|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
6.2.2008 20:55:39   
_ancica_
isto gospodinjstvo user posted image to se nikakor ne more dobro koncat, pa ce se se tako razumes z njimi...enostavno ne gre. Ce pa doste mel svoj vhod in stanovanje, zakaj pa ne user posted image Kje ste pa zdaj?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
6.2.2008 20:56:50   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

pa tolk ko je vicev na račun taščuser posted image user posted image user posted image nikol si nisem mislila,da jih tolk držiuser posted image user posted image user posted image user posted image

haha.. sam res user posted image user posted image user posted image ... se celo ena roza se imenju tascin jezik user posted image user posted image user posted image ....

jaz se grem tusirat user posted image .... pridem nazaj, ce bo katera se tu... no, upam da mi ne boste obe pobegnile...user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
6.2.2008 20:59:16   
spps
zdaj pa smo že eno leto skupaj in v bloku-oba imava blizu službo,vrtec  je blizu ,tk da hodmo peš  službouser posted image user posted image user posted image šparamo na bencinu,edin najemnina je kr visokauser posted image ,pa sej gre,ker pospravljam takrat ko mi je,če mi pa ni pač preložim na naslednji danuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
6.2.2008 21:00:23   
_ancica_
ja, tascin jezik...user posted image user posted image user posted image kako pa zgleda? more met pa res dolge liste!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
6.2.2008 21:02:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

pa tolk ko je vicev na račun taščuser posted image user posted image user posted image nikol si nisem mislila,da jih tolk držiuser posted image user posted image user posted image user posted image

haha.. sam res user posted image user posted image user posted image ... se celo ena roza se imenju tascin jezik user posted image user posted image user posted image ....

jaz se grem tusirat user posted image .... pridem nazaj, ce bo katera se tu... no, upam da mi ne boste obe pobegnile...user posted image

jaz še ne-kuham golaž za jutruser posted image user posted image user posted image ,pa še eno rundo perila moram počakat,da se opereuser posted image user posted image user posted image
jaz bom še mojga počakala,da pride,čez eno uro in 5minuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
6.2.2008 21:03:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja, tascin jezik...user posted image user posted image user posted image kako pa zgleda? more met pa res dolge liste!!! user posted image user posted image user posted image

ma ful dooolgeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
6.2.2008 21:03:41   
_ancica_

zdaj pa smo že eno leto skupaj in v bloku-oba imava blizu službo,vrtec  je blizu ,tk da hodmo peš  službouser posted image user posted image user posted image šparamo na bencinu,edin najemnina je kr visokauser posted image ,pa sej gre,ker pospravljam takrat ko mi je,če mi pa ni pač preložim na naslednji danuser posted image

mata vsaj sluzbo blizu,ze to je nekaj...kolk je pa najemnina ce smem vprasat? in kolk velko stanovanje je to? Midva bova placvala 865 dolarjev na mesec in je enosobno (dnevna, kuhinja, spalnica, pa se en velik balkon user posted image )

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
6.2.2008 21:05:13   
spps
tole je taščin jezikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
6.2.2008 21:06:03   
_ancica_

jaz še ne-kuham golaž za jutruser posted image user posted image user posted image ,pa še eno rundo perila moram počakat,da se opereuser posted image user posted image user posted image
jaz bom še mojga počakala,da pride,čez eno uro in 5minuser posted image user posted image user posted image

uuuu, si pa pridna!!! Jst moram se vse narest, sem bolj lena danes. Sploh ne vem kaj bi kuhala user posted image
Pa zunaj SPET snezi!!!!! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
6.2.2008 21:06:42   
_ancica_
aaaaaa...poznam to rozo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
6.2.2008 21:08:17   
spps

mata vsaj sluzbo blizu,ze to je nekaj...kolk je pa najemnina ce smem vprasat? in kolk velko stanovanje je to? Midva bova placvala 865 dolarjev na mesec in je enosobno (dnevna, kuhinja, spalnica, pa se en velik balkon user posted image )

midva imava čiste najemnine 240€,imamo spalnico,kuhinja in jedilnica sta ločeni,kabinet-tam ma mala sobo,balkon in garažo,kolk je to v dolarjih pa nimam pojma(spet)user posted image user posted image user posted image ,aja pa stanovanje je blo delno opremljeno

