločeno od ostalih prostorov hiše in pod pogojem,da bo vse črno na belem.nič še ni rečeno,možno je vse,v isto gospodinjstvo pa ne grem pod nobenim pogojem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.2.2008 20:54:36
|
|
|
|
spps
|
pa tolk ko je vicev na račun tašč nikol si nisem mislila,da jih tolk drži
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.