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
6.2.2008 21:10:15   
spps

uuuu, si pa pridna!!! Jst moram se vse narest, sem bolj lena danes. Sploh ne vem kaj bi kuhala user posted image
Pa zunaj SPET snezi!!!!! user posted image

sem mogla,dans mal stanovanje v red spravituser posted image user posted image user posted image ,še degujem sem očitila kletkouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
6.2.2008 21:11:27   
_ancica_
aha, no sej pol pa niti ni tako drago...sam zdej pa spet ne vem kako je v sloveniji...sem ze pozabla user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
6.2.2008 21:12:50   
_ancica_
jaz bi pa ful mela enga morskega prasicka! user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
6.2.2008 21:14:13   
spps

jaz bi pa ful mela enga morskega prasicka! user posted image

zakaj ga pa ne nabaviš?a deuje poznaš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
6.2.2008 21:15:20   
spps

aha, no sej pol pa ni tako drago...sam zdej pa spet ne vem kako je v sloveniji...sem ze pozabla user posted image user posted image user posted image  

ja pa ne-za mojo plačo je velikuser posted image user posted image user posted image user posted image ,še dobr,da imamo dve plačeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
6.2.2008 21:15:41   
_ancica_
mogoce bova pa enga kupla, ko se preseliva user posted image
za deguja pa nisem vedla, sem pa pogledala na internet...iiiiiiii user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
6.2.2008 21:17:42   
spps

za deguja pa nisem vedla, sem pa pogledala na internet...iiiiiiii user posted image

marsiker misli,da mamo podganeuser posted image user posted image user posted image user posted image  sam so dost lepši,ena kolegica sploh ne prid več na kavo,ker se jih boji,čeprav so v kletki-no dva komada mam-če bom dobila mlade,dobiš kakegauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
6.2.2008 21:18:55   
_ancica_

aha, no sej pol pa ni tako drago...sam zdej pa spet ne vem kako je v sloveniji...sem ze pozabla user posted image user posted image user posted image  

ja pa ne-za mojo plačo je velikuser posted image user posted image user posted image user posted image ,še dobr,da imamo dve plačeuser posted image user posted image user posted image

ja to bi blo malo vec kot 300 dolarjev (sej se napisala 240e a ne?) najino stanovanje bi blo pa tam okol 600eurov. Je pa res da so tukaj place boljse...npr moj user posted image dobi skoraj 2000dolarjev na mesec, pa nima ne vem kako dobre place (povprecna).

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
6.2.2008 21:21:06   
_ancica_

marsiker misli,da mamo podganeuser posted image user posted image user posted image user posted image  sam so dost lepši,ena kolegica sploh ne prid več na kavo,ker se jih boji,čeprav so v kletki-no dva komada mam-če bom dobila mlade,dobiš kakegauser posted image user posted image user posted image

ja, ti mi kar posli kakega hahahaha

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
6.2.2008 21:22:01   
spps
saj ni panike,je tolk da gre čez mesecuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
6.2.2008 21:22:25   
tany83
evo mene sem nazaj... user posted image ... cista in sveza user posted image

vidim, da sta na stanovanja prsel, pol pa ze na hisne ljubljencke user posted image ... jaz hocem kuzeta za roj. dan dobit... zdej ko ga nimam se hodm igrat k enmu njegovmu bratrancu, k ma fuuul lepga kuzeka, je samcek, mladicek... tak luskan... in pol ga crtam... user posted image ...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
6.2.2008 21:22:52   
spps

ja, ti mi kar posli kakega hahahaha

po hitri poštiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
6.2.2008 21:23:44   
spps

evo mene sem nazaj... user posted image ... cista in sveza user posted image

vidim, da sta na stanovanja prsel, pol pa ze na hisne ljubljencke user posted image ... jaz hocem kuzeta za roj. dan dobit... zdej ko ga nimam se hodm igrat k enmu njegovmu bratrancu, k ma fuuul lepga kuzeka, je samcek, mladicek... tak luskan... in pol ga crtam... user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image kakšne pasme ,ga bi pa imela?

mi bi tud imeli psička,če ne bi bili v bloku

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
6.2.2008 21:25:02   
_ancica_
zdaj ko je tany nazaj, grem pa jaz mal v kuhno kaj skuhat user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.